Kraupi situacija Kijeve

Pradėjo Calibrae277, vasario 20, 2014, 19:34:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Calibrae277

Sveiki visi :) mano aplinkoje na beveik visi tik ir tekalba apie įvikius Ukrainoje, tad man pasidarė idomi nepažistamu žmoniu nuomone apie tai kas ten vikstą ir manau idomi diskusija turetu išeiti.
nieko apie tai nežinantiems siulau paskaitinėti

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2014-02-18-ukrainoje-pranesama-apie-4-zuvusius-zmones/114192

http://www.alfa.lt/straipsnis/15567689/jauna-ukrainiete-is-kijevo-prasau-jusu-padeti-mums#.UwY3MuXpNvA



http://www.delfi.lt/news/daily/world/ukraina-prabilo-apie-paliaubas.d?id=64067964

http://www.alfa.lt/straipsnis/15570157/vakarai-reaguoja-i-ivykius-ukrainoje#.UwY2yeXpNvA

gyvai iš Kievo





2Pacas

#1
vasario 20, 2014, 20:03:35 Redagavimas: vasario 20, 2014, 20:28:03 by 2Pacas
Egipas,Sirija db Ukraina.Apie Ukraina is tiesu tai sunku suprast kaip ten kas ir del ko vyksta is tikruju, versiju daug.Provokatoriai gerai dirba savo darba (idomu kieno pasamdyti) iki ko viskas isirutuliavo,ir idomu kam naudingas sitas sukeltas pilietinis karas.

Tas pirmas video kur grazi panele kalba tai gryna propoganda, "thats not soviet union".... "we want to be free" ..
Video pabaigoi galetu but:"Brussel propoganda productions" cia mano nuomone.

Ps.Brussel (Briuselis,Europos sajungos sostine)

Nieksas

#2
vasario 20, 2014, 20:13:51 Redagavimas: vasario 20, 2014, 20:16:38 by Nieksas
Spėju Rusų ir Amerikiečių geopolitinės varžybos įgavo pagreitį...  :-\

snofru

ketvirtam video, taikūs ukrainiečių kovotojai su kaukazietišku akcentu  :)

Calibrae277

nu aš tai sakičiau kad kaip tik  niekam jis nenaudingas, nebent patiem gyventojam kad baigtusi diktatura ju valstibėję ir isitvirotu demokratija, o rusijai tai nelabai gerai manau nes netektu dideles valdomos teritorijos

snofru

Calibrae277, tai kaip čia taip gaunas, kad šaliai kurioje nėra demokratijos ir baisi diktatūra siūloma integruotis į EU?

Calibrae277

nu kiek suprantu kad taip ar klistu? jei klistu pataisik :)

Benamis

#7
vasario 20, 2014, 20:44:35 Redagavimas: vasario 20, 2014, 20:46:08 by Benamis
Citata iš: Nieksas  vasario 20, 2014, 20:13:51
Spėju Rusų ir Amerikiečių geopolitinės varžybos įgavo pagreitį...  :-\


Manau visiskai teisingai speji :)

Kas liecia tema, tai tikrai labai sunku susigaudyti. Paskaitai tu paciu ukrainieciu komentarus tai ten zmones 50% ant 50%. Vieni palaiko Maidana, kiti ne. Faktas vienas: gaila zuvusiuju.

snofru

ką aš suprantu Calibrae277, gal tu klysti, gal aš, o gal eoropolitikai ar ukrainiečiai. tik man biški juokas ima kai žiniasklaida Ukrainos ultraradikalus iš dešiniojo sektoriaus vadina kovotojais už laisvę ir demokratiją.  :)

Iron Tara

Aš irgi jau nebesigilinu kas ir dėl ko, man per daug laiko tas gilinimasis atimtų, o ir tai be garantijos, kad teisybę sužinosiu. Bet iš to ką tiksliai žinau, tai galiu spręsti, kad žmonija vis dar žemoje besivystymo stadijoje, ir ''I've lost faith in humanity''...

Labai jau paradoksaliai atrodo tas visas šaudymas vieniems į kitus, jų nešiojimas už kampo ir tada bandymas išgelbėti nuo žūties... Viskas labai absurdiškai skamba. Bet taip yra...

Calibrae277

Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius paskelbė, kad atleidžia iš pareigų Viktorą Zamą - Ukrainos karo pajėgų vadą. Priežastis nėra skelbiama. Tikėtina, kad jis nebuvo linkęs sutikti su armijos panaudojimu puolime prieš protestuotojus. Naujuoju karo pajėgų vadu paskirtas admirolas Jurijus  Iljinas. čia viena pastaripa iš ivikiu aprašimo, ta priežastis manau tai kad žmogus dar sažines turi kuri neleidžia liept kariškiams i tautiečius šaudit...

la.benas

Nežinau kaip jūs, bet aš tai visom keturiom už protestuotojus. Už tai kad siekia, už tai kad vieningi, už tai kad nepasiduoda.

O taip tai baisu. Labai baisu. Tiek aukų, rodos, buvo galima viso to išvengt. Bet kokiu atveju jau per vėlu. Įdomu, kaip ši naktis baigsis...

Trance

Va taip va.. :)

paragraf 78

Na sausio 13-oji LT irgi galėjo panašiai baigtis. Ačiū dievui pas mus taikiau viskas išsisprendė.
Krikščionys dabar maldomis ir pasninku bando solidarizuotis su kovojančiais už teisybę. Tai žodžiu jei kam įdomu ir kas norite taip sakant dvasiškai prisidėti, tai galite penktadienį laikytis griežto pasninko ir maldos. Na čia tiems kas tikite dvasiniais dalykais.
O šiaip karas visada blogai. Kodėl gi žmonės negali taikiai visko išspręsti? Kam tos beprasmės mirtys?

Trance

Tam, kad kažkas iš to visada gerai pasipelno, karas visada kažkam naudingas, žmonės patys kalti, kad deda galvas už tuos idiotus kurie sėdi "aukščiau" jų. Tokia jau ta sistema.

Aukštyn