Energetika

Pradėjo Supera, sausio 13, 2015, 18:25:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supera

Manau daugelis esate girdėję, kad svetimus daiktus nešiot gali toli gražu ne kiekvienas žmogus. Esą, tik labai stiprios energetikos žmonės sugeba nešioti savo tėvų, prosenelių papuošalus ir nesusidurti su neigiamais pašaliniais efektais, kadangi koks nors žiedas ar pakabukas yra pasikrovęs savo šeimininko energija.

O man kilo praktinis klausimas, per visokius "Ekstrasensų mūšius" esu mačiusi kelias istorijas, kaip svetimi daiktai susargdina. O ar gali taip būti, kad nebūtinai susargdina ar net pražudo, bet tiesiog persiduoda to žmogaus, kaip čia pavadinkim likimas. Pvz, jei jam nelabai sekasi kokioje nors srityje, gavus,kad ir dovanų (kaip tetulės mėgsta atiduot savo žiedus, auskarus, etc) kokį nors papuošalą, tas pats persiduoda ir jo naujam savininkui?

nereikalinga

Gal. Nesenai žiūrėjau per tv ,archeologų rastą žiedą,žurnalistė jį apžiūrinėdama pridūrė,jog neišdrys jo užsidėti,nes gali persiduoti energija buvusio žiedo savininko. Šitas sakinys man užsiciklino. Nebe išdrįsčiau užsidėti tarkim rasto žiedo :) . Maždaug gaunasi ,kol nežinai ,arba kuo mažiau žinai prietarų,posakių tuo ramiau gyvenama. 

lexx

Kažkur skaičiau, kad panašiai yra ir su senais butais ir namais. Pataria, kad prieš įsikeldamas į nusipirkta seną butą, namą, jį reikėtu energetiškai ar kažkaip tai "išvalyti". Gal galima taip ir daiktus nukenksminti?  Įsivaizduojat kokia energetinė mišrainė turėtu būti, pavyzdžiui Vilniaus senamiesčio namui kuriam kokie 500 metų, žinoma jei prieš tai nebuvo "valomas".

nereikalinga

Tai visi gyvename svetimomis energijomis  :D vis paskraunant naujom,keičiant namų aplinkas,dėvint skolintais,gautais,pirktais dėvėtais rūbais ir t.t papuošalais :) manau mažiau galvoti reikia :) o kurti savą energija,kitos neišsigalvojant.

Strategas

#4
sausio 14, 2015, 13:46:46 Redagavimas: sausio 14, 2015, 13:53:03 by Strategas
  Trumpai papasakosiu savo istoriją kaip tik apie kito žmogaus žiedą. Buvo taip: baigiant mokslo įstaigą visas kursas darėmės vienodus žiedus, jei norėjo kažkas įsigyti žiedą - pigiau buvo duodant savo auksą. Mano kolega atsivežė senelio žiedą, paprastą vestuvinį (nežinau, ar mirusio, ar vis dar gyvo). Visi priėjome prie to žiedo, pačiupinėjome ir stebėjomės, kokie dideli to žmogaus pirštai (dydis nerealus). Aš užsidėjau tą žiedą ant kažkurio piršto ir PAJUTAU TOKIĄ STIPRIĄ NEIGIAMĄ ENERGIJĄ, kad per akimirką tas žiedas buvo nuimtas nuo mano piršto. Kai tai įvyko, supratau vieną - energija lieka, ir čia ne mitas. Aš tai pajutau labai aiškiai visu kūnu. O kodėl neigimą - kolegos neklausiau, tiesą sakant - jam nieko ir nesakiau...
  Neįsivaizduočiau savęs nešiojant tokios energetikos žiedą - taigi būtų savižudybė...  :-X

Supera

O jei nukenksmint tai tais klasikiniais metodais, kurie buvo minėti ankstesnėj temoj, berodz apie namų valymą nuo blogos energetikos. ?

Vytautas

Šiuo metu visi energetiniai klausimai neaktualūs. Niekas jokio poveikio dabar nedaro. Bet savo laiku tai tikrai buvo didžiulė problema. Pvz bandymai naudotis švytuokle padaryta iš žiedo ar ko nors susijusio su šiuo pasauliu buvo problema. Todėl ir mano bandymai pradžioje buvo nesėkmingi. Nieko nesupratau kodėl neveikia. Bet kai pasigaminau švytuoklę iš savo paties išrauto danties ir panaudojau seną su pinigais niekaip nesusijusį siūlą situacija tapo viskas aiškiau. Viskas atsistojo į savo vietas. Dabar gi tiems tikslams galima naudoti bet ką.

.L.U.T.H.O.R.

#7
sausio 14, 2015, 18:54:11 Redagavimas: sausio 14, 2015, 18:57:06 by Druwis
Daro dar ir kaip :) Jeigu išorinis kažkokių būtybių poveikis ir būtų anuliuotas, ką tariamai pastebėjai tu Vytautai ir keli tavo aplinkiniai. Tai energijų tikrai niekas neišvalė ir nesuteikė žmonėms kažkokios naujos apsaugos nuo neigiamų energijų poveikio :)

Marius

''Šiuo metu visi energetiniai klausimai neaktualūs. Niekas jokio poveikio dabar nedaro.''

Dabar atiduočiau karalystę,už minusavimo mygtuką...manau jų panaikinimas buvo didžiulė klaida..bandoma sukurt dirbtinai,kažkokį pseudo utopinį pasaulį,ar aplinką,bet tai eilinis saves apgaudinėjimas..

Benamis

Ir nezinia butu uz ka tas minusas: ar uz tai, kad jis Vytautas, ar uz tai, kad kazkam bloga diena, ar uz tai, kad kazkas nesutinka su kazkokiu teiginiu. O jeigu nesutinka tai su kuo butent ir kodel?

P.S. Ir tikiuosi nereikes man atsakineti i klausima: "o kodel tada nereikia argumentuoti savo pliusu"?

Vytautas

#10
sausio 14, 2015, 20:04:01 Redagavimas: sausio 14, 2015, 20:32:44 by Vytautas
Na bent aš nejaučiu kad kažkas mane kažkaip veiktų. Prieš kokį mėn atkreipiau dėmesį į savo senus tėvus. Normaliai jie kaip tokio amžiaus žmonės pasiskųsdavo sveikata. Bet ėmė tarsi ir pamiršo savo sveikatos problemas. O esmė viso šito kad visai ne seniai  įvyko tam tikras esminis pakeitimas. Seniau žmonių klonų gyvybė buvo palaikoma per žmonės su siela. Dabar kiekvienas atskirai turi savo gyvybės energijos resursą. O visokių kažkokių energijų tiesiog nėra. Su bendradarbiu ukrainiečiu išbandžiau virgulių veikimą. Pasirodo jam taip pat neveikia. Liko stipriai nustebęs, nes praeityje be problemų naudojosi. Be to jis tai bandė daryti net man nematant, tam kad išvengti kažkokio mano poveikio. Taip kad viskas normaliai pakeista ir keičiasi toliau.  :) Viską reikia tikrinti ir stebėti  praktiškai. :)
O poveikis būna tik labai realus žemiškas be jokios mistikos. Ir tai jei esat žmogus su siela tiesiog nepateksit į nepalankias situacijas kurios grėstų jūsų saugumui ir gyvybei. Suprantama koks kišenvagis gal ir apvogs, nes tai nekelia pavojaus jūsų egzistavimui. Bet greičiausiai ir to nenutiks.
Aišku jei esat žmogus ne originalas tai viskas įmanoma. Apsisaugoti galit tik patys. Niekas jums nepadės.

Aukštyn