Kas blokuoja informacija?

Pradėjo Teroras, birželio 30, 2012, 21:43:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Tradicinė reinkarnacijos samprata gyvuoja jau kelis tūkstantmečius, vakarietiška gi užgimė po Jelenos Blavackajos kliedesių. Po to ji vis labiau tolo nuo tradicinės sampratos. Atsirado visokie būdai sužinoti kas buvai praeitame gyvenime, na ten pagal gimimo dat pasiskaičiuoji ir pasižiūri lentelėje.
Aš visada lbiau vertinu tradiciją nei naujoves, nes naujovės paprastai nieko gero neatneša.

Kas dėl tavo palyginimo, tai pirmieji krikščionys vadovavosi tik senuoju tesatamentu, net į sinagogą vaikščiodavo. Vėliau kai išsiryškino pati krikščionybė atsirado knygų kurios tapo senojo testamento pratęsimu, atskilo ir pati religija.
Visas senasis testamentas pilnas pranašysčių apie mesijo atėjimą ir krikščionys tai mato naujajame testamente jas išsipildžius.


Citata iš: Vytautas  liepos 03, 2012, 20:06:37
Pagal mane klasikinis rytietiškas persikūnijimas į žemesnius nei žmogus ir krikščionybės samprata apie nuodėme tos pačios paskirties - įbauginti ir valdyti. Kito paaiškinimo aš nematau. Iš esmės jei atsisakai visų tikėjimų į viską žiūri iš sielos vystymosi pozicijos dingsta bet kokia baimė, atsiranda normali pagarba visoms kitoms sieloms kad ir akmens pavidale. Visi vieno sudedamosios dalys, nėra jokių prieštaravimų ir kovos prasmės.


Kai neturi dvasinio pagrindo, pvz. religijos su jos dogmomis pradedi tikėti visokiomis nesąmonėmis. ;)

Jonas

CitataO tai ko mokai tu, yra popsas.


Aš nieko nemokau, o tiesiog duodu faktus. Ką tu su jais gali padaryti - čia jau kitas reikalas. Gali kalbėti, jog vakarietiška reinkarnacijos versija yra popsas,o rytietiška tikra, bet vistiek nesąmonė, nes jos nepriima krikščionybės dogmos. Man nesvarbi nė viena reinkarnacijos samprata. Aš iš faktų, tyrimų galiu spręsti, jog žmogaus egzistencija po mirties nesibaigia - jis gali persikūnyti, o kas kaip interpretuoja įvairias sąvokas - man nerūpi, nes tai tik teoriniai svaičiojimai.

Citata
Zodžiu viskas su tavimi aišku, esi pavergtas pop masinės kultūros ir ant jos statai savo pasaulėžiūrą. Gailą, o atrodei taip rimtai besigilinantis žmogus


Dauguma žmonių tiki reinkarnacija vien iš tikėjimo, o aš iš faktų galiu spręsti, jog žmogus gyvena po mirties, persikūnija. Jeigu masinė kultūra puikiai žinotų apie Brian Weiss, Michael Newton, Ian Stevenson ir kitų žmogaus gyvenimo po mirties įrodymų ieškotojų darbus, tada labai apsidžiaugčiau, jog einame tobulėjimo linkme, o dabar apie tai žino vos keletas žmonių, kurie netyčia perskaitė knygas ar šiaip surado informacijos.
  Beje, jeigu pradėjom taip lysti į asmeniškumus, juk pats tiki krikščionybe,  argi tai ne popsas ?  ???


Citata
Kai neturi dvasinio pagrindo, pvz. religijos su jos dogmomis pradedi tikėti visokiomis nesąmonėmis.


  O gal, kai neturi dvasinio pagrindo, esi per daug silpnas, todėl pasirenki išsigelbėjimą - įstojimą į kažkokią tai grupę (priklausymas religijoms), kad būtum neva stipresnis, dvasingesnis, o kai tikrasis dvasingumas yra ne religijose ir jų dogmose ,o visiškoje laisvėje nuo jų....

Jevgenijus

#17
gruodžio 18, 2012, 17:40:59 Redagavimas: gruodžio 18, 2012, 18:39:26 by Benamis
Sveiki visi! Idomios temos.
I tema - blokoja informacija tik todel kad leidziam, tik del to. Supraskyt kodel ir del kokiu priezasciu tai vyksta, - suzinosit ir pamatysit viska.
Kitaip kokia prasme viso sio musu gyvenimo, tiketi kad mes nieko negalime, kad esme valdomi ir kontroliojami kazko didesnio ir galingesnio? Kas gali buti galingesnis uz Zmogu? :)
Kas nori gali taip gyventi , kas nori tapti laisvas.
Svariausia pradeti nuo to kad isileisti nauja informacija i save, nefilturoti per proto standartus, tikrinti sirdimi ar vadinama intuicija, bandyti, ieskoti ir rasti, kito kelio nera. Bent tam kas nori valdyti savo gyenima ir buti samoiningu.
Pradziai galt pasiskatineti kad ir [reklama?]
Ziurekite i viska kaip is sono, tai padeda. Ir nebijokite suzinoti kazko daugiau, pabandyti tai kas atrodo neimanoma, leiskite sau daugiau..

bs2000

jevgenijus viska pasake ka as norejau pasakyt,teisingi zodziai  :)

Jevgenijus

Budai atbluokoti  save..


Dauguma siekiančių dvasiškai augti ir tobulėti susiduria su problema kad nežino nuo ko pradėti. Pasakojimai, patarimai, asmeniniai išgyvenimai - visa tai puiku, tačiau ypač kelio pradžioje norisi aiškaus ir tikslaus paaiškinimo pažingsniui ką ir kodėl reikia daryti.

Metodikos esmė - gyventi sąmoningai. Kontroliuoti tai ką mąstome, ką sakome, ką darome ir ką jaučiame, nes visa tai kuria mūsų realybę, tiek fizinę, tiek dvasinę, tiek energetinę. Mes esame kur kas daugiau, nei sugebame suvokti ar priimti savo protu ir logika. Žmogus - dieviška Esybė, susidedanti ne tik iš kūno, proto, logikos, sąmonės ir pasąmonės, bet ir iš žemesniųjų bei aukštesniųjų subtiliųjų kūnų, Sielos, Dvasios ir Dieviškosios dalies (Aukščiausiasis AŠ). Ir ateiname į įsikūnijimą išmokt gyventi sąmoningai valdydami visą savo Esybę, prisiimant atsakomybę už tai ką mes darome ne tik fiziniame, bet ir subtiliuose lygiuose.

Siekdami tai įgyvendinti mes pradedame nuo paprastų žingsnių:
1. stebime savo mintis, žodžius ir veiksmus
2. išsakome ketinimus, maldas;
3. dirbame su negatyviomis energijomis, atsisakydami, išsivalydami nuo jų ir pakeisdami pozityviomis energijomis

O dabar apie viską išsamiau.

1. Ko gero retas kuris dabar nežino, kad kiekviena mintis ar žodis formuoja mūsų realybę. Tik dauguma tai taiko daliai savo gyvenimo. Retas kuris susimąsto, kas iš tiesų blogai galvojus apie kitą, išsprūdus įprastam posakiui. Pavyzdžiui, neretai galima išgirsti žmogų sakant apie kitą, apie darbą, mašiną ar dar ką nors: "velniai jo nematė". Tik kažin ar po šių žodžių jis susimąsto, kad subtiliuose lygiuose tą žmogų, ar daiktą jis iš tiesų nusiuntė pas velnius. Tokių pavyzdžių galėčiau rasti daug, nes mūsų kalboje daug prigijusių posakių, žodelių, žodelyčių, kurie mums patiems nejaučiant ir nežinant formuoja mūsų veiksmus subtiliuose lygiuose, del kuriu pasikeicia ir musu realus gyvenimas ir atsakomybė tenka mums. Kodėl mes manome, kad kai sakome jog mylime ar prašome gerų dalykų, tik tada tai veikia, bet kai keikiam ar žeminame save ir kitus tai neturėtų veikti. Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Pamokos kaupiasi, karma auga. Todėl reikia stengtis pastebėti panašias mintis, žodžius ir iškart juos anuliuoti.

"Anuliuoju visus savo negatyvius žodžius, mintis, posakius ir pamąstymus išsakytus sąmoningai ir nesąmoningai per visą savo gyvenimą iki šio momento. Prašau atleidimo visų, kurie nukentėjo ir prašau Dievo išvalyti negatyvą ir įvesti visur tvarką bei pašalinti mano veiksmų negatyvias pasekmes, prasau atsatyti tvarka kur tai galima pagal DP. Visiems nukentėjusiems duodu jiems pagal dievišką planą priklausančias kompensacijas ir išsakau ketinimą nuo šiol kontroliuoti savo mintis bei žodžius."

2. Sąmoningai išsakyti ketinimai, maldos ir prašymai formuoja mūsų Esybę. Ketinimais mes išsakome savo sprendimą eiti Šviesos keliu, keistis, augti, tobulėti, prisiimti atsakomybę už visas savo dalis, visą Esybę, valytis nuo negyvių energijų, ypročių, būdo bruožų. Ketinimais mes išsakome savo norus, sprendimus.

Maldomis ir prašymais, mes prašome pagalbos arba atlikti vieną ar kitą darbą savo Dieviškos Komandos, Tėvo (Dievo), Motulės (Žemės), Dieviškų tarnybų.

Nėra visuotinai privalomų ar standartinių maldų ir kreipinių. Galima pasinaudoti tomis maldomis ir kreipiniais, kurie yra šioje knygoje, bet jusm beimokant geriau, kai jie yra išsakomi savo, iš širdies einantys.

Nepamirškite, kad Jūsų Esybė - labai didelė, Jus sudaro daug dalių, todėl nebus taip, kad išsakius ketinimą Jūs iškart pasikeisite. Ketinimus teks išsakyti ne vieną kartą. Viskas vyks palaipsniui, lygis po lygio. Būkite sau kantrūs, dėmesingi. Viskas pavyks jei turėsite kantrybės, noro ir tikėjimo.

3. Darbas su negatyviomis energijomis ir negatyviais būdo bruožais - vienas iš esminių. Negatyvių energijų mūsų gyvenime yra daug. Ne visos jos pasireiškia vienodu dažnumu, dažniausiai yra keletas pagrindinių, su kuriomis nuolat susiduriame, su kitomis - tik periodiškai.
Darbo su negatyviomis energijomis esmė:
1. pripažinti kad Jūs pasielgėte neteisingai, prisiminti visas panašias situacijas, pabandyti suprasti kodėl ir kaip jos kyla.
2. Pripažinti žalą, kurią padarėte savo poelgiu sau ir aplinkiniams. Įsisąmoninti kokias konkrečias pasekmes sukėlė pasireiškusios negatyvios energijos.
3. Įsisąmoninti kokios negatyvios energijos pasireiškė konkrečioje situacijoje.
4. Atsiprašyti visų nukentėjusių nuo situacijos, paprašyti Tėvo anuliuoti Jūsų poelgio negatyvų poveikį kiek tai įmanoma ir kur įmanoma.
5. Įsisąmoninti kaip reikėjo pasielgti, kad išvegt situacijos.
6. Atsisakyti situacijoje dalyvavusių negatyvių energijų maksimaliai, kiek tai įmanoma tam momentui pagal Dievišką planą, ir pakeisti jas pozityviomis energijomis, jeigu imanoma transformoti I pozitivias, dieviskas energijas
7. Ateityje panašiose situacijose stengtis jas išspręsti pozityviai.


paimta is -  tavosiela.lt

Garnett

neigiama energija nemokejimas atleisti ygimtos ligos

Jevgenijus

Igymta - tai karmine.(arba permest tevu ar gyminiu)  Kuria galime samonigai isvalyti ir pasveikti. Na arba, ka siulo kai kurios religijos, 'atidirbti', atkenteti ir persergti.. Tik kas to nori ir kodel taip turetu buti..

Aukštyn