Dažniausiai pasitaikantys negatyvo pavyzdžiai

Pradėjo Vendigo, spalio 21, 2015, 21:08:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vendigo

Trumpa bendra informacija.

Prisritas- pakenkimo forma, kuri persiduoda nuo vieno žmogaus kitam dažniausia tai atsitinka viešojoje erdvėje per masinius renginius arba tiesiog žmogus gyvena geopatogenineje zonoje. Simptomai- žmogus tampa ypač irzlus ir viskuom nepatenkintas, kabinėjasi prie kiekvienos smulkmenos, ko anksčiau nedarydavo.

Nužiūrėjimas- persiduoda per akis. Nužiūrėjimo simptomai-bendras silpnumas ,naktiniai košmarai, nemiga.

Sąmoninga raganystė- daroma specialiai norint pakenkti konkrečiam asmeniui. Simptomai : Žmogui užsidaro visi keliai, byra reikalai, susitikimai ir tai tęsiasi gana ilgą laiką.

Pririšimas -daroma irgi specialiai konkrečiam žmogui, kad atimti jo valią ir energiją. Simptomai : asmuo netenka piniginių įplaukų, darbe nesėkmės.Nuolankiai vykdo vieno asmens visus norus ir nurodymus.

Pakiša - Jeigu jūs prie savo buto durų radote papiltą vandenį, primetytų šiukšlių, žemės, pūkų, plaukų, siūlų arba durų rankena išmuiluota - tai vadinas podklad, lietuviškai turbūt skambėtų-pakiša. Pakišą daroma, kad visai šeimai ar konkrečiam asmeniui nesisektų.

Pakišos negalima imti rankomis.Geriau sušluoti ant popieriaus lapo ar semtuvėlio, nunešti kuo toliau namų ir jeigu degantis daiktas-sudeginti, jeigu ne-užkasti.Šluotos ir semtuvėlio namo nebesinešti.

Aukštyn