Gasdinama mergaite..

Pradėjo omcikas, lapkričio 12, 2012, 13:22:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

lapkričio 12, 2012, 13:22:41 Redagavimas: lapkričio 12, 2012, 13:33:02 by omcikas
Gerai pazystamoje seimoje pries kuri laika prasidejo keisti ivykiai. 10metu mergaite, nakti mato juoda silueta tai priartejanti tai atitolstanti, girdi zema vyriska balsa, netgi ta matoma vaizda nupiese - juodas siluetas i salis istiestom rankom. Noredama isitikinti,kad tai ne sapnas mergaite netgi issiznybe sau i ranka taciau bauginantis siluetas niekur nedingdavo. Is baimes mergaite sustingdavo ir net negaledavo rekti. Mergaite gedijasi to ka mato ir girdi todel isdryso pasipasakot tik mamai. Diena girdi bauginancia muzika ir jau mineta balsa, triuksma is virsaus, bet kadangi gyvenama daugiabutyje tai triuksmas is virsaus nieko neiprasto manau..
Tame paciame kambaryje gyvena jaunesnis mergaites brolis, kuris nieko baisaus lyg ir nepatiria. Nors jei tenka likti vienam lenda po kaldra, nes sako, jog ji apima siaubas, kai paklausiau del ko siaubas apima vaikas atsake nezinantis ( na manau irgi nieko keisto jai mazam vaikui vienam nejauku). Pats budamas tame bute nejauciu nieko keisto ar neiprasto.
Seima tvarkinga, religinga, mergaite aktyviai dalyvaujanti baznytinej veikloj, nelinkusi fantazuoti ar meluoti.
Buvo kreiptasi i ziniuone, ar egzoterike..nezinau kaip tiksliai pavadinti, ji pasake,kad buta apglebusi tamsa ir kad bute yra nereliginga dvasia ir ,kad jokios maldos cia nepades.. Mergaites tevai bande prisimint nuo ko tie ivykiai prasidejo ir pastebejo, kad sis mergaites gasdinimas mazdaug sutapo su data, kai uz buta buvo pilnai issimoketa ir butas atiteko seimai. Viena is teoriju,jog mergaite gasdina buves buto seimininkas kuris yra mires, nors seimininkas mire ne tame bute, bet budamas gyvas apgailestavo per pigiai pardaves buta.
Taip pat buvo kreiptasi i kuniga, kuris paliepe atsikratyt raganu, laime nesanciu statuleliu egzoteriniu knygu ir pan, taip pat liepe daugiau nesikreipt i burejas egzoterikus ir pan.. Butas ir vaikai bus pasventinti.  Beje ta pati bureja artimam serganciam zmogui sake nesidaryti, operacijos nes ji esa nepadesianti, nors gydytojai paskyre operacija.
Va tokia mano istorija.

paragraf 78

Blogiausia ką galima daryti tokiu atveju tai kreiptis į būrėją. Religijotyrininkai pastebi jog ekstrasensai ir būrėjai nesugeba tokių dalykų pašalinti, geriausiu atveju perkelia į kitą vietą, bet tai ilgainiui vistiek grįžta.
Geriausia būtų, jei tai tikrai dvasiniai dalykai, atsimelsti už tą mirusįjį buvusį buto šeimininką, už jo vėlę, o butą pašventinti.
Kaip mano praktika rodo paprastai tokie dalykai tuo ir pasibaigia.
Juo labiau jei šeima religinga, tai kokio velnio pradžioje pas būrėją kreipėsi, o tik tada į dvasininką?

omcikas

#2
lapkričio 12, 2012, 13:39:09 Redagavimas: lapkričio 12, 2012, 13:43:47 by omcikas
ta bureja ar kaip ten ja kazkieno pazystamo zmogaus rekomenduota, kaip galinti isgydyti ligas. Artimas zmogus po senso sake jautusi pagerejima del ligos .. yra buves atvejis kai viena bureja ispranasavo bloga lemti ir tai issipilde 100proc todel manau ir griebtasi burejos.. Nors as pats irgi esu pries visus burimus ypac kai suzinau, jog buvo burtasi norint suzinot MANO ateiti..
Man siek tiek keista nuomone atsikratyt raganu statuleliu, knygu ir pan.. Kokia itaka gali daryt ragana- zaislas, knygos, statuleles neva pritraukiancios pinigus ir t.t jeigu jos nenaudojamos jokioms apeigoms.. Pas mane pati namie raganu kokios 5 taip pat ir visokio kitokio slamsto ar man ar mano artimiesiems del to gali kilt kazkoks pavojus ?

paragraf 78

Kai blogą lemtį išpranašavo elementariai suveikė Pigmaliono efektas. O ligos pagerėjimas galėjo būti, nes liga perkelta kažkam kitam. Viskas elementaru.

omcikas

na matai zmogus, kuriam ispranasavo ta bloga lemti nieko apie tai nezinojo.. visi ta pranasyste laike kazkokia nesamone bet..

paragraf 78

Na ekstrasensai sugeba ir pasakyti kas maždaug laukia. Bet tai dažniausiai atsitiktiniai atvejai. Šiaip tarp ekstrasensų yra nerašyta taisyklė, tiksliai nesakyti kas žmogui nutiks, nes tada vyksta programavimas. Anot parapsichologijos tada vyksta pokyčiai visatos energetikoje ir žmogaus biolaukuose ir programa pradeda veikti. Nežinau kiek tai rimtas paaiškinimas, bet man labiau patinka dvasingumo teologijos paaiškinimas. Piktasis veikia per kai kuriuos žmones ypatingai. Tame poveikyje žmogus gali nusakyti kitų žmonių ateitį, bet ne visada tiksliai. Nes piktosios jėgos nesugeba skaityti žmogaus minčių tačiau gali jas įtakoti. Tai gi piktosios jėgos remdamosios žmogaus charakteriu, jo būdu, tendencijomis ir kitais dalykais gali numatyti žmogaus ateitį.

Istillrighthere

Norėčiau paklausti autoriaus, ar mergaitė buvo sužalota fiziškai? Įdrėskimai, mėlynės iš niekur?
Aš pasiūlyčiau išsikviesti egzorcistą, kad šis "išvalytų" namus :)

HipTuck

Labai čia idomu, man panašiai, kaip tai mergaitei, galvojau, kad apie mane ten. :-\

paragraf 78

Šiaip kai tokie dalykai vyksta reiktų visų pirma į psichiatrą kreiptis, o ne pas būrėjas lakstyti.

RoxiO

Paragraf, man patinka, kad Tu mastai šiuolaikiškai. Daugelis senesnių užkietėjusių katalikų iškart čia demonus ar velnius kištų!

paragraf 78

Tai nebūtinai senesnių. Yra tokia krikščionių terpė kurie labai viską demonizuoja. Tada per medžius miško nematoma :)

Kasius

Šiuo atveju - faktas vienas ir aiškus kaip blynas, vaikai šeimoje jaučiasi nesaugiai ir tai ne būtinai dėl kokio transcendentinio poveikio.
Mieste gyvenant tereikia išjungti savam bute visus garsus ir tokių dalykų kaimynų, kanalizacijos, transporto ir t.t. dėka galima išgirsit, kad imi dėkot dievams, kad yra TV, PC ar šiaip kokios muzikos grojimas, kuris visą tą garso taršą nuslopina savo tarša.
Deja, bet vaikams tereikia mažiausios baimės ir adrenalino dėka jų pojūčiai paaštrėja neįprastai, o dėl to staiga atsiranda nauji, baisūs, iki tol negirdėti dirgikliai, kurie dar labiau paaštrina pojūčius - ir taip sukuriamas užburtas baimės ratas, iš kurio neįmanoma ištrūkti be iš orinio saugaus pasaulio įsikišimo. 
Šiaip jau situacija gal ir išsprendžiama:
1) Maži vaikai 2) dviese 3) vieni + 4) tamsiame kambaryje
Naivus sprendimas - silpna švelnios šviesos vadinama naktinė lemputė, kuri šviečia kiaurą naktį vaikų kambaryje. Ir, žinau aš tą elektros taupymo psichozę Lietuvoje, - neišjunkite jos, tegul jau tėvai pinigų vienai lempute negaili, nes psichologams ar net psichiatrams išleisti reikės daugiau.
Antra ne pas burtininkes šlitinėti reikia, o tiesiog kas vakarą pasirūpinti, kad vaikai užmigtų saugūs, jei reikia, kad ir kokį "ginklą", be abejo, tokį, kurio patys ne tyčia nesusižalotu, duoti.
Kai vaikams šviesa atsibos jie patys greitai išjungs.

exdead

koki sventinta daiKta del ramybes geriau.

Aukštyn