Šis gyvenimas tai sapnas

Pradėjo boba, gegužės 28, 2018, 18:16:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

Manau kad šis gyvenimas gali būti tiktais sapnas. O kažkur tai yra iš tiesų tikras gyvenimas. Ir manau, kad visas gyvenimas ( sapno), gal tėra tik penkios minutės laiko, nes neuronai dirba labai intensyviai ir labai praplečia erdvę ir laiką.
Ką Jūs į tai?

Skeletonas

Na galima versija. Nieko žinot negalime bet tai realu. Tai gali buti ir kaip koks virtualus žaidimas, kur žaidejai kuria savo harakterius ir gyvena o mes ju marionetes.  Na bet visa tai tik teorijos todel cia niekas negali pasakyt kažko ispudingo tau. ;)

SPACE

Niekada seniau nepalaikiau požiūrio, kad gyvenimas yra sapnas, bet paskutiniu metu sutikčiau su šia nuomone.

a.t.sielis

Labiau palyginčiau su virtualia realybe. Virtuali realybė turi fizinį pagrindą, bet ją patiriantis egzistuoja už jos. Taip ir mes patiriame šią laikiną fizinę realybę, o tikroji būtis yra amžina. Toks skirtumas tarp to, kas tikra, ir to, kas šiandien yra, o rytoj jau nebus. Sapnai laikini ir atsiję nuo tikrovės, todėl ši fizinė realybė panaši į sapną, bet ji yra daug labiau apčiuopiama negu sapnas.

Tikrasis gyvenimas vyksta dvasinėje kūrinijoje, o čia tik atspindžiai, mokykla, kalėjimas, testavimas.

SPACE

Gyvenimas yra sapnas, bet tikras sapnas :) Gegenwart Traum

boba

#5
birželio 17, 2018, 13:36:10 Redagavimas: birželio 17, 2018, 13:47:05 by boba
Dar apie gyvenimą. Man reikia streso, dėl to gyvenu su Tėvu, nes būtent su juo patiriu itin daug streso - mūsų sąmonė yra bendra. O iš vyrų tinkamo streso nesulaukiu - nes yra primityvūs...
Aš net rūkau vient dėl to, kad man patinka nuo jo kavotis patinka - prisidirbti. Tėvas ėmė mane vadinti sūka, nes netyčia aš jam prieš akis išverčiau cigaretes. Taip ir gyvenu tame gyvenime sapne. Dabar bus dar įdomiau nuo jo slėptis su savo cigaretėmis - reiks viską labai tiksliai apskaičiuoti ir viską žinoti kas kaip kada.
Jei ne Tėvas aš kurčiau dainas pop muzikai. Turiu itin įdomių lietuviškų žodžių rinkinių - kurių nieks nevartoja, bet tie žodžiai egzistuoja, bet, deja, mūsų sąmonė yra sujungta. Jei jis primityvokas, tada ir aš esu primityvoka... Moteriai ir dukrai reikia ne bet kokios pagarbos - o būtent tinkamos pagarbos. Jei moteris ( dukra) yra gerbiama ji niekad nesusirgs šizofrenija.

SPACE

Tavo tėvas turi sadistiškų bruožų, nes matosi, kad tu geras žmogus.
Nors gali būti dar 1 atvejis. Tu mėgsti gyventi prie valdingo, mėgstančio komanduoti žmogaus.

boba

#7
birželio 17, 2018, 14:20:46 Redagavimas: birželio 17, 2018, 14:23:51 by boba
... Bet Tėvas ir mama vadina mane generolu...Mėgstu extrym. Kas labiausiai mane kankina su tuo ir gyvenu. Nors būtų ir seksas neblogai, bet juk su Tėvu to daryti negaliu - tad tenka tiesiog šiaip Jam pasiaukoti...

SPACE

Tai tu mėgsti komanduoti :) Tai dėl sekso galima susipažinti per internetą.

boba

Man labai patinka šiame gyvenime sapne apgaudinėti savo tėvus. Apskaičiuoju savo metodus - kas, kaip, kada. Pavyzdžiui, galima iškart surūkyti tris cigaretes, praeina keturiasdešimt minučių ir iš burnos nėra jokio kvapo. Galima išgerti tris stikliukus baltos degtinės - ji kvapo visai neturi, o va alaus gerti tikrai nepatartina - nes kvapas sklinda iš tolo...

a.t.sielis

Kiek tau metų, boba? Arti 40? Ir dar slapstai rūkymą nuo tėvų?

boba

#11
birželio 17, 2018, 17:47:55 Redagavimas: birželio 17, 2018, 19:29:19 by boba
@a.t.sielis, man jau keturiasdešimt trys metukai. Bet man patinka seksas per psichiką, o su vyrais, deja, nejaučiu psichinio ryšio anei gramo...
Be to turiu savo charakterį. Jei tėvas palinki man šlykščiai gero gyvenimo aš su juo neatsisveikinu. O jei sakytų, va šaunuolė gyvensi atskirai, viskas tau puikiai seksis, tada būtų lengva ir suprantama su juo atsisveikinti. Tame ir yra visa BĖDA, kad jis tiesiog šlykščiai mano šmutkes išverstų lauk, dar pasakytų, kad aš susirasiu vyrą kuris mane mus ir t.t.
Tada klausimas - kam man viso to reikia? Jei tėvas yra nesusitupėjęs, tada ir aš esu nesusitupėjusi.
Tėvas netgi yra įsitikinęs, kad man vyro nereikia, jis tikrai nežino kad esu labai sveika moteris ir kad ta jo nuomonė yra nulinė.
Ir absoliučiai ką jis bekalbėtų yra nulis, nulis, nulis, nulis. Jis absoliučiai atitrūkęs nuo gyvenimo ir visiškai nieko apie mane nesupranta. O gyvename drauge...
Mes esame su Tėvu drauge, kaip kokie piktžaizdė...
Kad nepavyko Tėvų apgauti su cigaretėmis, jaučiu labai didelį stresą, labai skauda širdį...
Čia kaip su ta protingiausia princese, kuri Tėvui pasakė, kad jinai jį myli kaip druską, tai Tėvas jai liepė aplink pilį tampyti maišą druskos.
Tėvas visai manęs neparuošė gyvenimui, paruošė tik sau.

SPACE

O kuriam rajone LT daugmaž gyveni, ir kaime, kiek supratau?

boba

#13
birželio 18, 2018, 06:08:56 Redagavimas: birželio 18, 2018, 16:55:22 by boba
Taip  - kaime.
Nuo šiandienos ryto, Tėvui ėmiau jausti itin didelę neapykantą. Jis visą gyvenimą ėdė, o neapykantą pajutau tiktais dabar. Nežinau net ar ištversiu iki penktadienio, kada man išrašys tinkamus vaistukus nuo to. Kad ištverti geriu Relanium dideliais kiekiais ir vistiek ne itin man tai padeda.
Išgėriau ir ketvirtą Relanium tabletę ir pasijutau labai gerai - pyktis Tėvui praėjo...

SPACE

Daug šitų raminamųjų negerk, aš prieš kelis metus gėriau, tai yra pripratimas, paskui labai sunku mesti, kaip rūkyti.

Aukštyn