Karmos diagnostika

Pradėjo Beelzebub, rugpjūčio 06, 2012, 14:43:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

Taigi, man įdomu ar kasnors skaitėt Karmos diagnostiką? Aš dabar turiu pirmas tris dalis, bet būtų įdomu išgirst atsiliepimų, jei kasnors perskaitė visas 12 dalių. Nes aš neturėsiu labai daug laiko skaitymui, o čia net 12 dalių, tai mąstau ar tikrai verta skaityt.

"Sergejaus Lazarevo "Karmos diagnostikos" yra 12 knygų, maždaug po 200 psl. kiekviena. Jose autorius, ekstrasensas ir bioenergetikas, save vadinantis informacininku ir tyrėju, plėtoja nuosavą Karmos teoriją, kuria siekia apibrėžti, kaip žmogaus gyvenimo nuostatos, jausena, sprendimai, elgesys įtakoja jo sveikatą, santykius, sėkmę, likimą ir dvasinę būklę."



Taigi, gal yra skaičiusių?

paragraf 78

Skaičiau pirmą dalį kažkada prieš kokius 13 metų, tada buvau sužavėtas, bet šiaip tai dabar kritiškai vertinu, nes kiek pamenu tai grynas įvairių religijų ir filosofinių sistemų kratinys. Žodžiu nieko įspūdingo.
Šiaip planuoju kada pasiskaityti savišvietai ką jis toliau rašo, bet tam reikia rasti laiko.

Beelzebub

Dėkui, kad atsakei. :) Na manau kad bandysiu skaityt, nors kai perverčiau man nevisai patiko kad ten tiek daug pavyzdžių ir Dievas gal kiek per dažnai minimas, na net nežinau, kas antram sakiny turbūt, tai truputį toks savotiškas kišimas, lyg autorius būtų perdaug įsitikinęs savo teisumu. Na bet aišku gal taip pasirodė dėl to, kad ne originalo kalba mano knyga, o lietuviškas vertimas.

Būtinai parašysiu, kai perskaitysiu pirmas 3 dalis.

paragraf 78

Ne visa literatūra kur vartojamas žodis "Dievas" yra tinkama dvasinė literatūra ;)

Beelzebub

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 06, 2012, 21:49:54
Ne visa literatūra kur vartojamas žodis "Dievas" yra tinkama dvasinė literatūra ;)


Suprantu, bet kai vis kartojasi sakinyje: "... ir ligos priežastis yra būtent nepakankamas tikėjimas į Dievą", "... kai nėra tikėjimo į Dievą, tada prasideda ligos", tai truputį atbaido mane nuo skaitymo. Nes gaunasi taip, jog jeigu aš išvis netikiu į Dievą (arba netikiu aklu tikėjimu ir man tai nėra pats svarbiausias dalykas), tai beveik ir nėra prasmės skaityt. Na, čia tik daugmaž ką pamenu iš knygos pavartymo. Kai perskaitysiu, tada gal aiškią nuomonę susidarysiu apie ką ten tiksliai kalbama.

.L.U.T.H.O.R.

Skaičiau pirmas tris dalis. Sakyčiau jisai turi savo teoriją kurią dėsto ir kuria remdamasis gydo žmones. Pasiskaičiau tik dėl įdomumo. Nes ten visokie dalykai kaip, jūsų vaikas dabar serga, nes prieš vaiko gimimą jūs neigėte meilę savo vyrui. Ar kas nors tokio. Na čia jo teorijos :)

Beelzebub

Tai jo, jis "plėtoja nuosavą karmos teoriją".

Aukštyn