Zalia.arbata piešiniai

Pradėjo zalia.arbata, rugpjūčio 01, 2013, 14:09:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

zalia.arbata

rugpjūčio 01, 2013, 14:09:12 Redagavimas: rugpjūčio 01, 2013, 14:11:12 by zalia.arbata
Kartais ir mane užtraukia ant piešimo :D

Benamis

Wow! :-* Labai grazu! :) Manau, su tokiais gabumais turetu tave ne tik kartais "uztraukti" ant piesimo 8) Jeigu turi daugiau butinai pasidalink ;)

Ech, tavo darbus su mano vienu is geriausiu piesiniu tikrai nesulyginti:

Trance

Wow, fantastika.. :) Šiame forume nemažai gabių žmonių.. :) Tęsk savo darbus, labai gražu. :)

Master

Na, jau, Benami, labai fainas piesinys :D noreciau tokio virtuveje... (daug minciu sukeltu :) ). O jei rimtai, Arbata, be proto puikus piesiniai. Nors seip nemegstu tokiu delioniu, bet antras tai pasakiskas (ypac ta ranka, negaliu nuleisti nuo jos akiu :D)...

Asasinas

Pirmas toks spalvingas labai, o antras primena tokį viduramžišką. Mėgstu tamsius piešinius. :)

zalia.arbata


Ezekiel

Pirmas man patinka, labai psichodeliškas ir antras meistriškai atliktas. Įdomu kaip atėjo mintis tai sukurti. Ką gali pakomentuoti apie šiuos kūrinius?

zalia.arbata

Citata iš: Ezekiel  rugsėjo 06, 2013, 17:04:31
Pirmas man patinka, labai psichodeliškas ir antras meistriškai atliktas. Įdomu kaip atėjo mintis tai sukurti. Ką gali pakomentuoti apie šiuos kūrinius?


Man labai patiko Teal Scott piešiniai ( http://www.thespiritualcatalyst.com/paintings ) ir užsinorėjau kažką tokio irgi nupiešt. :D

Antrame pavaizduotas pasaulis, piešinį atrodo pavadinau 'Įsisupti'. Užpildytos orbitos (jūra, kelias). Pirma eina USA (dangoraižiai, tos žuvytės nurodo kryptį) paskui Europa, paskui Australija, Japonija. Piešinio apačia yra 'pragaras'- vorai, monstrai, kortos... einant aukščiau 'šviesėja'. Mergaitę įsupa 'likimas', kito žmogaus ranka, ne ji pati. Ji piešiny pasaulio centras, kol kas dar nieko nedaranti tik laiminga besisupanti už mėnulio ir matanti viso pasaulio įvairovę. Yra pavaizduota ir gamta (šonuose užlinkę stiebai, tirpdanti saulė, iš lietaus susidaranti jūra...)..

Thx :D

do

šaunuolė grafikė, juodai baltas darbas puikus

Eliza Day

Nerealus darbai! :O

Aukštyn