Astraliniai išėjimai, kurių visai nenoriu ir nepraktikuoju

Pradėjo rainiukee, birželio 17, 2012, 03:37:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

linkiu tau tik maloniu potyriu ir tegul tavo astraliniai isejimai atnesa tau vidine ramybe, palengvejima ir visa ka geriausia tai gali duoti.  ;) visada idomu skaityti tavo isgyvenimus. Aisku gaila,kad sikart gavosi toks nemalonus potyris.. Sekmes.

.L.U.T.H.O.R.

Visada būna pirmas kartas, taip sakant :) Svarbiausia nestresuot, nes astrale emocijos ir visokie jausmai lengvai gali paimti viršų :) Tuo labiau visokie pasąmoniniai dalykai kai išlenda.

rainiukee

Ačiū už linkėjimus, vidinės ramybės tikrai reikia, bet to mokomasi  :)

Neišsigandau aš labai iš po paskutinio atsitikimo, nes dar kartą įsitikinau, kad viskas išeina į gerą. Tik taip ir nesupratau, kas buvo tas mano ,,gelbėtojas'', ar aš pati, ar tikrai kažkas nežemiško... Kad ir kas buvo, bet jausmas pamačius - nerealus. Vien dėl to nevadinu tai ,,košmaru''.  :D

SeCreT

Sveiki, na man visai nesenai nutiko toks keistas dalykas. Šiek tiek domiuosi sapnais, atralinėm kelionėm, tačiau to visai nepropoguoju. Vyras deda visas pastangas, kad jam pavyktų išeiti i astralą. Panašu, kad man pavyko be jokių pastangų. Tiesiog pajutau atsiskyrimą nuo savo kūno ir mačiau save miegančią ir savo katytę, kuri suko ratus aplinkui ir gerė mano vandenį iš puoduko, kurį kas nakt atsinešu. Jausmas, kurį tuo metu jaučiau lb sunku abibūdinti, čia kas tą pajuto, tik tas gali suprasti.  Kadangi nemoku to valdyti, ir greičiausiai esu tam nepasiruošusi, aš lb išsigandau ir gryžau atgal. Beabejo dar ilgai neužmigau, nes kūnas drebėjo ir bijojau užmigti, kad vėl kažko panaušaus nebūtų. Tiesiog norėjau pasidalinti savo patyrimu, tiesa diena prieš buvau po ilgo laiko tarpo jogos užsiėmimuose ir pasikroviau laaaaaaaabai daug teigiamos energijos, jaučiau, kai mano energija atsilaisvinus ir galbūt tai įtakojo mano išėjimui į astralą...

rainiukee

Sveiki visi,

Grįžau, gal kas atsimenat, o kas ne - perskaitykit bent jau pirmą temos žinutę.

Taigi turėjau labai ilgą pertrauką tarp patyrimų bent jau kažką panašaus į astralines keliones. Tikriausiai dėl to, kad dirbau labai sunkiai ir nebuvo laiko bei jėgų tam, o jėgų toks patyrimas tikrai atima.

Taigi vakar naktį visa tai grįžo su trenksmu. Kaip perkūnas iš giedro dangaus. Ir patirtis buvo visiškai kitokia bent jau išėjimui iš kūni. Prisimenu buvau jau tarp budrumo ir miego stadijos (o to ir reikia, norint patirt tokį dalyką). Pirmiausia pajaučiau, kad kažkas švelniai glosto plaukus ir taip pat švelniai juos tempia, pojutis buvo tikrų tikriausias. Netrukus per visą kūną ėmė košti labai šaltas vejas, tiesiog jaučiau jį visur - nuo galvos iki kojų, ėmiau muistytis, kad labiau užsiklot adijalu, bet vistiek jaučiau šaltį. Ausyse girdėjosi ne įprastos vibracijos, o šniokštimas, lyg būčiau vydūry viesulo. Tada kažkaip suvokiau, kad kažkas mane traukia, ypač už plaukų, suėmė neapsakytas pojutis, staigiai atsigrežiau atgal ir garsiai surikau - ,,šalin nuo manęs, aš tavęs nebijau''. Visiškai nežinau kodėl taip pasakiau. Ir kaip dabar suvokiau šis atsigręžimo momentas ir šaukimas jau buvo astrale ar dar kur tuo tarpu prieš tai kai dar muisčiausi adijale nuo šalčio buvo tikrovė.
Taigi taip surikus staigiai ,,šokau'' iš savo kūno (tuo tarpu galvojau kad tik iš lovos) ir ėmiau blaškytis po kambarį. Kas įdomiausia po šitiek metų pertraukos po kambarį iš pradžių vaikščiojau, ne skraidžiau. Vis dar buvau apimta kažkokio neapsakomo pykčio, rėkiau, tiesiog riaumojau be jokios priežasties, bandžiau mėtyt nuo lentynos daiktus, bet aišku nepavyko. Staiga pamačiau, kad galiu pereiti per sienas, taigi pradėjau vaikščioti po visus namus, o vėliau tik ,,panorau'' paskraidyt ir su ta pačiam mintim pakilau nuo žemės. Tačiau kažkodėl nedrįsau kilti aukščiau nei lubos. Tada kažkaip staigiai viskas pasikeitė, kai įskridau į kitą kambarį jis jau buvo ne to namo, o mano mirusios močiutės miegamasis. Lovoje gulėjo ji, aš atsiguliau šalia jos ir žiūrėjau jai į veidą, buvo toks baltas, išblyškęs, bet ji šypsojosi. Aš pradėjau glostyt jai veidą ir sakiau: močiute, kaip aš tavęs pasiilgau, man taip gera šalia tavęs, taip ramu. Ji dar kartą nusišypsojo ir aš staigiai grįžau pas save, pajutau iš tiesų begulinti savo lovoj.

Taigi tokia mano keisa patirtis buvo naktį. Dabar man pačiai, kadangi esu daugiau realistė kyla kelios teorijos:
1. Tai buvo tik keistas sapnas
2. Iš pradžių astralas, perėjęs į sapną
3. Gal tikrai kažkas negero (kokia pikta dvasia) ištempė mane lauk ir močiutės siela atėjo į pagalbą
4. O gal močiutė čia ir glostė tuos plaukus ir taip bandė užmegsti kontaktą, tik aš išsiveržiau kaip laukinis žvėris.

Ką jūs manote?

Armanda Vitkutė

As bijau praktikuoti tokius dalykus.Baisu
Buna,kad kai sapnuoju,tai zinau,kad sapnuoju ir visada sapne uzmerkiu akis ir prabundu.Kas tai? Tai samoningas sapnas?

Benamis

Citata iš: Armanda Vitkutė  rugpjūčio 08, 2015, 21:36:14
Buna,kad kai sapnuoju,tai zinau,kad sapnuoju ir visada sapne uzmerkiu akis ir prabundu.Kas tai? Tai samoningas sapnas?


Taip, tai samoningas sapnas :)

.L.U.T.H.O.R.

@rainiukee , mano nuomone, tai 1-2 įmetant dar ir ką nors kaip sąmoningas sapnas.

rainiukee

Sveiki, prisijungiau vėl nes kažkas keisto dar kartą šiąnaktį nutiko. Prieš tai įvykis, gal kaip ir Druwis sakė buvo 1-2 iš mano pateiktų variantų, t.y. arba keistas sapnas arba astralas, perėjęs į tokį.
Bet ką šiąnakt patyriau pribloškė visai... Ar gali būti, kad sapnas pereitų į astralą?

Paryčiui sapnavau gan intensyvų sapną, apie darba, keistus įvykius jame ir panašiai. Man taip pasitaiko dažnai, kada, rodos, susapnuoju visą gerai parašytą knygą. Išsamiai sapno nerašysiu, kadangi nerašau norėdama žinoti jo prasmės. Realybeje aš dirbu su neįgaliais, dažniausiai paralyžuotais žmonėmis Anglijoje. Taigi sapne aš ,,dirbau'' pas vieną iš klientų (paralyžuotą žmogų), laksčiau iš kambario į kambarį paimti šį bei tą, vyko kažkoks vakarėlis, tad klientas buvo svetainėj su būriu svečių. Tada jis liepe man atnešti kažką iš vieno kambario jam, ir aš kai įlėkiau į tą kambarį, tarpdury pajutau labai stiprų vėją. Lygiai tokį patį, kokį aprašiau čia prieš beveik mėnesį. Tiesiog košė per visą kūną, taip pat ir jutau nedideles vibracijas. Tada staiga ir pasidariau sąmoninga, žinojau, kad visa tai ,,kaip ir'' netikra, bet nežinojau ką daryti. Viską ka aplinkui mačiau tebebuvo sapno pasaulis, košiama vėjo stovėjau įsikibus tarpdury, ir jaučiau kaip mane traukia atgal, iš paskutinių stengiausi išsilaikyti. Bet nepavyko, tą akimirką kai paleidau rankas nuo staktų - iš karto pakilau į orą, sklandžiau paluby, įskridau į tą kambarį, pilną svečių. Bandžiau rėkti pagalbos, nes labai bijojau, kad kažkas traukia žemyn, bet aiškaus garso ir kalbos nepavyko išgauti - tik kažkoks murmėjimas. Bandžiau skristi tiesiai į tuos žmones, bet kiek betiesiau į juos rankas - skrodžiau skersai. Buvo labai negera, nes buvau tarsi įstrigusi tarp sapno ir realybės. Bandžiau pajudėti tikrovėj, šnekėti - nieko nepavyko. Matyt, buvo miego paralyžius. Tada kai nebežinojau ką daryti, pagalvojau, būsiu tiesiog ramiai, nieko nedarysiu ir lauksiu kas bus. Vat tą ir akimirką pabudau, atmerkiau akis, visa išpilta prakaito. Buvo 6val ryto, nuo tada ir nebepajėgiau užmigti, ,,gera'' sekmadienio pradžia. :(

Taigi, gal tai ir nebuvo tikras astralas. Bet esu patyrusi tikrų, ir šįkart tikrai kažkas buvo keisto ir nelabai malonaus, kada visai normalus sapnas peraugo į tokią ,,nesąmonę''.

Visažinis

Labai įdomios patirtys. Nesu su tuo susiduręs praktiškai, tačiau kiek teko skaityti teorijos tai visgi negalime sapnų ir sąmoningų sapnų tapatinti su astraliniais išėjimais. Bet ir astralinius išėjimus negalime tapatinti su sielos (ar kaip tai bepavadintume) atsiskyrimu nuo savo kūno. Tad, kas tai iš tiesų yra astralinės kelionės?

Safyra

Sveiki,
norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos. Anksčiau nesidomėjau šia tema, nors "keliauju" nuo paauglystės. mokiausi iš savo pačios patyrimų. Forumų šia tema pradėjau ieškoti po to, kai prieš kurį laiką pradėjau šių kelionių metu susitikti su esančiais toje pačioje būsenoje kaip ir aš. Ar jums teko "keliauti" su kompanija?

Benamis

Citata iš: Safyra  rugsėjo 10, 2015, 10:33:48Forumų šia tema pradėjau ieškoti po to, kai prieš kurį laiką pradėjau šių kelionių metu susitikti su esančiais toje pačioje būsenoje kaip ir aš. Ar jums teko "keliauti" su kompanija?
Kaip suprast? Bendramincius randi paciame astrale?

Safyra

Na taip. Bent jau man yra taip, kad aplinką galiu tik stebėti, visi normalūs žmonės tuo metu negali manęs matyti ir su manim kalbėtis. O su tais kurie tuo metu yra ne savo fiziniame kūne galima paplepėti ir keliauti kartu.

Visažinis

Citata iš: Safyra  rugsėjo 10, 2015, 16:38:09Na taip. Bent jau man yra taip, kad aplinką galiu tik stebėti, visi normalūs žmonės tuo metu negali manęs matyti ir su manim kalbėtis. O su tais kurie tuo metu yra ne savo fiziniame kūne galima paplepėti ir keliauti kartu.
Tie žmonės iš astralo tavo pažįstami ar tiesiog sutinki ten kitus niekada nematytus realiame gyvenime?

Safyra

Nepažįstami žmonės. Susitikimas atsitiktinis. Paskutinį kart kalbėjome, kad būtų smagu susitikti realiame gyvenime. Ar jums taip irgi būna?

Aukštyn