Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Zozuole

Citata iš: Benamis  sausio 27, 2013, 13:06:23
Baltas pavydas... :-\
Mao nuomone nėra čia ko pavydėti, nes jei taip kiekvieną sapną valdysiu, greitai atsibos ir nebeturėsiu ką veikti. :) O imt ir nebemąstyti sapnuojant nebeina..

Master

Na, galima išsitreniruoti, statyk žadintuvą kas valanda ir taip visa nakti, nespės sąmone užmigti. Och, btw gali prieš miega kurti siužetus, nesvarbu ką, belenką, esme, kad priprasi valdyti mintis, veliau atrodys  natūralu:)

Zozuole

Citata iš: Master  sausio 27, 2013, 13:47:38
Na, galima išsitreniruoti, statyk žadintuvą kas valanda ir taip visa nakti, nespės sąmone užmigti.

Gyvenu ne viena ir prižadinčiau namiškius.. Atmetam šitą.. :D O dėl tų siužetų, tai bandžiau jau, bet nelabai gaunas dar... Gal per laiką.. :)

Master

Citata iš: Zozuole  sausio 27, 2013, 13:53:25
Gyvenu ne viena ir prižadinčiau namiškius.. Atmetam šitą.. :D O dėl tų siužetų, tai bandžiau jau, bet nelabai gaunas dar... Gal per laiką.. :)
Gi sakei, kad tau savaime išeina  :/.
Na nesvarbu :D

Zozuole

Na kai sapnuoju ir valdau aš juos, bet dėl siužetų prieš miegą, tai bandau kąžką, bet pamirštu.. :D Dabar kas nakt bandau susapnuot vieną dalyką, bet būtent jo neišeina, nes neatsimenu, kad būčiau galvojus ir norėjus apie tai sapnuot. :D

Master

Ech... siužetas reikalingas tam, kad suprastum, kad gali būti padėties šeimininkas. Vaikystėje nemėgau miegoti, todėl sugalvojau tokį būda: kurti pasakas taip bus smagesnis miego laikas. Stengdavausi kuo tikroviškiau viska sukurti, pojučius, spalvas, jausmus. Kartais pasistengdavau ir įtraukdavau save į siužeta ir fak´inau sapnus. Rezultatas buvo toks-man taip patiko ¨kurti¨, kad sapnuodama susiprasdavau, kad miegu ir tęsdavau savo kūryba. Kadangi kūnas miegojo, bet dalis sąmonės turėjo tikslą tęsti siužetus, gaudavau sapna, tokį, kokio norėdavau. Siužetus praktikuoju ir dabar, jie padeda ir sąmoningam sapnavimui, ir savianalizėje.
Toliau.. buvo ir man taip, kad negaudavau to ko noriu, o pats procesas užimdavo nemažai laiko, nepamenu kaip tai išsisprendė, bet geriausia būtų to neskubinti. Jeigu nėra tvirta psichologinė būsena sąmoningas atsisuks prieš tave, buvo, kad nesąmoningai pritraukdavau viska ko bijojau, o kovoti su tuo buvo sunku, nes sąmonė nebuvo pakankamai išlavejusi.

Evilazh

#201
sausio 27, 2013, 16:36:50 Redagavimas: sausio 27, 2013, 16:40:16 by Evilazh
Sapnavau, kad einu maudytis į vonią.. pradėjau pirma nusirengti, žiūrėjau į veidrodi.. ten kaip ir susiliejęs vaizdas buvo.. neaiškiai mačiau, tada paėmiau kamšti voniai užkimšti.. ir iš skylės pradėjo lysti purvina ranka be kelių pirštų.. labai baisiai atrodė, ir šviesa dingo, pradėjau bėgti sapne ir pabudau iš sapno..  Jau atrodo 4 kartą sapnuoju tai, viena karta ranka buvo ir žalios spalvos.. Įdomu ką tai galėtu reikšti.

Master

Jeigu dažnai kartojasi galbūt esi terorizuojamas astalinės plotmės numirėliu, parazitu... ir t.t.. Arba esi užprogramavęs ką nors pasąmoneje.

Evilazh

Galiu pasakyti, kad labai keistų įvykių buvo mano gyvenime, kai buvau mažiukas mirė mano tėtis, tada sapnavau ši sapną, sapnavau kai ir užaugau, tarp šito sapno yra kelių metų pauzės, kai rasiu laiko sukursiu tema apie mano įvykius gyvenimo, buvo daug keistų dalykų kai mirė tėtis, mirė kai mano buvo 3 metukai. Kai aš buvau 6 metų kažkur, buvau kambarį kuriame jis buvo šarvuotas, miegojau vienoje pusėje o sesė mano kitoje, aš buvau toje kur virš manęs buvo nuotrauka mano tėčio, ta pati nuotrauka kurią nešė per laidotuves, baltai ir juodai.. tai aš mažas gulėdamas, jaučiau šilumą, jaučiau kvėpavimą.. ir tyliai kažkas man kažką sako, neaiškiai buvo, atsimerkiau tada.. ir pamačiau tėti ore, virš galvos mano, baltai švietė.. staiga pradėjau rėkti, buvau labai labai išsigandęs, prikėliau su savo rėksmais ir sese ir mama kitame kambaryje, tada pasakojau mamai tai daug kartų, manim ji tikėjo. Pas mus namuose buvo daug keistų dalykų, tai buvo paveikslas Marijos nukritęs ant manęs, buvo pakabintas ant kabliuko, aš mažas buvau ir ant lovos sėdėjau, žiūrėjau televizorių, tada ant manęs ir nukrito paveikslas, kažkaip atsikabino, pirmą ir paskutinį kartą..

Mama sakė, kad tėtis labai norėjo berniuko, manim pasidžiaugė tik 3 metus, mirė užsimušdamas su mašina kai prabėgo elnias per kelia, buvo vėlu, tamsu ir tėtis greitai važiavo.. dabar man jau bus 19 metų, man daug buvo tokių nelaimių atsitikę, labai domiuosi parapsichologija, vaiduokliais, ir kitais dalykais, šis puslapis manau geriausias mano atradimas, pasidalinti savo patirti su jumis, skaitytojais ir žmonėmis kurie apie tai irgi išmano ir taip pat sužinoti dar daugiau.

Norėčiau sužinoti, ką apie tai manote, ačiū kad perskaitėte iki galo viską.

Master

Perskaičiau...   :D
Ir prisiminiau vieną dalyką-  Tarkim kai labai sunkiai sergate (pvz: aukšta temperatūra) ką sapnuojate? Mane kankina sapnas kuriame sapnuoju siūlų rutulius ir asmenis, kurie juos suka. Įdomu nes ir mano draugė taipat. Taigi įdomu, gal ir dar ką nors kankina ¨ligų¨ sapnai ir kokie jie?
Na.. o dabar į tema - Na nežinau, tekstas gan abstraktus, kad galėčiau ką nors pakomentuoti. Na, manau, kad iš visko galima ¨išlipti¨. Keisk mąstysena, spinduliuok pozityvą ir visur ieškok to kas ji skleistu. Tai turėtu padėti išvengti kitu nelaimiu :)

la.benas

Man kai daug temp. daug būna, sapnuoju raudonus didelius rutulius, kurie rieda ant manęs, taip pat sapnuoju negerus (nežinau kodėl) žmones, kurie vėl gi griūna ant manęs. Ir toks keistas būna svorio pojutis, net nemoku paaiškint :/ Labai nemalonu

Master

Va va panašiai ir pas mane. Dažnai sapnuoju, kad artimieji užridena tuos ritulius ant manęs. Kažin kokia tai turi psichologinę ir biologinę reikšmę.

Zozuole

Su tais rutuliais prajuokinot.. :D Gaila, kad aš neatsimenu ką sapnuoju su temperatūra.. :-X Dabar jos turiu, tai gal pavyks ką naktį susapnuot panašaus. :D

la.benas

Nepavyks... Man dažniausiai būna pirmą naktį, kol dar nevisai sergu. Ta naktis būna sunkiausia, o ant kitos dienos jau sergu. Ir temp. turi būti aukšta, apie 38+ arba 39+.

Master

Ech... Va būtent taip ir būna :..D.

Aukštyn