Indigo.

Pradėjo vitake, birželio 02, 2012, 19:39:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis


invisible

Labai aktuali tema, o ypač man. Bruožus, kuriuos išvardinai - tai tikrai visus atitinku, bet nenoriu savęs kelti į aukštumą mat esu indigo. Manau, jog indigo tikrai neturėtų skelbtis viešai, jog jie tokie yra, o jų savigarba to tikrai neleistų.

xsistemax, labai susidomėjau tavimi, tavo mastymu bei tavo pasaulėžiūra. Gal galėtai kaip nors plačiau papasakoti apie save? Kaip atskleidei tikrąjį save, ar tiesiog savaime viskas?

xsistemax

Invisible,ankstyvoj kūdikystėj pastebėjau,kad esu kardinaliai kitoks,nei aplinkiniai.Kad ir tas aspektas,jog atsimenu save dar negimusį.Vėliau lyginau save su visomis žmogaus modifikacijomis ir priėjau išvados,kad nesu indigo.Bet nesu ir sapiens.Visiškai kitas logikos tipas,išvystyta intuicija,kai kurių paranormalių gebėjimų minimalios formos.Bet tai netrukdo man gyventi žmonių pasaulyje.
Pasaulėžiūra pagrįsta asmenine patirtimi,nes "matau"truputį daugiau,nei standartas.  :)

paragraf 78

Kiekvienas žmogus jaučiasi išskirtinis. Taip ir gimsta visokie mitai apie ne sapiens ir indigo.

Teroras

xsistemax, ar manai, kad tavo suvokimas teisingas? Jeigu taip, kodel?

xsistemax

Taip,manau kad jis daug arčiau tiesos.Todėl,kad turiu prieigą prie 95% realybės,nepasiekiamos standartui.Atitinkamai sapiens suvokimas apsiriboja tik 5% pasaulio.

paragraf 78

Na, iš to ką rašai, tai nepanašu jog suvoktum 95 proc. realybės. Kalbi banalias tiesas kaip ir visi sapiens, jas pristatydamas kaip kažkokį super duper suvokimą.
Manau, tiesiog neadekvačiai vertini savo situaciją.

Benamis

Citata iš: xsistemax  vasario 21, 2013, 11:17:55
Todėl,kad turiu prieigą prie 95% realybės,nepasiekiamos standartui.


Apie kokia prieiga kalbi - fizine ar dvasine?

xsistemax

Intuicijos lygmenyje jaučiu dalykus,kurie kitiems atrodo iš fantastikos srities.Sunku žodžiais tai paaiškinti.Realybėje(susitikus)galiu tai pademonstruoti,dažniausiai standartą ištinka šokas,jei nesiimu atsargos priemonių.Realybėje viską matau"kiaurai",nieko nuo manęs nenuslėpsi.Virtualioje erdvėje tampam lygūs. :)

Benamis

Suintrigavai :) Bet zinoma jeigu pakviesciau sudalyvauti meet'e, atsisakytum? :)

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1408.0

xsistemax

Man nereikia reklamos,kažkada jau minėjau.Bet forume vykdau programą,kuri,beje,jau duoda rezultatus.Nebūtinas susitikimas.

Benamis

Apie kokia tu cia reklama kalbi? Per susitikimus nesusirenka tukstanciai zmoniu, o tik keli aktyviausi. Cia tiesiog butu galimybe gauti patvirtinima, kad ne su sizofreniku kalbu (nes forume buvo ir tokiu tiesiogine sio zodzio prasme).

Atsakyma gavau toki koki ir tikejausi gauti... Tikriausiai irgi turiu siek tiek ekstrasensiniu galiu... :)

Klausimu kaip ir nebelieka tada :)

xsistemax

Supranti,žmogus per gyvenimą užmezga apie 1700 artimų pažinčių,tai tikrai didelis kiekis,todėl manau,jog jo didinti nereikia,nes nėra jokios rimtos priežasties.Nepriklausau Facebook narių kategorijai,kurie turi po kelis tūkstančius draugų,o deramo dėmesio neskiria nei vienam.  :)

Benamis

Supranti, jeigu as pasakyciau, kad moku skraidyti ir visiems aplinkiniams tai aiskinciau kaip gerai ta moku daryti ir t.t. - tai naturalu, kad kas nors noretu tai pamatyti gyvai. O cia jau 2 variantai: pirmas - as nemoku skraidyti, antras as moku skraidyti ir tai galiu irodyti (kitaip sakant patvirtinti savo zodzius). Trecio varianto (nenoriu, neturiu nuotaikos, nereikia reklamos) siuo atveju negali buti.

As cia beveik nuo pirmos sio forumo dienos. Patikek manimi, tokiu isskirtiniu kaip tu, cia buvo, ne vienas, ne du, net ne 10. Cia ju buvo laaabai daug. Ir atspek, koks ju bendras bruozas? :) Taip teisingai, jie tik kalba, o irodyti savo teiginius nei vienas taip ir nesugebejo (atseit as pats zinau, kad taip yra ir man to uztenka). Jeigu uztenka, tai kam is viso cia rasyti ir apie tai skelbti? Naturalu, kad zmones tada pradeda laikyti tai blevyzgomis ir tiek. Ta pati ir as dabar darysiu skaitydamas tavo zinutes kaip tu moki sokiruoti zmones ;)

Per susitikima nebutinai turi apsikeisti numeriais, palikti savo kontaktus ir pasakyti kur namie laikai pinigus. Galima ateiti ir tiesiog prisistatyti xsistemax - jokio vardo, pavardes, jokiu asmens duomenu.

Na, tavo pozicija supratau. Esi eilinis "isskirtinis" siame forume ir tiek ;)

Daugiau siuo klausimu nediskutuosiu, tavo pozicija supratau, tikiuosi ir tu mano suprasi.

Sekmes ;)

crystal

Citata iš: Benamis  vasario 21, 2013, 12:01:11
tokiu isskirtiniu kaip tu, cia buvo, ne vienas, ne du, net ne 10. Cia ju buvo laaabai daug. Ir atspek, koks ju bendras bruozas? :) Taip teisingai, jie tik kalba, o irodyti savo teiginius nei vienas taip ir nesugebejo (atseit as pats zinau, kad taip yra ir man to uztenka).

Va būtent. Iš eilinės serijos „moku, bet niekam nerodysiu, žinau, bet tikrai nesakysiu". Taip ir nyksta domėjimasis žmonių „paranormalybėm". O tos pačios rašliavos gali laaabai greitai nusibosti.

Aukštyn