Kas tai buvo?

Pradėjo Benamis, vasario 12, 2012, 12:40:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Taigi, prisimeniau istorija kuri nutiko man dar tada, kai gyvenau su tevais, buvo man apie 17 metu kazkur, o gal daugiau.

Viena nakti pajutau, kad kazkas dedasi neiprasto (zodziais to neapsakysi), zodziu po keliu akimirku maciau save is virsaus (panasiai kaip OOBE pasakojimuose). As pats jauciausi labai keistai ir kylo tik viena mintis - cia jau viskas, as mires?

Kaip tada atrode tas "antrasis as" nezinau arba neisidemejau.

Po keliu akimirku, kai uzdaviau si klausima, tarsi kazkas mane pradejo "tempti" per visas sienas i tevu kambari (gerai prisimenu, kad tai vyko ne mano valia) ir cia idomiausia, kad "tas" kuris mane tempe nukreipe tiesiai i mano mamos kuna :o Ta akimirka, kai mane nusviede "i mama" as atsibudau/atmerkiau akis/atsipeikejau.

Dar ilgai negalejau suvokti, kas cia buvo. Tyliai nuejau i tevu kambari, jie normaliai miegojo. Is ryto paklausiau mamos ar gerai issimiego ir ar nejaute nieko keisto nakti, atsake, kad ne.

Taigi kas cia buvo? :o Tiesiog sapnas (samoningas sapnas)? OOBE? Jeigu OOBE tada, kodel mane tarsi "kazkas valde" ir "nutempe" tiesiai pas mama? :o

Ka jus manote? :)

Jonas

#1
vasario 12, 2012, 13:52:21 Redagavimas: vasario 12, 2012, 13:54:48 by Jonas
Na aš manyčiau, jog tai buvo OBE, bet aišku negalime atmesti ir Sąmoningo sapno galimybės.

O tas nutikimas, kai OBE metu jutai, jog kažkas tave tempia, gali būti priskiriamas prie fenomeno -„Astralinis Vėjas" (angl. „Astral Wind"):

Astralinis vėjas yra nematoma jėga, kuri paima tave ir nukelia į tam tikras vietoves ir (arba) scenarijus. Didžiąją laiko dalį jis nuves jus į vietą, kuri yra svarbi jums. Jūs tuo metu tai galite suprasti, arba nelabai. Astralinis vėjas yra susijęs su jūsų pasąmone. Sėkmingai galite prašyti šio vėjo jus kažkur nunešti, bet 90% atveju jis jus nuneša kur nors, norite to ar ne. Nebūkite išsigandę, jis nepadarys jums jokios žalos, ir dažnai nuves į įdomias vietas. (http://www.astralpulse.com/forums/welcome_to_out_of_body_experiences/astral_wind-t2578.5.html;wap2=)

Daugiau informacijos: http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/astral_dynamics/astral_dynamics30.htm

Galbūt šis "vėjas" tave nunešė prie mamos, nes taip buvo norima tau perduoti kokia nors simbolinė žinutė arba jis tave būtų nešęs toliau, bet tu "grįžai" į kūną. Na čia tik mano išvedžiojimai, turi pats spręsti kas nutiko su tavimi.  ;)

Benamis

Dekui Jonai uz atsakyma, apie astralini veja nebuvau girdejes :) Man nebutu taip keista, jeigu pvz. mane nutemptu salia mamos, taciau mane nutempe I MAMA :-\

Idomiausia, kad tada as net nesidomejau samoningais sapnais ir astralinemis kelionemis :) Po to karto, nieko panasaus nepasikartojo :)

Gaila, kad prabego jau nemazai laiko, tai sunku prisiminti, kaip as jauciausi tada, taciau pasakyti, jog buvau labai laimingas tikrai negaliu - greiciau jauciausi tarsi apsvaiges nuo raminamuju vaistu kurie slopino mano jausmus :-\

Trance

Manau tai 100% buvo OBE. Man pačiam teko susidurti su šiuo reiškiniu, kai iš samoningo sapno panorėjau patekti i astralą. Pakilau virš savo kūno apie pusę metro ir pajutau kaip kažkokia galinga jėga neapsakomu greičiu pradejo tempti į viršų (turbūt i kosmosą kadangi viskas aplink buvo visiškai tamsu) bet tada išsigandau ir iškart gryžau į kūną.

Marius

Iki 15kos metu karts nuo karto jausdavau panasius dalykus...Esme tame kad as kaipo pusiau atsibusdavau ir jau lyg budavau virs savo kuno koky metra pakiles,bet tuo tarpu pilnai pabudinedavau ir tarsi kazkoks sukurys mane ytempdavo y mano kuna ir toks jausmas kad labai greit kristum.As net vos pramerkes akis jau sededavau tarsi is inercijos...jau daugiau nei dvylika metu nieko panasaus nebepatiriu..

Aukštyn