Visa tiesa apie tai kas mes esame ir kodėl pasaulyje egzistuoja kančia

Pradėjo Donatas Banaitis, kovo 24, 2016, 11:09:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

Tai ta koncepcija su angelais, sviesos pajegomis tikejimas is ziniu ar tikejimas is tikejimo?
 Turiu omeny, is kur cia tokios zinios?

Donatas Banaitis

#46
kovo 25, 2016, 16:48:57 Redagavimas: kovo 25, 2016, 17:44:59 by Donatas Banaitis
Citata iš: Mekabciel  kovo 25, 2016, 16:17:05Tai ta koncepcija su angelais, sviesos pajegomis tikejimas is ziniu ar tikejimas is tikejimo?
 Turiu omeny, is kur cia tokios zinios?

Tai yra mano asmeninis situacijos suvokimas paremtas mano prisiminimais, kuriuos patvirtina kiti žmonės irgi prisimenantys tai taip pat kaip ir aš ar panašiai pagal savo asmeninį patyrimą ir mes tais patyrimais dalinamės su kitais kad padėti bei sužadinti kitų žmonių prisiminimus bei suteikti galimybę viską apmąstyti bei pajausti savo širdimi kiekvienam individualiai. Ačiū už klausimą

Vienuoliktasis

#47
kovo 25, 2016, 19:17:49 Redagavimas: kovo 25, 2016, 19:53:52 by Vienuoliktasis
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 25, 2016, 16:48:57mes tais patyrimais dalinamės su kitais kad padėti bei sužadinti kitų žmonių prisiminimus bei suteikti galimybę viską apmąstyti bei pajausti savo širdimi kiekvienam individualiai. Ačiū už klausimą
Sveiki. O kaip Jūs padedat kitiems prisiminti? Ir galbūt žinote, kaip žinias gauti tiesiogiai?

Donatas Banaitis

#48
kovo 25, 2016, 20:04:51 Redagavimas: kovo 25, 2016, 20:06:31 by Donatas Banaitis
Citata iš: Vienuoliktasis  kovo 25, 2016, 19:17:49
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 25, 2016, 16:48:57Tai yra mano asmeninis situacijos suvokimas paremtas mano prisiminimais, kuriuos patvirtina kiti žmonės irgi prisimenantys tai taip pat kaip ir aš ar p
Sveiki. O kaip Jūs padedat kitiems prisiminti? Ir galbūt žinote, kaip žinias gauti tiesiogiai?
Mano metodika kuriai aš praėjau kursą ir turiu diplomą yra Dolores Cannon Quantum Healing Hipno Teraphy, bei Drunvalo Melchizedek School of remembering ir kuo aš ir naudojuosi šiuo metu. Tai yra paremta hipnoze kai žmogus yra įvedamas į pasąmonę kur gludi jo prisiminimai ir tuomet jis gali pats neretu atveju netgi sąmoningai prisiminti kas jis yra iš tikro, bei iš kur jis yra. Tiek kad šitas metodas reikalauja daug pastangų ir laiko, greitam variantui aš galiu nukeliauti su savo intencija į žmogaus sielos įrašus ir daugiau mažiau pasakyti kaip kas yra, bet tai irgi nėra lengva nes pasitaiko visokių blokų plius man reikia perpasakoti tai ką aš mačiau ir kartais žodžiais yra sunku tinkamai išsireikšti, bet daugeliu atvejų tai būna sėkminga sesija. Jei nori pats pamėginti prašom:
1. Susikurk sau patogias sąlygas kad niekas netrukdytų,
2. tuomet sek savo kvėpavimą iki kol atsipalaiduosi ir jausiesi pasiruošęs judėti pirmyn bei nebeliks galvoje minčių,
3. sukurk intenciją, NE mintį, bet intenciją troškimą pamatyti savo sielos įrašus ir žinok tiksliai ką nori sužinoti
4. Ten nukeliavęs tave gali kažkas pasitikti arba ne priklausomai nuo tavo tikėjimo sistemos, bet esmė koncentruokis į tikslą kad nori matyti tik tiesą šiuo klausimu ir jei viską tinkamai atlikai, kas nėra labai paprasta jei protas nėra ištreniruotas likti ties koncentracijos tikslu nesukeliant sau įtampos, tuomet pamatysi ko norėjai. Deja bet gali prisistatyti ir visokių gidų kurie bandys tau siūlyti visokius savo variantus, tad turi juos tiesiog išvalyti su šviesa ir meile, jei jie bus netyri pamatysi jų tikruosius veidus, jei tyri liks šviesos būtybės kokios jos ir yra. Tad turi būti budrus ir sąmoningas kad nepapultum į karmos valdovų agentų pinkles, bet svarbiausia turėk stiprią intenciją ir misija bus sėkminga. Arba tapati gali padaryti prieš užmigdamas sukurdamas tą intenciją ir tuomet savo astraliniu kūnu ten nukeliausi miego metu, o ryte jei atminties nepratrins tai prisiminsi viską kaip sapną.
Ačiū už klausimą, tikiuosi tau pavyks prisiminti kas esi.

p.s. Yra ir kitokių technikų bei metodikų ką žmonės naudoja tai tėra tai ką aš atradau kas man veikia šiuo metu

Vienuoliktasis

Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 25, 2016, 20:04:51Ten nukeliavęs
Jūs turite omeny kaip transo būseną? Meditacijos metu, kai galva būna lyg be minčių ir aplinka, rodos, kažkiek aptilsta?

Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 25, 2016, 20:04:51tave gali kažkas pasitikti arba ne
O kaip atskirti, kad prisiminimai tikrai mano ir iš reikiamo šaltinio? Kaip nesuklysti atsirenkant, kuomet informaciją gaunu iš ten, kur noriu, o ne iš gidų, karmos valdovų agentų arba iš šios žemės tamsiųjų manipuliacinių technologijų, kuriomis klaidinami žmonės?

Ačiū už informatyvius atsakymus.

Donatas Banaitis

Citata iš: Vienuoliktasis  kovo 25, 2016, 21:07:26Jūs turite omeny kaip transo būseną? Meditacijos metu, kai galva būna lyg be minčių ir aplinka, rodos, kažkiek aptilsta?
Galima būtų tai taip apibūdinti.

Citata iš: Vienuoliktasis  kovo 25, 2016, 21:07:26O kaip atskirti, kad prisiminimai tikrai mano ir iš reikiamo šaltinio?
Va čia yra menas ir reikia tiesiog įdirbio su šviesa bandant viską išvalyti ir išgryninti, tai yra daugiau darbas energijų lygyje negu bandymas tai suprasti ribotu protu kuris yra paremtas įvairių faktorių suformuota logika. Nesakau kad tai yra lengva ir neteigiu kad pats sugebu visada viską teisingai atsirinkti, bet aš ties tuo dirbu ir truputį po truputį per eilę metų atsirinkau kas man rezonuoja su širdimi ir dar kai randi išoriniame pasaulyje žmonių kurie tai tau patvirtina sakydami jog jie irgi viską taip atsimena, tuomet užskaitai tai kaip už galimą tiesą kuri šiuo momentu tau atrodo teisingiausia, bet visada pasilieki galimybę jog tai gali keistis. Bet faktas kad mano siela buvo laisva, o dabar yra įkalinta šiame pasaulyje jau yra mano gyvenimo pagrindas. Ir aš noriu kad kuo daugiau žmonių tai suprastų, kad mes esame čia įkalinti ir mes galime iš to ištrūkti, nes tai buvo padaryta anksčiau ir mes irgi galime tai padaryti ir nesvarbu ką kiti sako pagal savo programas, man tai nesvarbu aš tikiu prigimtine sielos laisve ir noriu susigrąžinti pilną savo galią ir noriu kad ir kiti išeitų iš visų savo negatyvių programų ir suprastų kad visi esame laisvi ir visi tokie visada buvome. Galit nekreipti dėmesio į nieką kitą ką aš sakau, bet žinokit bent vieną dalyką kad visi turime teisę į prigimtinę teisę būti laisvi ir jokių dievų ar kūrėjų mums čia nereikia kad mums kažką aiškintų. Prašau savęs neriboti jokiomis programomis ir užtai aš žmonėms ir padedu išeiti iš visų tokių negatyvių programavimų padedant žmogui suprasti vieną paprastą tiesą, tavo siela turi teisę į laisvę ir mus visus tik apgavo kad patikėtume jog privalome čia kentėti ir kad kančia turi prasmę. Kančia neturi prasmės ir mums to visai nereikia. Siela gali būti laisva. Ačiū už dėmesį.

Vienuoliktasis

Beje, dėl vieno dalyko nesu tikras. Vaizdo įraše teigiate, kad dėl miego paralyžiaus žmonės negali normaliai miegoti ir pasiilsėti. O aš manau, kad kaip tik atvirkščiai, nes jeigu REM miego stadijos metu (patirdami astralines keliones ar paprastus bei sąmoningus sapnus) nebūsime paralyžiuoti, judėtume ir, greičiausiai, susižeistume. Galbūt galėtumėte apie tai pakomentuoti plačiau, kaip miego paralyžius gali trukdyti patirti astralines keliones ir sapnus?

Donatas Banaitis

Citata iš: Vienuoliktasis  kovo 25, 2016, 22:34:30Beje, dėl vieno dalyko nesu tikras. Vaizdo įraše teigiate, kad dėl miego paralyžiaus žmonės negali normaliai miegoti ir pasiilsėti. O aš manau, kad kaip tik atvirkščiai, nes jeigu REM miego stadijos metu (patirdami astralines keliones ar paprastus bei sąmoningus sapnus) nebūsime paralyžiuoti, judėtume ir, greičiausiai, susižeistume. Galbūt galėtumėte apie tai pakomentuoti plačiau, kaip miego paralyžius gali trukdyti patirti astralines keliones ir sapnus?
Taip tokia teorija yra kad galima susižeisti ar pan. realiai nežinau kaip kūnas reaguotų jei miego paralyžiaus nebūtų. Bet kažkaip tai gyvūnai miegodami juda ir pan bet nesusižeidžia tad nežinau kodėl mes turėtume. O paralyžius yra mano supratimu nenatūralus fenomenas sukeliamas dirbtinio lauko tam kad įkalinti astralinį kūną į fizinį, nes tam kad galėtum laisvai astrališkai keliauti reikia kaip tik kuo labiau atpalaiduoto  fizinio kūno, kad atsiskyrimas būtų lengvesnis bent jau tokia yra mano patirtis. O kai kūnas suparalyžuotas tuomet reikia daryti papildomus energetinius pratimus kad išlaisvinti astralinę formą iš sukaustyto fizinio kūno kas ir būna didelė problema pradedantiems šią praktiką. Tą pačią paralyžavimo techniką jie naudoja ir grobdami žmones su savo droidais ką aš irgi patyriau savo kailiu ir ko nelinkėčiau niekam. Ačiū už klausimus.

Martinax

Citata iš: Vytautas  kovo 24, 2016, 21:57:02Kas liečia tokius "smulkius" įrodymus iš mano pusės tai vienas iš jų jau turėtų vykti kovo 26 t.y. šį šeštadienį.  :) Arba būsiu pranašas melagis kaip ir visi.
Tai pranašas ar kaip visi?.................. :)

time

Citata iš: Martinax  kovo 29, 2016, 22:31:53Tai pranašas ar kaip visi?.................. 
Neviskas galima sužinoti/ arba neviskas pasakoma kas čia vyksta.

Martinax

Citata iš: time  kovo 29, 2016, 22:43:48
Citata iš: Martinax  kovo 29, 2016, 22:31:53Tai pranašas ar kaip visi?..................  
Neviskas galima sužinoti/ arba neviskas pasakoma kas čia vyksta.
Viską galima sužinoti, jei žinai kaip tai padaryti :)
„Nėra nieko uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma"

time

Citata iš: Martinax  kovo 29, 2016, 22:49:40„Nėra nieko uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma"
Visi koncervatoriai, užsispaudę, užsiciklinę ties tuo pačiu momentu ir gyvenantys preitimi pamatys, tik kai bus vėlai. Su tokiu požiūriu, nebebus kito karto. Blokas uždėtas sužinoti informaciją, negali būti neigiamas ir teigiamas kaip netiesa. Tai ne nesusipratimas, o tiesiog nepasigilinimas. Kaikurių faktų nežinome, o jie visada vyksta, vyko ir vyks.

Donatas Banaitis

Tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kiek metų tai stebiu ypatingai viskas kas yra susiję su "chenelinimais" dažniausiai būna tamsos valdovų melai tik tam kad apgauti ir suklaidinti žmones kad jie kažkuo tikėtų, o kai tai neišsipildo stipriai nusiviltų ir nebenorėtų tikėti niekuo. Kai iš tikro MES ir esame tie kurie viską čia keičia, tad nereikia laukti išgelbėjimo, nes mes jau šiandien galime pradėti viską keisti pradėdami nuo savo gyvenimų ir taip rodydami pavyzdį kitiems. "Būk pokyčiu kurį nori matyti pasaulyje" kartą pasakė vienas protingas žmogus.

inthelight

#58
kovo 30, 2016, 15:16:38 Redagavimas: kovo 30, 2016, 15:33:54 by inthelight
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 30, 2016, 11:25:57Tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kiek metų tai stebiu ypatingai viskas kas yra susiję su "chenelinimais" dažniausiai būna tamsos valdovų melai tik tam kad apgauti ir suklaidinti žmones kad jie kažkuo tikėtų, o kai tai neišsipildo stipriai nusiviltų ir nebenorėtų tikėti niekuo.
Visokių yra chanelinimų. Kai kur pasakoja kas nutiks, nes būtent žiūrovai ir užduoda tokius klausimus, tada projektuoja baimes į tai ir pakeičia ateitį. Kitur paklausia kaip man tapti tuo kuo noriu būti ir gauna patarimus tokius kaip sekti savo džiaugsmą ir t.t. Kai būtybė iš tamsos prisistato Angelu ar kokia nors aukščiausia šviesa, ji dažniausiai ištraukiama iš kūno Angelų sargų ir iš tikrųjų ten ateina šviesesnė būtybė, kuri kviečiama (info iš čia https://youtu.be/yyrns9i9YQE?t=7m19s )

Jeigu mokėtumėte pajausti kiekvieno energijas, tai būtų puikiausias įrodymas, kas prisistato šviesa, o kas ne. Jeigu jaučiatės išsekęs, nuobodžiaujate vadinasi intuicija sako, jog ši informacija jums netinka arba tenais iš tikrųjų negatyvi būtybė, o jei jaučiatės pakylėtas, susidaro aiškesnis vaizdas, atsiranda džiaugsmas, jog norisi imtis ir kurti ką nors, vadinasi ten tikrai yra būtybė iš šviesios.

Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 30, 2016, 11:25:57Kai iš tikro MES ir esame tie kurie viską čia keičia, tad nereikia laukti išgelbėjimo, nes mes jau šiandien galime pradėti viską keisti pradėdami nuo savo gyvenimų ir taip rodydami pavyzdį kitiems. "Būk pokyčiu kurį nori matyti pasaulyje" kartą pasakė vienas protingas žmogus.
Pritariu.

klajunas

Dar kartą perklausiau visą tekstą ir turiu du pastebėjimus:
1. Susumuota beveik viskas, ką galima pasakyti apie dabartinės civilizacijos ištakas ir situacijos giliąsias šaknis. Surinkta beveik viskas, ką galima rasti šiuolaikinėje ezoterikoje ir "sąmokslo teorijose". Tačiau pasigedau vieno dalyko - sąmokslo susijusio su kalbomis, nes jos irgi yra dirbtinai sukurtas ir žmonijos pavergimui skirtas ginklas. Ta teorija, kad kalbos atsirado natūraliai ir vystėsi iš kažkokių prokalbių ir dabar priklauso kalbų šeimų medžiui - yra melas. Nes visos kalbos sukurtos dirbtinai, pagal kelis šablonus ir jų paskirtis yra sąmonės pavergimas, iškreipiant pasaulėvaizdį ir apribojant galimybes bendrauti uždraustomis temomis. Tai daroma ribojant žodyną ir labai suprimityvinant gramatikas. Taip pat yra vienos pagrindinės kalbos sąmokslas, nes žmogus gali išmokti bet kokį kalbų skaičių ir jeigu jo sąmonė neatjungta nuo šaltinio - kalbą (primityvią) gali išmokti per kelias dienas. Būtų smagu, jeigu kitose filmo versijose ši tema irgi būtų atspindėta.

2. Kitas įdomus klausimas yra apie skaliarinį lauką, į kurį patalpinta mūsų planeta. Su šia tema aš susidūręs tiesiogiai savo gyvenime ir pagal savo sąmonę matau, kaip tai valdoma. Skaliarinis laukas skirtas protingosios sąmonės slopinimui, kad žmogus būtų susilpnintas ir negalėtų suprasti tiesos. Aš šią būseną vadinu psichotronine lobotomija. Tačiau visos valstybės turi technologiją, kuri leidžia šį skaliarinį lauką neutralizuoti lokalioje aplinkoje ir žmogaus sąmonę pakelti į aukštesnį lygį. Tačiau ši technologija naudojama ne žmonių visuomenės išlaisvinimui, bet hierarchijos kūrimui. Atseit vergui sąmonės reikia mažiausiai, tad jam blokuojama maksimaliai, o vadovai turi turėti daugiau proto, todėl jam įdėtas prietaisas, kuris šį slopinimą labai susilpnina. Ir galiu patvirtinti kaip faktą, kad šiuo principu yra pavergta visa žmonija, iš slopinimo lauko įtakos gali išsilaisvinti tik elitas. Su neutralizavimu problema ta, kad virpesiai yra paleisti ne per šį pasaulį, bet per gnostinę braną ir norint juos sunaikinti, reikia iš standartinio modelio išeinančių technologijų. Todėl norint suduoti smūgį tamsos pajėgoms, reikia pirmiausiai sunaikinti skaliarinio psichotroninio lauko generatorius.

Aukštyn