Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Lokys

Sveiki,
As is 2016 metu. Pabegeliai is Sirijos plusta i Europa. Visi ju bijo.
:)

ema

Realiai  tai koks skirtumas kas bus tais metais. Musu uzduotis ismokti suvokti dabarti. O kad is ateities atvyksta kazkas (ar neatvyksta) tai tik rodo, kad to suvokimo ten vis dar nera (nepriklausomai, ar cia tikra ar netikra istorija)

Dvidešimt Trys

#902
gegužės 01, 2016, 04:01:24 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 04:07:29 by Dvidešimt Trys
Kolektyvinė sąmonė gali keisti ateitį ir daug galimų ateičių gali egzistuoti vienu metu todėl kažkaip sunku patikėti tokiais dalykais, bet niekad nepriėmu nieko už melą, kaip ir nieko už tiesą.

f0gsum

Linksma rašliava, ateities realijos yra lengvai nuspėjamos ir logiškos, mintis, kad ''keliautojas'', keliaudamas į laikotarpį (bent jau tam laikotarpiui netolimą ateitį) apie jį nepasidomi, tai verčia juoktis. Manau, kad sukurčiau daug įdomesnę ir rimtą istoriją, bet ne visi tiek laisvo laiko turi ir nori dėmesio.


šamanas

Tai gal ir euras šiemet žlugs? :D

pilkasai

kaip tiksliai ten buvo parasyta apie ES likima arba kokiam tiksliai puslapi, gal kas zinot?

TinSoldier

Citata iš: pilkasai  birželio 24, 2016, 09:57:29kaip tiksliai ten buvo parasyta apie ES likima arba kokiam tiksliai puslapi, gal kas zinot?
Čia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2681

Antrame atsakyme, turbūt.

Citata2. Atsakymas del ES:

ES pamatai pradėjo drėbeti dar prieš pirmąją krize 2017 metais kuri tesesi iki 2022. 2016 metais žlugo Euras po to kai pirmoji prabilo Vokietija apie tai, kad ji atsisako šios valiutos ir grįžtą prie nacionalines valiutos. Priežasčių tam buvo daug, bet patikėkite labai daug turėčiau rašyti, be to faktai negarantuojų, kad būtų labai teisingi (istorikas iš manęs tikrai nekoks). 2019 metais Europa liko be ES, nes per krizę didžiosios šalys tiesiog atsisakė tempti visas nares iš paskos. Tam turėjo labai daug įtakos tokių šalių įstojįmas į ES kaip Ukraina. Po šios griuties atsirado valstijos (kaip minėjau aukščiau). Kalbant paprastai, šalys sukurė aljansus su savo kaimynais. Sienos tarp valstijų atviros, tačiau važiuoti laisvai į kitą aljansą jau negalima.

simas12

Sveikučiai, yra šitas žmogutis iš ateities minėjas, kad žlugs europos sajunga.. O jis nemelavo ;)

.L.U.T.H.O.R.

Jau prieš jį ne vienas žmogus sakė, kad žlugs, man atrodo net aš esu sakęs :D

TinSoldier

Ar ne per anksti jūs jau laidojat tą Europos sąjungą? :D
Gal atvirkščiai, pasitraukus kad ir kelioms mažiau įsipareigojusioms narėms, ES galėtų tik sustiprėti. Tokie pokyčiai kaip tik gali į gerąją pusę ataujintii likusią sąjungą - nors ir apmažėjusią.

Nesuprantu, kur matomi realūs pavojai ES išlikimui dėl Britanijos pasitraukimo? Kad ir kitose šalyse bus paskatinti tokie referendumai? Bent artimiausiu metu būtų sunku įsivaizduoti kitos šalies pasitraukimą. Jeigu jau patys euroskeptiškiausi britai sugebėjo tik per plauką surinkti daugmą, tai kitoms šalims dabar tas neįmanoma.

O, kad pradėtų pildytis šito "žmogaus iš ateities pranašystės" per 6 mėnesius privalo žlugti euras, o Vokietija (!) jau šiom dienom turi pradėti kalbėti apie jo atsisakymą, kad suspėtų iki 2017 tai padaryt (nors ir tai nespėtų).

Rolka

Sveiki, ar pamenate Bailey istorija, kuri buvo ikelta 2014/05/07? Straipsnyje teigiama, kad autorius atvyko is 2077 ateities. Perskaiciau ir as. Lengvai susiskaite, kaip romanas. Patiko kad aprasomi ivykiai turetu ivykti gana greitai, galima sakyti " visai cia pat" ir kuriuos galima patikrinti " savo kailiu". Straipsnyje yra pamineta kad 2017 laukia pirmoji  didzioji krize, dar 2016 Vokietija atsisakys euro, 2019 EU subyres, nes atsibos finansiskai tempti kitas nares. Susikurs alijansai ir t.t. Praejo du metai, laikas pasitikrinti...
Zinant siu dienu politine situacija Europoje, nori nenori iskyla klausimas- Bailey istorijos autorius turejo tureti netik lakia fantazija , bet ir buti laaabai pasikaustes politologas/ istorikas/ ekonomistas ir ' tiksliai atspeti' ivykiu datas ir pacius ivykius , o gal vis delto straipsnis yra realesnis nei istikruju ?....

Arturas1

Bailey buvo nevykes ekonomistas, bet cia aisku, kad cia moderatoriu straipsnelis, nes jau labai pradejo jo mintis ginti lyg butu isizeide

UFO

Sveiki as is afrikos :D :D :D Sugalvoja zmones pavadinima ,sveiki as is ateities ,prisijuokiau iki soties :DD

simas12

#914
rugpjūčio 29, 2016, 04:12:25 Redagavimas: rugpjūčio 29, 2016, 09:23:49 by paragraf 78
Citata iš: UFO  rugpjūčio 29, 2016, 00:59:06Sveiki as is afrikos :D :D :D Sugalvoja zmones pavadinima ,sveiki as is ateities ,prisijuokiau iki soties :DD
Tu [cenzūra].

Aukštyn