Legalūs narkotikai

Pradėjo TinSoldier, gegužės 10, 2012, 17:16:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

gegužės 10, 2012, 17:16:46 Redagavimas: gegužės 10, 2012, 17:21:33 by TinSoldier
Kiek pabodo tie meinstryminiai narkotikai, norisi kažką egzotiško išbandyti :))

Tiksliau, turiu galvoje, kokias nors žoleles, augaliukus ir pan. Neturiu galvoje kokios nors chemijos ar pan. mėšlo. Ir neturiu galvoje ko nors nerealiai brangaus ir nelegalaus (nebent turit gerų kontaktų ;D )

Ar yra galimybių Lietuvoje užsisakyti kažko panašaus kaip čia:
http://www.happyhighherbs.com/
http://www.growhigh.co.uk/index.html

Žinau, kad gaaalingą haliucinogeną galima pasigaminti iš raudonųjų musmirių. Bet jis, kaip suprantu, per daug gerai per galvą kaltų:

Dar kartą įspėju visus, besidominčius šia patirtimi, - tai yra mirties (ir atgimimo) patirtis, kuri nėra skirta kiekvienam. Jei kam nors iš čia besilankančių nenaudėlių teko vartoti Lietuvoje nelegalių psilocibino turinčių grybų, ši patirtis bus visiškai kitokia. Ir nebūtinai pati geriausia.

Amanita muscaria poveikis nepanašus į nieką kitą. Galbūt tik į būseną, kai žmogus yra netoli mirties. Kai susispaudžia laikas, gali tikėtis prieš save žybsniu pralekiančio gyvenimo. Jei supranti reinkarnacijos idėją, gali pagauti savo ankstesnės mirties idėją. Todėl šis per akimirką pralekiantis gyvenimas tau bus pažįstamas.

Tau nereiks sakyti „Ei, jaučiausi taip, lyg mirčiau". Tu paprasčiausiai žinosi, kad miršti. Jei netiki reinkaranacija, ji neturės jokio poveikio tavo patirčiai. Tiesiog žinok, kad tau prieš akis prabėgs tavo gyvenimas ir interpretuok tai, kaip tik nori.


Pradžiai norėtųsi ko nors silpnesnio :)

P.S. Kaip iš musmirių pasigaminti: http://anarchija.lt/component/content/article/79-pasidaryk-pats/30472-pasidaryk-pats-magiskoji-amanita-muscaria

Smygolas

Imk psichotropus, jei norisi.. Yra tokių.. Astralinių :)

RoxiO

Geras su tom musmirėm. :D

LMX

Jo musmires gan idomu. Man idomiausia tai, kad ju poveikis priklauso nuo dziovinimo. Jei dziovini ant saules, tai nuo UV spinduliu, juose formuojasi kita medziaga, negu dziovinant tamsoje ...

Ezekiel

#4
balandžio 08, 2013, 18:23:55 Redagavimas: balandžio 08, 2013, 18:33:08 by Ezekiel
Iš legalių nėra nieko ypatingo, bet galima rasti. Žinoma reikia įvertinti ko tu konkrečiai nori - ar tik pakelti nuotaiką, sustiprinti sapnus ar vizualių haliucinacijų su spalvota geometrija, ar fraktalų kosmose, erdvėlaivyje bendrauti su ateiviais, elfų mašinomis ir patirti stiprius dvąsinius išgyvenimus?
Aš nerekomenduočiau vartoti musmirių, nes jame esantis veiklusis alkaloidas muskarinas žaloja smegenis. Dar labiau žaloja alkoholis. Matyt todėl vartojantis musmires ar alkoholį pasidaro agresyvus kaip atsakas į žalą. Skandinavų mitologijoje paprasti kareiviai virsdavo siautėjančiais bersekeriais kai prisivalgydavo musmirių. Beje daugelio potyriai kiek skaičiau buvo pragariški. Bet turių pripažinti mūsų šiauriečių kultūroje, ypač Kalėdos yra susijusi su šiais grybais.

Legali yra durnaropė. Bet išbandžiau 25 daturos sėklas (norėdamas pagyvinti sapnus) ir efektas buvo keistas - kūnas atrodo lyg svetimas, o nuo stipresnių dozių painiuojama iliuzija su realybe. Girdėjau, kad skopalaminas naudojamas proto manipuliacijai ir jei papurkšti į žmogaus kvėpavimo takus jis pasidarys paklūsnus.

Jonažolė gali pakelti nuotaiką ir geriau gydo depresiją nei sistetika. Joje yra daug melatonino - miego harmono, todėl pagerina sapnus. Valerijonas stiprus migdomasis augalas, ramina ir pagerina sapnus. Girdėjau, kad svaiginamasi ir kalpoke, bet mažai žinau.

Jei nori gerų vizualių haliucinacijų ar net kalbėti su būtybėmis gali tekti paieškoti psilocybe genties grybų. Nors jie laikomi nelegaliais Lietuvoje, galima pigiai ir sporas neturinčias kontroliuojamų medžiagų, tačiau čia reikės kantrybės auginant ir geriausią auginti miške.
Paprasčiausia būtų pabandyti paieškoti gamtoje magiškų grybų. Lietuvos klimate gali pasitaikyti psilocybe semilanceata, cyanescens ir azurescens genties grybai, tačiau nelabai sekėsi rasti rytuose matyt dėl to, kad oras per sausas, nežinau? Jie mėgsta šalti ir didžiausią tikimybė semilanceatas rasti rudenį pievose (temperatūra 5-10C) kur ganosi stirnos, avis ir t.t. Cyanescens ir azurescens auga ant medienos, juos nu kitų grybų galima atskirti pagal mėlynavimą pažeistose vietose, tai psilocino oksidacijos reakcija. Cyan ir reiškia mėlyna atspalvį.

Jei domina ateiviai ir elfai, kelionė po kosmosą ir fraktalų pasaulį, patirti keistenybes, ekstazę, numinozę ir praplėsti sąmonę toliausiai nueisi su DMT. Populiariausi jo šaltiniai mimosa hostilis šaknų žievės ekstraktas, kuri verdant vartoja su MAOI kaip ayahuaska ar jei nori galingiausio efekto trunkančio tik 5min reikia DMT išgryninti ir rūkyti. Kadangi turi kontroliuojamos medžiagos uždrausta prekiauti.
Vis tik valdžios planai uždrausti visiškai svaigalus ir jų šaltinius yra absurdiškas. Daugelis augalų, kurių neįmanoma tiesiog sukontroliuoti turi DMT. Phalaris arundinacea, aquatica ir nendrės plačiai paplitusios Lietuvoje. Viduržemyje paplitęs trumpaspyglis strypainis (p. brachutachys) iš viso turi net 3% DMT ir beveik gryno! http://lt.wikipedia.org/wiki/Trumpaspyglis_strypainis
Vis tik tai dar mažai ištirtas augalas ir baiminamasi gramino, kuris pakenkė avių smegenims nors kaip veikią žmogų dar neaišku. Vis tik labiau žinoma p. aquatica AQ1 turintis daugiausiai iki 1% DMT ir kitų alkaloidų (tam tikromis sąlygomis gali pagaminti jų daugiau).

Jei domina galių pateikti sąrašą augalų galinčių augti Lietuvoje, su alkaloidų kiekiais ir nuotraukomis. Galiu papasakoti kaip atlikti ekstrakciją.


la.benas

Ezekiel, būtų labai malonu :)

LMX

CitataLegali yra durnaropė. Bet išbandžiau 25 daturos sėklas (norėdamas pagyvinti sapnus) ir efektas buvo keistas - kūnas atrodo lyg svetimas, o nuo stipresnių dozių painiuojama iliuzija su realybe. Girdėjau, kad skopalaminas naudojamas proto manipuliacijai ir jei papurkšti į žmogaus kvėpavimo takus jis pasidarys paklūsnus.


Patarciau atsargiau su Datura, ji pavojinga tiek savo toksikaliom savybem, tiek atidaromom samones busenom, kuriose tu nelabai gali arba isvis negali saves kontroliuoti...
Taip, Scopolaminas ziaurus manipuliacinis narkotikas, zmogus darys viska ka tu liepsi, ir bus labai patenkintas, kad vykdo tavo paliepimus. Ir kas svarbiausia kita diena jis nieko neatsimins ... Bet pavojinga su juo, labai lengvai galima nuzudyti zmogu, nes ne visi vienodai toleruoja Scopolamina, o jo reikia labai nedaug...

la.benas

#7
balandžio 08, 2013, 18:49:11 Redagavimas: balandžio 08, 2013, 18:52:09 by la.benas
Man reikėtų kokio haliucinogeninio daikto, arba ko nors, kas sustiprintų sapnus. Tik nesinorėtų eit į vaistinę, baisu ten :D

P.S http://thehappyherbshopfremantle.com/stamen-power/ pakelį galima gauti nemokamai, jei įsirašai jų programėlę. Info čia : http://happyherbcompany.com/HHC-app
Dar jų yra, gal kas nori pamėgint?

2Pacas

Ezekiel,papasakok lietuvoi kokiu galima rast

la.benas

#9
balandžio 08, 2013, 19:12:29 Redagavimas: balandžio 08, 2013, 19:20:52 by la.benas
Galėsim eit visi braidžiot pievom ir laukais :D Žolės mieste juk neauga :D

ponaitis

Priimsit? :DDD O dėl narkotiku,tai kur randasi pasidalinkit,ne vien pavadinimais(nu bent kokia foto imeskit kad vaizda susidaryt :) ) ir Ezekiel,gal turi daugiau tokiu legaliu? :D

.L.U.T.H.O.R.

Protu susikurkit visas tas būsenas, jei jas kursit dirbtinai, tai naudos mažai bus.

LMX

Teisingai pasakyta :)

la.benas

Kad čia ypatingų įgūdžių reikia :(

.L.U.T.H.O.R.

Nepasakyčiau, kad ypatingų.

Aukštyn