Kaip atrodo sutartis su velniu?

Pradėjo Benamis, spalio 16, 2012, 14:02:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

#15
balandžio 22, 2014, 16:26:15 Redagavimas: balandžio 22, 2014, 16:30:03 by Master
Dabar kai domiuosi demonų invokacijomis ir sutarties sudarymais, viskas kiek paprasčiau :)
Bet šiaip nesuprantu kuo siejasi vienuolių elgesys su pakto sudarymu?
Vienuolių "šėliojimas" (velnias, koks kvailas žodis) nėra retas reiškinys. Vienas iš variantų yra bendras lervų sukurimas (dabar nusprendžiau į tai nesiplėsti (: ) Nu bet tikrai ne velniai :D

zygimantas

Kaži gali savo sąlygas padiktuot ir sakyt, kad mano siela tau priklausys tik vieną dieną?  :-\

Master

Gi ne visiems reikia tos tavo sielos... :D :D

zygimantas

Ką dar liaudis duoda? Iš filmų vis sielas atiduoda :D

Master

#19
balandžio 22, 2014, 18:44:08 Redagavimas: balandžio 22, 2014, 20:35:08 by Master
Tai taip, brolau...
Būtent filmais reikia remtis vertinan tikrąją situaciją. Va, neturi konditeriko sugebėjimų, pažiūri "čarlis ir šokolado fabrikas", nekerti ekonomikos pasižiūri kokį chm... "ir turtuoliai taupo", reklamos susidarant suvokimą turėtų užtekti ir t.t...
O šiaip daugiau apmąstytum savo žinutes, mažiau spamo būtų...
Surinkęs daugiau žinučių vargu ar ką gero pasieksi... (ypač tokiais metodais). Nes greičiau žmonės galės pradėti vertinti tavąsias neperdaug kokybiškas žinutes. (:

idenmeyou

Citata iš: Master  balandžio 22, 2014, 18:44:08
Va, netur konditeriko sugebėjimų, pažiūri "čarlis ir šokolado fabrikas", nekerti ekonomikos pasižiūri kokį chm... "ir turtuoliai taupo" reklamos susidarant suvokimą turėtų užtekti ir t.t...


Va pavyzdys kodėl kai kuriems mažiau reikėtų žiūrėti televizijos, o ypač reklamų. Pagal reklamas ir maistas visas ekologiškas ir namai visur gražūs, tam ir yra reklama, kad kažkokį produktą padarytų gražesnį, geresnį, arba tiesiog žmonių minias pakreiptų sau tinkama linkme, kuri vėliau atneš pinigus.

Tai, kad turtuoliai taupo didžiulis mitas. Aišku galima ginčytis nuo kokios sumos prasideda turtai, bet aš turtingą vadinčiau tą, kuris gali daug pramogauti, pirkti ko jis geidžia.
Atsiranda tokių fruktų, kurie prisistato namų, prisiperka mašinų, investuoja į kažkokius verslus, o vėliau teigia, kad šiais metais jie taupė, nieko nenusipirko. Juokingas toks yra taupymas, kai per vienus metus išleidžiami milijonai, kitais kiek mažiau.

Apskritai jei vieną dieną turtingi žmonės sugalvotų savo pinigų tiesiog neleist ir pagyvent kaip neturtingieji, tai labai greitai žlugtų visi Las Vegasai, prabangūs viešbučiai, klubai, restoranai.

zygimantas

Man tikrai įdomu :) Filmą tiesiog panaudojau kaip pavyzdį. O visai įdomu būtų perskaityti lietuvių vertimą. Forume jau minėjau, kad nekertu anglų kalbos tai kaip ir neperskaičiau...
Soriuką, nemano sritis. Pats geriau jau ekonomiką renkuosi.

la.benas

Citata iš: Gabux9909  balandžio 22, 2014, 16:02:24
O gal galetu kas isversti i liet. kalba? Nes kiek skaiciau tai ne viska supratau, kas ten parasyta


"Mes, įtakingasis Liuciferis, jaunasis Šetonas, Belzebubas, Leviatanas, Elimi,
is Astaroth, kartu su kitais, šiandien priėmėme Urbeno Grandje, kuris yra mūsų, sandoros paktą.
Ir jam mes pažadame moterų meilę, skaisčiųjų gėlę(?), monarchų pagarbą, pagyrimus, geismus ir galias.
Paleistuviaus jis tris dienas; išgertuvės jam bus brangios. Jis siūlo mums kartą metuose antspaudą kraujo, mindžios jis po kojomis šventuosius bažnyčios daiktus, ir klaus mūsų daug klausimų; Su šiuo paktu gyvens jis dvidešimt metų laimingai žmonių žemėje, o vėliau prisidės prie mūsų nusidėti prieš Dievą.
Susaistyta pragare, Demonų tarybos.

Liuciferis Belzebubas Šetonas
Leviatanas Elimi Astaroth

Antspaudai padėti Velnio, meistro, ir demonų, lordo princų.

Baalberith, rašytojas. "

Net nežinau, kodėl išverčiau :D Struktūrą stengiausi išlaikyt tokią pačią, nieko netaisiau, tai gali keistai atrodyt. Na bet mintį suprast galima paprastai.

Supera

Aš tai manau, kad kažkam neįtiko žmogelis, o tais laikais geriausias būdas atsikratyt švariai tai apšaukt raganom ar apėstais. Ir dar tas kuris apskūsdavo galėdavo turtą nelaimėlio pasilikt sau.

VaivaVal

Kaip tuos antspaudus jie velnio gavo,tas tik idomu?: D

GABRIELIUSŠŠ

parduociau velniui sielakad tik likusi nebe ilga savoapgailetina gyvenima pagyvenciau orei.o kas parasyta biblijoj man nusispjauti
>:(

.L.U.T.H.O.R.


cs

Velnias ateina prisijungdamas prie tinklo, kuriam jis ateiti galėjo leisti. Jis investavo į savo susikūrimą ir pastatė savo susidomėjusiųjų į kuriuos jis ateis grupes, kurios siekia didelio blogio.

Jo įvaizdis yra išnaudojamas per pavienius žmones, kurie savo viduje generuoja, kas velniui labai naudinga. Ir pagal mano metodą, į juos yra įtraukta technologija, kuri visą, ką padaro žmogus yra ką nori padaryti velnias.

Įmitacija yra labai galinga, nes ji paveikia žmogaus psichinę būklę ir bendrą savijautą. Betkokia velnio imitacija atsiduria/projektuojasi ir klonuojasi velnio norimam užgrobti pavieniui asmeniui. Ta imitacija veda link tokio didelio blogio, kuris nepanaudojamas ir neturi jokios naudos. Jo reali paskirtis griaunamoji, sukelianti dideles kančias ir dideles ligas... Velnias atsiskleidžia įmituodamas viduje ar netgi sąmonėje susikūrusius pavienius simptomus. Gali jis įmituoti (svaigimą, pykinimą, galvos skausmą ir alpimą... dar daugelių simptomų)

Geradarys

Citata iš: Gabux9909  balandžio 22, 2014, 16:02:24O gal galetu kas isversti i liet. kalba? Nes kiek skaiciau tai ne viska supratau, kas ten parasyta
cia isvesta i lietuviu:

Mes, įtakingas Liuciferis, jaunasis Šėtonas, Belzebulas, Leviatanas, Elimi,
ir Astaroth kartu su kitais šiandien priėmė pakto paktą
Urbaino Grandierio, kuris yra mūsų. Ir mes jį pažadėjome
moterų meilė, mergelės gėlė, monarchų pagarba, pagyrimai, geiduliai ir jėgos.
Jis praeis tris dienas; karuselis bus jam brangus. Jis mums siūlo vieną kartą
per metus kraujo antspaudas, po kojomis jis nugriaudins bažnyčios šventus dalykus ir
jis paprašys mums daug klausimų; su šiuo paktu jis gyvens dvidešimt metų laimingas
žemėje vyrų ir vėliau prisijungs prie mūsų, kad nusidėtų prieš Dievą.
Susieti į pragarą, demonų taryboje.
Liuciferis Beelzebubas Šėtonas
Astaroth Leviathan Elimi
Antspaudai uždėjo velnį, valdovą ir demonus, kunigaikščio kunigaikščius.
Baalberitas, rašytojas.

WhiteFox

o ka velnias jam dave mainais? :D

Aukštyn