Biolaukas ir likimas. Kas tarp jų bendra?

Pradėjo Benamis, lapkričio 18, 2013, 17:43:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Iš gyvenimo tikimės daug: meilės, sėkmės, sveikatos … Dažnas galvojame, kad tai mums suteikti gali, astrologai, būrėjai ir dar kitokie ezoterikos žinovai. Bet iš tiesų likimą pakeisti ar bent sušvelninti galime patys, jei tik turime sveiką kūną ir biolauką arba aurą.

Sveikame kūne sveika dvasia

Šį posakį esame girdėję daugelis, tik nedaugelis supranta tikrąją jo esmę. Iš tiesų kūne kaip veidrodyje atsispindi visos biolauko bėdos. Todėl, jei gydome tik fizinį kūną, nekeisdami auros, liga dažniausiai sugrįžta. Žmonės ligą dažnai įsivaizduoja mechaniškai: gydytojas turi paskirti stebuklingą priemonę, nuo kurios organizmas tuoj pat išgyja. Daugelis nė nenutuokia, kad ligą  prisišaukė PATYS.

Ir jei nekeis savo minčių, net ir gydantis pas geriausią gydytoją, liga grįš. Kūne kaip lėktuvų juodojoje dėžėje įrašoma viskas. Šį emocinį įrašą saugo raumenys, sausgyslės, organai ir, be abejo, visa tai atsispindi auroje. Iš pradžių tai gali būti tik momentinis spazmas, nedidukas negalavimas, vėliau, jei ta pati emocinė situacija kartojasi, pamažu randasi uždegimas, o po to, žiūrėk, ir piktybinis darinys.

Apie biolaukus ir simpatijas

Tikriausiai ne kartą pastebėjote, kad populiariausiu vakarėlio ar kolektyvo asmeniu dažnai tampa nebūtinai tas, kuris gali pasipuikuoti tobulomis kūno formomis ir patrauklia išvaizda. Apie tokius žmonės dažnai kalba: ne gražuolis, bet kažką TOKIO turi. Kaip pajuntama simpatija? „Tai kažkas sunkiai paaiškinama, tai tarsi tvyro ore", - atsakys daugelis.

To negalima išmokti: arba tai yra, arba ne. Priimdami į darbą darbdaviai ne tik skaito CV ar atlieka psichologinius testus, bet ir kiekvienas pretendentas į pareigas turi susitikti pokalbio. Būtent tada vadovas paprastai ir įvertina asmenybės žavesį. Taigi, taip net visiškai netikintys jokiomis auromis, pasąmoningai tai vertina realioje situacijoje.

Štai keletas tikrų įvykių šeimose, kur vyrų žodis paskutinis ir moteris turi teisę tik paklusti. Po psichoterapijos ir gydymo moterų biolaukas taip sustiprėjo, kad jų valdingi vyrai tapo kur kas tolerantiškesni ir nuolaidesni. Aukos tapo stipresnės už savo „budelius" ne raumenimis, o aura.  Įdomu tai, kad pašalinus vadinamuosius lauko „kamščius" - pyktį, baimę, biolaukas gali sustiprėti net dešimtis kartų. Natūralu, kad biolaukus sustiprinę žmonės pasikeičia, o kartu pasikeičia ir santykiai su aplinkiniais...

Kaip pamatuoti biolauką

Biolaukas ne šiaip mistinė sąvoka - jis gali būti matuojamas virgulėmis, įvairiausiais svareliais, jautresnieji jį gali jausti ranka. Aurą galima fotografuoti, matuoti akupunktūriniais tyrimo būdais, arba patys, atsižvelgdami į jaučiamas ligas ar emocinę būseną, galite suprasti, kokių auros problemų turite. Jau seniai žinoma, kad žmogaus biolauką formuoja energiniai mainų sūkuriai - čakros. Kiekviena jų atsakinga už tam tikrą sritį.

• Jei problema susijusi su pirmąja, pamatine čakra, žmogus labai trokšta pinigų, daiktų, materialių vertybių, be jų jaučiasi nesaugus. Daiktai - tarsi meilės pakaitalas, kurios šie žmonės jaučiasi neverti. Jausmas, blokuojantis pasitikėjimą, yra GĖDA. Šie žmonės gali turėti storosios žarnos, skeleto, stuburo bėdų. Gali skųstis vidurių užkietėjimu, hemorojumi, juosmens srities radikulitu.

• Antrosios čakros bėdos pasireiškia BAIME. Toks žmogus nori, bet bijo mylėti, jis mano, kad mylėdamas gali būti įskaudintas ar įskaudinti kitą. Natūralu, kad tada sudėtingai klostosi asmeninis gyvenimas. Kaip meilės pakaitalas yra aistros arba liguisti potraukiai alkoholiui, rūkymui, maistui. Žmogus gali skųstis lytinių organų, šlapimo pūslės, inkstų ligomis.

• Trečiosios čakros defektai dažnai vargina valdingus žmones. Jei ji pažeista, žmonės būna PIKTI. Jie mano, jog turi įnirtingai kovoti, kad gautų, ko trokšta. Tai tikrų tikriausi darbomanai. Ligos, kamuojančios šiuos žmones, susijusios su virškinimu, kepenimis, kasa, skrandžiu.

• Ketvirtoji čakra susijusi su LIŪDESIU  ir KANČIA. Šie žmonės mano, kad meilę pelnys tik pasiaukoję kitiems. Čia laužoma priesaika: mylėk kitus kaip pats save. Savo vidinę tuštumą jie dangsto pagalba ir perdėtu rūpesčiu aplinkiniams. Neretas jų  serga kvėpavimo ir širdies ligomis, alergija, astma. Taip pat jiems kyla infarkto grėsmė.

• Penktosios čakros blokai susiję su MELU. Žmonės, turintys defektų šiame lygyje, norėdami jaustis saugesni, meluoja, neturi jėgos apginti savo poziciją ir ištarti „ne". Kitaip tariant, jiems trūksta tvirto stuburo. Serga skydliaukės ligomis, kaklo srities ostechondroze.

• Šeštos čakros problema  - perdėtas KRITIŠKUMAS. Tokie žmonės nuolat kaltina kitus, yra priekabūs, smulkmeniški, linkę į konfliktus. Šiuos žmones dažnai kamuoja galvos skausmai, sinusitas, gali grėsti insultas.
• Septinta, viršutinė, čakra susijusi su BEVILTIŠKUMU. Toks žmogus jaučiasi nesaugus, apleistas kitų, linkęs į pesimizmą. Būdingos ligos: depresija, galvos augliai, pakitusi smegenų skysčio cirkuliacija.

Įdomu žinoti

Pirmosios trys čakros vystosi iki 12 metų, todėl pagrindinės vertybės, kuriomis bus vadovaujamasi visą gyvenimą, vaiko sąmonėje susiformuoja jau tada. Pirmoji čakra formuojasi net nėštumo periodu ir iki 3 metų. Antroji čakra formuojasi 3-9 metų. Tai pirmieji kontaktai darželyje ir mokykloje, pirmoji bendravimo patirtis, nuo kurios priklausys, kaip suaugęs bendraus su priešingos lyties atstovais. Trečioji čakra - pirmieji savarankiškumo, savęs įtvirtinimo įgūdžiai - formuojasi 9-12 metų.

Todėl tai žinant galima suprasti net ir sudėtingiausių charakterių priežastis ir iškylančias problemas. O būsimieji tėvai turėtų jausti didesnę atsakomybę, laukdamiesi mažylio ir jį lydėdami gyvenimo keliu. Vien jau todėl, kad visi blogieji įvykiai automatiškai „įsirašo" į vaikučio pasąmonę ir tampa tam tikrais čakrų defektais, kurie ne tik provokuoja įvairias ligas ir kitokius nemalonumus. Tarkim, jei žmogus iš vaikystės pasąmonėje atsinešė baimę, nerimą - gyvenime jį gali lydėti nesėkmės, avarijos, traumos, kurios tik dar labiau kurstys šiuos jausmus. O, pavyzdžiui, jei nesijaučiame tikri dėl jausmų, gali nuolat persekioti nelaimingos meilės.

Ar galima pakeisti blogus įrašus pasąmonėje?

Tai padaryti gana sunku. Kodėl? Reikia atrasti ir „perfrazuoti" būtent tą gyvenimo įvykį, kuris sukėlė nemaloniųjų pokyčių grandininę reakciją. Tai gali būti atliekama hipnoze, įvairiais psichoanalitiniais metodais ir pan. Procesas paprastai užtrunka. Bet turbūt beveik visi šiam procesui pasiryžę žmonės patvirtintų, kad paskui viskas aplinkui ir jie patys labai pasikečiai. Žinoma, į gera ;)

ŽLG

Aukštyn