SunsetTK paranormalūs potyriai

Pradėjo SunsetTK, rugpjūčio 07, 2014, 16:03:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SunsetTK

#75
rugpjūčio 13, 2014, 22:46:24 Redagavimas: rugpjūčio 13, 2014, 22:49:03 by SunsetTK
O ko man pasiduoti :) neturiu dėl ko... kiekvienam savo... jei žmonės užsikabliavo vien tik prie video, o ne kartu ir mano aprašytais pojūčiais kasdien, tai jau jų reikalas, vertinti gyvenime visada reikia visumą, ne tik vien video, foto ar tekstą... temos tikslas aptartas jau aukščiau :)

Sharikovas

Chmm...siaip mane sudomino gydimosi galimybe, kad dzinas(ar koks ten velnias) per puse paros pagyde tavo skrandi su kuriuo turejai rimtu problemu. Nujauciu, kad cia gali slypeti aukso gysla.

As kaip supratau tu gali padeti zmonems isigyti tuos dzinus, apmokyti kaip atlikti tuos iskvietimo ritualus. Galbut butu galima uzsiimineti zmoniu gydimu, tarkim parduoti zmonems rituala po kurio jie galetu isigyti dzina kuris pildytu ju norus. Tarkim vienas iskvietimo ir pririsimo seansas kainuotu nuo 2000 iki 4000 tukstanciu litu, bet pinigai butu mokami grynai savanorisku budu(na, kad su istatymais neprasilenktu), tarkim jei zmogui padejo, tai jis savanoriskai gali sumoketi ivardinta suma, jei dzinas negydo, galbut tai ne tas dzinas ir seansa kartojam kito dzino pritraukimui uz papildoma savanoriska mokesti. Zinoma ne visi nores sumoketi savanoriska mokesti, tai, kad nesokt i minusa visi atributai reaikalingi seansui(zvakes, smilkalai, eteriniai aliejai ir t.t) butu perkami is taves, aisku jie jau pasventinti, atrinkti kaip geriausiai tinkami ir todel truputeli brangesni. Jeigu i menesi atlikti 4-6 seansus, tai bent vienam pasisekus ir pridejus pajamas uz parduotus atributus galima butu neblogai prisidurti. Sakyciau viskam isisukus savanorisku susimokejimu daugetu, nes reklama is lupu i lupas labai gerai veikia ir itikina, uztektu bent poros zmoniu su giliu isitikinimu, kad jiems gydimo dzinas labai padejo(o gal ir padejo). Galima butu pagalvoti ir apie internetine parduotuvele kur butu siulomas visas slamstas susyjes su ezoterika, magija ir t.t., viskas butu pasventinta dzinu, tai butu tuo paciu ir puiki reklama pagrindiniam reikalui, zmoniu gydimui per dzinus.

Na cia tiesiog mintis, manau jei pakankamai techniskai padarius, tai visai galimas dalykas, kad pavyktu isukti sita reikaliuka. Na galbut tai prasilenkia su morales normom, bet durniu ir baznycioj musa, o is kitos puses gal tie dzinai istikruju gydo, juk yra pagyjes realus zmogus.

Tiesa galvoju, kad geriau butu dzinus pakeisti i angelus, nes angelais zmones labiau pasitiki ir pazysta geriau, bet cia jau techninis klausimas.

Istillrighthere

Citata iš: SunsetTK  rugpjūčio 07, 2014, 16:20:26
Citata iš: Benamis  rugpjūčio 07, 2014, 16:09:58
@SunsetTK, nessimsiu analizuoti visos zinutes, taciau sudomino video. Gal turi geresnes kokybes?

P.S. Kokia EMF matuoklio kaina (cia tiesiog smalsumo delei)? :)


Įrangą perku iš čia: http://www.ghoststop.com/

video ir foto tik tokios, nes stengiuosi nenaudot blico


Matau, kad radau bendramintį forume...  ::)
Aš "medžioju", ieškau atsakymų į klausymus...  ::)

Nors pati įsigyjau ir emf ir dvr... Bet kiek domėjausi, tai "ghostbox" yra žymiai geresnis, nei matuoklis.... Nelabai juo reikėtų pasitikėti visu 100%  :) Bet man, kadangi neįperkamas daiktas, tai apsiriboju emf  :D


Aukštyn