Noras sukurti ir nusistovėjęs matymas vaizduotėje

Pradėjo av88p, birželio 13, 2017, 19:32:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

av88p

Einamuoju laikotarpiu dažnai panyru į apmąstymus. Tai susiję su iškylančiais egzistenciniais klausimais ir noru kurti.
Apie norą kurti. Atsirado noras sukurti tai, ko šiandien eilinis žmogus dar negali. Konkrečiai: noras sukurti kuo tobuliau evoliucionuojantį dalyką - augalą. Praktinės galimybės po tokio "impulso", pavadinkim, nukreipia į kompiuterį (programavimas) arba popieriaus lapą (piešimas). Ar kam nors buvo panašiai?
Apie matymą vaizduotėje. Apmąstymų metu apie kūrybos rezultatą, pvz. ką galėčiau nupiešti, dažniausiai regiu vieną iš trijų vizijų:
1. Violetinis šviesulys.
2. Geltonas šviesulys.
3. Rato formos kosminė stotis virš melsvos planetos; apskritimo diametras (nuo vienos pusės iki priešingos) galėtų būti kažkur nuo 2 kilometrų ilgio iki didesnio.

Kaip manote (o gal žinote), ką galėtų reikšti tokie matymai?
Ar jums matymas vaizduotėje nusistovi ties kažkuo? Jei taip ir jei ne paslaptis, ties kuo?
 :)

mcgyver

Man isvis neina isivaizduoti.

elteide

geltona violetinė kontrastuoja pagal spalvų paletę, jei pažiūrėsi nat. gamtoje šis derinys sutinkamas, jei yra violetinė bus ir geltona..

Creative

Mano vaizduotė dabar sunkiai veikia bet veikia kad ja kur :D

Tai vat šiuometu savo vaizduotei stebiu burtininką- tokį senį su ilga barzda ir galvoju reikia paskaityt apie jį ką nors. Jau kelinta diena išnyra jis.

Kad kurti nežinau.. buvo per paskaita ekonomikos sedziu destytoja kalba o man "vizija" vaizduotė parodė tokį vaizdelį, kad vienas žmogus su portfeliu (ale verslininkas) eina o kitas iš paskos nespėja nes pirmas asfalta gadina ir tas antras iš paskos tiesiog krenta į bedugnę (dar nusipiešiau sasiuviny). O aš galvoju kad galėtų ir atsigręžti ir bet jau ranką ištiesti, arba bent jau negriauti kelio.. na tokie pamastymai nelabai į temą. bet ką padarysi.

Aukštyn