Visa tiesa apie tai kas mes esame ir kodėl pasaulyje egzistuoja kančia

Pradėjo Donatas Banaitis, kovo 24, 2016, 11:09:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: Vytautas  kovo 24, 2016, 21:57:02Kas liečia tokius "smulkius" įrodymus iš mano pusės tai vienas iš jų jau turėtų vykti kovo 26 t.y. šį šeštadienį.   Arba būsiu pranašas melagis kaip ir visi.
Kaip suprantu, "smulkiu" irodymu nebuvo? Ar kazko gal nezinau?

Dvidešimt Trys

Pirmiau perskaičiau visus komentarus ir tik vėliau ėmiaus žiūrėti video, tai nuoširdžiai galiu pasakyti, kad diskusija apie šią temą daug vertingesnė nei informacija, kurią pateikei kurdamas video nors tikėjausi tikrai kažko neįprasto. Puiku, kad surinkai tokią informaciją ir tiek jos, bet trūksta smulkesnių faktų bei detalumo. Dabar tai klausantis atrodo lyg tai būtų pasaka. Visa tai tik smulkus smėlio grūdelis visose pasaulio dykumose. Geriau įterpk savo patirties, mažiau tiesioginio vertimo iš anglų kalbos į lietuvių, geriau kuo daugiau savais žodžiais, bei savomis nuomonėmis. Juk nesvarbu ar tai bus tam tikri faktai surinkti ar daugiau tavo patirties ir nuomonės, tai yra tokia informacija, kuria vistiek patikės ir ją ras tik tie, kurie sugeba išskirtinai mąstyti bei filtruoti informaciją per savąją prizmę. Taip pat antram video pasistenk padirbėti su balsu intonacija bei išraiškingumu pasakojant, kad daug užtikrinamesnis balsas būtų, nes tai iš kart kitaip paveikia klausytojų psichologinę pusę. Vis dėl to toli gražu nešmeižiu, nieko panašaus, tikrai puikus darbas!

Dabar turiu klausimų:

Ką manai apie tokią sąvoką, kaip kad dažniausiai tokia informacija tik nutolina nuo tiesos jos gerai neišfiltravus ir nepalaikant balanso tarp poliariškumo?

Ar manai, kad dedant etiketes ant to, jog karmos valdovai yra blogi galima iš tikrūjų suvokti viso to esmę? Juk tikriausiai lengviau suprasti tiesą būtų kuo labiau sugebant susitapatinti su karmos valdovais ir jų motyvais bei ties tuo koks varikliukas veža visa tai į priekį.

Ką manai apie tai jog be tamsos negali būti šviesos, be blogio negali būti gėrio? Juk viena atsveria kita taip palaikant balansą. Per daug šviesos nesuprasdama tamsos taip pat gali pridaryti daugiau žalos negu tas pats blogis.

Ką manai apie tai, jog nėra nei gėrio nei blogio, nei šviesos nei tamsos, yra tik tam tikras suvokimas suteikiamas jiems, kas juos ir sudaro. Tiek šviesa gali turėti tamsos tiek tamsa šviesos, viskas priklauso nuo suvokimu, o iš esmės viskas yra viena ir tas pats.

Iš anksto ačiū už tavo nuomonę.

Donatas Banaitis

Benamis
"Kaip suprantu, "smulkiu" irodymu nebuvo? Ar kazko gal nezinau?"
Panamos popieriai buvo vienas smulkus. Laukiam kitų, stambesnių.

Dvidešimt Trys
"Geriau įterpk savo patirties"
Ateityje bus ir video specialiai apie mano asmeninę patirtį, bei kaip aš į tai įsivėliau

"diskusija apie šią temą daug vertingesnė nei informacija, kurią pateikei kurdamas video"
Be video nebūtų buvę tokios turtingos diskusijos

"Vis dėl to toli gražu nešmeižiu, nieko panašaus, tikrai puikus darbas!"
Ačiū, tobulų nėra čia mano pirmas tokio pobūdžio darbas tai pakankamai pavyko.

"informacija tik nutolina nuo tiesos jos gerai neišfiltravus ir nepalaikant balanso tarp poliariškumo?"
Viskas kas yra išoriška dažnai nuveda tolyn nuo savęs, nes tik mumyse gludi visi atsakymai.

"kuo labiau sugebant susitapatinti su karmos valdovais ir jų motyvais"
Su kuo sutapsi tuo ir patapsi, tad čia siūlyčiau atsargiai

"ties tuo koks varikliukas veža visa tai į priekį"
Jų varikliukas yra kovoti dėl išgyvenimo, nes jų supratimų visi jiems yra priešai.

"Ką manai apie tai jog be tamsos negali būti šviesos, be blogio negali būti gėrio?"
Diena ir naktis visada buvo ir bus, bet psichiniai ligoniai valdantys šį pasaulį čia nieko dėti ir prie balanso niekaip neprisideda.

"Ką manai apie tai, jog nėra nei gėrio nei blogio, nei šviesos nei tamsos"
Yra tokia perspektyva ir ji labai padeda gyventi šiame pasaulyje, kai gali žvelgti neutraliai į tai kad vaikas gimė su leukemija ir prasikankino visą savo gyvenimą ligoninėje per baisias operacija bei mirė kančiose nes kažkas nusprendė jog jis tik tokios patirties tėra vertas, o kitas nusprendė kad vaistų šiai ligai neduosim, nes brangios procedūros yra geresnis biznis. Kai žinai kad tikrai negali nieko padaryti tuomet belieka išlikti neutraliam, kartais tiesiog tenka susitaikyti. Visais kitais kartais reikia veiksmų judėti į priekį kad vesti visą šią kančią į užbaigimą.

Ačiū už klausimus.

ddr

#78
gegužės 01, 2016, 12:52:17 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 13:39:15 by ddr
Law of attraction.
Visu pirma jie ne tamsos valdovai, o Jei tu juos laikai valdovais tai jie ir bus tau valdovai. Pavadinciau juos ligoniais kuriems truksta meiles
Antra mes esame savo gyvenimo kurejai. Mes turime galimybe sukurti realybe savo mintimis. (isikalbame ligas, posakiai "pinigai pritraukia pinigus" ne pinigai pritraukia pinigus, o nuoseklus noras ju tureti ir tikejimas savimi ir t.t.).
Kuo maziau negatyvumo. (demonsracija ne "pries kara", o "uz taika". Valdzia blogai dirba ir tu juos keiki? Tai jie bus dar blogesni jei is visu tik negatyvia energija gaus.
Geriau mintyse pasakyk. "Tegu mano pozityvi energija pilna meiles, harmonijos, isminties, gerumo, dziaugsmo, tiesos, teisybes ir t.t, pazadina jus, kad butumet samoningi, suprastumet, kad esete mylimi ir dirbtumet zmoniu labui" Tereikia tik noreti ir siekti savo tikslo.


Donatas Banaitis

#79
gegužės 01, 2016, 13:21:11 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 14:31:26 by Donatas Banaitis
Pilnai sutinku gal tiesiog ne visada pavyksta tinkamai išsireikšti. Nes norint suprasti jog liga egzistuoja pirma turi pripažinti jog ji iš tikro yra, ligos neigimas sveikimo negreitina. Todėl kai parodai atvirai šio pasaulio problemas, tai dažnai žmonėms sukelia daug negatyvių jausmų, ko pasėkoje žmonės gali manyti jog kažkas yra negatyviai nusiteikęs. Bet taip nėra, nes informacija yra neutrali ir kiekvienas gali pats nuspręsti kaip į ją reaguoti, su meile ar su baime. Tiek pasirinkimo tikrai visi turi. Juk daktaras nėra negatyvus savo paciento atžvilgiu, kai praneša jam tyrimo rezultatus jog žmogus serga, jis nori jam padėti. Ir pacientas nesako daktarui kodėl tu toks negatyvus atnešdamas man tokius rezultatus. Daktaras nėra negatyvus, daktaras tiesiog žmogui pasako jog žmogau atsibusk tu sergi, laikas imtis konkrečių veiksmų kad parazitą iš savo kūno pašalinti. O čia jau žmogus tuomet gali rinktis kaip į tai reaguoti ir ką su ta informacija daryti.

ddr

#80
gegužės 01, 2016, 15:12:20 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 15:22:40 by ddr
Citata iš: Donatas Banaitis  gegužės 01, 2016, 13:21:11Pilnai sutinku gal tiesiog ne visada pavyksta tinkamai išsireikšti. Nes norint suprasti jog liga egzistuoja pirma turi pripažinti jog ji iš tikro yra, ligos neigimas sveikimo negreitina. Todėl kai parodai atvirai šio pasaulio problemas, tai dažnai žmonėms sukelia daug negatyvių jausmų, ko pasėkoje žmonės gali manyti jog kažkas yra negatyviai nusiteikęs. Bet taip nėra, nes informacija yra neutrali ir kiekvienas gali pats nuspręsti kaip į ją reaguoti, su meile ar su baime. Tiek pasirinkimo tikrai visi turi. Juk daktaras nėra negatyvus savo paciento atžvilgiu, kai praneša jam tyrimo rezultatus jog žmogus serga, jis nori jam padėti. Ir pacientas nesako daktarui kodėl tu toks negatyvus atnešdamas man tokius rezultatus. Daktaras nėra negatyvus, daktaras tiesiog žmogui pasako jog žmogau atsibusk tu sergi, laikas imtis konkrečių veiksmų kad parazitą iš savo kūno pašalinti. O čia jau žmogus tuomet gali rinktis kaip į tai reaguoti ir ką su ta informacija daryti.
Jei tau pasake daktaras, kas tau vezys ir liko gyventi 3 men., tu mastai taip, man liko gyventi trys menesiai, artimieji ne is blogos puses vis kartoja ta pati, o dar ir kaimymai suzinoje snibzda tapati, tai ir gaunasi kolektyvine neigiama energija kuri traukia negativa. Simtai zmoniu kuriems siuolaikiniai gyditojai diagnozavo mirtinas ligas gyvena po 20 ir daugiau metu kai jau turejo numirti.

https://www.youtube.com/watch?v=HecA7XRO7eQ

Donatas Banaitis

#81
gegužės 01, 2016, 15:56:50 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 16:08:35 by Donatas Banaitis
Pilnai sutinku todėl tai reikia gydyti su meile, šviesa, soda, bei kitomis alternatyvomis. Ir kuo mažiau su chemoterpijomis.

p.s. nenuėjus pasidaryti tyrimų kai suvoki jog kažkas tavo kūnui yra negerai yra tikimybė mirti taip ir nesužinojus nuo ko mirei.

time

#82
gegužės 01, 2016, 16:15:50 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 16:18:32 by time
Citata iš: Donatas Banaitis  gegužės 01, 2016, 15:56:50Pilnai sutinku todėl tai reikia gydyti su meile, šviesa, soda, bei kitomis alternatyvomis. Ir kuo mažiau su chemoterpijomis.
Senai žinoma, kad įsitikinimai apie sodą gydo daugiau nei pati soda. Vėžio prišaukimas gali būti neurologinės kilmės, todėl ir išgydomas su įsitikinimais apie sodas. Bet pavyzdžiui, kancerogenai, radiacija - neišgydoma, nebereikia vargti daug. Nebent atsiras tikra alternatyva radioterapijoms visiškai kita . Ir turiu omenyje tuos, kurie nukentėjo per černobylio AE avariją, ne šiaip paprastus vėžinius susirgimus.

Iš šios pusės, patarčiau pažiūrėti apdairiai ir suvokti, kad vėžinio susirgimo tipai gali būti nevienodi. Todėl nevienodas jų išgydymas. Kažkuris iš jų neišgydomas.

@ddr Ar tu įsitikinęs kad soda gydo; ar soda gydo?

Donatas Banaitis

#83
gegužės 01, 2016, 16:24:58 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 16:28:50 by Donatas Banaitis
Citata iš: time  gegužės 01, 2016, 16:15:50Vėžio prišaukimas gali būti neurologinės kilmės, todėl ir išgydomas su įsitikinimais
Kartais to ir užtenka, nes mano žiniomis vėžys tėra užspaustas pyktis emociniame kūne kuris ėda tave iš vidaus ir gali būti iš šio arba paeito gyvenimo. Bet žinoma šiuolaikinis nuodijimas chemija tikrai paskatina fizinį kūną priimti šią būseną.

Citata iš: time  gegužės 01, 2016, 16:15:50Ar tu įsitikinęs kad soda gydo; ar soda gydo?
Paprastas pavyzdys iš wikipedijos, kad vėžys galėtų plisti tam reikia rūgštinės terpės. Ir jei padaryti žmogaus sergančio vėžiu ph tyrimą jis dažniausiai bus rūgštinis. Soda yra šarmas, vartojant sodą kūnas tampa šarmingesnis. Pirmoje vietoje subalansavus šarmo ir rūgščių pusiausvyrą tuomet jau galima kalbėti apie vėžio gydymą (deja šiuolaikinė medicina apie tai stipriai nutyli). Kai neretai to ir teužtenka. Žinoma placebo efektas visada dasideda kaip ir tikėjimas bet kokiais kitais gydymo metodais.   

TinSoldier

Eina sau, kaip visa širdimi nekenčiu tokių lunatikų :)
Galėtų sau ir gydytis vėžius soda. Natūrali atranka. Kad bent viešoj erdvėj neskleistų tokių pavojingų, psichopatiškų pievų.

Medicinos ekspertas, mat, atsirado. Aišku, tavo šarmas pražudys vėžines ląsteles. Bet tik toks kiekis, kuris pražudys ir bet kokias kitas organizmo ląsteles. Jau nekalbant apie visišką totalų nesuvokimą, kaip veikia organizmo ph savireguliacija.

Linkiu, kad kiekvieną kartą skleisi šitas absurdiškas, mirtinai pavojingas nesąmones, kas nors tau spirs į klyną.


Donatas Banaitis

#85
gegužės 01, 2016, 16:35:45 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 16:54:09 by Donatas Banaitis
"Bet tik toks kiekis, kuris pražudys ir bet kokias kitas organizmo ląsteles"
Tuo ir yra paremta chemotarapija bei švitinimai, nužudykim visas lasteles tikėdamiesi jog atsinaujins tiks sveikos (kas neretai tik pablogina situaciją). Ir soda neturi su tuo nieko bendro, normalus ph turi būti tarp 7-8 reikia tokį ir palaikyti, tam nereikia medicinos mokslų. Ir nematau tame nieko absurdiško ar mirtinai pavojingo, daugelis žmonių geria soda tiesiog profilaktikai virškinimui gerinti, ką darau ir aš.

Bet, kiekvienas renkasi pats sau kuo tikėti, bei vadovautis. Ir spardyti į klyną už tai kad kažkas masto kitaip tikrai nereikia.


TinSoldier

Citata iš: Donatas Banaitis  gegužės 01, 2016, 16:35:45Kiekvienas renkasi pats sau kuo tikėti, bei vadovautis.
O tie žmonės, kurie pasirinks tikėti tavimi, mirs.
Jeigu sąžinės turėtum, tau tai nepatiktų.

time

Aš turiu viziją, kad gyvenimas reikalingas tik laikinai. Soda man praktiškai pažįstama, bet man poveikis atpažintas kaip: labai silpnas arba neveikiantis.

Taip - soda rūgštinės terpės žudikė, betkokiu atvėju ir soda yra chemija, kuri įdedama į žmogaus išskiriamas chemines medžiagas irgi yra fizinis darbas (chemijoje).

Citata iš: Donatas Banaitis  gegužės 01, 2016, 16:24:58vėžys tėra užspaustas pyktis emociniame kūne kuris ėda tave iš vidaus ir gali būti iš šio arba paeito gyvenimo
Kažką panašaus masčiau apie praeitą gyvenimą, bet čia nesusieta su vėžiu. Kalbant apskritai apie praeitus gyvenimus, ar sužinojus praeitą gyvenimą, verta tai laikyti kaip patikimu šios realybės šaltiniu. Ar yra atrama, kuri tikrai pagrįstai atitikmuo būtų patikimai informacijai?

Tiesiog įdomu.

Citata iš: TinSoldier  gegužės 01, 2016, 16:36:28O tie žmonės, kurie pasirinks tikėti tavimi, mirs.
Jeigu sąžinės turėtum, tau tai nepatiktų.
Tegul miršta, ir tu mirsi.

Donatas Banaitis

#88
gegužės 01, 2016, 17:10:45 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 17:16:17 by Donatas Banaitis
"Aš turiu viziją, kad gyvenimas reikalingas tik laikinai"
Sutampa su mano.

"Kalbant apskritai apie praeitus gyvenimus, ar sužinojus praeitą gyvenimą, verta tai laikyti kaip patikimu šios realybės šaltiniu. Ar yra atrama, kuri tikrai pagrįstai atitikmuo būtų patikimai informacijai? "

Man asmeniškai tai tėra daugiau placebo efektas. Tas pats kas sakyti kad mane Dievas išgydė nes esu krikščionis. Tas pats ir sužinojau kad man šita liga yra prikabinta šiame gyvenime nes paeitame gyvenime netyčia partrenkiau automobiliu žmogų ir karmos valdovai mane už tai baudžia. Supratus už ką yra bausmė galima jos atsisakyti ar ją išlyginti, nesuprantant šaltinio sunku pakeisti psichologiją ligos atžvilgiu, nes neretai atrodo kad Dievas mane baudžia ir nežinia už ką, gal aš nusipelnau čia už kažką kentėti jei jau taip Dievas nusprendė? Ne nenusipelnai tai galima pakeisti. Tiesiog kaip kas sau suteikia psichologinį leidimą pagyti nuo kokios ligos.

"Tegul miršta, ir tu mirsi."
Po kol kas visi miršta, tik vieni iki tol daugiau prisikenčia, o kiti mažiau. Kaip mano viena žinoma moteris chemoterapiją daro jau trečią kartą ir vis kenčia ir kenčia, nes tas auglys vis sugrįžta ir jokių alternatyvų girdėti nenori, o tik tai ką rekomenduoja jos gydytojas, tad kaip jau minėjau kiekvienas pats sau renkasi.

time

#89
gegužės 01, 2016, 17:44:21 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 17:47:01 by time
Citata iš: Donatas Banaitis  gegužės 01, 2016, 17:10:45Man asmeniškai tai tėra daugiau placebo efektas. Tas pats kas sakyti kad mane Dievas išgydė nes esu krikščionis. Tas pats ir sužinojau kad man šita liga yra prikabinta šiame gyvenime nes paeitame gyvenime netyčia partrenkiau automobiliu žmogų ir karmos valdovai mane už tai baudžia. Supratus už ką yra bausmė galima jos atsisakyti ar ją išlyginti, nesuprantant šaltinio sunku pakeisti psichologiją ligos atžvilgiu, nes neretai atrodo kad Dievas mane baudžia ir nežinia už ką, gal aš nusipelnau čia už kažką kentėti jei jau taip Dievas nusprendė? Ne nenusipelnai tai galima pakeisti. Tiesiog kaip kas sau suteikia psichologinį leidimą pagyti nuo kokios ligos.
Tuom ir pasižymi tikėjimas, labai nekonkretu ir neužtikrinta patikinamumu. Visos formos buvo atrastos neveiksmingomis arba tyčia kažkas įsakė viską paslėpti. Dabar, kai nebežinome pagrindų, nebežinome kas realus tikėjimas.

Mes abejojame, klystame (kai pasirenkame su kuom lyginti). O vėliau bandome pripažinti, kad variantų negalime patys išradinėti, nes jau pakankamai mums duota gyvenime. Kartais kitiems atrodo, kad realiatyvumo teorija yra tiesa, nes taip pasakė kompetetingi žmonės, kurie išmokino patys kaip jais pačiais pasitikėti ir neabejoti. Ir išmokino nebetkada, bet faktiškai, kai nebuvo pasirinkimo, pasinaudojo situacija.

Jei nebūtume gyvenime tiek ekspermentuojami pačios informacijos sklaida, būtume spėję išmokti savaip pažinti pasaulį, kokį mus ir taip išmoko (tik greičiau), nes būtent to reikia. Ar to greičiaus reikia žmogui šiame gyvenime, manau nelabai. Bet negerai, jei tas žmogus į pasaulį ateina su įsitikinimais žlugdyti didesnes sistemas, negu jo kuriama. Nes daugelis nenori to pripažinti ir neigia informacijos patikinamumą, kitiems pasirodo kaip klaida.

Citata iš: Donatas Banaitis  gegužės 01, 2016, 17:10:45Po kol kas visi miršta, tik vieni iki tol daugiau prisikenčia, o kiti mažiau. Kaip mano viena žinoma moteris chemoterapiją daro jau trečią kartą ir vis kenčia ir kenčia, nes tas auglys vis sugrįžta ir jokių alternatyvų girdėti nenori, o tik tai ką rekomenduoja jos gydytojas, tad kaip jau minėjau kiekvienas pats sau renkasi.
Manau, mirtis nieko nepakeis, jeigu žmogus neistengs atrasti alternatyvų. Galbūt tik vienas aš ieškau alternatyvų ir tiesos. Bet aš pagrinde pradedu vis mažiau remtis jau atrastomis žiniomis ir pažanga. Visada iš šios pusės ieškau praktinio pritaikymo, nes manau teisingiausia ir atitinka pagrindinę dabartinės sistemos teorijai. Teisingas kitos nuomonės sistemos išvedinėjimas reikalingas ir iš praktinės pusės. Teorija ar paviršutiniškas išvedinėjimas yra niekinis, nes tai netitinka tiesos be atitikmenų principo.

Ištiesų manau, vėžys išgydomas, bet manau, jei sunki gyvenimo pabaiga dar yra priemonių palengvinimui "nuo skausmo". Ištiesų kalbu kaip neturėčiau sąžinės kitų atžvilgiu, ypač ligonių. Bet man atrodo viskas įmonoma, netgi tai, kad jie pabandytų ieškoti būtų užuot pasitikėję, ką sako daktarai. Daktarai nori palaikyti pasaulio populiacijos balansą, nes jie papirkti, jų toks įstatymas. Nauja pasaulio tvarka tokia.

Aukštyn