Nauja princesės Dianos mirties versija: ją nušovė snaiperis

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 18, 2013, 15:16:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Policija gavo naujos informacijos apie princesės Dianos ir Dodi Fayedo mirtį. Skotland Jardas tiria pareiškimą, kad juos galėjo nužudyti Didžiosios Britanijos kariuomenės atstovas, praneša „The Daily Mail".

Sensacinga informacija paaiškėjo SAS (Special air service) pareigūno, snaiperio Danny Nightingale'o, kaltinamo nelegaliai laikius ginklą namuose, teismo metu.

Toks kaltinimas pasirodo D.Noghtingale'o kambarioko uošvių laiške, 2011 metais išsiųstame SAS padalinio vadui.

Laiške rašoma - Nightingale'o kambariokas tvirtina, kad už princesės Dianos mirties slepiasi SAS, praneša „Sunday People".

„Jis (Nightingale'o kambariokas) taip pat pasakė jai (savo žmonai), kad XXX suorganizavo princesės Dianos mirtį ir priedangą", - rašoma laiške.

Skotland Jardo policija išplatino pranešimą, teigiantį, kad šiuo metu yra tiriamas informacijos patikimumas.

Daugiau informacijos policija suteikti atsisakė, informacijos taip pat nekomentuos princas Williamas ar Harry'is.

Princesė Diana, Dodi Fayedas ir vairuotojas Henris Paulas mirė avarijoje 1997 metų rugpjūčio 31 dieną pakeliui iš „Ritz" viešbučio. Jau kitą dieną buvo nustatyta, kad H.Paulas vairavo išgėręs. 2006 metais pateiktos išvados, kad trys žmonės žuvo nelaimingo atsitikimo metu.

15min.lt

Teroras

Nestebina tokia informacija :) Diana tiesiog neisipaise i karaliskos seimos "remus" su savo meiles istorija. Pasekmes mato visi.

Aukštyn