Ar galite padeti?

Pradėjo hela, spalio 24, 2011, 16:38:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

hela

Insomnia pas tave tikriausiai buvo paprasciausia uzsilikusi siela jei pasventinimas padejo

paragraf 78

Abejoju, nes namas pakankamai nauajas, bute mirusių tada dar nebuvo, o prasidėjo viskas po mano eksperimentavimų su magija.

egle

Man nutiko kažkas panašaus, naktimis matau kažkokius žmonės žiūrinčius į mane, žinau kad tai ne sapnas, haliucinacija ar kas tik benori, kad ir kaip nerealiai tai skambėtų aš juos matau, vakar naktį išviso jau maniau, kad mirsiu iš baimės, miegojau ir pajutau,kad kažkas laiko ar spaudžia mano ranką, apėmė tas baisus jausmas kuris visada mane apima kai  pamatau tai ko neturėčiau matyti, atsimerkti tiesiog neišdrįsau, prisiekiau sau, kad tikrai neatsimerksiu ir net nepajudėsiu, o rankos spaudimas didėjo, tada net nemoku parašyti, nes sunku tai apibūdinti, bet mano akys tiesiog ėmė merktis, kad ir kaip keistai tai beskambėtu... greitai užsidengiau veidą kaldra, kad nieko nepamatyčiau, po kurio laiko tai dingo ir aš atsimerkiau, jau maniau, kad mėlynė bus, bet nieko nebuvo... Beje sklido kažkoks keistas garsas, tai nutinka maždaug tarp 3-4h. o po to užmigti jau beveik nebeįmanoma. Gyvenu nuomojame bute tad pašventinti jo neturiu galimybės, gimtuosiuose namuose jie yra pašventinti, nieko panašaus nėra buvę...Jau net nebežinau ką ir bedaryti anksčiau bandžiau melstis, bet tai padėjo neilgam. Turiu pripažinti kad niekada netikėjau jokiomis dvasiomis, vaiduokliais, visada viską bandžiau logiškai paaiškinti, bet kai tai nutiko man net nežinau... mane kankina klausimas kodėl man taip nutiko, o svarbiausia kaip to atsikratyti, nes jau nebeįmanoma taip gyventi, nemanau, kad čia su tuo mano butu kas blogai nes gyvenu jame neviena, o matau tuos ,,žmonės" tik aš... net neįsivaizduoju ką man daryti...   

paragraf 78

Tas laikas 3-4 valanda nakties yra vadinamoji Vilko valanda. Kada dedasi visokios baisybės ir lenda pačios niūriausios mintys. Tai gali būti nulemta ir įvairių psichologinių veiksnių.
O kodėl negalima pašventinti buto jei jis nuomojamas? Nesuprantu

egle

Tiesiog  visiems neskelbiu apie tai kas man nutiko, tą pasakoju tik geriems draugams, gyvenu ne viena ir jei pasakyčiau, kad va man vaidenasi reikia pašventinti namus, nežinau pagalvotu, kad aš trenkta

paragraf 78

O gal ir kitiems vaidenasi ir jie bijo tą patį pasakyti, nes galvoja kad juos palaikys trenktais?
Šiaip jei kiti nemato vaiduoklių, tai gali būti kad tai tėra tavo vaizduotės ar psichikos padarinys.

egle

Aš jau pavargau įrodinėti, kad tai yra tikrą, o ne mano vaizduotė ar panašiai, net neturiu tokio tikslo įtikinėti, įrodinėti, žinau, kad tą suprasti gali tik tas žmogus kuriam irgi kažkas panašaus nutiko. Jei prieš kokius 4 mėnesius man būtu kas papasakoja ką nors panašaus kas nutiko man, tikrai nebūčiau galėjusi to suprasti, ieškočiau logiškų, realių paaiškinimų ir tai savaime suprantam, bet dabar kai tai nutiko man, telieka tik prašyti kitų žmonių, kurie yra susidūrę su kažkuo panašaus, pagalbos

Bildukas

Egle , kazkur internete isskaiciau , kad uz tuos vaiduoklius reikia melstis , sakyti , kad jie eitu i sviesa - negalima ju gaileti ir bijoti , nes jie tuo gailesciu ir baime maitinasi. Jeigu tai nepades , eik i baznycia ir ieskok egzetoristo , ar kaip jis ten .Kunigai tikrai turetu kazka patarti .Jei vienas nepatars , kitas patars .Kas iesko , tas randa . Iseiti visada galima rasti , net jeigu nenori , kad kazkas suzinotu , galima gi laika nutaikyti kai to kazko namie nera .Nesedi gi tie tavo kambariokai visa laika namie. Sekmes .

paragraf 78

Galimas dalykas yra užpirkti mišias už tą žmogų kieno dvasia vaidenasi, jose sudalyvauti ir melstis.

Mayhem

Manau ne sapnai kalti. Teko bendrauti su zmonemis, kurie nuo panasiu situaciju nukentejo. Negaledavo atsikelti, spausdavo kazkas prie patalo, stumdydavo vaikstancius, nutempdavo antklodes ir t.t. Kunigas tik vienam is ju padejo. Namu sventinimas ir zinoma, misiu uzpirkimas. Butu gan gerai suzinoti, kas tame name seniau gyveno. Nebutinai kazkas turejo mirti butent ten, uztenka to, kad butu prisirise prie namo. O jei sakai, kad tai demonas(manai), taip jau kita kalba. Vadinasi zmogus buvo savizudis(reliausias variantas), nes auka yra kas kita. Netgi gali buti name mires zmogus, kazkas jo dar dabar labai gedi ir tai, atidaro kaip ir savotiska portala kitiems. Jei nori, galima pameginti padeti. Parasyk man privaciai, pasakysiu ka daryti, jei kunigo kviesti nenori. Zinoma, neesu egzorcistas ar sventuolis, bet pameginti galima. Teko susidurti ir spresti.

snaiper3

Citata iš: Mayhem  lapkričio 10, 2011, 10:47:00
Jei nori, galima pameginti padeti. Parasyk man privaciai, pasakysiu ka daryti, jei kunigo kviesti nenori.

tu eglei ar man parasei?

siaip kalbant apie mane, kol kas viskas ramu naktim, namu dar nesventinau ir nezinau ar pavyks tai padaryti
prisimiau dar kelias detales, kurias privalau paminet :
1. kai nuejau i savo kambary, pabuvus ten kelias minutes, gal net ne pilna minute, pradejo galva skaudet, nors visa vakara neskaudejo... tai buvo keista, nes dazniausiai skauda visa vakara, o ne nuejus i viena ar kita vieta. kita nakty buvo tas pats, kai maciau "juos" dviese
2. ta paty savaitgaly radau savo stalciuje isardyta raktu pakabuka ir po visa stalciu ismetytus raktus, vieno rakto dar ir dabar truksta. tas pakabukas yra toks uzsukamas ir jis kartais atsisuka... bet, kad raktai taip butu ismetyti po visa stalciu yra neymanoma.

name yra buves pasarvotas mano senelis,jis mire nuo insulto ar infarkto ligonineje, kiek zinau.

TinSoldier

Jaučiu, kad vėl ką nors įžeisiu ar supykdysiu, bet ai.. que sera, sera.

Aš vienas pastebėjau, kad dažniausiai vaidenasi ne konkrečiose vietose, tačiau konkretiems žmonėms? T.y., dažniausiai būna dvi kategorijos žmonių: kuriems pastoviai vaidenasi ir kuriems niekada nesivaidena. Turiu galvoje tą rimtą vaidelenimąsi, o ne vienkartinį keistą garsą ar sušmežavusį šešėlį, kurie pasitaiko praktiškai visiems.

Kad ir čia forume, manau, yra ne vienas, kuris per savo gyvenimą susidūrė su kokiais 10 rimtų vaiduokliškų išgyvenimų. Kur tik bepasisuka - ten šmėkla kokia nors. O kiti, kad ir kaip besistengų, kad ir kur besilankytų, kad ir ką bedarytų - nieko nepatiria. Arba jei name gyvena šeima, dažniausiai vaidenasi tik vienam žmogui. Tai kažkas kalba su juo, tai galvą glosto, tai daiktai kilojasi ir pan. Ateina koks nors svečias į kambarį - vaiduokliai pradeda slėpynes žaisti.

Todėl negaliu nepaklaust, kodėl beveik niekas niekada nesusimasto: gal čia su manim problemos? Kodėl žmonės pradeda ieškotis kunigų, egzorcistų, visokius šventinimo ritualus atlikinėti, tačiau niekada neieško iš tiesų jiems reikalingos pagalbos: http://www.psichiatrai.lt/ ?

Nesakau(nors manau), kad absoliučiai visi vaiduokliai - tik smegenų pokštų rezultatai. Nesakau, kad matantys vaiduoklius - psichai. Tik paminiu dar vieną būdą kaip galima atsikratyti dvasių - gaunant medicininę pagalbą. Nei vienas nesam apsaugoti nuo asmenybės sutrikimų ar haliucinacijų. Tai nėra beprotystė - tiesiog labai realios ligos. Aš čia nebandau įžeisti, tiesiog sakau kaip gali būti. Jei nepadeda nemokami šventinimai, kunigai ir pan. gal vertėtų atgailėti kelis šimtus litų ir gauti tikrą/kitokią pagalbą?..

snaiper3

kazkada galvojau, kad tai haliucinacijos ar vaizduotes isdaigos...
bet... dabar esu isitikinus kitaip... nezinau pats/pati esi tai patyres ar ne kazka panasau,bet kai susiduri su tokiais dalykais imi galvoti kitaip...
aisku hipnoze padetu visiskai isiaiskint, bet ne visi turi pinigu...

dvasiu pasaulis ne zmogaus zaislas, dazniausiai ir gyvenime tie kuriai stengiasi isvysti ka nors, kad ir nso, to nepamatis, o tie kurie to nenori ar net bijo - butinai ka nors pamatis, tas pats , mano nuomone, ir su dvasiom...

kiekvienas turi savo nuomone ir mano nuomone tokie dalykai yra tikri, o ne zmogaus smegenu isdaigos

tarkim nueisi pas psichologa, papasakosi jam sitai, ir kas tada? psichiatrine ligonine? vaistai?
o kaip tie zmones kuriem padejo egzorcistai ir pan? tiesiog "placebo" efektas? taigi ir kunigai,egzorcistai ir visi liudininkai irgi turetu krieptis i psichitra del masines psichozes?

paragraf 78

Žinoma, dalis vaidenimusi yra psichikos išdaigos, dalis ne. Kai kurie žmonės jautresni dvasiniam pasauliui, gal todėl jie dažniau jį pamato.

TinSoldier

Citata iš: snaiper3  lapkričio 20, 2011, 12:34:48
<...>tarkim nueisi pas psichologa, papasakosi jam sitai, ir kas tada? psichiatrine ligonine? vaistai?
o kaip tie zmones kuriem padejo egzorcistai ir pan? tiesiog "placebo" efektas? taigi ir kunigai,egzorcistai ir visi liudininkai irgi turetu krieptis i psichitra del masines psichozes?


Taip, greičiausiai vaistai, pokalbiai su psichologais ir pan., nes vaiduoklių matymas gali būti šizofrenijos ar pan. ligų požymis. Ir tai yra pakankamai rimta liga. Mano nuomone, taip, žmonėms, kuriems padėjo egzorcistai, suveikė saviįtaiga. Nežinau nei vieno atvejo, kuomet nešališki liudininkai būtų matę rimtus vaiduoklių apsireiškimus per tą egzorcizmo seansą. Tik, aišku,  patys egzorcistai mato, nes tai jų darbas. Aišku, kad artimieji mato, nes tai jiems įteigia egzorcistai ir kunigai.

Pvz, gerai žinoma istorija su Anneliese Michel, kuri tipo buvo apsėsta demonų. http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk Garsai ir vaizdai tikrai kraupūs. Kiek žinau, per egzorcizmus pradėdavo kalbėti ir lotyniškai ir pan. Visi tai matė ir girdėjo. Tai nebuvo masinė psichozė. Tiesiog visų tų 'liudininkų' klaida. Kai jau nuegzorcistino mergaitę iki mirties, paaiškėjo, kad ji sirgo šizofrenija. Bet visi tie 'liudininkai', buvę egzorcismo seansų metu, būtų galėję prisiekti, kad taip, ji tikrai yra apsėsta.


Aukštyn