Indigo.

Pradėjo vitake, birželio 02, 2012, 19:39:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Analizavau diskusiją,radau savo paties įveltą dviprasmybę.Jaučiu pareigą patikslinti.Žinosi tiek,kiek pateikta informacija dėl asociatyvinių vertinimų atitiks paties patirtį.Nors pasakyta bus daug daugiau.Iš mano žodžių dvelkė arogancija,atsiprašau. ;)

crystal

Tavo visuose postuose dvelkia arogancija "sapiens" atžvilgiu. Ką konkrečiai turėjai omeny "pasakyta bus daug daugiau"? Aš kažkaip galvoju, kad nieko čia nebus, o jei ir bus, tai tik po tūkstančių metų, kas man nėra aktualu. Nėra dabar kažkokių super žmonių, tobulesnių už sapiens, o išvedžiojimai apie kitokį suvokimą nenuves prie kažko aukščiau. Pagal mane, jei ir turėjo būti kažkoks perversmas, tai turėjo atsitikti seniai.

astropasaulis

Jūs galvojate, kad indigo vaikai: viską griauna, nieko nepaisako ir tiek. Aš kitaip visa tai interpretuočiau. Jis bando pritamti prie aplinkos, tačiau siela nori visai ko kito. Todėl prasideda tam tikros iškrovos. Jei indigo pasiduoda alkoholio, narkotiko įtakai, tai vargu ar jis dar sugebės kažką padėti pasauliui. Kai indigo vaikas atsiriboja nuo aplinkinių, kai pradeda medituoti, stiprinti dvasingumą, sąmoningą, tada jis atsiveria, kaip šviesos skleidėjas.

xsistemax

#183
rugsėjo 24, 2012, 19:55:53 Redagavimas: rugsėjo 24, 2012, 20:10:19 by xsistemax
Trumpam grįžau.Crystal,norėjau pasakyti,kad iš visko,kas pasakyta,atsirinksi tik tai,kas atitiks tavo pasaulėžiūrą.Bet tai nereiškia,kad esi teisus.Beje,žmonija nuėjo technologijų tobulinimo linkme,tuo griaudama gamtos tvarką.Sutinki su tuo?Rezultatas:užteršta aplinka,sujauktas klimatas ir beatodairiškai eikvojami gamtos ištekliai,kurie greitai baigsis.Alternatyvos{bent jau artimiausiu metu}nenusimato,todėl gamta rodo išeitį,sukurdama indigo.Jie be technikos pagalbos gali tą patį ir dar daugiau.Neeikvodami resursų,neteršdami aplinkos,nevartodami{turiu omenyje pagrindinį ekonomikos variklį}.Nejau nėra ko pasimokyti?Ar tikrai būtina mėnesį dirbti,kad nusipirktum naują telefoną?Juk bevielę komunikacijos priemonę gamta davė visiems,tereikia išmokt ja naudotis.Senovės žmonės mokėjo telekinezės pagalba statyti monumentalius statinius,telepatijos būdu perduoti informaciją ir t.t.Indigo šiandien demonstruoja,kad tai realu.Žmonija savo penkiais jutimais fiksuoja ne daugiau,kaip 5-is % ją supančios realybės,jos sukurti tyrimo prietaisai iš esmės yra tik penkių jutimo organų patobulinimas.Pasaulis daug didesnis,nesakyk,kad kartas to bent miglotai nejauti.Indigo padės į pasaulį pažvelgti naujai ir atrasti galimybes,apie kurias žmonės net nesapnavo.Savo pavyzdžiu jau dabar jie tai rodo.

Benamis

Citata iš: xsistemax  rugsėjo 24, 2012, 19:55:53
Indigo šiandien demonstruoja,kad tai realu.


Kazkokie pavyzdziai uzfiksuoti?

crystal

Taip, sutinku, kad žmonija nemažai padarė klaidų. Tai akivaizdu. Tačiau kodėl indigo yra gamtos dovana?  Po Černobilio padidėjo žmonių sergamumas vėžiu, tai gal indigo fenomenas irgi atsirado iš žmonijos padarytų klaidų? O šiaip iš kur žinai, kad žmonės tūrėjo telepatinių sugebėjimų? Jei ir tūrėjo kažkokių antgamtiškų galių, kodėl jos dingo?

xsistemax

#186
rugsėjo 24, 2012, 20:13:40 Redagavimas: rugsėjo 24, 2012, 20:25:44 by xsistemax
Pvz:jie bendrauja betarpiškai tarpusavyje ir su visais norinčiais,kurie pajėgūs įveikti tokio bendravimo keliamą šoką.Semiasi žinias iš lobyno,apie kurį supratimo neturim.Ir t.t.Reikėtų paskaityti senovės veikalus,ne tik mokyklinį istorijos vadovėlį.Pvz:Ramiojo vandenyno salose gyvena Diugonų tautelė,kuri akmenis iš vienos salos į kitą dar visai neseniai perkėlinėjo mintimis,nes techninių priemonių tam neturėjo.Kol neatėjo civilizacija ir nesujaukė jų protus.Šiuolaikinė medicina žino,kam žmogui reikalingi apie 30% smegenų,įdomu,kam skirti likusieji 70%?Tereikia tik išmokti jais naudotis.

crystal

#187
rugsėjo 24, 2012, 20:24:58 Redagavimas: rugsėjo 24, 2012, 21:58:59 by crystal
Kuo tu rėmiesi apie indigo bendravimą? Kokiuose senovės veikaluose apie tai užsimenama? Jei tarkim egzistavo tokios civilizacijos, tai netikiu, kad paprasti žmonės galėtų sujaukti jiems protus. Argi jie  netobūlesni tūrėjo būti?

xsistemax

#188
rugsėjo 24, 2012, 20:31:47 Redagavimas: rugsėjo 24, 2012, 20:40:31 by xsistemax
Egipto žynių turėtoje informacijoje apie Atlantidą minima,kad atlantai kaip energijos šaltinį naudojo grūdų gyvybinę energiją.Šita informacija buvo labai vertinga,nes buvo įslaptinta.Apskritai,informacijos šita tema pilna visur,tereikia tik pastebėti.Atskirti,kas fantazija,kas tikra.Sunaikinti mažos tautos mentalitetą labai lengva,žmonija tą daugybę kartų įrodė.O tas betarpiškas bendravimas truputį kitoks,nei visi įsivazduoja.Nori užduoti klausimą ir staiga pastebi,kad žinai atsakymą,negirdi jokio balso galvoje.Jausmas toks,lyg kas įspraudė į tavo atmintį naują failą.

astropasaulis

xsistemax, kaip manai, ar indigo vaikai pateisins visuomenės lūkesčius? Ar ne per daug iš jų siekiama? Kaip jie pvz pakeis valdžią, kaip prie jos prieis?

xsistemax

#190
rugsėjo 24, 2012, 20:45:34 Redagavimas: rugsėjo 24, 2012, 20:50:33 by xsistemax
Manau,kad taip,mes paprasčiausiai neturim kitos alternatyvos.Iš esmės gyvenam feodalizmo laikais,kai visa kas geriausia priklauso saujelei išrinktųjų.Tik vadinam visa tai kitais vardais.Stagnacija turi kada nors baigtis,nes dabartinė tvarka veda prie krizių,karų ir susinaikinimo.Nepastebėjau,kad indigo veržtųsi į valdžią,jiems ne valdžios ir garbės reikia.Savo pavyzdžiu parodys,kad galima gyventi kitaip,pasekėjų,manau,netruks.Nors kas ten žino,čia tik prielaida.

crystal

Šaltiniai apie Atlantidą manyčiau kiek perdeda, o ir šiaip jos egzistavimas ginčytinas. (arba aš dar neradau įtikinamos literatūros) Sunaikinti mažas tautas yra labai lengva, tačiau nemanau kad lengvai būtų pasidavę "supergalių" turintys žmonės. Visą savo egzistavimą žmonės gyveno karuose, krizėse, revoliucijose..tt Kaip dabar atrodys, kad pasaulį ims ir pradės valdyt indigo? Be karų, konfliktų, perversmu ir pan.? Utopinis gyvenimas neteks savo prasmės. Nebus siekiamybės.

eternal.bliss

Imeta, mintis, įdėjas, beto žmones taip valdyti galima. Nzn kiek čia tas bendravimas, bet padeda mažiau kalbėti ir lengviau supranta žmonės. :) O apie tą lobyną jau temą sukūriau kaip pasiekti paprastam žmogui.

astropasaulis

Indigo karta asocijuojasi su žmonių evoliucija, bet realybė visai kitokia. Kodėl atrodo, kad žmonės durnėja, išsigimsta vis labiau? Kur ta evoliucija? Kodėl ji ne visiems pasireiškia? Ar savo aplinkoje matote, ką nors panašaus į indigo vaikus?

astropasaulis


Aukštyn