Anomalija anomalijoje

Pradėjo boba, lapkričio 15, 2018, 08:51:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

Dar kartą labas visi. Vienu žodžiu supratau kam yra man mano Tėvas skirtas. Tikrai tai darau itin viską apgalvojusi ir viską labai išsamiai patikrinusi. Vienu žodžiu Tėvas man yra skirtas esybėms iš anapus( iš kažkur tai...) kviesti. Na suprantate žemėje vistiek neturiu jokios paskirties ir jokio vyro ( tai yra neįmanoma). O Tėvas yra absoliučiai tuščias - vienu žodžiu idealiai tinkamas esybėms iš anapus kviesti. Bet tas esybes reikia kviesti itin švelniai ir itin atsargiai, nes jei perdozuosiu tai tos esybės tiesiog mane per Tėvą išprievartaus. Todėl privalau siusti itin trumpus HOPNOZĖS impulsus...Turiu tam begales laiko - visą gyvenimą ir treniruotėms kiekvieną dieną...Vistiek lašas po lašo ir kažką tai tos esybės man tikrai pasakys...Vistiek žemėje neturiu jokios paskirties - tai ką daugiau man daryti??? :)

SPACE

Hm, man tėvai simbolizuoja materialų gyvenimą. Bet jeigu trauksi per žmogų, gali daug demonų pritraukti. Nes prie žmogaus yra daug prilipę.

boba

#2
lapkričio 16, 2018, 19:28:38 Redagavimas: lapkričio 16, 2018, 19:54:13 by boba
Vienu žodžiu man nesvarbu ką tu sakai, tiesiog noriu tau papasakoti teisybę. O galutinė teisybė yra būtent ta, kad dabar realiame gyvenime esu mirusi jau ketvirtą dieną kartu su savo mama( po mamos gimdymo( gimdė mane). O tėvas sėdi prie ligoninės durų. Jis ten sėdės dar ir penktą dieną( na o šiomis šio gyvenimo akimis žiūrint tai dar bus dar ir penktas tas pats gyvenimas). Vienu žodžiu begalinio skausmo ir begalinės širdgėlos dėka jis mus atgaivins. Tad galiu sakyti, kad labai gerbiu Tėvą ir kad jį myliu. Jis yra mums su mama labai pasiaukojęs ir labai atsidavęs. Bet teks man gyventi dar ir penktą tą patį gyvenimą, bet per penktą gyvenimą realiai suvoksiu kad esu mirusi, bet vistiek privalėsiu gyventi. Galima sakyti, kad Tėvas mums su mama daro nuolatinius jausmų elektrošokus( nors mes ir esame toli vienas nuo kito jis sėdi tik prie ligoninės durų...), bet realiai tai yra jo begalinė širdgėla...Jis galvoja, kad mes tik vaidiname kartu su mama kad mes esame mirusios. O tie jo žodžiai mane itin siutina, na tas mano pasiutimas ir pasipiktinimas matyt mane ir priverčia gyventi. Iš pradžių čia, o paskui gyvensiu ir realiame realios žemės gyvenime.
Vienu žodžiu Liuciferis ar Dievas man visiškai negresia. Tėvas tiesiog mane kartu su mama atgaivins. Ir nereikia manęs įtikinėti iš vis nebūtais dalykais, nes aš turiu savo misiją. Ar tiki gyvenimu ir likimu? Jei tiki. Tai kaip man gali grėsti Dievas ar Liuciferis??? Pasirodo aš turiu savo šeimą ir dėl šeimos padaryčiau viską. Na beveik viską. :) :) :) Yra likimas ir nereikia man pasakoti pasakų apie nebūtus dalykus. :) :) :)  Nes nebūti dalykai yra tik tada kada jų reikia. Kada jų nereikia tai jų ir nėra. :) :) :)

p.s. Vienu žodžiu šiame mirties gyvenime visi mane labai linksmina. Man patinka absoliučiai visa televizija ką tik bežiūrėčiau ir visos laidos. O Tėvas man duoda pastovių nuodų, kad aš gyvenčiau( su mama). Iš pradžių čia, o paskui kai ateis laikas( Dievas ir yra laikas arba kitaip tariant viena iš Dievo funkcijų...). Be to mes su Tėvu susitarėme, kuriuos jo jausmus turiu priimti, o kuriuos atmušti. Vienu žodžiu aš vistiek turiu kažką tai iš jo priimti ir duoti, jam signalus ( tik tam tikrus...) kad aš sureagavau...Nors turiu visiškai nevaidinti, bet tarp mūsų vyksta vistiek kažkokio tai laipsnio vaidyba. Na aš su mama duodu jam psichinius impulsus, kad mes vis dėlto esame gyvos, matyt dėl to jisai ir laukia...Tai yra impulsų susitarimas. Jis bet kokių jausmų nepriima, gali ne juokais isiusti. Bet viskas yra tik iš meilės. Tik iš meilės mūsų šeimai... Ar gali įsivaizduoti žmogų esantį tokioje padėtyje??? Iš pradžių Tėvą. O paskui ir mus kartu su mama...:) :) :) Rodos lavonai, o pasirodo viską jaučia... Tik negalime atsigauti. Nežinau ar jau mes baisiai kartu su mama smirdame ar dar ne. Net Jėzus Kristus smirdantį žmogų atgaivino, Tėvo širdgėla ir šaukimasis visų demonų ir Dievų mus su mama irgi atgaivins... :) :) :)

boba

taip/nE/galbūt/bE
1/////2////3/////4
5/////4llllll5/////5
5llllllll4llllll5lllllllll5
5/////4lllllllllllllllll5
va taip va taip va

boba

Nesąžinina visiškai kompiuteryje. Viename langelyje gaunasi absoliuti rikiuotė, o kitame langlyje nesigauna iš vis jokios rikuotės. Tai yra be galo nesąžininga. Bet esme vistiek yra ta pati::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
taipnegalbūtBe

vytra

Citata iš: boba  lapkričio 20, 2018, 09:03:29taipnegalbūtBe
- gal kam bus įdomu:

a) joks žmogus nemato tikrovės.
b) tai ką mato žmogus, yra tik tikrovės modelis pagal to žmogaus galimybes.
c) mirusio žmogaus kūnas nėra tai, kas buvo tas žmogus, bet turi kažkiek "negyvos" informacijos.

taigi, kiek čia forume prirašei apie "Tėvą", "Mamą", "Bobą" yra tik tavo vidiniai modeliai, tikėtinai labai klaidingi dėl kažkokiu būdu tau įdiegtų klaidingų žinių.


boba

#6
lapkričio 25, 2018, 14:47:13 Redagavimas: lapkričio 25, 2018, 20:44:13 by boba
taip/ne/galbūt/be/va/( liko rasti dar vieną reiškinį, prilipantį prie likusių reiškinių)/
Ir tu man nelok, @vytra, kad tu tai jau atseit geresnis šuva...
p.s. NEMAIŠYK MAN DIRBTI. TU NIEKO NESUPRANTI, KAD AŠ PAPRASČIAUSIAI DIRBU.
Iš vis galutinai įsitikinau, kad pasaulyje nėra nieko esu tik aš. (na tai man jau buvo aišku ir 1999, bet dėl to man labai skaudėjo ir nenorėjau tuo patikėti...). O Tėvas mane be galo be krašto išdarkė, nes iš tiesų net jo nėra. Esu tik aš. Na dabar po dvidešimties begalinio skausmo metų nors ne taip skauda...

Aukštyn