Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Susidūrimai su ateiviais/NSO => Temą pradėjo: Creative sausio 08, 2019, 20:47:48

Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: Creative sausio 08, 2019, 20:47:48
Čia bus paranojidinio šiziko kliedėsiai. Išsigandot? Bereikalo. Visiems gali taip atsitikti.

Ar moku aš saugoti paslaptis?
Išmokau vaikystėje, tačiau žmonės man nepatikėdavo paslapčių, nes buvau "per maža". Taip kad pateisinsiu jų požiūrį ir atskelisiu tai ką mačiau ir patyriau savo akimis.

Mano istorija prasidėjo nuo to(greičiausiai dar anksčiau, ko neminėsiu), kad gūdžaiis pakliuvo man į akis vienas video, kuriame vaikinukas demonstravo telekinėzę verčiant puslapius neprisilietus ir naikinant debesis žvilgsniu. Aš, galvodama "kodėl gi nepabandžius" išejau į lauką, pasigavau akimis vieną mažą debesėlį tarp kitų ir "ketinimo" pagalba jį išvaikiau. Argi nestebuklinga? Visai ne, tada galvojau, nes paprasčiausiai galėjau akimis pagauti jau nykstantį debesėlį ir taip sau bandyti įrodyti, kad tai tikra. Dėja, paklauskit savęs ar tai tikra? Aš pasilikau sau abejonę.

Šiek tiek vėliau, vieną gražų, visiškai giedrą dieną išėjus į lauką, eilinį kartą užsirūkyti, pažvelgus į tuščią dangų, prisiminiau debeselius ir galvojau "kodėl gi ne?" t.y. kodėl nesukūrus vieno. Nusibriežiau žvilgsniu tam tikrų dviejų linijų susidurimus, t.y., nuo namo stogo krašto link medžio viršūnės(viena linija) ir nuo kito medžio viršunės prie kito stogo kampo (kita linija) ir jų susikertimo vietą pažymėjau kaip tašką, kūriame ir keitnau sukūrti debesėlį. Žiūrėjau, žiūrėjau, ir nieko, po kelių minučių dėmesį pertraukė kaimynas išėjęs į lauką kažką daryti. Po minutės prisiminiau aš savo debesėlį ir pakeliu galvą ir ką matau? Spėkyt. Taip mažą debesėlį toje pačioje vietoje kur žiūrėjau, liūdną ir vienišą visame danguje vienintelį. Taigi atmečiau visas abejones, kad tai netikra. Tačiau užgriūvo atsakomybės jausmas "o kas jei taip galima išbalnasuoti visus orus?". Taigi tai ir jus galite apie tai pagalvoti, kas kontroliuoja orus. Daugiau debeselių "neketinau".

Užsireginau facebooke, pabandymui, po kiek laiko ten pasirodė skelbimas, t.y. reklama psichologo. Taigi aš pagalvojau "kodėl gi ne?", nors žinojau ko laukti iš mūsų psichologų. Taigi nuėjau ir labai stipriai nusideginau, taip kad nemačiau jokių išeičių iš padeties.

Pasinaudojau viena vienintele man tada šovusia galva išeitimi, parašyti viešai "šauksmą", nors žinojau kad tai beprasmiška t.y. iš pradžių aš tiesiog laukiau kol tam tikri įvykiai susidės tam tikra tvarka ir ipabandyti "o kas jeigu?" ir kartu sudėjau viską ką žinojau ir kartu pabandžiau padėti ir keitiems ir gal būt dar ir sau. Tiesiog, ieškojau paskutinę viltį(nors kuo pukiausiai žinojau, kad jos nėra), kaip žinia viltis durniu motina. Taiip kad aš visdėlto pabandžiau. Ir laukiau, laukiau, o jėgos seko. Taip kad geriau žmonėms nežinoti kada jų laikas išeiti.

Taigi pasirodė atgalinis ryšys, "šauksmas" taip pat tik į susibūrimą, dėja aš nieko negalėjau padaryti, padėti ir maniau jau kad tai, bent jau man jau beprasmiška. Ieškojo vadų, aš nebegalėjau, galvojau gal kitam skirta, ko aš abejojau.

Vėliau po keliu mėnesių, "užpuolė" mane facebooke, nors nieko tenais nedariau.

Galit galvoti, kad aš koks savymila narcizas, jums leidžių, nes tai beprasmiška.

Galit galvoti, kad nerimta, irgi leidžiu, nes tai irgi beprasmiška.

Paskui pasipylė žiniasklaidoje įvykiai susiję su manimi (tiksliau pastebėjau kelis straipsnius ir anksčiau prieš fb užpuolimą, bet nekreipiau į tai didelio dėmesio), kuriuos aprašiau kitoje savo temoje "Creative nutikimai".

O kur sakote čia buvo NSO? Tuoj papasakosiu.

Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: Creative sausio 08, 2019, 21:36:32
Užsidėjau fb gražaus drakono nuotrauką, šiaip kad mano nebūtų.

Vėliau susiklostė taip įvykių eiga kad pabandžiau paprašyti pagalbos iš vieno asmens, dėja jis pagalvojo savaip ir viskas išėjo šuniui ant uodegos, kaip ir kaži ir buvo tik dar blogiau.

Skaičiau žiniasklaidą ir kitką ir žiūriu, kad pasaulis pradėjo braškėti per siūles. Ir aš pabandžiau susisiekti su, man pasirodžiusia paskutiniu bandymų, susisiekti su ateiviais. Ir ne, ne sutais, kurie prižiūrėjo žemę, o su kitais, kurie buvo ne prie ko ir galėjo padėti. Klausiat  kaip? Aiškiaregystės pagalba kaip kitaip. Tik vat deja mano sąmonė nepasiekė rezultato, kosmosas buvo tuščias, t.y. to ko ieškojau neradau, galvojau, gal mano signalą tada kadanors kažkas atras, nors vilčių jokių neturėjau.

Mečiau viską. Karts nuo karto peržiūrėjau inernetą. Ten žiniasklaidoje pamačiau, kažkodėl pagalvojau kad man skirta, kad bus iš pradžių hemoterapija (kažkodėl pagalvojau kad tolygų hometerapijai, t.y. vaistai ir namai) o jei nepadės tai švytinimas (kažkodėl aš pagalvojau, kad ateiviai pradės švytinti savo šviesom mane).

Taip geriau savo ateities nežinoti.

Laikas ėjo. Mane girdė vaistais ir skyrė namų režimą. Ėjo laikas. Po 5 metų mano būklė labai mažai šiek tiek galima sakyti pagerėjo, vaistus sumažino ir grasino nutraukti.

Tada ir pasirodė "švytinimas", tokį kokį aš ir supratau kažkodėl iškreiptai perskaičius žiniasklaidą.

O viskas prasidėjo nuo to kad anomalijos fb grupėje atsirado nuoroda į
http://humansovereignty.org/lithuanian-declaration/

Šį tekstą ir nuorodą patalpinau be anomalijos į nso.lt lankytojų žinutes. Vėliau po kelių dienų pasirodė:

Razva is Timiro planetos 2018 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis, 13:39:13
Ieškau kontakto su jūsų vadu Prašau padėti Linkėjimai


Į ką aš atsakiau:

2018 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis, 15:59:37
Kreipkis į Jungtinių Tautų Organizacija (JTO)
.


Tą pačią dieną vakare man tris kartus giedrame danguje kažkas sumirksėjo. Palydovai taip nemirksi, nebent naujo tipo, o prieš tai aš jokių tokių panašių šviesų nemačiau, nors dažnai ir žiūrįjau į dangų.

Sakot sutapimai? Tabūnie jūsų valia.

Po to laiko, vaidenosi šivesos beveik kiekvieną dieną. Vieną dieną išėjus į lauką, kai buvo debesuota, buvo girdėti užimas, su kuriuo kažkas buvo netvarkoje, tieisog sklido iš visų pusių kas buvo keista ir tada pamačiau tris apvalius objektus skrendančius virš miesto žemiau debesų(buvo dar šviesu bet jau šiek tiek pradėję temti). Vėliau vėl kartojjosi šviesos. O vėliau mačiau lektuvą, kuris neįprastai žemai skrido ir visiškai be garso ir man beveik virš galvos. Tebūnie tai lektuvai.

Tai mano pasaka apie NSO. O taip pat, kai popiežius lankėsi mieste tai 4 dienos prieš ir 4 po, jokio aktyvumo danguje nebuvo manimi pastebėta.

Dabar visą laiką debesuota ir nieko nematau, ko ir nereikia.

Tebūnie palydovų, meteoritų ir lektuvų šviesų šou.


Prisiimu visišką atsakomybę už savo veiksmus.
Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: SPACE vasario 04, 2019, 19:28:04
Mes su grupe padarėm viską, kas nuo mūsų priklauso, buvo sudarytos sąlygos Žemėje padaryti utopiją, bet visi išsigandę žiūrėjo ir kažko laukė, ir nieko nedarė. Jie nusprendė, kad viskas turi eit po senovei, kaip numatyta. Praleido istorinę progą, kurią padėjom jiem ant lėkštutės.
Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: Creative vasario 07, 2019, 00:30:03
(https://media.altpress.com/uploads/2018/10/burger-king-halloween-696x398.jpg)

Gal lėkštę pamiršot padėti prie nosies? Ir kas tiksliai iš menių buvo užsakyta?
Kam norėjot patekti į istoriją? Norėjot būti garsus?

Jei jie išsigando vadinasi buvo dėl ko, ko jus neįvertinote.
Kitą kartą ir galite pasistengti labiau.
Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: solitudity vasario 07, 2019, 12:44:58
Creative, visų pirma... tas gerai, kad atstatei "ateivius", kurie ieškojo tavo kontaktų, nes kai prasidėsi su tokiais tai...  ;)
Man buvo kitokių nesąmonių, tačiau paneigiau rašančiojo teiginį. Kitą kartą net ne neigsiu, o tiesiog ignoruosiu... teiginys buvo toks, kad rašė, jog aš po savaitės būsiu Indijoje. Atrašiau, jog nebūsiu. Tai vyko anglų kalba...
Toliau. Seniai seniai, rašiau ir aš apie savo NSO matymą vakaro danguje, galbūt pameni. Nu ir kas iš to?  :) Nieko... Daugiau to objekto taip ir nemačiau. Tai buvo kažkas unikalaus, skirto būtent tam laikui ir būtent tai akimirkai.
Niekas iš skaičiusiųjų neatsakė kas tai, ir manau, niekas ir negalėjo pasakyti...
Panašiai ir tavo atveju.
O prie ko noriu privesti...
...tiesiog atsipalaiduok ir nusimesk visa tai... ...visą informaciją, kad liktum tik stebėtoja  ;)
...kad būtų lengivau, tau nuorodą į youtube duodu - perklausyk, ypač paskutinius akordus  ;)
P.S.:
viskas prasideda nuo "cluster one", t.y., nuo mūsų pačių...  :)
Pink Floyd - Cluster One (https://www.youtube.com/watch?v=XRqrpfzpTaA)
Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: SPACE vasario 08, 2019, 02:46:17
Sistemą galima užpulti tik visą ir iškarto. Mes davėm suprasti, kad viską galim išderinti sub-atominiame lygyje. Jie davė ženklą, kad suprato. Kad jie nieko nedarė, suprantama, tų žmonių, būtybių, kur saugo Žemę, tokia pareiga - išsaugoti sistemą stabilią kuo ilgiau, jie tam yra davę priesaiką.
Jokių garbės troškimų - tai nuodėmė.

https://tv.lrytas.lt/zinios/lietuvos-diena/2019/02/06/news/panevezietes-papasakojo-kaip-teko-gelbeti-kelias-paras-tualete-uzstrigusi-vyra-9137958/ mesijų gyvenimas nėra lengvas.
Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: SPACE vasario 22, 2020, 04:11:33
Kad tu Creatuk pikta kaip ragana. Nors man dabar šovė mintis, kad žemės nieks nevaldo, yra tik tarpininkai ir viskas vyksta automatiškai.
Antraštė: Creative susidurimas su NSO
Parašė: Creative balandžio 19, 2020, 20:08:32
.