Creative nutikimai

Pradėjo Creative, gruodžio 01, 2016, 23:41:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Cerber

Citata iš: mcgyver  spalio 14, 2017, 12:34:25Tai kad vistiek isliko beveik tas pats, nuo vaistu irgi gali pavaziuoti.
Na labai priklauso nuo to ka konkreciai reiskia "beveik tas pats"

mcgyver

As turiu giminej dedi kuris patyre basius ivykius kare, poto jam nustate sizofrenija ir dabar jam pavaziave.

Cerber

Citata iš: mcgyver  spalio 14, 2017, 13:13:04As turiu giminej dedi kuris patyre basius ivykius kare, poto jam nustate sizofrenija ir dabar jam pavaziave.
pavazevo? i dramos burely uzsirasyt reikia. Sitas pasaulis tai teatras, o "zmogus" - tik vienas is daugelio personazu.
O ir siaip as su "nepavazevusiais" beveik nebendrauju. Geriau nesusikalbeti su pamiseliais nei kad susikalbeti su "normaliais", kartais.

sara

Jei man butu reikėję dalyvauti kare tai net vaistai nepradėtų, kaip stogas pavažiuotu. Uzjauciu.

mcgyver

Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 13:55:30pavazevo? i dramos burely uzsirasyt reikia. Sitas pasaulis tai teatras, o "zmogus" - tik vienas is daugelio personazu.
O ir siaip as su "nepavazevusiais" beveik nebendrauju. Geriau nesusikalbeti su pamiseliais nei kad susikalbeti su "normaliais", kartais.
Ir ka sis sarkazmas reiskia?
Jeigu namuose nera vandens o jis skambina gaisrinei, kad atvestu vandens tai kaip su tokiais bendrauti?

Cerber

Citata iš: mcgyver  spalio 14, 2017, 14:13:36Ir ka sis sarkazmas reiskia?
Jeigu namuose nera vandens o jis skambina gaisrinei, kad atvestu vandens tai kaip su tokiais bendrauti?
Butent.. Bendrauk su savais.

Creative

Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 12:26:59Jeigu padeda, apsimoka. Kam vargti ir deti fizines (protines, dvasines ir visokias kitokias) pastangas, jei ta pati galima pasiekti medikamentais beveik iskart?
Man medikamentai tik sumažino stresą ir iki šiol geriu nuo balsu galvoje nors seniai juos begirdejau matyt del to kad žinau kada jie turetu atsirasti ir išgeriu vaistus anksčiau. Bet visą kitą teko kapstytis pačiai ir laikas buvo geriausias gydytojas.


Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 12:27:38Creatve, o tu žinai kas man ka tik nutiko? Ogi viename klipe vaikinas buvo be akinių. Labai daug kartu ta klipa žiūrėjau ir kiekviena diena žiūrėjau. O dabar žinai kas atsitiko?  Ogi tas vaikinukas su juodais akiniais nuo saules! Ir jaučiu kad tikrai niekas to nepastebės ( kad klipo pobūdis pasikeite). Va cia tai tau! Matyt ir tu daug keistu dalyku pastebėjai rezianciu akis, ar ne? Tik pagalvodavai-gal as ( tu) kažko nesuprantu.
Tai ženklas kad energijos mane sergi ir saugo.
O tau, Creative, nera kazkas panašaus kažkada nutikę?
Čia kaip su knyga, perskaitai viena karta, po kiek laiko vel paimi ta pačia knygą ir randi kažką naujo ir kaip galejai tai pražiopsoti? Ir taip vis iš naujo ir iš naujo toje knygoje vis kažkas naujo atsiras.

sara

#82
spalio 14, 2017, 21:52:07 Redagavimas: spalio 14, 2017, 21:55:54 by sara
Oho!  Creative, tau net šitaip su knyga? Kaip knyga, kaip rasalas gali pasikeisti? Oho!!!
O man atrodė, ka jau ka bet akis tai jau labai gerai pastebiu. Ka jau, ka...
O sako Dievo nera. Pries akis viskas tiesiog keičiasi. Gali ta pačia knyga kaip nauja skaityti.

Creative

Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 21:52:07Oho!  Creative, tau net šitaip su knyga? Kaip knyga, kaip rasalas gali pasikeisti? Oho!!!
O man atrodė, ka jau ka bet akis tai jau labai gerai pastebiu. Ka jau, ka...
O sako Dievo nera. Pries akis viskas tiesiog keičiasi. Gali ta pačia knyga kaip nauja skaityti.
Matai viskas labai paprasta- mes irgi keičiames tik to nepastebim. Knygas skaitom bet skaitom su savo tam tikra pasaulėžiūrą, t.y. iš teksto išrenkam ką akcentuoti labiau ką mažiau o ką išvis net neprisiminti tai automatiška, net  skaitant vadovėlius. Po kiek laiko kai pragyveni ir dar kažka išmoksti,perskaitai, patiri, tu vėl atsisedi prie knygos jau su savo kita kiek pakitusia pasulėžiūra ir akcentuoji jau kitus dalykus.

sara

#84
spalio 15, 2017, 00:14:06 Redagavimas: spalio 15, 2017, 00:53:59 by sara
Ir tuom, Creative, tu esi teisi. Bet atmink ne tik pasaulėjauta gali keistis, bet ir pasaulis pats gali keistis( keisti materija). Pasaulis keičiasi labai švelniai, kad to mes net praktiškai nepastebime. Labai švelniai pasaulis keičiasi, ar tai supranti? Be to visai normalu tie visi tavo reiškiniai. Dalinkis su pasauliu savo patirtimi.
Tu žinai ka tai reiškia kai pasaulis keičiasi pries akis?- ogi tai kad mes galime pakeisti pasauli! I pasauli kuriame daugiau nebebus prievartos, nebebus skausmo.
Su širdimi pasidarė bloga, matyt, kažką tai per daug pasakiau, matyt eina didžiuliai krūviai...

Cerber

Citata iš: sara  spalio 15, 2017, 00:14:06.. mes galime pakeisti pasauli! I pasauli kuriame daugiau nebebus prievartos, nebebus skausmo.
kaip ten sako "over my dead body.."
o kad tai pasiekt tau reik gerokai daugiau nei tu tavo valdomu keliu milijardu gigadzauliu

vytra

#86
spalio 15, 2017, 17:18:54 Redagavimas: spalio 15, 2017, 17:31:28 by vytra
Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 21:52:07Oho!  Creative, tau net šitaip su knyga? Kaip knyga, kaip rašalas gali pasikeisti? Oho!!!
- jei pažvelgti moksliškai, tai "rašalas gali keisti spalvą", jei tavo regos sistema progresuoja/regresuoja. Normalus sveikas žmogus gali matyti nuo 390 iki 700 nanometro bangos ilgio šviesą. Dažnai pasitaiko, kad "ligoniai" mato ir virš 1200 nanometro (kaip gyvatės), arba trumpesnes nei 200 nanometro (kaip bitės).

Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 13:55:30O ir šiaip, aš su "nepavažiavusiais" beveik nebendrauju. Geriau nesusikalbėti su pamišėliais, nei kad susikalbėti su "normaliais", kartais.
ta proga: skraidina sanitaras lėktuvu "an-2" pamišėlius į Švėgždą, visi ramūs veikti nėra ką ir sanitaras nueina pas pilotą parūkyti. Grįžta, o čia tik vienas pamišėlis, klausia: kur kiti? atsako: išėjo taros priduoti.. Sanitaras nustebęs klausia: o kodėl tu neišėjai? Atsako: aš nesu pamišėlis, aš žinau, kad pirmadieniais pas mus taros nepriima.

p.s.
.. šalia jumoro, čia ir medicininė prasmė, psichiniai ligoniai teisingai suvokia pasaulį, bet tas teisingumas yra nepilnas. Kai situacija platesnė, išvada neadekvatiška.


:)

Creative

Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 21:52:07O man atrodė, ka jau ka bet akis tai jau labai gerai pastebiu. Ka jau, ka...
O sako Dievo nera. Pries akis viskas tiesiog keičiasi. Gali ta pačia knyga kaip nauja skaityti.
Buvo toks veikėjas atrodo Илья Чёрт youtubeje gali paieškot jo "paskaitu", na ir jis pasakoja labai seniai tai žiūrėjau todėl iš atminties ne ka atgaminu bet principas toks: jis grįžta namo ir pamato kad lauko durys rudos nors jis kuo puikiausiai prisimena kad jos buvo žalios ir dar su langeliu.Nueina pas mama ir klausia kas durys pakeitė, o mama jam atsako kad jau kaip 20 metu jos tos pačios ir niekas nekeista. ir daugiau tokiu atsitikimu ir jis padarė išvada kad jis kažkaip keliauja per realybes, sako vienoje net jis nebuvo gmęs. Paskui prasidėjo su juo tai ką vadinam pasaulis užpuolė jį kaip svetimkunį, trukdė viskas, patekinejo į problemas ir pnš. Tada jis nusprendė kad meilė "visagalė" ir viskas nustojo, pasakoja kad dabar pvz sedi virtuveje ir užsimane atsigerti vandens ir še žmogus įeina į virtuvę įpila į stiklinę vandens ir padeda jam ant stalo ir nueina ir viskas be žodžiu. Vat taip vat.

Creative

#88
kovo 16, 2018, 19:30:57 Redagavimas: kovo 16, 2018, 19:47:04 by Creative
Tai vat, aš pagalvojau ir nusprendžiau, kad kaip ir psichiatrė "juokais" pasakė, kad man "telepatija" ir abipusė, tai vis delto kažkokia yra, nes buvo čia įvykis neperseniausiai su manim nutikęs ir niekam nieko nepasakojau, o tas žmogus abejoju ar kažkam spėjo papasakot kad nuėjo į kitą forumą(forumas neišreklamuotas, gan mažas lankomumas) žinutė iš vieno asmens:

"Bet daba jau ji gudresnė. Išsikviečia apsimetusį moterų teisių Spiečia Listą, kurio vardą nevalingai buvo ištarusi ir bendrai apskalbia ant viso pasaulio, kad anas vyras prie jos priekabiavo mensturbacijos metu prieš jos valio, oi, Valę. Jo , valią. :) "

Klausimas:"Kaip aš galėjau tai apskelbti ant viso pasaulio?" žmogus įsitikinęs kad tai aš apskelbiau o ne tas "Spiečia Listas".

Taigi.. istorijos visos nepasakosiu.. pasakysiu tik tai kad norėjau jam pamoką parodyt.. tai nežinau ar jo vyngiai suprato šitą pamoką ar ne.. ir tai tebuvo mano ir jo reikalas.. aš neskelbiau ant viso pasaulio.. bet aš savo "telepatijos" nevaldau tai gali būti kad man bemąstant taip ir išėjo.. aš nejaučiu kada skelbiu o kada ne, man atrodo išvis kad pastoviai skelbiu nonstop..

Kiek žiūrėjau, žiniasklaidoje nepasirodė, reiškės aprimo, arba tiesiog nenorėjo vėl mane gasdinti, arba nebuvo perkama istorija.

P.s.: "mensturbacijos metu" tai yra menstruacijos arba menėsinių metu, jei kylo toks klausimas..

klajunas

Ta telepatija yra labai paprastas dalykas - tu esi integruota sąmonė ir per tavo vidinį pasaulį filmuojamas visas tavo gyvenimas. Tave šefuojanti grupė savo kompiuteriuose turi tavo mintis, ir per agentūrinį tinklą gali skleisti apie tave informaciją visuomenėje, taip pat perimamas interneto ryšys, į srautą įterpiami straipsniai su užuominomis į tavo privatų gyvenimą. Spėju, kad projektas kuriame esi yra lengvo pobūdžio ir be tokio erzinimo daugiau neruošiama jokių ekscesų. Žinant tokią paslaptį, ir kad esi apsupta tam tikros grupės žmonių, kurie tave bando paveikti, įspūdis tokių triukų turėtų darytis vis mažesnis. Turi stengtis savo elgesiu būti kuo mažesnė ir neįdomesnė "pramoga" sąmonių tyrinėtojams.

Aukštyn