Įvairus juokingi dalykai, kurie neliečia forumo tematikos

Pradėjo la.benas, liepos 12, 2013, 13:06:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

Pastebėjau, kad Paragraf ir kiti pyksta, tai nusprendžiau sukurti naują temą.
Taigi, dėkit viską, kas jūsų nuomonė yra juokinga, bet neatitinka forumo tematikos. Aš pradėsiu :








la.benas



Žmogus voras, tikroji istorija.

zalia.arbata


_Anonimas_

http://www.delfi.lt/news/daily/world/ka-reikia-zinoti-apie-britanijos-karaliskosios-seimos-kudikiu-gimima.d?id=61910845
Manau, kad tinka prie humoro. Juokinga, kai tokie dalykai yra brukami visuomenei, lyg mums dar REIKIA žinoti apie šį įvykį... Pats straipsnis atrodo kaip pirkinių sąrašas: ar vaikas gims namuose - check, ar tėvai dalyvaus gimdyme - check... Nu žodžiu, graudžiai juokinga :)

Marius

Nieko čia juokingo,tai ne šiaip sau eilinė pora besilaukianti vaiko,tai vienos iš galingiausių ir turtingiausių valstybių pirmieji asmenys,kurių giminė yra labai sena ir turi savo tradicijas,taipogi ir gimdyme.Jei tau tarkim tai neydomu,tai tiesiog praleisk šią naujiena,yra žmonių,kuriems tai ydomu ir rūpi.Ar čia iš serijos?:ai,manes tai nedomina,tai reiškia ,kad tai nesamonė..

man tai ir neydomu,bet aš pripažystu ir tai jog tai neilinis yvikis,neiliniams žmonėms.Nekasdien gimsta princai ir princesės:-)

_Anonimas_

Sutinku, kad gimsta ne koks kaimo pienburnis ir kad galima apie tai parašyti straipsnį ar du, bet kai tokie dalykai lietuviškuose naujienų portaluose patalpinti pirmoje vietoje ir jau ne pirmą kartą, tai atrodo tiesiog juokinga. Ypatingai todėl, kad pasaulųyje šiuo metu vyksta daug svarbesni įvykiai (pavyzdžiui, ką tik pasikartoję sukilimai Egipte, daugybės Al - qaeda grupuotės narių pabėgimas iš kalėjimo Irake ir kita), o žmonės yra užkišami gimimu žmonių, kurie net neturės įtakos būsimame valstybės valdyme. Nesakau, kad tai yra humoras, bet ironišką šypseną sunku išlaikyti ;)

Marius

Nebūtinai,tai kas svarbu pvz. tau,yra svarbu ir kitiems.Gal kažkam totaliai nusispjaut an to sukilimo ar somalio vaikų bado,nu neliečia tai jų.O vat tokie pikantiški dalykai apie garsius žmones visada ir beveik visus domina,kad ir kokie tau tie dalykai atrodytų bereikšiai.Požiūrio reikalas,supranti.Nevisi intelektualai,politologai,ar šiaip šviesuoliai..Didžiajai žmonijos daliai reik duonos ir žaidimų.

Bet tai jau oftopas.

eternal.bliss


la.benas



pagrindinė problema

la.benas


eternal.bliss


Iron Tara


Raganius



eternal.bliss


Aukštyn