Kokia nauda iš astralinių kelionių?

Pradėjo paragraf 78, liepos 07, 2013, 10:13:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Citata iš: bs2000  liepos 07, 2013, 16:20:27
o kas tau sake kad meditacijos nujama stoga? kiekviena vakara lengvai pamedituoju nuraminu prota,ir po kol kas stogas dar vietoje ;)


Tai,kad atrodo atvirkščiai....

Meditacija,nėra tik sedėjimas sukryžiavus kojas ir zvimbimas po nosim.

paragraf 78

Na žmonės dažnai painioja kas yra relaksacija ir kas meditacija.
Kiekvienas kuris naudoja meditaciją atsipalaidavimui iš esmės užsiima relaksacija.
Nes meditacija, kaip ir malda yra juodas darbas su savimi. Dvasiniai vadovai kartais sako, jog jei po meditacijos jautiesi pailsėjęs ir nejauti nuovargio, vadinasi meditavai neteisingai. Nes meditacijos metu tu dirbi. O pasirelaksuoti galima įvairiai, tik nereikia to vadinti meditacija :)

eternal.bliss

Na jei taip kalbant tai visa praktika susijusi su savimi, sąmone yra pavojinga.
Tai kaip ėjimas labirintu kurį pats sukūrėi sau, kad pasiklystum. Todėl tas labirintas yra tobulai sukurtas tau. Bandant jį pereiti reikia apgauti savo suvokimą.

Nuo meditacijos nurautų stogą tik tuomet jeigu nėra kontrolės minčių, tačiau pačios patirtys panašios kaip aprašoma nuo įvairių haliucinogenų. Nebent tas patirtis interpretuotum kažkaip kvailai, tuomet gal ir nuklystum kur nors, bet čia jau reikia būti įpatingai kvailu. Meditacija yra ganėtinai saugus būdas, aktyvi meditacija yra dar saugesnė. Na net nežinau ant kiek turi būti kvailas, kad nuo to tau nučiuožtų protas.

Bet va su astralinėmis kelionėmis visai kas kita. Daug įdėjų ir pojučių pasireiškia jos metu. Aišku viskas priklauso nuo pačio žmogaus.

paragraf 78- tu vėl apie tą patį. Jau praeitą kartą išsiaiškinome kas yra meditacija o kas vizualizacija, Įdomu būtų sužinoki kas ten per mokytojai.


Aukštyn