Apsauga nuo lervų (astralinio tipo demonų)

Pradėjo Coregas, gruodžio 10, 2013, 21:31:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Coregas

Čia pirmoji mano tema anomalija.lt forume, taigi sveiki gyvi. Skaitau dabar Laumutės Vasiliauskaitės knygą "Kitoks pasaulis magijos ir okultizmo paslaptys" ir joje rašoma apie lervas kaip demonus  galinčius egzistuoti mūsų astralinėje auroje, dar vadinamos kevalu ar lukštu, jos atsiranda iš blogų troškimų ir minčių ir tuo minta bei tai skatina.

Taigi mano klausimas yra toksai. Ar yra kokių būtų nuo jų bandyti apsisaugoti, kaip atitinkamų talismanų ir amuletų bei pakabukų nešiojimas. Gal turite ką patarti? Kiek girdėjau tai paprasta pentograma kaip pakabukas turėtų kažkiek pasaugoti.

Be to jei skaitėte tai kokios jūsų nuomonės apie šią knygą?

ajolu

Skaičiau šią knygą gana seniai...tai nelabai ką ir galiu pakomentuoti.
iš akmenų, tai kuncitas apvalo subtiląsias sistemas nuo astralinių lervų, šlakų, esybių bei tarpinio pasaulio substancijų. Naudingas dirbant su apsėdimais ir po egzorcizmo seansų.
Taip pat temoje apie sodą buvau užsiminusi, kad vanduo su soda neutralizuoja astralinių parazitų poveikį.
Ir be abejo, sąmoninga bei nuoširdi malda bei dvasinės praktikos apvalo ir kuria apsauginį lauką.
Yra pilna ir amuletų bei talismanų. Tačiau talismanus (pagamintus profesionalų specialistų) gali nešioti tik tam pasiruošę ir pažinę savo vidinę energiją bei gebantys ją valdyti žmonės. Todėl geriau nešioti amuletus, nes jie neturi šalutinių veiksnių.

paragraf 78

silpnoka knyga, tinkama nebent paviršutiniam susipažinimui jei žinoma nekreipsime dėmesio į begalę netikslumų.
šiaip geriausias būdas apsisaugoti nuo visokių lervų ir kitokios velniavos, laikytis nuo jų atokiau :)

eternal.bliss

#3
gruodžio 10, 2013, 22:00:48 Redagavimas: gruodžio 10, 2013, 22:08:13 by eternal.bliss
Gali bandyti amuletus, aišku čia tau juos reiks užkalbėti, ir t.t. Man asmeniškai labiau primtinas herarchijos principas, jie gali egzistuoti tavo erdvėje tik tuomet kai pats esi jų erdvėje. Keliant sąmoningumą, jie paprasčiausiai nebegali "likti kartu".
Amuletai matomai atsirado kai žmonės nesugebėjo kontroliuoti savo tobulėjimo, minčių, būsenų, todėl sumanė sukurti dirbtinę sąmonės išraišką, kuri jiems suteiktų savybių bet nepakeistų pačio žmogaus.

Atokiau nepasilaikysi. Juk pats gali sukurti. Gali ir teigiamas sukurti taip vadinamą "sėkmę"


Coregas

Aš tik neseniai visai pradėjau gilinti savo žinias šioje srityje tai atsiprašau už klaidingus faktus ir paviršutinišką požiūrį.

Turiu daug neigiamų emocijų ir minčių bandau pats su tuo tvarkytis tai ir sudomino kokie būtent būdai gali papildomai padėti nuo to kas man kylą mintyse ir veikia mane fiziškai.

Jei galėtumėte konkrečiau su amuletais ir talismanais paaiškinit, kur ir kokie specialistai juos daro.

Labai pravartus patarimas pasirodė su kuncitu.

Dėkui visiems už informaciją :)

ajolu

Labai plačiai apie talismanus ir amulteus rašo Akmenų knygos pirmame tome A. Ilgevičienė. Ten ir apie tai kaip tvarkytis su neigiamom emocijom ir pan.

lukas11xxf

#6
gruodžio 19, 2013, 21:16:48 Redagavimas: gruodžio 19, 2013, 21:21:19 by lukas11xxf
ajolu štai, iš vieno forumo pajemiau, tiikiuosi pades

]Amuletas- tai daiktas (dažniausiai papuošalas),kurio energetinis potencialas turi magiškos galios pasyviai saugoti nuo nelaimių arba atlikti neutralizaciją, funkciją amuleto nešiotojo atžvilgiu. Talismanas gali aktyviai veikti esybę bei išorinį pasaulį ir atnešti sėkmę.
Talismaną ar amuletą gali sudarytu ir keli runų ženklai, ir vienas, ir ištisa simbolių grupė. Taip gaunamas labai stiprus energetikos junginys. Medžiaga, iš kuris gaminamas talismanas ar amuletas, turi būti natūrali ir tvirta. Šios medžiagos energetinės savybės taip pat turės įtakos talismano energetiniam raštui.
s kurynis.

Kuo skiriasi talismanas nuo amuleto? Trumpai tariant, amuletas atstumia įvairias negandas, talismanas pritraukia geidžiamus dalykus.
Amuletas - tai saugotojas. Nuo seno jis reiškė apsaugą nuo ligos, piktos lemties, blogo žmogaus, negeros akies. Jis perspėja apie nelaimę, intuityviai savo vibracijomis veikia žmogų kaip stabdžiai, skatinantys geriau apmąstyti poelgius, greitai palikti nesaugią vietą, mažiau pasiduoti azartui.

Tokiu sargu gali tapti žiedas, raktų pakabutis, apyrankė iš metalo su brangakmeniais. Dažnai amuletai nešiojami paslėpti po rūbais įvairiose kūno vietose. Vienas stipriausių amuletų žmonijos istorijoje yra kryžiaus ženklas. Žvaigždė - taip pat ne mažiau svarbi.

Talismanas yra sėkmės šaulys, pritraukiantis laimę ir kitas gėrybes. Žmogaus ir talismano draugystė padeda suformuoti ypatingą mikroklimatą, kurio fone sustiprėja geriausios asmenybės savybės, susiformuoja tam tikri įgūdžiai, pavyzdžiui, noras lyderiauti, laimėti, pralaimėjus nenusiminti, eiti pirmyn.

Talismaną su brangakmeniu moterims patariama nešioti ant kairės, vyrams - ant dešinės rankos mažojo piršto. Tai stiprina sveikatą, suteikia pasitikėjimo. Senovėje gydytojas prie vaistų nuo akių ligų bei galvos skausmų patardavo moterims pasigaminti aukso žiedelį su smaragdu ant mažojo pirštelio.

Norint įsigyti amuletą ar talismaną, verta apsidairyti savo aplinkoje - mat dažnai žmogus jį jau turi. Tai gali būti senas močiutės kryželis, mamos dovanoti papuošalai, vestuvių bei sužadėtuvių žiedai, su kuriais nesiskiriame. Talismanu ar amuletu gali tapti ir pajūryje rastas akmenėlis su skylute, ir kaštonas ar gilė, ir juvelyriko

ajolu

Talismanas gali pritraukti ne tik sėkmę ir pageidaujamus dalykus, tačiau ir priešingai; viskas priklausys nuo šeimininko vidinės kokybės. Pritariu, kad amuletas gali būti bet koks daiktas, dovanotas brangaus žmogaus arba pačio pasidarytas. Tačiau talismanai turi būti gaminami tik tos srities specialistų (nes yra atliekami ritualai, turi būti parenkamas atitinkamas gaminimo laikas ir t.t.) ir tik to vertam asmeniui. Panašiai kaip ir su brangakmeniais - juos nešiojant silpnam ir nepasirengusiam žmogui gali pritraukti aibes nelaimių.
Beje, čia gal ne man turėjo būti skirta šis komentaras, o temos autoriui? :) Nelabai supratau kam turi padėti...

Rotting.Christ

Citata iš: ajolu  gruodžio 20, 2013, 08:18:26
Talismanas gali pritraukti ne tik sėkmę ir pageidaujamus dalykus, tačiau ir priešingai; viskas priklausys nuo šeimininko vidinės kokybės. Pritariu, kad amuletas gali būti bet koks daiktas, dovanotas brangaus žmogaus arba pačio pasidarytas. Tačiau talismanai turi būti gaminami tik tos srities specialistų (nes yra atliekami ritualai, turi būti parenkamas atitinkamas gaminimo laikas ir t.t.) ir tik to vertam asmeniui. Panašiai kaip ir su brangakmeniais - juos nešiojant silpnam ir nepasirengusiam žmogui gali pritraukti aibes nelaimių.
Beje, čia gal ne man turėjo būti skirta šis komentaras, o temos autoriui? :) Nelabai supratau kam turi padėti...


Informacijos pilna internetinė erdvė, atsirinkus grūdus nuo pelų galima dirbt ir pačiam. Skleidžiat mitus, kad duoti uždirbti visokiems "talismanų meistrams".

Aukštyn