Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

Sveiki,taip aš esu tas pats inkognito, kaip ir seniau.Istorija patalpinta anomalijoje.lt yra mano papasakota apie mano nutikimą 1974 metais,bet deja dar kai kurių detalių ir šiandien negaliu prisiminti,atmintis vis dar kažkodėl dalinai blokuojama. Bet tvirtai ir kompetetingai galiu pasakyti, kad jie jau senai tarp mūsų arba bent jau jų įtakos agentai.
   Paskutinis mano įsitikinimas tuo klausimu buvo užpernai,kai  atsiminiau vieną žmogų iš Sportinio techninio Jūrų klubo susijusio su jais ir aš jo užklausiau info apie šaudymo trenerį Karlą Bronių. Matytumėte, kaip jis sutriko aname laido gale,- net per atstumą tai pajutau. Bet kas keisčiausiai sužinojau, kad jis po mano skambučio žuvo elektros skydinėje maždaug po poros savaičių.Kadangi turiu GT neliečiamybės statusą tai jie naikina visus galinčius man suteikti kokią nors info apie tai ir taip sėkmingai blokuoja mano tyrimą apie juos.
Atsiprašau, kad tai truputį ne į temą.

Teroras

Tai pagal viska tau turetu dabar buti virs 60 metu, tiesa?

Kai skaiciau tavo pasakojima, tai turejau labai daug klausimu, taciau dabar turesiu perskaityti is naujo, nes daug ka uzmirsau.

Tarkim jeigu tai tiesa, tai kodel jie pasirinko butent Tave?

Benamis

#2
birželio 23, 2012, 13:23:51 Redagavimas: gruodžio 28, 2012, 15:45:38 by Benamis
Sukuriau nauja tema, nes manau daug kam gali pasirodyti ji idomi. Suprantu, kad paciam inkognito gal jau ir pabodo visi tie klausimai kurie liecia jo istorija, bet gal sutiks atsakyti ir padiskutuoti.

P.S. Kas nezino apie ka cia kalbama (nors nemanau, kad tokiu yra), tai patariu perskaityti sia idomia inkognito istorija: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1254

Benamis

Citata iš: inkognito  birželio 23, 2012, 08:51:43
Bet tvirtai ir kompetetingai galiu pasakyti, kad jie jau senai tarp mūsų arba bent jau jų įtakos agentai.


Tada mano klausimas skambetu taip:

Koks ju pagrindinis tikslas Zemeje? Ko jie butent nori is Zemes ar is musu, zmoniu?

inkognito

Sveiki,
pirmas mano kontaktas su jais buvo 1957 metais,kai mūsų šeima gyveno Simno miestelyje šalia kurio buvo kažkoks miškas kur buvo kareivių kažkokia bazė aptverta, o joje kareiviai nešė sargybą.Tada būdamas antrokas kartu su tėvais skyniau tame miškelyje avietes,kaip visada daugiau jų surydamas nei priskindavau.Tėvas mane nuvarė skinti toliau nuo kibiro ir aš spoksodamas į kareivių bazę pamačiau tą daiktą nuskrendantį tai tolyn tai artyn.Jis buvo juodos spalvos,panašaus į kiaušinį formos tik didelis kokio 3 aukštų namo dydžio.Labai greitai padidėdavo ir sumažėdavo,matyt greitai skraidė. Kai tėvas atėjo patikrinti aš jam jį parodžiau aukštai danguje tai tėvas net išsižiojo.
- Oho kokia Rusų technika- tada teištarė,aš irgi taip pamaniau,ir mokykloje rudenį parašiau rašinėlį tokia tema apie karo lėktuvus. Mokytoja mane pasišaukė ir išklausinėjo kas tai per daiktas ir pasakė kad aš viską fantazuoju nes tokių lėktuvų nebūna.tada tik nusistebėjau ir viskas nes aš pats nesupratau kas tai galėtų būti. Dar atrodo kad girdėjau kaip mane kalbino mintyse kažkas iš to daikto,tačiau bijojau su jais bendrauti ,maniau kad tai gali būti velniai.tokie kaip būna pasakose.

inkognito

Kitas atvejis buvo tur būt tais pačiais metais kai aš vieną kart grįžęs iš mokyklos pamačiau prie mūsų namo stogo kabantį kažkokį plokščią diską kokių 3 metrų skersmens, maždaug namo ščitų lygyje,kadangi tėvai buvo išvykę į Alytaus miestą o aš buvau vienas tai atsitempiau kopėčias ir pabandžiau užlipęs jomis pajudinti tą daiktą už jo krašto paėmęs ranka, tačiau jis stovėjo ore  taip kietai, kad atrodė jog ten prikaltas nors su namu nesilietė per kokį 10 centimetrų. Nusivylęs nulipau žemyn, o kai grįžo tėvas viską pasakiau ,o kai jis nuėjo pažiūrėti grįžo užpykęs, kad aš viską fantazuoju,nes ten nieko jau nebuvo. Kada jis dingo nepamačiau ir aš pats.
Kitas kartas jau buvo Kalvarijos miestelio prieigose Smalininkų kaime, kur mano tėvas buvo paskirtas kolūkio pirmininku tai buvo apie 1959 metus.Tada pirmą kart ir išgirdau terminą skraidanti lėkštė. Buvome namie vieni ir labai griaudė ir žaibavo.Po vieno  gero žaibo trinktelėjimo pakvipo Ozonu ir aš namo kieme išejęs pamačiau kažkokį daiktą aukštai danguje,pusė jo buvo debesyje, o išlindusi pusė panešėjo į arklinio vežimo ratą su stipinais. Iš jos kažkas vyrišku balsu  lietuviškai manęs paklausė kur gyvena Kastravickasir pasakė, kad su juo paskutinį kartą bendravo prieš 30 metų, kai buvo čia atvykęs paskutinį kartą. Jis dar kažką pasakojo,bet jo tas daiktas pamažu tolo nuo mūsų namų ir aš jį palydėjau dar kurį laiką pievomis kol jis galutinai dingo. Kažką su manimi kažkas iš ten dar kalbėjo kurį laiką o paskui palaipsniui išnyko.tą jo klausimą girdėjau ne tik aš bet ir mano seserys, o kai grįžo tėvas mes jo paklausėme to paties. Jis tada pasakė kad Kastravickas jau 10 metų kaip miręs, o jo žmona yra Konzelienė ištekėjusi už kito vyro,kurį taip pat jau spėjo numarinti.Tada tėvas ir pasakė ,kad mes greičiausiai ir matėme Skraidančią lėkštę,kad ir kiek klausinėjome jis daugiau apie tai nieko nepasakė.
- Tai buvo moteriške Ta Konzelienė kažkokia keista ir gyveno žeminėje už mūsų  namo kokie 2 kilometrai kelio,mes visi manėme, kad ji ragana todėl ten bijodavome net koją įkelti.Jos keista išvaizda ir kartą matėme kaip ji pjovė veršiuką todėl jos bijojome kaip maro.Prieš mums(mūsų šeimai) persikeliant į Kauną sužinojau, kad Konzelienės dukra mirė nuo Sifilio ir kad ji duodavosi su kareiviais, kurių kareivinės nuo musų buvo už kokio gero puskilometrio miestelio pusėn už žydų kapinių.
Kai kartą važiavome į miestelį į kiną su tėvų mašina ji apšvietė naktį kareivius ir ją tose kapinėse,tada mano motina tėvui  pasakė, kad ji daug nekaltų vyrų apkrės šia liga. Aš tada dar nieko nesigaudžiau apie tokius dalykus. Tik pamačiau, kad ji buvo jauna ir graži mergina per tą trumpą akimirką.
Bet kai kartą išsidrąsinę, jai Konzelienei pasakėme, kad kažkas iš dangaus ieškojo jos buvusio vyro ji meiliai mus pakvietė į savo lėkštės formos apskritą žeminę ir pavaišino skaniais keptais meduoliais.Ji net nenustebo kai pasakėme ką matėme danguje. Tada ji pasakė kad jie kitą kart atskridę pas mus jos jau neberas tarp gyvūjų ir apgailestavo kad jiems nepasakėme kur ji dabar gyvena.
Tai štai kokie buvo mano nesąmoningi pirmieji kontaktai su jais,tada aš net neįsivaizdavau, kad tokie dalykai gali būti ir tai kažkodėl priėmiau kaip savaime suprantama dalyką. Mano tėvas apie tai kažkam pranešė ir pas mus į namus atvažiavo toks kostiumuotas vyras su" Pobieda" mašina,mane pavežiojo po miestelį mano draugų pavydui,nupirko saldainių ir aš jam viską papasakojau ką tada mačiau,o jis užsirašinėjo į kažkokį tai bloknotą. Po mano pasakojimo, jie abu susižvalgė su mano tėvu ir jis pasakė,kad tai neabejotinai buvo skraidančios lėkštės vizitas. Va tada supratau kad yra ir lėkštės kurios dar ir skraido.Bet netrukus mes persikėlėme į Kauną į Vytėnų bandymų stotį ir aš greitai pamiršau visus tuos dalykus, kuriems tada absoliučiai neteikiau jokios reikšmės.

Benamis

Tikrai idomus pasakojimai inkognito. Net kartais nustembu, kad tu viska taip smulkmeniskai prisimeni. Taciau dar noreciau, kad atsakytum i mano klausima kuri papostinau virsuje:

Citata iš: Benamis  birželio 23, 2012, 13:27:32
Koks ju pagrindinis tikslas Zemeje? Ko jie butent nori is Zemes ar is musu, zmoniu?

inkognito

Koks jų tikslas tai gali pasakyti tik jie patys,o aš nežinau,man jie kartą minėjo, kad ruošiasi su mumis kariauti,bet tai galėjo būti ir jų psichologiniai bandymai,kuriuos jie labai mėgsta daryti su mumis. Tada 1974 metais sakė, kad tas karas bus po 20 metų,bet praėjo 30 o jo vis dar nėra.

vitake

#8
birželio 23, 2012, 22:00:52 Redagavimas: birželio 27, 2012, 18:56:07 by Benamis
Tai gal tau ateiviai ir implantą įsodino? 

inkognito

Kiek žinau tai jie yra net 4 įsodinti,vienas ant rankų piršto narelio jo nuotrauka yra NSO.lt. Kitas po dešinės pusės apatiniu žandikauliu iš vidaus,ji galiu užčiuopti liežuviu,ir dar du pakaušio srityje po kaulu smegenyse,sujungti laideliu šitą pamačiau tik rentgeno nuotraukoje prieš kokį 15-20 metų. Tada atsimenu kai pas gyduytoją vizito metu į jos kabinetą atlėkė koks 20 gydytojų mane apžiūrėti,o gydytoja manęs paklausė ar nebuvau pagrobtas ateivių arba sužeistas į galvą kare. Bet tada mano atmintis buvo užblokuota.
Man jie netrukdo,o kai kada net ir padeda. kai man pakaušyje įvedinėjo implantą mėnulyje tas ateivis manęs atsiprašė ir pasakė kad jam būtų maloniau su manim susitikti kitomis aplinkybėmis bet yra priverstas atlikti šią operaciją,nors aš jai ir priešinausi.Sena nuotrauka kažkur pasimetė tų pakaušio inplantų bet atsimenu Kauno klinikose už juos dar senais laikais man klinikos sumokėjo 60 rublių, kad galėtų po mano mirties išsiimti mokslo tikslams. Bet dabar laikai pasikeitė ir mano nuomone ši sutartis nebegalioja, nes jie kur kas vertingesni aš manau,ir tad ji yra nesažininga. Tiesa, dar vieną išėme iš nosies ertmės 1975 metais kai pradėjo man iš jos bėgti kraujas ir nuėjau pas ausų nosies gerklės daktarą,tada jis man pasiūlė, kad mane patyrinėtų daktarų kažkokia komanda bet aš atsisakiau.
Šiaip jie man nei vienas nieko nemaišo,kad reikėtų juos operuoti ir išimti,o tas kur ant piršto narelio žiedo akutės formos tai sakė kad yra apsauga nuo kosminių  piratų pagrobimo ir jie manęs nelies niekada. Jie dažnai grobia anatominiams tyrimams mūsų genties atstovus.

vitake

Tai kokia kalba jie šnekėjo?

inkognito

Sunku pasakyti jų kalbą tačiau aš viską supratau tarsi kalbėtų Lietuviškai,aiškiai ,tik kai kurių frazių nesupratau matyt tas jų automatinis vertėjas neturėjo tokio atitikmens lietuviško.Ką aš jiems sakiau mintimis jie irgi viską suprato,tad atrodė jog paprasčiausiai kalbamės. Būtent implantą jie ir pavadino kažkokiu tai nelietuvišku  žodžiu, kurio net ištarti nemoku ir dabar.

omcikas


inkognito

O kas tave stengiasi įtikinti? Pasakoju ką patyriau ir man dzin ar tiki ar netiki.Svarbu aš žinau kad taip buvo,o tavo nuomonė man visai nesvarbi.

Nieksas

#14
birželio 24, 2012, 12:01:09 Redagavimas: birželio 24, 2012, 13:02:51 by Nieksas
Inkognito , gal galite patvirtinti arba paneigti tai jog žemėje ne 1 ir ne 2 ateivių rasės dabar turi bazes?
Bei dar 1-nas klausimas.
Ar tiesa , jog jie tyrinėjamus žmones pasirenka nuo vaikystės?

Aukštyn