Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Gyvenimas po mirties => Gyvenimas po mirties => Temą pradėjo: Spirtiangel liepos 30, 2018, 15:43:24

Antraštė: Gyvūnų pomirtinis gyvenimas
Parašė: Spirtiangel liepos 30, 2018, 15:43:24
Sveiki visi. Mačiau, kad panaši tema jau buvo forume, tačiau susilaukė mažai dėmesio ir nariai ėmė kalbėti visai ne apie tai, ko vienas narys klausė.
Kaip manote, ar išėję mūsų augintiniai taip pat kaip žmonės(na, tai moksliškai neįrodyta, bet aš asmeniškai tikiu) patenka į pomirtinį gyvenimą? Galbūt esat susidūrę su augintinio dvasia, bandę apimti sielvarto kviestis jos?
Žinau, kad ko gero susilauks ši tema ir neigiamų daug komentarų, tačiau būkit žmonės ir nepulkit tų, kurie gyvūnus laiko kaip savo artimus....
Antraštė: Gyvūnų pomirtinis gyvenimas
Parašė: VEris liepos 30, 2018, 22:18:33
Dar neilgai apskritai besidomiu dvasiniu pasauliu, todėl tikslaus atsakymo ir negalėčiau duot, bet aš asmeniškai keliu hipotezę, kad sielą turi tik tie organizmai, kurie turi kankorėžinę liauką - tai yra žinduoliai ir varliagyviai. Visgi kankorėžinės liaukos ir jos gaminamo DMT sąsajų su nematerialiu pasauliu 100% patvirtinti negaliu (nors dėl įrodymų, kuriuos vis perskaitau internete, beveik pilnai tuo tikiu), todėl, pasikartosiu, tai tik mano spėjimai.
Antraštė: Gyvūnų pomirtinis gyvenimas
Parašė: Lora lora spalio 05, 2018, 13:38:03
Sveiki man taipat idomu kaip buna su gyvunelias po mirties ju esu girdejus kad zmoniu sielos gali isikunyt i gyvuna arba kaip mirsta au brangus zmogus staiga sutinki prie duru priklydusi katina 😊😊 kaip jus manot?