Stormfront

Pradėjo Jimas, vasario 18, 2015, 22:27:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Jimas

Citata iš: paragraf 78  vasario 20, 2015, 19:36:03
Citata iš: Jimas  vasario 20, 2015, 19:30:42Kyla klausimas, o nuo kada būti Europiečiu yra blogai? Nuo kada didžiuotis kuo esi yra blogai? Čia tipo turim gėdytis ar ką?


Na man asmeniškai vienu metu buvo etapas, kad man tikrai buvo gėda už visą baltųjų rasę. Jie tiek kitas rases išnaudojo ir naikino, kad tikrai buvo gėda kad esu vienas iš šios rasės atstovų. Pvz. afrikiečių vergų išnaudojimas ir nelaikymas žmonėmis, indėnų masiniai naikinimai, evenkų ir kitų panašių tautų nugirdymas ir t.t.
Na bent tiek guodžiau save, kad iš senelės pusės manyje yra šiek tiek totorių-mongolų kraujo :)

Jimai, būtinai paskaityk mano nurodytą knygelę :)

Bet juk mongolai-totoriai irgi buvo užkariautojai, kovėsi prieš kiniečius, paskui skverbėsi link Europos, žudė rusus, ukrainiečius ir t.t. Čia žiūrint iš kokio taško pažiūrėsi, žmogus turi tokį žvėrišką instinktą, tai būdinga visiems žmonėms, nesvarbu iš kur tu būsi, iš Afrikos ar Europos. Aš asmeniškai neturiu tokio dalyko kaip gėdos jausmas, sakau ką galvoju, tikriausiai galėčiau būt geru politiku :D

paragraf 78

Citata iš: Jimas  vasario 20, 2015, 19:53:53
Bet juk mongolai-totoriai irgi buvo užkariautojai, kovėsi prieš kiniečius, paskui skverbėsi link Europos, žudė rusus, ukrainiečius ir t.t. Čia žiūrint iš kokio taško pažiūrėsi, žmogus turi tokį žvėrišką instinktą, tai būdinga visiems žmonėms, nesvarbu iš kur tu būsi, iš Afrikos ar Europos. Aš asmeniškai neturiu tokio dalyko kaip gėdos jausmas, sakau ką galvoju, tikriausiai galėčiau būt geru politiku :D


Čia esmė buvo tai kad aš ne visai europidų rasės atstovas :)
Žinoma, kiekviena rasė vykdė užkariavimus ir t.t. Bet tokių mastų ir ilgo laikotarpio kiek europiečių kilmės žmonės, turbūt nepasiekė nei viena rasė.
Labai keista tai, kad baltieji laiko save aukštesne rase, nors turi silpniausią genotipą :)

Yra geras anekdotas:
Negras sako: štai mes negrai, kai gimstame būname juodi, kai pykstame būname būname juodi, kai mus pykina būname juodi, kai užsistatome mėlynę būname juodi, o jūs baltieji, kai gistate būnate raudoni, kai supykstate vėl paraustate, kai jus pykina, jūs pažaliuojate, kai pasidaro silpna išbalate, kai užsigaunate ta vieta pamėlynuoja, tai ir noriu paklausti, kodėl jūs mus vadinate spalvotais? :)

snofru

@Jimas "Arbeit macht frei" užrašas ant vartų nacių koncentracijos stovyklose, Dachau, Auschwitz'e, Osvencime ir daugelyje kitų.
daugiau info galima rasti čia https://en.wikipedia.org/wiki/Arbeit_macht_frei

Iron Tara

Nežinau, visas tas skirstymas į rases man atrodo gan pasenęs dalykas. Na taip, fiziškai mes skiriamės, bet kas sugebės ištirti kiekvieną rasės atstovą atskirai? Kai įsikalba, kad jie yra kitokie lyg visai skirtinga rūšis, tuomet tokiais ir tampa.

Man dar kvailiau skamba, kai sako: gėdijausi, jog buvau baltasis, arba, kaip nenorėčiau būt juodasis ir t.t. Mano suvokimu tai reiškia, jog žmonės vis dar gilūs materialistai ir galvoja, jog jų odoje esantis pigmentų kiekis, krūtinės apimtis, bambos skersmuo daug lemia ir net padaro juos garbingesniais žmonėmis ar kilnesnėmis būtybėmis.

Niekas neliepia bučiuliautis ir toleruoti piktybiškai besielgiančių mongoloidų, melagių negridų ar piktaliežuvaujančių baltųjų.

Ir tie istoriniai įvykiai, kuomet žmonija buvo ''valoma'' nuo vienų ar kitų rasių, kitos buvo išnaudojamos ir t.t., man skamba taip pat kaip, tarkim, sakytų kas nors ''nebandyk pamanyti, jog aš esu gėjus vien dėl to, jog dažau plaukus ar kišuosi marškinėlius į kelnes. Aš tik nemėgstų žydų''.

Gal suaugs žmonės kada nors? O gal ir ne... Aš tai toliau stovėsiu ir žiūrėsiu į tą liepsną.

unkinownnnnn

Man tiesiog juokas ima paskaičius kai kuriuos jūsų komentarus :D ypač  patiko "Visi išradimai buvo išrasti baltųjų, garsiausi protai taip pat buvo iš Europos tai daug ką pasako." Taip, gal ir dauguma dalykų tikrai buvo išrasti baltųjų ir tikrai mūsų rasė išsivystė daug greičiau negu tamsiaodžių, bet tam yra priežastis. Visų pirmą jų klimatas, pats gyvenimo būdas visai kitoks, Europos šalys yra ir buvo turtingesnės, kol mes išradinėdavom dalykus, dauguma jų galvojo iš kur gauti maisto ir pan. Apie Ameriką tai išvis patyliu, kaip tamsiaodžiams reikėjo kažką išrasti ar šiaip tobulėti, jei jie buvo vergai? O apskritai apie tuos išradimus tai čia ginčytinas reikalas. Pagalvokit apie egiptiečius? Visa jų architektųra ir pan. Taip pat medicina, net pats Homeras sakė, jog Egiptiečiai turėjo daugiau gabumų šioje srityje negu bet kokia kita rasė; matematikos ištakos taip pat priskiriamos Afrikai; seniausi meno gaminiai rasti pietų Afrikoje; pirmieji žodžiai taip pat buvo ištarti Afrikoje akmens amžiuje ir t.t..

Jimas

Jūs kol kas nieko nesuprantat, ateis laikas suprasit.

snofru

#21
vasario 21, 2015, 15:28:28 Redagavimas: vasario 21, 2015, 15:30:21 by snofru
Citata iš: Jimas  vasario 21, 2015, 13:45:22
Jūs kol kas nieko nesuprantat, ateis laikas suprasit.
tai ką čia laukt paaiškink dabar, vistiek savaitgalis, laiko kaip ir yra  :)
@Jimas gali aišku neatsakyt jei nenori, bet kiek tau metų apytiksliai? nes iš tavo pranešimo galima susidaryt įspūdį, kad nefigova patirtį šiuose klausimuose turi.. tai gal ir tema sukurta ne tam kad pasidalint su chebra tipo: "va kokį puslapį aptikau, ką jūs manote apie tokias idėjas" o su konkrečiu tikslu?  ???

paragraf 78

Tik nepradėkit santykių aiškintis :)

Jimas

Nacionalistų eitynės Vilniuje. @snofru šiaip savo amžiaus neslepiu, gali mano profilyje pažiūrėt :)


Aukštyn