Gamtos poveikis gimimo metu

Pradėjo Benamis, spalio 14, 2012, 13:48:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Astrologija teigia, kad žmogaus gimimo momentas įtakoja žmogaus elgesį ir charakterį.

- Ryte gimusių žmonių gyvenimas neramus, pilnas rūpesčių. Tam, kad gyvenimas taptų ramesnis ir žmogus taptų laimingesnis jam
visko reikia siekti savo jėgomis.

- Gimusieji arčiau pusiaudienio, pusiaudienį arba po pusiaudienio turi labai stiprią energetiką. Jie savo nuotaika užkrečia ir kitus. Tokie žmonės yra talentingos, tačiau ir išsiblaškiusios asmenybės. Tokių žmonių gyvenimo tikslas: sugebėti sutvarkyti santykius su aplinkiniais taip, kad nekentėtų nei jie, nei artimieji. Tokius žmones dažnai užklumpa netikėtos permainos.

- Vakare gimsta žmonės, kuriuos per gyvenimą veda nematomos jėgos, ir norės jie ar ne, teks gyvenimą priimti tokį, koks jis yra. Jiems reikia išmokti daryti viską laiku, neatidėliojant, bet ir neskubant, tada sėkmė jiems šypsosis visada.

- Naktį gimę žmonės turi didelių maginių galių. Tokie žmonės turi gebėjimą valdyti savo ir kitų likimus. Tačiau jiems būtina mokėti tinkamai naudotis šiais sugebėjimais, kad jie taptų nepavojingi.

- Per užtemimus gimę žmonės būna jautrūs, ramaus būdo, tyleniai. Jie vadinami asmenybėmis „uždara siela". Dalis per užtemimą gimusių žmonių vaikystėje išsiugdo vampyrizmą, tampa energetiniais vampyrais. Tokiems žmonėms nesiseka šeimyniniame gyvenime, tačiau išmokus tinkamai valdyti savo energiją neperduodant kitiems ir iš kitų nevagiant emocijų pas juos ateis laimė.

- Po kometa gimusių žmonių tikslas dažniausiai būna pagerinti pasaulį ir apvalyti jį nuo blogio. Tokie žmonės būna užsispyrę ir turintys tvirtą charakterį.

astropasaulis

Mano: ,,- Naktį gimę žmonės turi didelių maginių galių". Nors tai tik eilinis žaidimas, pramoga, tačiau atitinka realybėje. :)

Hekate

Hmm "Gimusieji arčiau pusiaudienio, pusiaudienį arba po pusiaudienio turi labai stiprią energetiką.", bet manau yra žymiai daugiau dalykų įtakojančių elgesį ir charakterį daaug daugiau  :)

Asasinas

Na aš kažkur link pusiaudienio, rytą gimęs, tai turbūt būtų galima pritaikyt pirmą variantą.
Ir tuoj vėl atlėks piktasis Joker'is ir sakys, kad oiiiiiiiiiiiiii, kokia čia erezija parašyta. :D

Aukštyn