kas tai buvo

Pradėjo ToksVyrukas, spalio 11, 2014, 19:40:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ToksVyrukas

Sveiki, vieną vakarą siūliau patinkančiai panelei draugaut, bet ji nesutiko, todėl prieš eidamas miegot buvau apimtas liūdesio, kuris tikriausiai persidavė į sapną. Sapnavau, kad valausi dantis ir kai išspjaunu, kartu išspjaunu ir vieną savo dantį. Sapne pasižiūrėjau į veidrodį ir pamačiau, kad nebeturiu vieno priekinio danties, o poto man pradėjo išvis byrėt dantys, nubyrėjo visi viršutiniai, o vėliau visi apatiniai. Galiausiai tėvas pradėjo labai ant manęs rėkti, nes tam, kad įstatyt naujus dantis reikės 15000 lt. Prabudau nuo šio šlykštaus sapno, o kai vėl užmerkiau akis prasidėjo įdomūs dalykai. Nežinau kaip paaiškinti, bet pradėjau matyti tokį vaizdą ,tik judantį ir mintyse pasakiau "čia dažnis", ir iš karto poto tų bangų judėjimas suintensyvėjo ir galvoje prasidėjo kažkoks cypimas ir poto pradėjau girdėti savo kambaryje kaip kažkas vaikšto ir tas kažkas yra šalia mano galvos, galvoj buvo keistas jausmas. Esmė ta, kad visiškai buvau sąmoningas ir pagalvojau, kad jei čia ne sapnas ir kambary tikrai kažkas vaikšto, tai po kurio laiko jis išeis pro duris. Ir iš tiesų, išgirdau, kad atsidaro durys ir tas kažkas išėjo. Tuomet pagalvojau, kad tikrai kažkas buvo mano kambary ir ėmiau galvoti, ko tas žmogus norėjo. Tačiau netrukus ir vėl išgirdau kaip kažkas vaikšto po kabarį ir kažkodėl yra labai arti mano galvos prie pakaušio maždaug. Tuomet sąmoningai suvokiau, kad čia tikriausiai sapnas, dar pagalvojau, kad gal koks biesas prie manęs lenda tai nusipurčiau ir grįžau į realybę. Iki šiol nesu nieko panašaus patyręs, neaišku ar čia buvo sąmoningas sapnas ar kas, nes aš buvau tik stebėtojas, užsimerkęs klausiausi kas vyksta mano kambaryje, kuriame gulėjau. Kaip manot, kas čia galėtų būti?

.L.U.T.H.O.R.

Kodėl neatsimerkei? Greičiausiai, kaip pats sakai, tai buvo sapnas.

ToksVyrukas

Neatsimerkiau, nes neužteko drąsos, tiesiog gulėjau ir stebėjau kas vyksta ir kai man tai pradėjo nebepatikt, tai nusprendžiau nutraukt šį keistą dalyką, nes dar galvoj kažkur jaučiau keista jausmą, lyg vibruotų kažkas, kai seniau su tuo nesusidūręs, tai nemanau, kad čia šiaip niekas, tas atstūmimas kažkaip įdomiai mane paveikė.

Benamis

Kuna (savo) jautei ar jis buvo tarsi paralyziuotas?

ToksVyrukas

Sunku pasakyt, buvau visas susitelkęs į išorę, ten kur vyko "veiksmas", o galvoj tai tikrai buvo kažkoks pojūtis, tas man ir keisčiausia, kad tas kažkas kai nevaikščiodavo tai ir būdavo ištisai prie tos vietos, kur jaučiau kažką galvoj, bet viskas vyko išorėj. Žiauriai sunku apibūdint

Aukštyn