Ar egzistuoja asmeninis angelas sargas?

Pradėjo woozyy, sausio 15, 2015, 16:56:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supera

Beje, nepamirš atvejų kaip dėl Dievo ir tikėjimo juo nueinama į kraštutinumus, kaip pvz.: JAV ultraradikalūs krikščionys, kurie savo vaikų neveda pas daktarus, nors medicinos pagalbos dėka jie būtų paprastai pasveikę, tačiau ne "malda juos išgydys" ir kur visa tai nuveda? Miršta nekalti žmonės, dar patys nesuvokdami kas yra religijos, dievas ir neturėję teisės pasirinkti. Tai kuria prasme šitokiais atvejais meldimasis Dievui atneša gėrį?

woozyy

#16
sausio 16, 2015, 19:42:30 Redagavimas: sausio 16, 2015, 20:36:59 by woozyy
Čia jau nukirpimas nuo realybes pas juos. Juk mes turime viska daryti jog paveiktume, o pasikliauti ne vien stebuklu

Supera

CitataJuk mes turime viska daryti jog paveiktume, o pasikliauti vien stebuklu


Vadinasi viskas priklauso nuo mūsų pačių ne nuo maldų ar tikėjimų kažkokiom jėgom. Tokiu atveju, religija ir tikėjimas priklauso nuo kiekvieno žmogaus, tai jo pasirinkimas kuo tikėti, ir pasirinkdamas kuo tikėti tau asmeniškas ta dievybė kuria tu tiki yra gera, nors kitiem ji gali atrodyt bloga.

woozyy


Supernatural

Kodel jus manot nemaza dalis, kad angelas sargas butinai susijes su konkreciu tikejimu? Esme ta, kad butybes- jos visuose tikejimuose tos pacios- tik vadinamos skirtingais vardais. Nereiktu sieti su konkrecia religija. Viena ir ta pati esybe vienoje religijoje bus A, kitoje B vardu- bet tai nekeis esme- tai vienas ir tas pats subjektas bus! As turiu du sargus- sviesu ir tamsu. Atpazinti nesunku, kas studijaves religiju kilme, mitologija ir panasiai- atpazinti iskart gali. Dazniausiai skiriasi tik galingumas ir lygmuo pas juos. Ne veltui raganos ir raganiai kai kurie sako- kad pirma pries ritualus reik pasitikrint angelus sargus, nes jei stipresnis bus- jis gins savo zmogu ir blokuos prieigas kitu, teke skaityt tokiu istoriju. Hierarchija yra detali ir trumpa.

Simuliux

Citata iš: idenmeyou  sausio 16, 2015, 16:33:10Yra satanistų, kurie apskritai nesiekia daryti kažką blogo kitiems žmonėms. Jų vienintelis tikslas nurašyti krikščioniškąjį Dievą, teigti, kad jo nėra, tad tų satanistų darbai tuo ir apsiriboja, nepaisant to yra ir kita kategorija, kuri pridaro daug blogybių.
Yra daugybe skirtingu formu satanizmo. Kai kurie vykdo nedovanotinius aktus, o kaikurie tsg merldziasi velniui ir niekam nedaro zalos. Vilniuje yra toks Satan house, kur satanistai vykdo savo apeigas.  Man tai yra idomu bet niekur nerandu apie tai informacijos, apie ta vieta suzinau tik is draugu pasakojimu, butu idomu patekti ten vidun nes aplink ta pastata viskas uzkalta ir neimanoma ieiti.

Aukštyn