Metų forumietis 2013: Finalinis etapas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 25, 2013, 18:18:01

« ankstesnis - sekantis »

Išsirinkite vieną iš pateiktų dalyvių

Master
6 (10.7%)
Teroras
11 (19.6%)
Ezekiel
8 (14.3%)
a.t.sielis
17 (30.4%)
TinSoldier
14 (25%)

Viso balsavusių narių: 56

Balsavimas baigtas: sausio 02, 2014, 18:18:01

Žemyn

Benamis

Citata iš: Marius  sausio 02, 2014, 01:22:45
Keista būtų jei laimėtų soldžeris.Skeptikas laimi rinkimus anomalių reiškinių portale,čia taspats ,kas SS daliniuose būtų žydai :-D


Na ir palyginimas ;D Prajuokinai :D

crystal

Mane irgi privertė nusišypsot tas Mariaus palyginimas ;D

Master

Jo, gerą kirtai, Mariau :3 (y)
Ech... bet ką tas balsavimas reiškia? (Jis nenurodo žmogaus kompetencijos ar geros aplinkinių nuomonės.Čia sprendžiu iš to, kad pati į penketuką sugebėjau papulti. Dažnai lankaisi, esi įsimenamas). Būtų daugiau nominacijų galbūt prasmingiau būtų :) (arba linksmiau ::) )
Išvis, prizas koks simbolinis bus? :D ar tik titulas ir laimėjimo malonumas ?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Marius  sausio 02, 2014, 01:22:45
Keista būtų jei laimėtų soldžeris.Skeptikas laimi rinkimus anomalių reiškinių portale,čia taspats ,kas SS daliniuose būtų žydai :-D (nepyk soldžeri,žinojau,kad šis palyginimas tau turi patikti;-)  )



Gerą kozerį šovei :D



Parodo, kokios idėjos palaikomos, lyg ir :D Gausi užrašą profilyje, galėsi pasikelt :D


a.t.sielis

Aš savo nuojautą remčiau gaunamų reputacijos pliusų skaičiumi. Tai daugiau šansų duočiau, kad daugiausiai simpatijų sulauks Ezekiel. Dar Teroras ir Tin Soldieris. Pažiūrėsim, ar ši nuojauta pasiteisins. Manau, mano nick'as neatsidurs aukščiau negu 4 vieta. Objektyviai vertindamas, nelaikau savo post'ų labai gerais ir vertais "metų forumiečio" titulo, nes nededu į juos daug pastangų ir darbo ieškant pagrindžiančios informacijos, faktų ir iliustracijų, o tiesiog laisvai išsakau savo mintis. O jos vien pagal savo prigimtį negali būti populiarios; užtenka, jeigu bent vienam jos būtų prasmingos ir kažką sakančios.

TinSoldier

#35
sausio 02, 2014, 11:48:08 Redagavimas: sausio 02, 2014, 12:03:13 by TinSoldier
Citata iš: Marius  sausio 02, 2014, 01:22:45
Keista būtų jei laimėtų soldžeris.Skeptikas laimi rinkimus anomalių reiškinių portale,čia taspats ,kas SS daliniuose būtų žydai :-D (nepyk soldžeri,žinojau,kad šis palyginimas tau turi patikti;-)  )


Negalėčiau labiau pritarti :)

Jau nuo pat konkurso paskelbimo bijojau, kad galiu turėti nors menką galimybę laimėti, ir vis kirbėjo iš karto atsisakyti dalyvauti. Bet tuo pačiu vis galvojau, kad kažkaip velniškai arogantiškai nuskambėtų, kad vos konkursas prasidėjo, o aš atsisakinėju pergalės - tarsi savo mintyse būčiau užtikrintas, kad laimėsiu :D Tuo pačiu, mano atsisakymas ir pan., kažkaip iškreiptų rezultatus galbūt. Aš norėčiau nelaimėti, bet to norėčiau garbingai: kad tiesiog daugiau balsų surinktų labiau nusipelnę, ir labiau "į temą" nariai. Kas, tikiuosi, ir bus nutikę :)

Jau prašiausi, kad nuimtų man "Skeptiko" etiketę nuo profilio, ir visiškai nenoriu naujos etiketės, kuri, mano manymu, man visai čia netiktų :)

Žodžiu, dar yra laiko: visai nepykčiau, ir net apsidžiaugčiau, jei dar balsuosiantys atiduotų balsą už kitus žmones, o ne mane :)

EDIT Su šia žinute pasiekiau "forumo veterano" lygį :D Visi kiti, turintys virš 2000 žinučių, jau kažkuo nusipelnę: ar tai moderatoriai, ar administratoriai, ant kurių nerodo šito užrašo. Tai sužinojom paskutinį forumo "laipsnį" :D

Anomalija

Sveikiname 2013 metų Anomalija.lt forumo forumietį a.t.sielį kuris surinko 30.4% forumo dalyvių balsų! Šiam forumiečiui simboliškai padovanosime firminį Anomalija.lt puoduką (susisieksime asmeniškai) ir žinoma suteiksime jam 2013 Metų Forumiečio titulą :)

Taip pat nuoširdžiai sveikiname ir kitus finalininkus - patekimas į TOP 5-ą taip pat didelis kitų forumo dalyvių įvertinimas ;)

Benamis

Mano sveikinimai a.t.sieliui! :)

Marius

Na ką viskas ką sakiau pasitvirtino,atsielio tikrai nesveikinsiu ,nes manau  jog tikrai jis to titulo nevertas,o laimėjo grynai dėl utopinės demagogijos,soldzery sveikinu su tuo kad sugebėjo paranormalių reiškinių tinklapyje būdamas skeptiku užsitarnaut ''tikinčiųjų'' pagarbą ir užimt trečią vietą ,Na o ezekielius,tai panašiai kaip atsielis,jauniesiems forumo dalyviams patiko jo (kartais su sveiku protu prasilenkentys) utopiniai rašalai,ai dar manau visus sužavėjo jo meniniai gabumai,bet kaip tai susija su tinklapio formatu nežinia..Kaip jau minėjau iš šio penketo verčiausias buvo teroras,gaila kad kaip ir visam gyvenime laimi ne tas kas vertas,o tas kas daugiausiai pažada,pameluoja,ar kalba tai ,kas norima girdėt..

.L.U.T.H.O.R.

#39
sausio 02, 2014, 18:33:03 Redagavimas: sausio 02, 2014, 18:36:25 by Druwis
Mariau, antroj vietoj TinSoldier, ne trečioj :D Nuvertinai žmogų :D Mano manymu, tai gan normaliai išsidėstė balsai. Aišku apie visą forumą negali spręst, bet iš balsavusių skaičiaus sakyčiau dauguma diskutuojančių pasireiškė :) Ir galima matyt kokios idėjos palaikomos :)

Marius

#40
sausio 02, 2014, 18:35:40 Redagavimas: sausio 02, 2014, 18:37:21 by Marius
Damn..kažkaip galvoi užsifiksavo ,kad trečia:-D atsiprašau atros vietos laimėtojo:-)

Na bet tai esmės nekeičia:-)

Benamis

3 balsai tarp Teroro ir TinSoldierio, panasiai ir galvojau, kad taip gali buti. Be to, as juos (Terora ir TinSoldieri) matau stai taip:



;D

Teroras

Dekui Mariui uz palaikyma (siaip truputeli net keista, kad mane taip palaikai, nes musu nuomones irgi daznai skiriasi tam tikrais atvejais, bet malonu). Dekui ir kitiems kas uz mane balsavo.

Apibendrinant tikrai nenustebau, kad TinSoldieris paranormaliu reiskiniu forume liko antroje vietoje, visgi zmogus stengiasi argumentuoti savo nuomone, rasti saltiniu ir t.t. Todel jam uz tai irgi mano pliusas (aisku, as 99% atveju nesutinku su juo, bet cia tiek jau to ;D).

Taip pat mano nuosirdus sveikinimas a.t.sieliui :) Nors kartais paraso utopiniu zinuciu, bet daznai mane pradziugina ir stai tokiomis temomis: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2605.0 Dar karta sveikinu :)

2Pacas

Sveikinimai,visiems finalistams ir ypac a.t.sieliui

a.t.sielis

Citata iš: Anomalija  sausio 02, 2014, 18:24:18
Šiam forumiečiui simboliškai padovanosime firminį Anomalija.lt puoduką


Šią dovaną norėčiau perleisti Ezekieliui, jeigu galima. :)

---

Šaunu, kad mano dažnai aptariama gana universali teistinė bei dvasinė filosofija nebuvo užmėtyta kepurėmis, o buvo appealing. Tai tuos gautus balsus užskaitau jai, aš čia gana nereikšmingas, tiesiog dalinuosi tuo, kas mane patį įkvepia tiesos paieškose ir ką suprantu kaip validžius ir gerus argumentus/mintis bei koncepcijas; gražius dalykus. "Lennox vs Dawkins" laikau neblogai pavykusia tema.

Norėčiau paminėti, kad tai ką aptariu savo post'uose, nėra kažkokios utopijos, kurias išsigalvojau, bet yra 90 proc. perimta iš autentiškų šaltinių, kurie liudija apie dvasinę būties pusę ne abstrakčiai, o konkrečiai. Žr. tą Terorui patikusią temą, suprasit, ką turiu galvoje tai sakydamas.

---

Susumuojam balsus (sorry jeigu ką neteisingai priskirsiu/nepriskirsiu):

skepticizmas (Tin Soldier) vs "paranormalaus" pasaulio pripažinimas (a.t.sielis + Teroras + Ezekiel + Master): 14 balsų vs 42 balsai

ateizmas (Tin Soldier) vs teizmas (a.t.sielis + Teroras): 14 balsų vs 28 balsai. 

Aukštyn