DMT - sielos molekulė (N-18)

Pradėjo Ezekiel, balandžio 09, 2013, 16:14:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

balandžio 09, 2013, 16:14:43 Redagavimas: balandžio 11, 2013, 11:12:28 by paragraf 78
         DMT yra pati stipriausia žinoma psichotropinė medžiaga žmonijai. Filosofas, etnobotanikas Terence Mckenna išbandęs daugybę psichodelikų mano, kad nėra galingesnio haliucinogeno kaip  DMT - „Jis yra labiausiai sudėtingas, nušviečiantis, stulbinantis, baisiausias, džiaugsmingiausias ir keisčiausias dalykas pasaulyje. Nenorių nieko įbauginti, tačiau tai yra pačios keisčiausios, neįtikėtino  grožio ir galybės dimencijos. Žmonės turėtų būti atsargus"

         Dimetiltriptaminas tik palyginus neseniai buvo atrastas ir susintetintas, tačiau pirmieji pradėjo vartoti ayahuaską, mišinį iš augalų turinčių DMT (Mimosa hostilis) ir neleidžiančių jam suskilti virškinamajame trakte (Banisteriopsis caapi) pietų Amerikos gentys. Ją jau tūkstantmečius vartoja siekiant sukelti ekstazine, transo būseną, bendrauti su dvasiomis.   Įdomiausia tai kad DMT natūraliai gaminasi visų žinduolių, žmonių organizmuose, kankorėžinėje liaukoje ir aptinkamas daugelyje augalų, net labai pasaulyje ir Lietuvoje paplitusiuose augaluose tokiuose kaip vandeninis strypinis, nendrinis dryžutis ir nendrėse. Jis išsiskyria užmingant, sapnuojant ir o taip pat prieš mirštant, patyriant klinikinės mirties fenomeną. Mokslininkas Rick Strassman  tyrinėjantis psichoaktyvių medžiagų poveikį žmonėms. Tirdamas DMT poveikį buvo 60 savanorių suleidęs 400 dozių šios medžiagos Savanoriai pranešė matę intensyvias haliucinacijas, spalvota geometriją, fraktalus. Kai kurie pranešė apie haliucinacijas primenančios artėjančia mirties būseną. Daug kas kontaktavo su mąstančiomis būtybėmis (sudaryti iš ryškių spalvų fraktalų, spalvotos geometrijos), ateiviais ir patekdavo į aukštą technologinę aplinką, kosmosą ir t.t

   Galima vartoti kaip minėjau tiesiog gėrimą pagaminta iš DMT turinčių ir MAOi neleidžiančių jam suskilti virškinamajame trakte augalų. Išgryninta DMT tai pat galima rūkyti - poveikis pats stipriausias tačiau trunka tik 5 minutes, ayahuaska 15min. Reikalingos labai mažos dozės, užtenka 50mg, kad jus išautų į tą kosmosą. Triptaminų klasės haliucinogenai sukelia stipriausias haliucinacijas, tačiau net magiški grybai neprilygsta DMT, ką čia jau kalbėti apie LSD ar kanapes. Nėra žalingo poveikio, žinoma blogai pasiruošus intensyvus vaizdiniai gali šokiruoti. Kaip ir minėjau tai labai stiprus narkotikas. Nepasiruošęs gali patirti paniką, baimę, o patyręs ir pasiruošęs žmogus, šamanas  patyria laimę, ekstazę ir nušvitimą.  Jie net gali padėti atsikratyti ego neurozių, suvokti savo klaidas, sustiprinti ryšius su gamta ir bendruomene.

          Gydytojas Dr. Charles Grob teigia, kad ayahuaska gali būti naudojamas kaip antidepresantas, nes padidina serotonino kiekį. Gydytojas Dr. Gabor Maté sako, kad ayahuaska galima gydyti narkotine priklausomybęs taip kaip tai daro ir narkotikas ibogainas. DMT ir kvaitulinis šalavijas yra patys saugiausi narkotikai žmonių sveikatai ir stipriausi, reikalaujantis mažu dozių, niekas dar neperdozavo nuo jų. Tačiau absurdiški įstatymai draudžia medžiagą, kuri natūraliai gaminasi mūsų kūnuose - nors patys blogiausi narkotikai alkoholis, cukrus, tabakas ir kava yra legalus ir reklamuojami, nors jie ir kelia daug žalos, masiškai mirštama nuo jų vartojimo. Bet valdžia priėjo liepto galą su DMT - nesugebės uždrausti šio narkotiko turinčius augalus...

Taigi kiek žiūrėjau internete radau augalų kurie turi DMT, yra nereguliuojami, galintis augti Lietuvos klimate ar plačiai paplitę šioje šalyje:

Nendrinis dryžutis(phalaris arundinacea) yra labiausiai paplitęs augalas Žemėje. Šios žolės galite rasti bet kurioje pievoje. Jose aptikti DMT, 5-MeO-DMT alkaloidai (Smith 1977)



Vandeninis strypinis(phalaris aquatica) irgi plačiai paplitęs augalas ir laikomas geresnių DMT šaltiniu, ypač AQ1 rūšis, kurioje buvo aptiktas 1% dmt. Pasak kitų tyrimų: DMT - 0.100%, 5-MeO-DMT - 0.022% , 5-OH-DMT - 0.005% (Erowid).



Paprastoji nendrė(Phragmites australis) masiškai auga prie vandens telkinių, ežerų. Jos galėtų būti ayahuaskos analogu. Stambiose šaknyse, kurios beje tinka ir maistui, aptikta alkaloidų N,N-DMT, 5-MeO-DMT, bufotenino and gramino. Alkaloidų kiekis didžiausias kai šaknys yra panardintos vandenyje.



Gigantiškoji nendrė
(arundo donax) irgi auga prie vandens telkinių, naudojamas kaip biokuras. Nustatyta, kad šakniastiebiai turi 0.0057% DMT, 0.026% bufotenine, 0.0023% 5-MeO-MMT. Turi ir nepageidaujamo bufotenidino.



Trumpaspyglis strypinis(phalaris brachystachys) irgi plačiai pievose paplitęs vienmetis augalas, dažniausiai pasitaikantis Portugalijoje, Kanarų salose. Augimo sąlygos panašios į vandeninio strypainio, bet turi būti apsaugotas nuo sunkaus šalčio. Buvo nustatyta, kad bent vienas augalo mėginys turėjo iki 3 % alkaloidų ir N,N-DMT buvo beveik vienintėlis alkaloidas (Festi&Samorini, 1994).


Desmanthus illinoensis yra daugiametis Šiaurės Amerikos augalas, bet šis krūmas buvo sėkmingai kultivuojamas ir Lietuvoje. Turi maždaug 0,34% N, N-dimetiltriptamino (DMT) medžio žievėje.






Benamis

Pliusas uz straipsni :) Visuomet idomu tavo zinutes skaityti.

Taciau nelabai sutinku su teiginiu, kad tai stipriausia psichotropine medziaga (gal ir klystu):

Citata iš: Ezekiel  balandžio 09, 2013, 16:14:43
Reikalingos labai mažos dozės, užtenka 50mg, kad jus išautų į tą kosmosą.


Kai tuo tarpu LSD reikalinga: nuo 100 iki 500 µg (http://en.wikipedia.org/wiki/Microgram) doze.

O ir zoles su LSD savotiskas suvienodinimas nemanau, kad tinka (+ zole nera haliucinogenas).

Citata iš: Ezekiel  balandžio 09, 2013, 16:14:43
ką čia jau kalbėti apie LSD ar kanapes

la.benas

Įdomu, kokio žolių kiekio reikėtų, norint nors ką pajaust...

2Pacas

Dekui uz straipsni,idomu ar galima kaipnors jo gaut lietuvoje,kiek domejaus is barygeliu vietiniu niekaip, net sunkei butu lsd gaut..

Benamis

Citata iš: 2Pacas  balandžio 09, 2013, 17:12:11
Dekui uz straipsni,idomu ar galima kaipnors jo gaut lietuvoje,kiek domejaus is barygeliu vietiniu niekaip, net sunkei butu lsd gaut..


Viesai apie narkotiku prekeivius, o tuo labiau kur konkreciai arba is ko gauti narkotiku, gal nekalbekim.

la.benas

Šiaip galėtume, juk nieko blogo. Gal kam iš to kokia nauda bus. Aišku, nederėtų taip viešai kalbėt, bet kažkam vargas turėtų būti kuriant grupes ir uždaras forumo vietas. Tai gal tikrai apsieisim be dylerių ir jų buvimo vietų.

2Pacas

Tai aisku kad konkretciai nekalbam.

la.benas

Taigi, gal kas gali maždaug pasakyti, kiek tų žolių reikėtų, norint ką nors pajaust?

Domas

#8
balandžio 09, 2013, 17:56:30 Redagavimas: balandžio 09, 2013, 18:02:22 by Domas
Na esu aš asmeniškai bandęs ir DMT ir LSD ir galiu pasakyt, jog DMT yra kur kas stipriau už LSD, nera net ką ištikrųjų lygint, nes DMT trunka tik 5min kažkur(kristalinės formos), tačiau tos 5min gali atrodyti kaip 5valandos ar net kelios dienos, o LSD tiesiog viskas aplink raibuliuoja ir daug mažiau intensyvumo.
Citata iš: 2Pacas  balandžio 09, 2013, 17:12:11
Dekui uz straipsni,idomu ar galima kaipnors jo gaut lietuvoje,kiek domejaus is barygeliu vietiniu niekaip, net sunkei butu lsd gaut..

Tai reiškias tavo vietiniai nieko nežino :D, nera sunku lietuvoje gauti LSD, tereikia nueit į kokį psychodelikos tūsą ir susirasi labai lengvai, o del DMT tai jis lietuvoje kol kas labai nepaplitęs tai jo gaut tikrai labai sunku butu, beje ir brangu 0.05g 50lt kažkur.

2Pacas

Domai papasakok daugiau apie potyrius kaip sovei DMT.

Domas

#10
balandžio 09, 2013, 18:17:00 Redagavimas: balandžio 09, 2013, 18:19:57 by Domas
Citata iš: 2Pacas  balandžio 09, 2013, 18:05:24
Domai papasakok daugiau apie potyrius kaip sovei DMT.

Sunku paaiškint potyrius, turi pats pabandyti, kad suprastum kas tai yra, tačiau pameginsiu papasakot.
Pirmąjį kartą kai bandžiau tai surukiau mažiau apie 0.025 tai pilnai neišėjau, kai tik surukiau po keliu sekundžiu prasidėjo intensyvumas per kūna kaip ir šiurpuliukai perėjo ir iškart prasidėjo vizualizacijos sunku jas paaiškink, bet vaizdas pakito kardinaliai, atrodė, jog spinta pakylo oran ir pajudėjo į viena ir į kitą puse.
Antra karta kai bandžiau surukiau jau šiek tiek daugiau atsiguliau ir užsimerkiau, ir va tada buvo stipru :D, atrodė, jog atsiduriau kažkokioje geometrinėje erdvėje ir viską taip ryškiai mačiau, taip pat, kaip dabar sąmoningai viską matau, buvo toks jausmas lyg aš vis gyliau atrodė, jog užsidarau toj erdvėj ir atsiriboju nuo realaus pasaulio, bet tada kažkaip išsigandau, nes labai keista buvo ir atsimerkiau, o kai atsimerkiau visas kambarys bangavo atrodė lyg energijos srautai vaikšto aplink visur. :D tai tiek.
Bet ir tai antrasis parukymas nebuvo pilnas išejimas, nes kai pilnai atsijungi(bent aš asmeniškai manau, kad tada nuo fizinio kūno atsijungia astralinis kūnas) negali visiškai pajūdinti kūno.

la.benas

Damn. Galingai skamba. Visai norėčiau išmėgint.

2Pacas

Neskubek taip jai dar nieko nesi bandes ir neturi panasiu patirtciu, sautum iskart DMT tai tikrai gali blogai baigtis

Domas

Citata iš: la.benas  balandžio 09, 2013, 18:30:00
Damn. Galingai skamba. Visai norėčiau išmėgint.

Tai yra dvasinis dalykas, pabandęs tai supratau, reikia stipriai su savimi dirbti(dvasiškai), jog potyris būtų malonus bei naudingas žmogui.

paragraf 78

Keisčiausia tai jog narkotinių medžiagų fizinį poveikį bandoma sudvasinti.

Aukštyn