Visa tiesa apie tai kas mes esame ir kodėl pasaulyje egzistuoja kančia

Pradėjo Donatas Banaitis, kovo 24, 2016, 11:09:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Donatas Banaitis

Džiaugiuosi kad prisidėjai prie diskusijos. Matau esi žmogus su rimta patirtimi, tad visada smagu išgirsti nuomonę iš tokių žmonių. Kas liečia kalbas to nepaminėjau specialiai, nes tai yra per plati tema ir tą apibrėšiu antroje dalyje kur papasakosiu kaip yra vykdomas proto, bei sielos programavimas.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  balandžio 19, 2016, 15:23:22Tačiau pasigedau vieno dalyko - sąmokslo susijusio su kalbomis, nes jos irgi yra dirbtinai sukurtas ir žmonijos pavergimui skirtas ginklas.
Nuo kada čia jau pavergti taip mus bandoma? Tas sąmokslas trunka jau mažų mažiausiai 5-6 tūkstančius metų (kadangi iš to laiko jau yra išlikę fiziniai rašto-kalbos įrodymai)?

Seniausias ir ilgiausias sąmokslas istorijoje? Ar kažkada istorijoje, pagal tave, buvo "natūralių" kalbų?


Donatas Banaitis

Mano duomenimis mūsų kalbų šaknys yra nežemiškos, bet tai gan ilga ir komplikuota istorija, ties tuo dar reikia ilgai padirbėti. Bet mano duomenimis anksčiau kalbos buvo daug vieningesnės ir panašesnės. Ir atlikus tinkamus tyrimus turint priėjimą prie konkrečios informacijos, galima surasti iš kur kokios kalbos atsirado. Bet mūsų žemiški informacijos šaltiniai čia yra labai riboti, nes kaip jau minėjau mano žiniomis kalbų šaknų čia nerasime, o priėjimo prie nežemiškų kalbų na realiai mes kaip ir neturime (po kol kas)

Herijus

Citata iš: Donatas Banaitis  balandžio 19, 2016, 21:37:59Mano duomenimis mūsų kalbų šaknys yra nežemiškos, bet tai gan ilga ir komplikuota istorija, ties tuo dar reikia ilgai padirbėti. Bet mano duomenimis anksčiau kalbos buvo daug vieningesnės ir panašesnės. Ir atlikus tinkamus tyrimus turint priėjimą prie konkrečios informacijos, galima surasti iš kur kokios kalbos atsirado. Bet mūsų žemiški informacijos šaltiniai čia yra labai riboti, nes kaip jau minėjau mano žiniomis kalbų šaknų čia nerasime, o priėjimo prie nežemiškų kalbų na realiai mes kaip ir neturime (po kol kas)
Ką tu manai apie religijas, ir iš kur jos atsirado?

Donatas Banaitis

Irgi labai plati tema, savo dokumentikoje kiek tai paliečiu, bet nedaug. Nes įvairios tikėjimo sistemos šioje planetoje visada egzistavo. Vieni tikėjo į gamtą, kiti į viską vienijančią dvasią. Dauguma šių pagoniškų tikėjimo sistemų kilo iš sąlyčio su gamta, bei dvasių pasauliu. Kitos religijos kilo iš konkrečių mokymų kurie buvo mokomi nežemiškų civilizacijų kaip kad Egipto religijos. Kitos kilo kai su jais susisiekė telepatiškai geros arba nelabai, bet nežemiškos civilizacijos. Kas yra Judaizmo ar kitaip vadinamo Jahvės tikėjimo pagrindai pavyzdžiui. Kitos kilo sekant konkrečių asmenų mokymu, kaip kad Kristaus ar Bhudos, kas gaila bet yra gan stipriai iškraipyta ir pakeista. Yra ir dar visokių įvairių mišrių variantų. Galėčiau atsakyti konkrečiau jei žinočiau kokiu tikslu klausi. Jei dėl kažkokios konkrečios religijos tuomet būtų galima pamėginti išsiaiškinti tos religijos kilmės šaknis. Jei dėl bendrinio įdomumo tai tuomet daug maž pasakiau savo nuomonę.

Herijus

Citata iš: Donatas Banaitis  balandžio 19, 2016, 22:43:58Irgi labai plati tema, savo dokumentikoje kiek tai paliečiu, bet nedaug. Nes įvairios tikėjimo sistemos šioje planetoje visada egzistavo. Vieni tikėjo į gamtą, kiti į viską vienijančią dvasią. Dauguma šių pagoniškų tikėjimo sistemų kilo iš sąlyčio su gamta, bei dvasių pasauliu. Kitos religijos kilo iš konkrečių mokymų kurie buvo mokomi nežemiškų civilizacijų kaip kad Egipto religijos. Kitos kilo kai su jais susisiekė telepatiškai geros arba nelabai, bet nežemiškos civilizacijos. Kas yra Judaizmo ar kitaip vadinamo Jahvės tikėjimo pagrindai pavyzdžiui. Kitos kilo sekant konkrečių asmenų mokymu, kaip kad Kristaus ar Bhudos, kas gaila bet yra gan stipriai iškraipyta ir pakeista. Yra ir dar visokių įvairių mišrių variantų. Galėčiau atsakyti konkrečiau jei žinočiau kokiu tikslu klausi. Jei dėl kažkokios konkrečios religijos tuomet būtų galima pamėginti išsiaiškinti tos religijos kilmės šaknis. Jei dėl bendrinio įdomumo tai tuomet daug maž pasakiau savo nuomonę.
Donatai, jei supranti anglų, paskaityk tai:http://www.mindreality.com/spiritual-revolution-is-great-falling-away
Prasideda dvasinis karas. Tai nebus kova tarp tamsos ir šviesos. Šviesa kovos prieš šviesą. Žinojau, kad greitai atsiras tokių žmonių kaip tu Donatai.Tu vienas iš žmonių, laikantys tiesą, kuri sukurs Utopija ir taika žemėje. Deja, mes būsime skirtingose pusėse ir mokysime žmonijos skirtingos tiesos.

Donatas Banaitis

Herijus. Labai įdomi tavo perspektyva. Ačiū už pasidalinimą. Tiek kad mano informacijos šaltiniai su tavo nurodytą nuoroda nelabai sutampa. Mano žiniomis Liuciferis ir Maikalas (o ne Kristus) buvo du pagrindiniai angelai. Maikalas buvo sukurtas tobulas ir kad tą tobulumą palaikytų, o Liuciferis toks kad norėtų jį pralenkti ko pasėkoje ir gavosi visa ši situacija (perlenkė lazdą taip sakant). Beje mano informacijos šaltiniai teigia jog Liuciferis jau kuris laikas yra išgelbėtas ir parėjo į Šviesos pusę. Tad galiu sutikti su nuomone jog jis irgi yra tarp šviesos pajėgų. Tiek kad apie tai nėra populiaru kalbėti, nes tas vardas vis dar turi per daug blogų asociacijų. Be to ir šiaip reikia atsargiau su šiuo vardu, nes jį šaukdamas (nepaisant fakto kad jis jau perėjo į šviesą) nežinią ką prisišauksi (bet kas gali ateiti su bet kokiais tikslais ir apsimesti Liuciferiu). Be to nelabai supratau ką reiškia kovoti šviesa prieš šviesą? Kaip šviesa gali kovoti prieš šviesą? Gal mūsų šviesos koncepcijos kiek skiriasi? Man tamsa tai yra kai ateini pvz. į tamsų kambarį ir nieko nesimato, gal tik kokia prietema su visokiais neaiškiais šešėliais. Bet tuomet tu įjungi jungiklį ir užsidega šviesa ir jokios tamsos nebelieka, o visi šešėliai išsiblaivo. Va čia man yra šviesa. Jei tu turi omenyje šviesą daugiau kaip konceptą (kaip kažkokią tiesą) tai tuomet sutinku tiesų dvikova tikrai aštrės, ir augs iki tol kol neišsigrynins iki to kad viskas yra viena, o atskyrimas tebuvo iliuzija. Tikiuosi išgirsti tavo nuomonę šiai mano perspektyvai. Ačiū už atsakymą.

Herijus

Citata iš: Donatas Banaitis  balandžio 20, 2016, 00:48:13Herijus. Labai įdomi tavo perspektyva. Ačiū už pasidalinimą. Tiek kad mano informacijos šaltiniai su tavo nurodytą nuoroda nelabai sutampa. Mano žiniomis Liuciferis ir Maikalas (o ne Kristus) buvo du pagrindiniai angelai. Maikalas buvo sukurtas tobulas ir kad tą tobulumą palaikytų, o Liuciferis toks kad norėtų jį pralenkti ko pasėkoje ir gavosi visa ši situacija (perlenkė lazdą taip sakant). Beje mano informacijos šaltiniai teigia jog Liuciferis jau kuris laikas yra išgelbėtas ir parėjo į Šviesos pusę. Tad galiu sutikti su nuomone jog jis irgi yra tarp šviesos pajėgų. Tiek kad apie tai nėra populiaru kalbėti, nes tas vardas vis dar turi per daug blogų asociacijų. Be to ir šiaip reikia atsargiau su šiuo vardu, nes jį šaukdamas (nepaisant fakto kad jis jau perėjo į šviesą) nežinią ką prisišauksi (bet kas gali ateiti su bet kokiais tikslais ir apsimesti Liuciferiu). Be to nelabai supratau ką reiškia kovoti šviesa prieš šviesą? Kaip šviesa gali kovoti prieš šviesą? Gal mūsų šviesos koncepcijos kiek skiriasi? Man tamsa tai yra kai ateini pvz. į tamsų kambarį ir nieko nesimato, gal tik kokia prietema su visokiais neaiškiais šešėliais. Bet tuomet tu įjungi jungiklį ir užsidega šviesa ir jokios tamsos nebelieka, o visi šešėliai išsiblaivo. Va čia man yra šviesa. Jei tu turi omenyje šviesą daugiau kaip konceptą (kaip kažkokią tiesą) tai tuomet sutinku tiesų dvikova tikrai aštrės, ir augs iki tol kol neišsigrynins iki to kad viskas yra viena, o atskyrimas tebuvo iliuzija. Tikiuosi išgirsti tavo nuomonę šiai mano perspektyvai. Ačiū už atsakymą.
Taip, aš kalbu apie šviesą, kaip apie tiesą. Kas tie tavo informaciniai šaltiniai, kurie teikia tau informaciją apie Liuciferį? Taip pat prašau, pasakyk man, kas tau yra Dievas? Galbūt, aš pasidalinsiu savo tiesa, kuri gali prieštarauti tavo tiesai.

time

#68
balandžio 20, 2016, 02:01:31 Redagavimas: balandžio 20, 2016, 02:10:24 by time
Dabar jau nebeįtikinamai turbūt gali pasirodyti. Bet vienas dalykas tikrai turėjo būti įrodytas - visko nykimas, mažėjimas, o ne didėjimas. Tai turi atspindėti realybę, nes kur galioja laikas, ten viskas nyksta. Tik manau, trukdo pašalinės mintys suvokti ir apdoroti parametrus, kuriais būtų galima suvokti, kad nei gėris nei blogis nėra patikimi tiesos šaltiniai.

Mūsų šaltiniai (gėris ir blogis) tik nukreipia viena kryptimi. Bet ta kryptis yra blogio ir tik atitinka tokias reikšmes, kokias įgyja išmokus ką tai reiškia. O išmokti irgi išmokome, bet proceso 'išmokti' pradžia yra neaiški.

Benamis

Herijau, necituok paklodziu.

Donatas Banaitis

#70
balandžio 20, 2016, 10:51:00 Redagavimas: balandžio 20, 2016, 11:00:59 by Donatas Banaitis
Herijus
"Kas tie tavo informaciniai šaltiniai, kurie teikia tau informaciją apie Liuciferį?"
Nurodysiu du. Drunvalo Melchizedek, Cobra portal 2012.

"Taip pat prašau, pasakyk man, kas tau yra Dievas?"
Dievas man yra visa apimanti visuma. Nesvarbu "geras" ar "blogas" tu skaitaisi žmonių akyse. Kartais tas kuris tau įspiria į užpakalį gal net tau ir blogo linkėdamas, bet tau gali padaryti didelę paslaugą. Nes kartais žmonės būna tokie užhipnotizuoti, kad geras spyris į užpakalį juos ir tepažadina.

time
"Bet vienas dalykas tikrai turėjo būti įrodytas - visko nykimas, mažėjimas, o ne didėjimas"
Nesutinku, mano nuomone visata auga ir plečiasi. Žinoma jei tai auga kaip parazitas tuomet išsivalymas neišvengiamas, kas gali atrodyti kaip sumažėjimas, bet žmonių skaičius planetoje auga, tai jokio sumažėjimo tikrai nesijaučia.

"Mūsų šaltiniai (gėris ir blogis) tik nukreipia viena kryptimi"
Jei žvelgiant iš tokios perspektyvos tai sutinku. Bet mano požiūris yra kitoks. Aš viską matau kaip vieną, nesvarbu "gėris" jis ar "blogis".

Teroras

Imanoma kur nors informacija tekstiniu pavidalu perskaityti? Niekada nemegau audio-booku.

Donatas Banaitis

Dar dirbu ties tuo, nes tekstą parašiau konkrečiai skaidrėms, tai jį reikia dabar perdaryti kad atitiktų straipsnio formatą. Ir nelabai turiu kada iš esmės, nes dirbu su angliška versija, bei su antra dalimi kuri bus dar įdomesnė. Tai kažkuriuo mementu sutvarkysiu tekstą ir duosiu nuorodą, bet po kol kas teks pasitenkinti tik audio versija :)

Teroras

Supratau. Palausiu medziagos tekstiniu variantu ;)

SunsetTK

Laukiam antros audio-video dalies :)

Aukštyn