Ekstrasensų jėgos

Pradėjo Linas Esu, vasario 23, 2017, 21:20:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

vasario 23, 2017, 21:20:03 Redagavimas: vasario 23, 2017, 23:10:43 by Linas Esu
Džeimsas Randis (angl. James Randi , gimė 1928 m. rugpjūčio 7 d.) yra iliuzionistas ir paranormalių reiškinių skeptikas bei tyrėjas.Iki 60 metų dirbęs magu, Randis nutarė mesti šią specialybę ir pradėjo tirti paranormaliais bei antgamtiniais vadinamus reiškinius. Jis yra dažnas svečias tokiose televizijos laidose kaip The Tonight Show Starring Johnny Carson ir Penn & Teller: Bullshit!.

Randis yra įkūręs Džeimso Randžio Edukacinį Fondą, kuris moko visuomenę ir žiniasklaidą apie tikėjimo neįrodytais faktais pavojus bei remia tyrimus apie paranormalius reiškinius kontroliuojamose mokslinėse sąlygose. Nuo 1996 m. organizacija siūlo 1 milijono dolerių prizą už bet kokio antgamtinio arba paranormalaus reiškinio įrodymą sutartomis sąlygomis . Nors bandymų laimėti prizą buvo daugiau nei 1000, kol kas niekam to padaryti nepavyko.

Pasidalinsiu keletą įdomių , kontraversiškų video iš žmonių laikančiais save esant ekstrasensais .

Video matysite ekstrasensą James Hydrick , kuris teigia galintis savo proto - valios galia galintis verstii knygos puslapius .




Kiti video patys kalba už save nemanau jog reikia paaiškinimo .




Vienas garsiausių šaukštų lankstytojų iliuzionistų Uri Geller



Peter Popoff - manipuliuojantis sunkiai sergančiais žmonėmis . Ji teigia jog kalba su Dievu ir gali išgydyti kiekvieną . Tiesa taip pat uždirbantis milijonus dolerių kas metus .


Linas Esu

1. Ką manote apie James Randi sugalvotą idėją , oficialiai tikrinti žmones teigiančius , turit paranormalių sugebėjimų?

2. Bene garsiausias žmgous šiame pasaulyje uždirbęs milijonu dolerių URI GELLER , kai galima paaiškinti šį fenomeną . Ar žmonės leidžiasi būti kvailinami , ar jis iš tiesų turi paranormalių sugebėjimų ?


Benamis

Apie Jamesa Randi forume buvo nemaza diskusija. Taip pat nemazai kritikos sulauke ir pats Randis kai paaiskejo, kad ne visus norejo tirti (pvz. atsisake tirti vyra, kuris skelbesi esa gali ilgai isgyventi be maisto ir vandens).

Jeigu rasiu nuoroda, iterpsiu ja cia.

Kad temos nesidubliuotu, raginu pasinaudoti forumo paieska: http://anomalija.lt/forum/index.php?action=search

Tema rakinu.

Aukštyn