Skinny Bob

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 16, 2011, 12:03:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78


Jį vadina Skinny Bob.
Kaip jūs vertinate šį video?
Kaip manote, tai tikras įrašas ar padirbtas?
Gal kas nors žinote kokių nors naujienų apie Skinny Bob?

Benamis

#1
rugsėjo 16, 2011, 12:24:38 Redagavimas: rugsėjo 16, 2011, 12:27:23 by Benamis
Tai ne vienintelis irasas: http://anomalija.lt/2011/05/isslaptinti-kgb-ateiviu-video-archyvai/

Man atrodo labai itikinimai.

EDIT:

Tik vat faktai skiriasi, tavo vaizdo irase teigiama jog tai Roswello katastrofa, o ten kur anomalija patalpino, kad KGB medziaga.

Stai cia kas talpino originalus: http://www.youtube.com/user/ivan0135

paragraf 78

#2
rugsėjo 16, 2011, 12:33:12 Redagavimas: rugsėjo 16, 2011, 12:35:13 by insomnia
šito dar buvau nematęs.
Man irgi šie įrašai atrodo labai tikroviškai.
Tik klausimas kyla, kodėl pateikiamos tik ištraukos, o ne platesnis ar net visas vaizdo įrašas

Benamis

Citata iš: insomnia  rugsėjo 16, 2011, 12:33:12
šito dar buvau nematęs.
Man irgi šie įrašai atrodo labai tikroviškai.
Tik klausimas kyla, kodėl pateikiamos tik ištraukos, o ne platesnis ar net visas vaizdo įrašas


Vienas is variantu, kad tiesiog ne viskas buvo nufilmuota. Kodel sakau nufilmuota? Nes kaip suprantu, irasai buvo perfilmuoti nuo seno tipo projektoriaus vaizdo (girdime fone garsa). Gal tiesiog ne viska suspejo. Cia belieka tik spelioti.

Reja

Vienam panasiam filmuke raso,kad prifilmuota yra 180 min.,maciau ir kaip zuvusius ateivius renka.Kazkada seniai skaiciau(rodos" Argumenty i fakty"),apie ta belaisvi.Kad i pateikiamus klausimus,atsakydamas jis naudojo lyg kristalini rutuli,kuriame,ar tai (nepamenu) sukaupta informacija,ar taip susisiekdavo su savais,bet atsakydavo tiek,kiek jam buvo leidziama.Matyt,nemazai suzinojo,nes (skaiciau)amerikieciu kariniu lektuvu metalas panasus i suduzusio Rosvele ateiviu laivo.

alfabeta

Gal nuskambės kvailai, bet jei šis įrašas yra tikras, kodėl mokslininkai, sugebėję susisiekti ir kontaktuoti su kitų planetų atstovais viską nuslėpė nuo visuomenės (aišku, jei tie "ateiviai" buvo nusiteikę draugiškai) ? Ar ne daugiau naudos būtų jeigu visi žinotų apie tai ir tada būtų galima su jais užmegzti platesnius kontaktus ir netgi "bendradarbiauti" su jais, galbūt sužinoti daugiau apie visatą, atsakymus į klausimus ,kurie neduoda ramybės žmonijai jau daug laiko? Nesuprantu.

paragraf 78

Na populiarus atsakymas tai būtų toks: valstybė kurios teritorijoje buvo pričiupti ufonautai, gali pasinaudoti jų technologijomis idant būtų pranašesni prieš kitas šalis, tiek ekonomiškai, tiek karine pramone.
Mums gal ir norėtųsi jog tokie dalykai būtų atskleisti, tačiau žiūrint iš vyriausybės pozicijų tai labai nenaudinga.

alfabeta

Nenaudinga. Bet ir dabar lygybės tarp valstybių tikrai nėra. Beto, peršasi išvada, kad jų technologijomis galėtų pasinaudoti tik gerai išsivysčiusi valstybė, kuri ar taip ar taip jau dabar turi pranašumą prieš silpnesnes šalis. Aš labai abejoju, kad jeigu tarkim būtų rastas ateivių laivas kokiam nors Egipte jie apsiimtų sugebėtų viską išanalizuoti ir tuo pasinaudoti be kitų valstybių mokslininkų pagalbos.

paragraf 78

Na tai jei pastebėjai pagrindiniai pranešimai apie ateivių įkalinimą ateina iš JAV arba Rusijos. Tai gi tai dvi pakankamai tvirtos valstybė kurios gali panaudoti technologijas. Daug kas sako kad tas technologinis šuolis kurį padarė žmonija per pastaruosius 60 metų yra būtent dėl ateivių technologijų.

Reja

Kai salys nustos varzytis,matyt bus tik kitoj pazadetoj dimensijoj... :)

alfabeta

Aha, JAV ir Rusija. Vienos iš galingesnių valstybių, tai kam joms dar slėti tokią informaciją? Aš suprasčiau , kad tarkime tai būtų Egiptas, tada taip, jis galėtų bijoti, kad galingesnės valstybės pasinaudojusios savo įtaka atims jų "radinį". O ko bijoti dabar? Dėl technologijų šuolių aš aišku abejočiau, nes tikiu ,kad žmogaus protas yra pakankamai išsivystęs, kad sugebėtų sukurti "iPhone", beto ,mano manymu ateivių technologijos daug tobulesnės nei mūsų, jeigu jie sugeba atskristi iki mūsų, per velnias žino kiek šviesmečių, kai tuo tarpu mums ,su mūsų dabartinėmis technologijomis tai užtruktų milijonus metu.

paragraf 78

Citata iš: alfabeta  rugsėjo 16, 2011, 20:42:55
Aha, JAV ir Rusija. Vienos iš galingesnių valstybių, tai kam joms dar slėti tokią informaciją?


Na ne paslaptis kad šios dvi valstybės dar kreivai viena į kitą žiūri ir nenustebčiau jei vėl prasidėtų koks nors šaltasis karas. Esmė yra būti stipresniam nei kitas tavo varžovas kuris pagal stiprumą tau prilygsta. Tada ir praverstų turima technologija ir laimėjimai atlikti jos pagalba.

alfabeta

Dabar supratau. Bet aš jų vietoje nerizikuočiau imti gyvus ateivius ,kaip belaisvius ir jų klausinėti klausimų, į kuriuos jis savo noru galbūt neatsakinėtų, dar atkeršyt sugalvos, va tada tai šaltasis karas kaip gėlytė atrodytų.

Skeptikas

Nežinau, medžiagos čia pateikiama labai mažai, na ir šiaip man tas ateiviukas panašus į marionetę.

paragraf 78

Man tai atvirkščiai, jis per dem natūraliai juda

Aukštyn