DNR patobulinimai evoliucijos paspartinimui ir dvasiniam augimui

Pradėjo inthelight, balandžio 25, 2016, 11:21:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inthelight

balandžio 25, 2016, 11:21:29 Redagavimas: balandžio 25, 2016, 22:23:26 by inthelight
Sveiki. Internete atradau grupę, kuri bendrauja su ateiviais channeling būdu. Ši žmonių grupė pasiūlė ateiviams savanorišką žmonių dalyvavimą jų projektuose. Dalyvauju viename jų projekte - DNR patobulinimuose. Užtenka parašyti prašymą kurios rasės DNR norėtum gauti ir viskas. Nutariau pasidalinti tuo ką atradau internete ir su jumis.

Draugiško galaktikos aljanso pristatomasis video kurį sukūrė entuziastai. Pro žmogų tiesiogiai kalba Lyran rasės ateivis Tekkrr.



http://girk-fit-niir.com/
http://www.humancolony.org/

Kopija iš jų interneto puslapio apie šią DNR patobulinimų programą:
"Here we proudly share the results of our successful human  hybridization program. We currently have over 700 hundred human volunteers who have agreed to donate & receive our DNA. The goal of this program is to accelerate your evolution and spiritual growth. We can achieve this by giving each human alien DNA infusions of around 7-15% from various compatible alien species. Those who receive alien genetic infusions will have access more to of their brain's potential. This includes creativity, intelligence, psychic abilities, advanced thought patterns and much more. As we receive more volunteers and resulting data we learn more about how to best work with human genetics and what the effects of the infusions are. The people who have received infusions are growing faster spiritually and they will be able to help the rest of humanity in the transition to becoming a spacefaring society in alliance with other extraterrestrial races."

Patobulinimas įvykdomas transdimensinių technologijų pagalba. Smegenyse sukuriamos holografinės hibridinės kamieninės ląstelės, kurios materializuojasi ir įlieja naujas genomo sekas į jūsų genomą. Šis procesas vykdomas palaipsniui, stebint jūsų atsaką į kiekvieno naujo genomo įliejimą. Pasirinkimas rasės (angliškai), kurios DNR norėtumėte gauti ir galimas poveikis:

Elohim - apdorojamas lengviausiai. Dvasinis pabudimas ir realizacija. Daug džiaugsmo, jog kažkas gero nutiks ateityje ir daugiau (paliekama pačiam atrasti).

Lyran - didesnis intelektas, geresnis raumenų susitraukinėjimas, emocinis IQ, aiškesnis vaizdas, lengvesnis bendravimas, emocinis aiškumas. Jautiesi labiau įžemintas, stabilesnis. Pagerėja mąstymo įgūdžiai.

Pleiadian - širdies čakros atvėrimas, draugiškumas, gerumas, švelnumas kitų atžvilgiu. Tapsite labiau telepatiški, kai atversite širdį kitiems.

Arcturian - lengvumas jausmuose, širdies čakros subalansavimas, norėjimas save išreikšti dvasiniais būdais. Prisideda prie telepatijos ir empatijos. Jautiesi labiau įžemintas, stabilesnis. Gavę šį DNR kai kuriems poveikis atrodė tarsi stebuklas, magija.

YahYel - įžeminimo ir stabilumo jausmas, jautiesi tarsi būtum dalis žemės. Pagerėja Reiki įgūdžiai, lengviau medituoti, keliauti astraliniu būdu. Gali padidėti intelektas ir emocinis intelektas. Pagerėja mąstymo įgūdžiai. Gyvūnai norės labiau su jumis bendrauti.

Fendorian - galimybė numatyti kas įvyks ateityje. Kundalini pabudimas, intelekto ir emocinio intelekto padidėjimas. Norėjimas būti tarp žmonių, patirti juos. Dėka kundalini pabudimo, išsiskirs dideli energijos kiekiai. Nukreipkite šią energiją gerais tikslais :)

------
Kaip gauti? Variantai prašymo pateikimui:
1. Laiškas į signuptogo(eta)gmail.com pasisveikinant ir parašant kurios rasės DNR norėtumėte.
2. http://www.humancolony.org/signup/ apačioje užpildant formą, nurodant vardą ir žinutės tekstą, pasisveikinant ir parašant kurios rasės DNR norėtumėte.

Pavyzdys kaip aš rašiau:
"Dear Galactic friends,

I'd like to receive infusion of Lyran DNA.

Thank you very much"
------

Jokių duomenų apie save nurodyti nereikia, atseks. DNR injekciją asmeniškai gavau po 1-2 sekundžių nuo prašymo išsiuntimo. Gavę prašymą, jie nuskenuos ar tos rasės DNR galima suderinti su jumis. Geriausia išsiųsti prašymą prieš einant miegoti, kadangi pats procesas ir vyks tik jums miegant. Prieš išsiunčiant prašymą siūlau įsidėmėti kaip jaučiatės. Aš asmeniškai pajutau po injekciją į kaklą ir į tricepsą.

Jeigu susidomėjote ir nežinote ką imti, tai siūlyčiau perskaityti požymius, tos rasės pavadinimą ir jeigu jaučiate džiaugsmą toje vietoje, vadinasi jūsų intuicija pritaria šiam pasirinkimui (o ji visada rodo tik tai kas atneštų jums didžiausią gėrį). Dažniausiai žmonėms patys ateiviai siūlo Lyran arba YahYel DNR. Pastebėjau, kad žmonės noriai renkasi Fendorian (tikriausiai dėl kundalini pabudimo). Gavus vieną DNR, kitas bus galimas tik po kažkurio laiko - keletos savaičių, mėnesio. Tad jei paprašę vienos rasės DNR iškart paprašėte ir kitos, gausite kitos tik po kažkurio laiko, kai viena jau bus apdorota.

Naują suvokimą, mąstymo procesus įgausite visam gyvenimui. Aš niekaip neatsakingas už jūsų savanorišką pasirinkimą gauti šiuos patobulinimus ir poveikį.

Su jais nesusitiksite, tiesiog sėdėdami prie kompo ir išsiuntę prašymą, pajusite švelnias injekcijas (arba ne).

Mano patirtis:
Aš pasirinkau Lyran, o po mėnesio YahYel DNR. Lyran DNR buvo tiesiog nuostabus. Pabudęs jaučiausi užtikrintas. Jaučiau kažkokią didžiulę pagarbą visai kūrinijai. Pasikeitė ir požiūris į viską. Tarsi iš materializmo į dvasingumą, meilę. Pradėjau fokusuotis į kitų gerbimą ir priimimą. Jaučiausi įgavęs vidinės stiprybės. Tapo lengviau nustatyti kur pozityvas ir negatyvas. Atrodo tarsi kontrastas vienas nuo kito. Pastebimai pagreitėjęs problemų sprendimas. Kai kas nors tavęs paklausia, tu tarsi iškart randi atsakymą ir tie atsakymai logiški. Nors nesportavau, jaučiausi tarsi turėčiau daugiau raumenų. Kitiems kritikuojant ar esant kitokiose stresinėse situacijose nebesijauti įtrauktas į problemas.

Gavęs YahYel DNR iškarto pajaučiau emocinį įžeminimą ir stabilumo jausmą. Kai pabudau jaučiausi tarsi būčiau dalis žemės, motinos gamtos. Jaučiau tarsi kiekvienas iš mūsų yra dalis gamtos ir aš dalis vienos šios visumos. Tačiau pajaučiau ir emocijų sumažėjimą. Tarsi praradau dalį emocijų, kurias anksčiau galėjau patirti, pajausti. Tos pačios situacijos nebeiššaukia kai kurių tiek negatyvių, tiek pozityvių emocijų. Pagerėjo empatija. Dabar įėjęs į kambarį užtenka žvilgtelt į kiekvieną ir jaučiu kaip kiekvienas jaučiasi. Kai žiūriu į žmogų jam meldžiantis arba jam taiko kokį nors gydymą su energija, jaučiu tos energijos veikimą tame žmoguje. Lengviau bendrauti ir išreikšti save. Lyran ir YahYel dnr prasčiau derinasi vienas su kitu, dėl to nerekomenduoju jų derinti.



Raginu pasidalinti savo patyrimais jei nuspręstumėte pabandyti. Kiekvieno jūsų patirtis reikšminga. :)

Kakadu

Malonu  susisiekti su ORION.
ŽEMĖJ  jus vadino baisiomis reptilijomis, ir  gasdino  visus Žmonės.
Dėkoju J ums už didelį nuveiktą neįkainojamą darbą,
DAR  KARTĄ AČIŪ.
IR DIDELĖ DIDELĖ PADĖKA jŪSŲ VISOMS jungtinėms civilizacijoms kartu paėmus ačiū

inthelight

#2
balandžio 25, 2016, 13:11:23 Redagavimas: balandžio 25, 2016, 17:36:08 by inthelight
Edit: Paliksiu šitą vietą atnaujinimams.

Kakadu

Už vibracijos įvertinimą didelis Dėkui.
Aš sedžiu Žemėje Saulės mieste ir bendrauju su Jumis savo senamadžiu kompiuteriuku.

Mekabciel

Citata iš: Kakadu  balandžio 25, 2016, 13:39:19Už vibracijos įvertinimą didelis Dėkui.
Aš sedžiu Žemėje Saulės mieste ir bendrauju su Jumis savo senamadžiu kompiuteriuku.
Dar tau daug karminiu ciklu pereit reikia, kad butum pasijunges i tiesiogini chanellinima ir kontakta su visatos istakomis.
Dabar gi tau tenka sedet zemeje, nes vibracijos pakankamai primityvios ir materializuojasi tokia vat dvasiskai ubagiska aplinka... :/

Kakadu

O man absoliučiai nusispjaut kas materializuojasi.
ir  atsikniskit  nuo mano galvos ,

Mekabciel

As net neprisiknises, nesileiskite klaidinamas nelabojo! Tai veikiausiai astraliniai parazitai toki negatyvu poveiki daro. As spinduliuoju tik gerosiom activius vibracijom, o jau karminiu planu parazitai perkonvertuoja jas i blogasias vibracijas. Atverkite savo chakras ir lai dievas jus apiplauna savo asarose.

Kakadu

#7
balandžio 25, 2016, 14:58:16 Redagavimas: balandžio 25, 2016, 15:11:56 by Benamis
PALA  pala, kaip čia išeina... Mums aiškina,kad mus astraliniai parazitai užpuola ir siurba gyvybinę energija
 tinklapio psl Kvantinėmagija.lt , puslapio įkūrėjas ir lektorius GINTARAS MIKŠIŪNAS

Tai kaip čia yra?

P.S.  OPERATORIAI BAIKITE PERRAŠYTI MANO PARAŠYTUS ŽODŽIUS

Benamis

@Kakadu arba pradedi diskutuoti normaliai arba atsisveikinsim.

Mekabciel

#9
balandžio 25, 2016, 15:19:12 Redagavimas: balandžio 25, 2016, 15:24:01 by Benamis
Citata iš: Kakadu  balandžio 25, 2016, 14:58:16PALA  pala, kaip čia išeina... Mums aiškina,kad mus astraliniai parazitai užpuola ir siurba gyvybinę energija
 tinklapio psl Kvantinėmagija.lt , puslapio įkūrėjas ir lektorius GINTARAS MIKŠIŪNAS

Tai kaip čia yra?

P.S.  OPERATORIAI BAIKITE PERRAŠYTI MANO PARAŠYTUS ŽODŽIUS
Oi Miksciunas tai pats didziausias parazitu administratorius.
Jis jiems suteikia gyvybe, apibrezia susitelkimo vieta, laika, aplinkybes ir taip manipuliuoja vargselemis dušelėmis.
Jis naudoja dvigubo manipuliavimo technologijas nors jo procesorius pats to nesupranta ir dedasi identifikuotoju musu pasiklydeliu problemu.
Netikekite juo, bekite nuo jo, cia kryzius nepades...

.L.U.T.H.O.R.

Išsiunčiau laišką, žiūrėsim kas bus. Tikiuosi nuėjo, nes paspaudus pakrovė truputį ir tada nusiredirektino į tuščią(baltą) langą :D

Mekabciel

Citata iš: Legionas  balandžio 25, 2016, 15:26:26Išsiunčiau laišką, žiūrėsim kas bus. Tikiuosi nuėjo, nes paspaudus pakrovė truputį ir tada nusiredirektino į tuščią(baltą) langą :D
Galetum livestreama paleisti paziuretume kas tau darosi realtimeu!  8)

Paprastas

Vakar pabandžiau ir aš,siunčiau laišką su Fendorian DNA prašymu, tačiau ryte atsikėlus nepastebėjau jokių pokyčių... Per gražiai skamba,kad būtų tiesa.

inthelight

#13
balandžio 27, 2016, 14:53:27 Redagavimas: balandžio 27, 2016, 21:39:36 by inthelight
Citata iš: Paprastas  balandžio 27, 2016, 13:42:05Vakar pabandžiau ir aš,siunčiau laišką su Fendorian DNA prašymu, tačiau ryte atsikėlus nepastebėjau jokių pokyčių... Per gražiai skamba,kad būtų tiesa.
1. Gal tau netiko šis DNR.
2. Gal dėl kitokių priežasčių negavai.

Aš abu kartus siunčiau prašymus per svetainę. Ir jaučiau poveikį iškart. Ne įvairių savybių poveikį, o po injekcijos apėmė ramumo būsena.

Gal galėtum pasidalinti kaip siuntei prašymą? Ir tikslų tekstą į PM arba čia?

Gal kas nors pajuto kokį poveikį, tik nedrįsta pasidalinti? Poveikis bus vidinis, o ne išorinis. Pvz. bendraujant su kitais truputį kitokia savijauta. Šiek tiek gilesni mąstymo procesai. Bent jau aš labai gerai įsidėmiu kaip jaučiuosi prieš išsiunčiant.

Visą informaciją apie DNR patobulinimus gavau žiūrėdamas šiuos webinarus https://www.youtube.com/watch?v=AuYb8AVX4zU&list=PLDxcKH97CYNxRQwGAkXVeRlf5zUnMIP3z&index=4 rasite ir daugiau įdomių dalykų kurių nepaminėjau.

Mekabciel

Citata iš: inthelight  balandžio 27, 2016, 14:53:27Aš abu kartus siunčiau prašymus per svetainę. Ir jaučiau poveikį iškart. Ne įvairių savybių poveikį, o po injekcijos apėmė ramumo būsena.
:) Netapsi ateivių narkomanu? Poto pavers tave savo pakaliku ir manipuliuos...


Aukštyn