Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Kuris laikas kartas nuo karto sapnuoju drakonus savo sapnuose, kartais net per naktį kelis sapnus su jais. Su drakonais realybėje reikalų neturiu, nei žaidimuose, nei informacijos šaltiniuose, niekur. Jie būna įvairių formų ir dydžių. Dažniausiai jie mane išgąsdinti bando, puola. Bet nieko blogo nepadaro. Jeigu kova vyksta, tą atlieka kiti sapno veikėjai. Labai įdomu :)


O šiąnakt sapnavau kad nusikirpau plaukus su plaukų kirpimo mašinkėle :D

Creative

Sapnuoju įvairius sapnus.

Šiandien sapnavau kai kažkas man paleido žarnas ir aš jas surinkinėjau ir dėjau atgal į pilvą, paskui kažkas suveržė bintu tačiau per laisvai ir aš suveržiau pati tvirčiau. Taip būna kai kažkas trukdo miegoti, šiandien pvz statybininkai po langais anksti ryte.

.L.U.T.H.O.R.

#392
kovo 24, 2015, 09:11:42 Redagavimas: kovo 24, 2015, 09:13:18 by Druwis
Sapnavau ilgą sapną, pabaigoje kad mane gaudo kažkas, bando susprogdint, aš vis išsisuku, bet pagauna po kiek laiko. Sako pažiūrėsim kaip išsisuksi dabar. Prileidžia daug adrenalino, sako rodikliai organizmo bus taip aukštai, kad net blaiviai mąstyt bus sudėtinga ir turėsi nuramint viską, jei norėsi rasti išeitį. Nu privaro į kraują to adrenalino, jaučiu kai smarkiai širdis plaka ir visas vaizdas net pulsuoja. Bet sugebu kažkaip nuraminti viską (tikriausiai, kad sapnas). Ir tada mane paleidžia bėgti kažlkur. Į kažkokį miestelį atbėgu, galvoju kur bėgti, jis mane tikriausiai seka, dairausi visur, galvoju, kur čia nubėgus. Reikia bėgti į policiją, bet žiūriu visi keliai tiek prie vieno tiek prie kito komisariato užblokuoti. Galvoju neeee, to negali būti,  čia sapnas. Ir pyst pabundu ir žadintuvas pradeda skambėti po sekundės :D Kooooodėl, koooodėl :D

Creative

#393
balandžio 01, 2015, 18:08:46 Redagavimas: balandžio 01, 2015, 18:29:47 by Creative
Atgavau sąmonę sapne ir užsimaniau surasti sapne patarėją-tokį žmogų. Ir pradėjau tikrinti kiekvieną praeivį, priartėdavau prie pat ir rankom pridėdavau prie veido, ir pažiūrėdavau tiesiai į akis su tam tikru ketinimu, ar sureaguos ar ne, ir nei vienas nesureagavo, tiesiog pranykdavo rankose, gal 20 žmonių taip patikrinau. Žinau atrodo absurdiška, bet man sapne atrodė, kad kaip tik šis elgesys kaip tik gali iššaukti patarėja pasirodyti.

illuminati

o as sianakt sapnavau, kad esu Ldk kazkoks tai vietininkas, zodziu kazkodel uzsimaniau lenku karaliau sosto pasirasem kazkokia antirusiska savitarpio pagalbos sutarti ir as krokuvoj dislokavau keliasdesimt tukstanciu smolensko rusu(supraskit maskvieciu baisiai nekenciantys, nors is kur toki skaiciai net keista) zodziu tie rusai lauke mano nurodymu uzimt sostine, o as po visa lenkija daviausi bandydamas pagaut ir nugalabyt ju teiseta sosto ipedini... :D dabar pries akis stovi Jofris :D
galiausiai pavyko ir patapau tarytum kazkokiu valdovu... paskui sedejom kazkokiam neaiskiam kambari ir gerem... su rusu caru :D veliau pasaukiau sargyba ir nukirto carui galva...
plionke truko, sapnas baigesi.

moralas - neuzmikit klausydamiesi muzikos, as va uznigau su ausinukas ir kazkokiu budu isijunge diktaturos grojarastis... :D toliau viskas aisku...

ponaitis

Pastaruoju metu atsibudes prisimenu tik epizodus,ir jausmas kad kaskas svarbaus,jau senokai normalaus sapno neturėjau,kad butu vientisas,o ne prisiminciau atsikirus episodus ,kaip kokia iskarpyta kino juosta.Bet jei pakankamai gerai pagalvoju,kartais pavyksta šiek tiek atkurti,bet ne visus,kas dėl sapnu turinio,pagrinde vietose kur praleidžiu daug laiko,arba visai nežinau(sukurtos) ir nenustoju judėti,vis kur nors einu,ką nors darau.Galvoju kad reiktu vėl sapnų dienorašty pradėti rašyti,gal padėtų kiek nors man sapnus išryškinti...  :)

▲kéß☼n☼

Mano sapnai irgi fragmentiški, gal iš dalies dėl to, kad greit pamirštu tai, ką prieš akimirką mačiau sapne. Sapnuoju visokį brudą, nuo karo (sudraskyti kūnai prie TV bokšto) iki draugysčių su demonais ir kelionių į pragarą (pasirodo, žmonės ten maitinasi obuolių graužtukais).

ponaitis

Man irgi tokie random,buna pasitaiko kad į kokio anime pasauly atsirandu  ir kaška panasaus i alternatyvia istorija kuriu :D

Creative

Aš irgi tik fragmentiškai atsimenu, nes kai tik atsimenu sapną tai jis sąmoningas būna. Fragmentai irgi sąmoningi, kitaip sapnų ir neatsimenu, matyt pavargstu todėl ir atsimenu tik fragmentiškai.

Svečias

Sveiki, sudomino jūsų tema ir galbūt jūs suprasite mano sapnus. Tai va, mano gyvenime išties labai daug reiškia automobiliai, pats vairavimas ir pan. Esu dar nepilnametis, o vairavimas galima sakyti mano svajonė (na vairuoti moku, tik negaliu to daryti legaliai :D) Tai va, aš vis sapnuoju, kad vairuoju automobilį. Prieš kelis metus tai būdavo tokie sapnai, lyg važiuočiau ledu plikomis padangomis. Niekada nesugebėdavau jausti automobilio gabaritų ir jo suvaldyti. Vis įsitrenkdavau į kažką. Atrodė lyg viskas sulėtinta būtų. O paskutiniu metu gana dažnai pradėjau sapnuoti, tik jau kitaip :D Dabar vairuoju įvairiausias mašinas, kartais paprastas, o kartais labai galingas, kartais vienas, kartais su draugais pilnu ekipažu. Ir visa esmė tame, kad vairuoju labai gerai, bet VISADA bėgu nuo policijos :D Kad ir kas be atsitiktų, turiu bėgti nuo jų, bet jie galiausiai mane apsupa, tenka sustoti, ir išlipti. Arba atsitrenkiu į mentų mašiną kaktomuša. Ir atsibundu.

Creative

#400
balandžio 02, 2015, 22:11:46 Redagavimas: balandžio 02, 2015, 22:13:40 by Creative
Manau tiesiog perėjai į kitą etapą sapno, "suaugai", pribrendai prie to, kad jau važiuoti su draugais ar bėgti nuo policijos. Na arba tiesiog viena baimę įsisavinai ir prasidėjo kita.

Kažkada aš irgi sapnuodavau kaip vairuoju tiksliau būdavo kad atsisėdu į mašiną ir ja tampu-taip žiūriu tiesiog.

Svečias

Bet įdomu tai, jog niekada taip ir nepabėgu.

mangirdas.bu

Nelabai. Mano nuomonė būtu tai, kad tavo pasamonė sako. Let go. Paleisk.
Tai kaip yda tau vairavimas. :)

Creative

Citata iš: Svečias  balandžio 02, 2015, 22:29:04
Bet įdomu tai, jog niekada taip ir nepabėgu.


Čia tau asmeniškai buvo sapno žinutė. Aš galiu tik papezėti  ;) apie tai kad sukūrei pasąmoningai, o gal sąmoningai tai kad policija visagalė.  Arba apie tai kad negražu bėgti  :D

Svečias

O aš pats kaip galvoju... Kad aš vis bandau nuo savęs pabėgti, bet tai yra neįmanoma... Nes paskutiniu metu daug dalykų gyvenime išgyvenu. Ir labai stipriai keičiuosi.

Aukštyn