energija

Pradėjo advena, birželio 03, 2012, 19:06:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

Man atrodo jog kiekvienas zmogus skleidzia savo energija. vienu zmoniu energija gera, kitu bloga, treciu "gliti"... daiktai savo energijos neskleidzia, jie pasisavina energijos is zmogaus kuris yra daikto ar gyvuno savininkas. juk jums yra buve taip, kad paeme kito zmogaus daikta jauciat ta zmogu, arba jauciates nemaloniai kito zmogaus namuose. ar tai kuonors susija su cakromis?

vitake

Su čakromis tai nesusija , čakros veika žmogų, bet daikto tai neliečia. Energetika vyrauja visur, tik nevisi tai jaučia, daiktai taipogi kaip ir sakei pasiima žmogaus energija (išskyrus akmenis, augalus ir tai kas gyva ,jie turi savo energija). Aš savo daigtams perteikiu tam tikros energijos ir stenguosi, kad kiti žmonės (tokie kaip mano sesuo) jų neliestu ar nenešiotu, nes tą energija gali sutrigdyti.

advena

o kaip tu perteiki tam tikros energijos?

vitake

Būdu pilna, dažniausiai tiesiog iš oro žinau ką man reikia daryti ir kokia energija reikia "patalpinti". Vienas iš mano būdu: pirmiausia reikia nuplauti šaltu vandeniu (kad senoji energija išsisklaidytu), laikyti tarp delnų ir mintimis perteikti tam tikrą emociją, energija. Taip pat gali padėti ant akmenų sušildytu tavo delnais ir palikti ant saulės, arba žvaigždėtą naktį prieš menulį, priklauso nuo to kokią energiją nori perduoti.

advena

o jaigu as noriu nemegstamam zmogui perduoti bloga energija tai ka man tada reikia daryti?

vitake

Na tai juodoji magija. Gali naudotis Vudu leles, bet lazda turi du galus taigi su tuom atsargiai.

advena

na Vudu leles visai kas kita. man idomu kaip daiktui perteikt blogaja energija arba pavyzdziui ar galima "issivalyt" savo blogaja energija?

vitake

Išsivalyti gali po šaltu vos ne lediniu vandeniu, i kurį taipogi idesi gerų minčių. Bloga ar gera energija priklauso nuo minčių. Tai ką tiek reikėjo tam žmogui padaryt, kad susilauktu tokios tavo rustybes?

advena

Citata iš: vitake  birželio 03, 2012, 19:45:48
Tai ką tiek reikėjo tam žmogui padaryt, kad susilauktu tokios tavo rustybes?

gal geriau nesvarbu. :)

.L.U.T.H.O.R.

Prisižaisit vaikai :)

advena

ka prisizaisim?

.L.U.T.H.O.R.


advena

kaip suprasti? as juodaja magija nesinaudoju.

Asasinas

Bet kokia magija/energija gali padaryt žalos, baltoji ji ar juodoji.  :D

.L.U.T.H.O.R.

Vien klausimas, kaip perteikti blogąją energiją... Nusivalyt ją tik ir palikt žemėj, ar nusiplaut.

Aukštyn