Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Sąmokslo teorijos => Kitos teorijos => Temą pradėjo: Vytautas lapkričio 23, 2016, 18:15:47

Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 23, 2016, 18:15:47
Po ilgos pertraukos tenka šį bei tą parašyti. Nieko nerašyta 8 mėnesiai. Nerašymo priežastis gan savotiška. Tai vienur
tai kitur esu parašęs kad 2019m turėtų išsiveržti JAV super vulkanas ir dėl to nuskęsti visa šiaurės Amerika su visais
ten perkeltais blogais žmonėmis. Mintis ir variantas neteisingas. Čia ne religiniai dievai kurie sau arba savo
„padėjėjams" leidžia žudyti. Prireikė daugiau nei pusės metų kad suprasti esmę. O kai supratau esmę tai ir laikas kada kažkas turi vykti pasikeitė. Garantuoti kad tai ką parašysiu įvyks tikrai neturiu jokių galimybių. Informacija tokia bet ar ji išsipildys tikrai nežinau. Gerumas tame kad tai turi įvykti po savaitės. Tai yra 2016.11.30 13val  35min..  Suderinta kad šią informaciją turiu talpinti ne anksčiau kaip prieš savaitę. O nuorodas į šią informaciją paplatinti skaitomuose portaluose iš viso prieš dieną, daugiausiai dvi. Ir tai tam kad informacija nepranyktų informacinėje jūroje iki reikiamo momento.

Truputis priešistorės. Kai kam esu asmeniškai plačiau parašęs kas ir kaip. Bet akivaizdžiai dalis su JAV netinka. Esu parašęs kad turėčiau žaisti loterijose ir laimėti. Bandžiau ir apturėjau 50€ nuostolį.  Aišku savanoriškai tuo niekada neužsiiminėjau.  Bet sugundė. O pasirodo tai tik kaip katalizatorius kad pasukčiau galvą, nes labai žemiškai galvojau priežastis - pasekmė, nužudei ir pats žūsti. Bet pasirodo viską galima išspręsti be žudymo ir kur kas fantastiškiau.

Tai kokia gi esmė. Visi sutiksit kad žemėje gyvena žmonės kurie stipriai pažeidinėja kitų žmonių laisvą valią ir normalūs taikūs žmonės. Kartais taikūs žmonės būna priversti gintis, arba šiaip koks nelaimingas atsitikimas ir niekuo dėti žmonės tampa žudikas. Jie suprantama šiame žaidime ne prie ko. O bendrai tai ribos nustatymas tarp labai pažeidinėjančių kitų žmonių laisvą valią ir normalių žmonių mūsų kūrėjų reikalas. Bet kadangi apie kiekvieną nematerialiuose laukuose yra absoliučiai visa info, tiesiog žmogaus gyvenimo filmas, tai jokios problemos nustatyti kas ko vertas.

2016.11.30 normalūs žmonės lieka šioje planetoje, kurioje vyksta taip pat tam tikri pertvarkymai. „Blogi" žmonės akimirksniu perkeliami  į absoliučiai tikslią žemės kopiją su viskuo kas joje bus iki 2016.11.30. Pvz  kalinys H. Daktaras ar Breivikas  ir toliau sėdi kalėjime. Tik kad savaime atsirakina kameros ir kalėjimo durys. Gal pastebėsit o gal ne. Bet kai užsinorės valgyti tikrai patikrins ar negali išeiti. Jei kameroje sėdi nekaltas arba neperžengiantis blogio ribos žmogus jis tiesiog dings.  Kitas pvz „blogas žmogus" važiuojat automobiliu ir toliau važiuojat automobiliu. Tarsi nieko neįvyko. Aišku po kiek laiko pastebit kad kažkaip dingo žmonės. Televizija neberodo jokių naujienų. Kiek ji ten automatiniu rėžimu veiks tiek veis. Bet parduotuvės visko pilnos. Pardavėjų nėra. Eik ir imk ką nori. Jokių gyvūnų ar gyvių taip pat nėra. Jei turėjot kokį augintinį jis taip pat dingo. Į telefono skambučius jokie pažįstami neatsiliepia. Žodžiu vaizdas tarsi daugumą žmonių kažkas pagrobė. Bet niekas nieko nepagrobė o „blogiukus" perkėlė į panašių į juos žmonių pasaulį kad nekeltumėt problemų normaliems žmonėms. Visas pasaulio turtas tokiu būdu atitenka pakankamai mažam žmonių skaičiui. Lieka tik viską palaikyti. Pvz pasirūpinti naftos gavyba,  tiekimu, jos perdirbimu, atsivežimu į kolonėlę, energetinės ir ryšių sistemos palaikymu ir t.t.. Aišku gal verta pagalvoti kaip „optimizuotis". Gal kol neišgaravo koks benzinas verta važiuoti į pietus ir paprasčiausiai gulėti po palme. Aišku ginklai, narkotikai, alkoholis, tabakas taip pat yra. Nėra masinio naikinimo ginklų. Ir moterų greičiausiai labai mažai. Bet palikuonių turėti ar taip ar taip neįmanoma. Visi nevaisingi. Žodžiu resursų gyvenimui yra pakankamai. Gyvenk ir norėk. Nors iš čia likusių ateityje gali atsirasti peržengiančių blogio ribą ir bus perkeliami į tą žemės kopiją. Bet jokio žudymo ar naikinimo blogų žmonių iš kūrėjų pusės. Priešingai nei teikia religijos apie kančias pragare už nuodėmes. Atvirkščiai puikios gyvenimo sąlygos čia ir dabar tik reik truputi pridėti ir savo rankas. Kad būtų lengviau jokių problemų susiburti.

Šis informacijos gabaliukas ir yra esminis. Kurį laiką ten atsidūrę turės galimybę prieiti prie šios informacijos ir greitai susiorientuoti ką daryti. Internetas veiks. Bet informacijos niekas nepapildys. Nebent ten atsidūrę kiek patys pabendraus. Lieka palinkėt sėkmės tiems žmonėms gyventi savo lygio pasaulyje. Kaip norit taip gyvenkit. Jūsų visiškai laisva valia visomis prasmėmis.

Apie čia vyksiančius pokyčius nėra prasmės kalbėti. Jei kas įvyks tai ir pakalbėsim. Aišku nei vienam anomalijos nariui tikrai negresia  keliauti į žemės kopiją. Puslapyje nso.lt esu maždaug užsiminęs kas čia turėtų vykti. Nėra prasmės kartotis.  

Bet aš nežinau ar tai įvyks. Tiesiog toks pažaidimas su švytuokle ir tokie rezultatai. Jei kas kaltinkit švytuoklę. Iš tikro pasitreniravau nesinaudoti virtualiu pasauliu tai jei neįvyks galutinai užsiimsiu išskirtinai kasdienine ūkine veikla ir nesuksiu žmonėms galvos savo fantazijomis. Nors jei niekas neįtakos iš šalies tai žmonių likimas kaip ir aiškus. Anksčiau ar vėliau susinaikinsim.  :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Mekabciel lapkričio 23, 2016, 19:32:45
Sveikas sugrizes :)

Kas del svytuokles tai pievu pievas transliuoja.

Vytautai tu transliuoji informacija, kuri zmoguje vysto kritini mastyma. Cia gal but yra sedinciu, kurie dar  patikes sita proza iki nurodytos datos.
 
Labai dziugu, kad arteja metas, kada tu, tikekimes, pats pasidarysi imlus savo pacio transliavimui. :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 23, 2016, 20:16:07
Citata iš: Mekabciel  lapkričio 23, 2016, 19:32:45Kas del svytuokles tai pievu pievas transliuoja.
Na su pievom tai problema kad nevisai. Jei būtų visiškos pievos tai tokios fantazijos net nerašyčiau. Bet praktiškai švytuoklės patarimų dėka išsisukau nuo Paželos likimo. Tas pats pankratitas o medikai nerado ir nieko nepatarė kaip gydytis. O gydymosi būdas vienintelis - sausas badavimas. Kol medikai nenustatė iš trečio karto kas yra iš švytuoklės patarimas nieko nevalgyti. Ir po antro pabuvimo klinikose iš švytuoklės pusės griežtas spaudimas kreiptis į pažįstamą gydytoją. kreipiausi bet ne viską dariau kas buvo sakyta. Tai ir ištiko trečias priepuolis. Tuomet šiaip taip problemą rado ir savaitė lako visiškas badavimas bei lašelinės nuo kurių pradėjau tinti ir dusti. Dar pirmą kartą kai buvo blogai paklausus ar medikai suras priežastį atsakymas "ne". Taip ir buvo. Visumoje kritiškais atvejais neturiu pretenzijų švytuoklės tikslumui. Beja Trampo išrinkimą taip pat žinojau tik pasibaigus JAV balsavimui. Lygiai taip pat Lietuvos rinkimuose mane dominusių partijų ir žmonių rezultatai tik pasibaigus balsavimui buvo tikslūs procentai. Nors man tai dzin bet toks sau paguodžiantis faktas.  :D
Nors tai ką parašiau nežinau pats kaip vertinti. Tiesiog užkniso šio pasaulio beprotybė tai ir pafantazavau.  :D O gal išsipildys. Sakyčiau tai gyvybiškai svarbu visiems.  Kitas momentas kada fantazijose prieitas momentas kai nebėra kitų versijų.  :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: klajunas lapkričio 23, 2016, 20:32:48
Turiu tokių klausimų. kodėl reikia naudoti būtent švytuoklę? Ar nebūtų galima savo sielos paklausti mintyse ir tiesiog į mintis gauti atsakymą? Aš pavyzdžiui, klausiu mintyse ir į mintis tiesiai gaunu atsakymą. Tik nieko nepranašauju ir tokiu metodu retai naudojuosi, t.y., praktiniais pritaikymais beveik neužsiimu.

Kai naudoji švytuoklę, svarelis ir siūlas visada būna vertikaliai ir jį judini su savo ranka, ar svarelis ir siūlas įsitempia kampu tarsi trauktų kokia jėga, o rankos nejudini?

Klausiu todėl, kad įdomu ar tu pats esi "imtuvas" ar tiesiogiai veikiamas svarelis.

Dėl minčių kaip bendravimo priemonės - taip galima gauti daugiau kokybiškesnės ir įvairesnės informacijos. nuo ko priklauso bendravimo forma?
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 23, 2016, 21:14:47
Citata iš: klajunas  lapkričio 23, 2016, 20:32:48Turiu tokių klausimų. kodėl reikia naudoti būtent švytuoklę? Ar nebūtų galima savo sielos paklausti mintyse ir tiesiog į mintis gauti atsakymą?

Kai naudoji švytuoklę, svarelis ir siūlas visada būna vertikaliai ir jį judini su savo ranka, ar svarelis ir siūlas įsitempia kampu tarsi trauktų kokia jėga, o rankos nejudini?

Klausiu todėl, kad įdomu ar tu pats esi "imtuvas" ar tiesiogiai veikiamas svarelis.

Dėl minčių kaip bendravimo priemonės - taip galima gauti daugiau kokybiškesnės ir įvairesnės informacijos. nuo ko priklauso bendravimo forma?
Švytuoklė ir tik taip kaip esu aprašęs vienintelė kūrėjų skirta priemonė bendrauti su savo siela. Iki 2012 ji veikė visaip ir visiems. Buvo visiškai neaišku kas ten iš anos pusės prisijunginėja. Netgi naudojantis taip kaip esu aprašęs vis tiek buvo "įsilaužiama" ir iškraipomas atsakymas. Dabar jokių panašių trukdžių nėra.  Bet šiuo metu švytuoklė gali normaliai veikti tik 7 žmonėms žemėje. Kiti pagal šios dienos kito žmogaus patirtį kitame tinklalapyje galima tik nusistatyti esi originalas ar kopija. Paklausius "ar aš bendrauju su savo siela" gausi atsakymą "taip". O esant kopijai jau kito žmogaus patirtis kad kažkaip visiškai neveikia.

Kas liečia  bendravimą mintimis tai komos būsenoje teko tai patirti mano mintys ir ne mano mintys. Bet tai buvo išskirtinis atvejas visomis prasmėmis. Toks bendravimo būdas normaliai nenaudojamas.

Kaip tai veikia? "Siųstuvas"  stovi anapus ir gali būti įjungiamas ir išjungimas. Bent pora metų man veikia idealiai bet yra buvę kad "nėra ryšio". Gaunasi toks kalbėjimasis pats su savimi. Į tą patį atsakymą gauni skirtingus atsakymus. Normaliai taip nebūna. Per ilgą laiką gali būti kad pasikeičia atsakymas. Pvz kalbėjau apie 2019 metus ir lyg buvo gerai. Po kiek laiko gavosi kad viskas vyks jau netrukus. Bet čia pastebėjau toks momentas kad savotiškai ana pusė "pripratina" prie nekokios naujienos. Bent mano atveju tai jaučiasi sistema kad patirti mažiau streso.  :)
Pats veikimo principas tiesiog ryšio kanalas. Paklausdamas "ar aš bendrauju su savo siela" tiesiog leidi perimti svarelio valdymą savo sielai. Reikalingas būtinai žmogaus kūnas. Kažkaip tai perduodama per jį. Yra buvę keletas situacijų kai tarsi mano svarelio valdymo laukas užgožia sielos valdymo lauka. Jaučiasi kaip pats pradedi bendrauti su savimi tik tokiu keistu būdu.

Bendrai bendravimas su savo siela vyksta per intuiciją. Pvz kažką darai ir matai kad kažkaip atėjai ten kur reikia ir tada kada reikia. Ar kažkokie analogiški dalykai.

Perspektyvoje kadangi visa praeities informacija saugoma ne materialiuose informaciniuose laukuose tai visi žmonės originalai tiesiog galės prie jos prisijungti. Dabar gaunasi aplinkinis kelias. Kreipiesi į savo sielą o ji pasinaudoja informaciniais laukais ir perduoda informaciją atgal.

Dar dėl svarelio veikimo tai buvo laikas kai kažkas jį grynai išlupinėjo iš rankų ir skraidino per visą kambarį. Gan ne koks vaizdas.  :) Arba matydavosi kaip vibruoja  labai aukštu dažniu bet tarsi įkalta, negali padaryti normalių svyravimų.
 
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: .L.U.T.H.O.R. lapkričio 23, 2016, 21:52:09
Nieks nepasikeis ir sakysim kad visi blogi buvom :D
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 23, 2016, 22:02:11
Citata iš: Legionas  lapkričio 23, 2016, 21:52:09Nieks nepasikeis ir sakysim kad visi blogi buvom :D
Idėja pasiteisinimui gera. Bet jei suklydau tai visiškai ramiai ir pripažinsiu bei atsiprašysiu kad suklaidinau.  :D Kaip žada "blogų" Lietuvoje gali būti tik apie 30000. Šiaip akimirksniu žmonės tampa be galo turtingi.  :) Manau jiems tai patiktų. Ne koks nors religinis pragaras. Ir tuo labiau tuomet aišku kad mirtimi viskas ir baigiasi.  :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: paragraf 78 lapkričio 24, 2016, 08:06:37
Man kilo klausimas: dabar tos pasaulinės transformacijos kiekvienais metais vyks? :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 24, 2016, 08:23:10
Ne tik kad stogai nenuvažiuotų per dvi fazes.  :) Dabar atskiriami blogiukai ir perimamas žmonių aprūpinimas viskuo ko reikia jiems gyventi, po gero pusmečio iš esmės keičiama žemė ir žmonių kūnai. Viskas sutvarkoma tobulai ir paliekama savarankišaki egzistuoti nesikišant į žmonių gyvenimą. Laisva valia yra laisva valia. Paliekama galimybė net grįžti į buvusį pasaulį jei kam nepatinka.  :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 25, 2016, 10:10:40
Pakankamai įdomus reiškinys Jaruzalės danguje keistas debesis ratas


Moteriškė nufilmavusi galvoja kad tai gal chemtrailas. Plius ten dar specifinis garsas. Žodžiu neaišku kas tai. Šiaip yra du video iš skirtingų vietų bet to pačio reiškinio.

Taip kad ruošiamės :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Mekabciel lapkričio 25, 2016, 12:28:58
Elementari kompiuterine grafika.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vitus lapkričio 25, 2016, 22:56:00
Citata iš: Vytautas  lapkričio 25, 2016, 10:10:40Moteriškė nufilmavusi galvoja kad tai gal chemtrailas. Plius ten dar specifinis garsas. Žodžiu neaišku kas tai. Šiaip yra du video iš skirtingų vietų bet to pačio reiškinio.

Taip kad ruošiamės :)
O tai kaip reikia ruoštis? Prisipirkti druskos, kruopų ir degtukų? :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 25, 2016, 23:16:38
Citata iš: Vitus  lapkričio 25, 2016, 22:56:00O tai kaip reikia ruoštis? Prisipirkti druskos, kruopų ir degtukų? :)
Per likusias 4 dienas atsigert alkoholio, atsivalgyti mėsos, surūkyti paskutinę cigaretę ir susileisti paskutinę narkotikų dozę, atsikratyti pinigų nes vis tiek nebus. :) Bet gal geriau nieko nedaryti. Gyventi kaip gyvenus. Nes kaip žinot iš patirties su pranašystėmis būna kaip visuomet. :)

Be to čia su siela žaidžiam tokį žaidimą su perlo 38 milijonais €. Sutarėm kad kažkas išlos ir sekantis prizas bus 10 milijonų. Jei ne taip imsiu nerimauti ir kurt atsiprašymo tekstą. :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: ryouku lapkričio 27, 2016, 19:39:07
Citata iš: Vytautas  lapkričio 25, 2016, 23:16:38
Citata iš: Vitus  lapkričio 25, 2016, 22:56:00O tai kaip reikia ruoštis? Prisipirkti druskos, kruopų ir degtukų? :)
Per likusias 4 dienas atsigert alkoholio, atsivalgyti mėsos, surūkyti paskutinę cigaretę ir susileisti paskutinę narkotikų dozę, atsikratyti pinigų nes vis tiek nebus. :) Bet gal geriau nieko nedaryti. Gyventi kaip gyvenus. Nes kaip žinot iš patirties su pranašystėmis būna kaip visuomet. :)

Be to čia su siela žaidžiam tokį žaidimą su perlo 38 milijonais €. Sutarėm kad kažkas išlos ir sekantis prizas bus 10 milijonų. Jei ne taip imsiu nerimauti ir kurt atsiprašymo tekstą. :)
Tai kaip suprantu, nepavyko sutarti :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 27, 2016, 20:34:50
Citata iš: ryouku  lapkričio 27, 2016, 19:39:07Tai kaip suprantu, nepavyko sutarti :)
Visiškai teisingai ir švytuoklė nustojo veikti. :) Na bet luktelėkim iki trečiadienio. :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: ryouku lapkričio 27, 2016, 21:00:49
Citata iš: Vytautas  lapkričio 27, 2016, 20:34:50
Citata iš: ryouku  lapkričio 27, 2016, 19:39:07Tai kaip suprantu, nepavyko sutarti :)
Visiškai teisingai ir švytuoklė nustojo veikti. :) Na bet luktelėkim iki trečiadienio. :)
Taip. Sutapimas.. nežinau.. darbe, ateinančias 3 dienas turėsiu svarbius susitikimus, truksiančius per visą darbo dieną.. ir juokais parašiau kolegoms.. kad laukiu jų atvykstant, 3'ims vargo dienoms :)

Bus matyt.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: SunsetTK lapkričio 27, 2016, 21:39:44
Nu tik pamanykit, TIK 7 žmonės gali bendrauti su svareliu ir koks "sutapimas", kad vienas iš jų Vytautas... Absurdas..

Gerai čia paminėjo, kad nereikia jokio svarelio bendraujant su siela, nereikia jokių pašalinių, žemiškų prietaisų..

Tik ne visi žino, kaip užmegzti ryšį su Aukš Aš..

Ten toliau rašai, kad "visi nevaisingi", čia gerai supratau? Tikiuosi perkeltine prasme rašei.. nes čia jau skėlei aukščiau normų.... absurdų absurdas...
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs lapkričio 27, 2016, 23:23:14
jeigu pranašystė neįsigreitėtų ir nebūtų deramai ir analogiškos joje einančios ir jungiančios kitas neišsipildžiusias pranašystės, paaiškėtų, kas yra tiesa.

Tai kas yra aplinkinis gyvenimas, ir individualus gyvenimas, puikiai atsispindi ir užrašytais sakiniais. Papaprastai, ką siųlo, ar ką duoda žmogus, yra dalis suplanuoto gyvenimo, ateities gyvenimo, planų ir pranašysčių informacija. Ji parašyta kitais sakiniais.

@Vytautas Yra kurie supranta kas čia parašyta. Bet dar neįvaldė to metodo iki galo. O suprasti šito metodo, ar kažką pridėti savo negali. Trūksta laiko suvokti, kaip šitas metodas gali pasitarnauti šioje realybėje. Nėra paaiškinimų, nėra ir priežasties, jog kažkaip jo reiktų. Vėl nuojauta.

Citata iš: SunsetTK  lapkričio 27, 2016, 21:39:44Gerai čia paminėjo, kad nereikia jokio svarelio bendraujant su siela, nereikia jokių pašalinių, žemiškų prietaisų..
Neįrodyta, kad nereikia, toje vietoje gali klysti taip pasakęs pats.

Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax lapkričio 28, 2016, 22:27:07
@Vytautas ,kaip pranašas tu jau "susideginai". :)
Nieko trečiadienį neįvyks,nebent kokia nors tavo asmeninio gyvenimo permaina.Ar manai,kad svarelio pagalba bendrauji su kažkuo iš aukščiau?
Tas,su kuo bendrauji,tiesiog "prikolinasi",jie labai dažnai taip elgiasi,ypač su tais,kurie besąlygiškai jais tiki. :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 29, 2016, 08:33:51
Kaip minėjau, atsiprašysiu ir dingsiu iš virtualios erdvės.  :) 8 mėnesių patirtis niekur nesikišti visai nieko. Gal tame ir tikslas.  :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: SunsetTK lapkričio 29, 2016, 11:17:22
Na labai keistai skamba, nes pirmuose postuose, kai buvo aprašomas Jūsų naudojimasis švytuokle, teigėte, kad apie ateitį negalima nieko sužinoti, tik dabartį, praeitį..
O šioj temoj jau stebuklingai atsiveria ateities vaizdiniai :D o čia dar su loterijom...... :D :D ne pagal paskirtį naudojate savo švytuokle, nors ir kas ją valdytų (pasąmonė, siela, kitos būtybės).... visos loterijos yra imunizuotos nuo bet kokio išorinio kišimosi... taip kad labai juokingai skamba - sužinot skaičiukus švytuoklės pagalba ir naivu tikėti, kad tokie ir iškris.. juolab, kad buvo paties minėta, jog ateities neįmanoma sužinoti švytuoklės pagalba.. kvepia prieštaravimais pačiam sau...

O jūs, Vytautai, gebate išgirsti savo sielos balsą, intuityviai, per kitus jutiminius organus (subtilius), negu tik su švytuokle. Nes tai tikrai nėra vienintelis kelias bendrauti su siela.. Pilna pasauly pavyzdžių.. į kuriuos gal nesiplėskime...
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax lapkričio 29, 2016, 22:23:07
Nepabėk,Vytautai. :)
Tavo pateikta informacija tikrai įdomi.Ne kaip pranašystė.Ji suteikia galimybę analizuoti ir vertinti tą būtybę,kuri ją sugeneravo.
Abejojantiems,kad gal pats Vytautas tai "sufantazavo" siūlau atkreipti dėmesį į tai,jog "blogiukams" pranašystėje nenumatyta jokia bausmė ar sunaikinimas.O tai jau nežmogiška logika.Nėra jokio atpildo.
Taigi,dalinkis tomis žiniomis su mumis,Vytautai.Geriausiai-cituok.O aš savo ruožtu tau greitu laiku pateiksiu tavo informacijos teikėjo išsamų psichologinį portretą.Viską,ką tik įmanoma bus sužinoti apie tą būtybę.Žinau,sulauksi draudimų ir net grąsinimų.Nepaisyk.Jie nepajėgūs žmogui pakenkti,tik nepasiduok bauginimui.
:)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Vytautas lapkričio 29, 2016, 23:38:20
Na ką gi lieka tik atsiprašyti nes rytoj tikrai nieko neįvyks.  :'( Aišku man pačiam norėjosi kad tai ką papasakojau įvyktų, nes šis beprotiškas pasaulis stipriai nežmoniškas. Iš tikro kaip sako ana pusė mano fantazijos paskirtis buvo jiems išsiaiškinti Jūsų nuomonę ir Jūsų mintis tuo klausimu nesvarbu tik perskaitė ar ir pakomentavot. Perspektyvoje pagal tai pakoreguoti pagal galimybes pirminį projektą ir jį realizuoti. Kada tai įvyks niekas nežinos.  Na o aš kaip žadėjau atsiprašau visų už savo fantazijas ir visam dingstu iš virtualaus pasaulio. Jūs puikūs žmonės. Man labai gaila. Bet taip reikia.  ;)

O @xsistemax pastebėjimas labai svarbus ir taiklus. Ačiū.

Ačiū visiems už maloniai praleistą laiką.  :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Benamis lapkričio 29, 2016, 23:57:16
Citata iš: Vytautas  lapkričio 29, 2016, 23:38:20ir visam dingstu iš virtualaus pasaulio
Kaip sakoma: "niekada nesakyk niekada" ;)

Buvo idomu paskaityti.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs lapkričio 30, 2016, 01:15:06
CitataYra virusas nuo kurio sukuriama vakcina. Griebiasi tokio kūrimo nevisi. To nepasirenka pagal kriterijus, neaktualu žinoti niekeno nuomonės, neaktualu žinoti ar tai įdomu.

Vakcina nenustoja veikti paprastai. Yra išgyventų dalykų, bet po kūrimosi, prarandama prasmė juos išgyventi tokiomis aplinkybėmis. Taip jungiant sakyčiau, po nematomos įkrovos atsiranda "liekanų", kurios čia nesunaikinamos, bet apeinamos vienu būdu. Ir toks yra ne vienas. Supranta tokius dalykus nedidelė grupė. Jie, kuria vakcinas, kad apsisaugotų ištikus realiai situacijai.

Viskas dar nerealu. Saugu, matyti žmones per atstumus.
@Vytautas tai daugiau nei tikra. Jau yra išbandžiusiųju (jie perkelti darbuotojai, prižiūri naujus), teigia, kad asmeninis gyvenimas yra įrašytas ir pasilikęs jų atmintyje.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: pilkasai lapkričio 30, 2016, 14:52:01
Vytautai. "anas" svytuokles "galas" akivaizdziai is Jusu lazdavojasi, patikrinot keleta kartu neisipilde ir siuskit tuos info tiekiejus po velniu, matomai Jie is ten ir ateje, kam Jums kvarsintis galva?
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: mcgyver lapkričio 30, 2016, 17:18:26
Pasilik.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax lapkričio 30, 2016, 22:07:34
Vytautai,tu palaikai nuolatinį ryšį su tais,kuriuos vadina žemesniaisiais astralais.Ta labai įdomu.Tik nesileisk,kad tavimi manipuliuotų.
Man labai įdomi jų gyvenamoji dimensija,patys jie,kaip intelekto pasireiškimo forma.
Ar jau pasiekei tą stadiją,kai gali bendrauti betarpiškai,be jokių pagalbinių priemonių?
Tik dar kartą perspėju,netikėk aklai ateities pranašystėmis,jos 99procentais nesipildo.Informacijos apie praeitį gali beveik netikrinti-99procentai tiesa.Gal kiek persūdžiau su tais procentais,bet joks žmogus tokio istorijos tikslumo tau nepateiks. :)
Nepradink.Aš nenoriu to praktikuoti,nes toks bendravimas stipriai slopina koncentraciją į mūsų dimensiją.O tu,kaip supratau,to jau nenutrauksi,nes "parišo".Gal pasiaukok mokslo labui. :)
Nepakenksiu tavo draugams,tik geriau juos pažinsiu.Ir tais pastebėjimais būtinai pasidalinsiu.
Užkabinau? :)
Kad patikėtum,jog sakau tiesą,pabandyk testą:"išdurk"lygiai taip,kaip tave "išdūrė".Įsitikinsi,jog jie žino tiksliai ką padarei,bet net nenutuokia,ką padarysi.
Į eksperimentą žiūrėk kaip smalsus mokslininkas,o ne kaip fanatiškas tikintysis,juolab,kad po tiek melo pagrindo tikėti kaip ir nėra.Tavo bendravimas nepraras savo vertės,juk bendrauji su kitokio pasaulio kitokiomis būtybėmis.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 01, 2016, 00:49:58
@xsistemax tu procentais gali žinoti. Ar tik ne savo matematini metodą būsi pritaikęs? Pranašystės su matematiniais prieskoniais, įdomu.

Open source gaunasi. Matematika, kurią elementariai gali mokintis kiekvienas mokyklose ir dar legaliai. Toks mokslas naudingas ir nuspėjant pranašystes, arba visur kur tik reikia galima naudoti nepamainomai. Nė nenorėdamas išmokti gali ir labai lengvai.  Gyvenimiškas įvadas į platesnį suvokimą.

Ar supranti, kas mus išmoko pranašauti. Klaidingai manai, jei jie bando nuo tų dalykų atgrasyti. Kas sistemos sudėtyje, tas ir ateities planuose. Pamažu pratinama visus išbandyti "pranašautojo ir prognozuotojo" metodą už dyką. Kaip manai, kodėl iki šiol to nepašalina, jei nemato grėsmės. Man atrodo, jiems reikia įrodyti "gyvenančių įvairias laikotarpiais kartų" pranašumus ir galias, jie siekia padaryti žmones nelygius, mažiau pranašesnius vienas kitam. Gerai pagalvok, ar jie negriebsis kitokių priemonių. Ar tu dar laikai save svarbiu? Nes panašu, kad tau neduos ir neišmokys tokių dalykų, taip pat neįgausi pranašumo per kartas. Ar tau skaudu, kai tu negausi to, ką po kiek metų gaus kiti?

Aš sakiau, kvantų metodas "užkietina" pažinimą. Moksle nesurasi naudos. Nauda vyksta per gyventojus, per netikrą evoliuciją, dirbtinį žinių paskirtymą nevienodomis dalimis.

Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax gruodžio 01, 2016, 06:42:30
cs,žmogus nėra kieno nors marionetė ar naminis dresuojamas gyvūnėlis.
Iš kur pas tave tokia keista pasaulėžiūra? :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 01, 2016, 17:13:10
@xsistemax Kalbėjau su vienu žmogumi apie progreso dirbtinį sukėlimą. Aš daug tyrinėjau visas situacijas, kad visgi progresas tapo neparankus būdas ir jo galima išvengiant, pakeisti su kita "vystymosi" rūšimi.

Pagrindinis etapas norint pereiti ar pakeisti savo požiūrį yra bent minimalus tikėjimas ir pasitikėjimas. Tada galima pastebėti, kad vystymosi rūšių yra neviena.

Yra dirbtinis ir nevienodas žinių paskirstymas per kartas gyvenančias įvairias laikotarpiais. Apie tai ir kalbu. Alfa, beta, zeta kartos, kiek pranašysčių apie jų "didesnius" sugebėjimus. Kaip manai koks didžiausias trūkumas (ar tas, kad nelaiku pastebėjo, ar kad išviso nepastebėjo ir praleido, o gal net nesistengė duoti?). Kažkurioje vietoje, ar per draugus, ar per bendravimą, ar per kur betkuris gali nesužinoti svarbių dalykų. Kažkur esant bendraminčių rate, nebus priimamos "kitokesnės rūšies" ar pobūdžio idėjos, nebus bandoma jų realizuoti ar pabandyti suvokti visiems kartu. Kiekvienas turi minčių, bet kažkas gali pasakyti, kad jos neturi vertės, tada nustojama stengtis, įrodinėti ir užmirštama. Tu dabar tą patį darai @xsistemax tik nebegalėsi taip daryti vėliau, kai žinai.

Šiek tiek apie tą naują rūšį (apie kurią ir kalbu). Nesakau, kad yra prasmė lygintis pagal kriterijus tos jau esančios rūšies (dirbtinio progreso sukėlimo, evoliucijos). To neišsiaiškinau nei per nevieną, suvokiau pats. Visi pajėgūs mokėti ar žinoti tuos pačius dalykus. Bet kadangi kažkas žino, kada žmogus galutinai "užkietėja" ar subręsta, tai automatiškai ir nieko nebenori naujo žinoti. Yra kas naudojasi iš to ir žino, kad progesas bus sėkmingai įrodomas būtent tik taip besivadovaujant.

Tik vienu atvėju, toks "užkietėjimas" ar "galutinis susiformavimas" gali būti pašalinamas dirbtiniu būdu. Ir tokiu būdu, progresas nebūtų įrodytas, būtų parodomas laisvas pasirinkimas. Viskas kas susyje su kvailėjimu, teįrodytu ne žmogaus polinkį ar pasirinkimą (kažkuriai nuomonei neteisingą), o įrodytų, kad už viso to kažkas sėdėjo ir kontroliavo žinių pasiskirtymą dirbtinai ar dėl pavydo nesuteikė visko žinoti iki galo. Emocijomis žaidė irgi. Negatyviai nuteikinėjo, ištrijinėjo atmintis, sukėlė baimes, manipuliavo. Taip kurstant nelygybę, be jokio paaiškinimo. @xsistemax žmogus turi savo nuomonę, bet apie aukštesnį lygį, kaip sąmokslo teorijos negirdėjo. Dar iki šiol neparodė, niekas, bent minimalaus nuvokimo.

Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax gruodžio 01, 2016, 21:47:47
cs,keisk savo leksiką.Paaukok išminčiaus imidžą vardan pagarbos pašnekovui.Tavo leksikoje pernelyg daug neigimo formų ir abstraktumo:kažkas kažkam neskirta,kažkas kažkam neleista,kažkas kažko nežino,kažkas kažkuo manipuliuoja ir t. t. :)
Pasakysiu tiesiai:mali kaip meleta be jokio konkretumo.Gal tai atrodo gudriai,bet verti pašnekovą spręsti rebusus,užuot savo nuomonę išsakęs normalia žmonių kalba.
O dabar į temą:
ar tau neatrodo,kad laikas traukti žmones už ausų iš visokios mistikos?Gal dievus,kaukus,banšes,demonus ir visus kitus laikas dėti po mikroskopu,išsiaiškinti,kas jie tokie ir viešai duomenis paskelbti?Žinoti,bet ne pagarbiai bijoti?
Tam,kad suprastume tikrąją tokių pranašysčių vertę.Kad suprastume,jog turime kaimynų.Kurie gal ir labai kitoķie,bet yra mūsų pasaulio dalis.
Tokiu būdu ir tapsime nauja rūšimi.Žingeidžia,be prietarų.Verta ateities,kurią patys esame pajėgūs susikurti.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 01, 2016, 23:49:43
@xsistemax kam tu bekartoji savo metodą, gal neperskaitei dalies mano rašyto teksto?  Nepasidarai kietesnis vien iš pasakymo.

Citata iš: xsistemax  gruodžio 01, 2016, 21:47:47Tavo leksikoje pernelyg daug neigimo formų ir abstraktumo:kažkas kažkam neskirta,kažkas kažkam neleista,kažkas kažko nežino,kažkas kažkuo manipuliuoja ir t. t. :)
Kam tau konkretumo reikia, gal nori kad vietoj "kažkas" sustatinėčiau: "Petras", "Jonas"... Visvien nejokios naudos negausi ir net nepajausi skirtumo. Galiu tuos vardus ir išgalvoti, būtų tavo akiai akivaizdus konkretumo įrodymas, o man melas. Nebepajausi skirtumo tarp melo ir tiesos.

Citata iš: xsistemax  gruodžio 01, 2016, 21:47:47ar tau neatrodo,kad laikas traukti žmones už ausų iš visokios mistikos?Gal dievus,kaukus,banšes,demonus ir visus kitus laikas dėti po mikroskopu,išsiaiškinti,kas jie tokie ir viešai duomenis paskelbti?Žinoti,bet ne pagarbiai bijoti?
Tam,kad suprastume tikrąją tokių pranašysčių vertę.Kad suprastume,jog turime kaimynų.Kurie gal ir labai kitoķie,bet yra mūsų pasaulio dalis.
Tokiu būdu ir tapsime nauja rūšimi.Žingeidžia,be prietarų.Verta ateities,kurią patys esame pajėgūs susikurti.
Nežinau ar verta paniekinti senolių atradimus. Akivaizdus įrodymas kaip lengva rinktis kvailio kelią. Kvailio kelyje, atradėjas nieko vertas, svarbu išdarkyti ar savaip interpretuoti. Pasekoje per kartas vyksta lygiai tas pats. Pavydima, nepasakoma, nultylima, pasilaikoma sau, atrandama ir išdarkoma... O kai tam tikroje vietoje kvailėjimą galima užkirsti... Pasirinkus kitą vystymosi procesą, kuriame nebūtų tų pačių kriterijų ar sąlygų. Automatiškai žmogaus pobūdis ir paskirtis būtų iškeista į kitokesnį stovį.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax gruodžio 03, 2016, 00:06:58
cs,supratau,tu už progresą.Bet nekeičiant senolių sukurtų stereotipų.
Norėtum gyventi raganų pasaulyje?Ar suprasti,kaip magija veikia pagal aiškius fizikinius dėsnius?
Kvailių pasaulyje trypčiojama vietoje,netobulėjama.Stagnaciniais metodais progreso nepasieksi.Problema tame,kad trečdalis žmonijos nepajėgia suvokti atradimų reikšmės,dar didesnei daliai jie paprasčiausiai nerūpi ir tik maža dalis yra tas progresyvus avangardas,kuriems ir rūpi,ir suprantama.Formuojasi skirtingos rūšys ne biologiniu,bet intelektiniu pagrindu.Patinka tau tai ar ne.
Įvardinti vardais nereikia,nurodyk tik grupes,to visiškai pakaks.Kas slepia žinias?Kas manipuliuoja?Kas eina kvailio keliu?
Solidarizuojuosi su tavimi,aš irgi dabartinėje pasaulio tvarkoje daug ką keisčiau.Be sentimentų ir nostalgijos.Tuo keliu ir einu.Nes tai kelias į ateitį.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 03, 2016, 01:14:57
@xsistemax Senolių vertybių niekinime turi būti "atpirkimo ožys", galintis atlaikyti nuomones, jam nenaudingas. (ar tu pasiruošęs būti?) Pats pagalvok. Bent jeigu metodas tebuvo bandytas plėtoti iš minimalios pusės, ar buvo tas atradimas sudėtas iš tiek dalių kiek ryškiai (tik dabar) matosi, nereikia kvailinti atradėjo. Galbūt tik tokiame laikotarpyje tik tokios galimybės buvo maksimalios. (Senolių atradimas yra nenuginčijamai orientuotas, pagamintas iš realių išteklių kiekiaus). Logiška viskas kiek tuo metu atrodė "pakankamai" sudėta darbo. Atvirkščiai nei manai, prie tokių sąlygų išimtys nebuvo daromos. O kodėl, nedaromos niekas dabar jau neatsakys. Net pats nežinosi, kam sukėlė pasaulinį karą, jei dabar tai visiškai neturintis logikos faktas. Kažkada tai buvo reikalinga, jei toks variantas buvo naudotas.

O jeigu man sakoma kitaip, kad ta istorija - padirbta. Tada - nebuvo iki šiol nejokio progreso, bent jau teoriškai tikro: nejokių Napaleono žygių, jokių JAV karų, jokių Lietuvos mūšių. Iš dalies būtų galima nurašyti į fantazijas ir mokslą, Niutoną, Einšteiną, Hofkinsą. Kvantus - būtinai.

Aš visiškai ne už naujų atradimų parodymą, jau šioje senovines vertybes išpažįstančiame pasaulyje, bet už tai, kad jos yra svarbus etapas, kurį reikia pereiti, ir tik tada po jo bus galima suvokti, kad vystymo metodas tėra "trialo versijos" lygio. (iki tol draudžiama) Aš už kitas sąlygas, kitokias būsenas, bet ne "trialo versijos" naujus variantus.
Man siektina atrasti kažką kitą. Manęs mokslas nesudomino, aprašymas ezoterinių vyksmų mokslo kalba - mažas, "trialo versijos" lygio.

Jei tu sieki "trialo versijos" lygio atradimų, tai tau jų asmeniškai reikia. O tu elementariai pagalbos ieškai, ar bendraminčių, kurie nusimano. Kada aiškai įvardinai ko tau išviso reikia, tau tereikia metodo visą tai realizuoti. O metodą tu jau turi. Tu ieškai patvirtinimo ką tu turi savyje. Tu jau kompetetingas aprašyti viską sau ir atlikti praktiškai norint viską įsitikinti ar pamatyti savo akimis.

Man asmeniškai viskas galbūt kiek kitaip nei tau. Prisipažinsiu, mes nevienodi iš dalies.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax gruodžio 03, 2016, 22:08:18
cs,tai,kas jau įvyko yra istorija,jos nepakeisi.Bet aš linkęs dalykus vadinti tikraisiais vardais,be patoso,sureikšminimo ar pasididžiavimo.Vertinu objektyviai.Ir nemanau,jog karai ar revoliucijos tikrai buvo reikalingi,tiesiog taip įvyko.
Ir senoliai nebuvo protingesni už mus,o jų žinių bagažas buvo daug skurdesnis.Tiesiog gerbiu juos kaip protėvius,kaip savo šaknis.Tikrai neniekinu,bet ir neaukštinu.
Ezoteriniai dalykai yra pažinūs,jie nėra už mokslo kompetencijos ribų.Tik oficialusis mokslas vengia jų imtis dėl labai supratamų priežasčų.Šita spraga vis labiau "rėžia akį",todėl manau,jog pats laikas ją užpildyti,tuo labiau,jog atraminę bazę tikrai turime.Ieškau bendraminčių,norinčių mistifikuotus dalykus paversti konkrečiomis žiniomis apie subtiliųjų materijų sritį.Nenori prisijungti?
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 04, 2016, 13:02:21
@xsistemax Tik konors atsisakius, kažkas pradeda veikti. Šiuo metu bandoma atmesti ar suteikti vertę informacijai, kuri nepravers, o pravers tik tau.


Paaiškinimas, tai dar neesmė to, kad sudėjus istorijas žmogui pasidaro: galima sukelti karus, atrasti religijas, atrasti atradimus. Tokioje įtakoje, kurioje papuolėme visi - išskyrus save, iškyrus dalis apjungiančias erdves, aplinkas, nesvarbu, bet yra valdomos kitokiu valdymu nei tikėtųmeisi.

Žinau kad visi čia atsidūrė, tik jeigu per klaidą viskas vyksta ar vykdomas progresas netokiu metodu ar vystymosi rūšimi - kiekvienas gyvens istorijos pagrindu.

Tu dar nežinojai, bet istorija gali būti surašyta ir tas vadinamas pradas gali būti paveiktas. Gali būti veiksmas kartotas iki tol, kol ryškiai pasimatė progresas, suprimityvėjimas, buvo pamatyta vizija kaip gyventi, kokiu būdu suvokti vystymą.

@xsistemax Ką aš padariau ir ką darau, kad man gali kilti abėjonės ar tas progresas teisingas. Visų pirma, toks progresas gali būti pargrįstas ir įrodytas kaip teisinga vystymosi rūšimi pagal tai, kaip vienu metu minimalus veiksmas gali būti maksimalus iš ateities perspektyvos. Pritariant, kad minimalios galimybės yra riba, kurią peržengus įvyksta siaubingi dalykai, įvertinus baimę, kaip teisingai įvertinantį betkokioje situacijoje išteisinantį jausmą. Todėl pavyzdingai sekant šiuo progresu žmogus savaime užkietėja ir sutvirtėja kaip vienos rūšies "specialistas", labai specifiškas. Tokiame progrese vyrauja nuostata " pridėjus daugiau dalių prasidės progresas", matematikoje aprašytas progresas ir yra būtent toks, tačiau jis nepagrindžia fakto, kad jis "nespecifinis" ar "neparinktas", "dirbtinai sukurtas", "natūraliomis sąlygomis besivystantis". Yra sąlygos, kurios nuramina ar neleidžia sužinoti daugiau apie kitokesnes specifikas. Todėl parodomas asmeniškai tau formuoto progreso rūšies maksimalio pagrindžiamumo vyksmas po kurio tu nusiramini. Tokiu keliu ir geriausia eiti. Senolių vertybės nemeluoja. Pakliūni į sudėtį : tavo atradima paseka kitų senolių atradimas, apvienyjimas.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax gruodžio 05, 2016, 19:53:07
Tu čia specialiai tuo "bla bla"stiliumi?
Perskaityk pats,jei suprasi ką parašei-tu genijus. :)
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 05, 2016, 21:09:46
@xsistemax senoliai atrado metodus panašiai kaip ir mes (jiems buvo laisviau leidžiama ekspermentuoti ar net atradinėti). Tik dabar linkstama manyti kitaip, tiesa (kokia bebūtų) užskaitoma klaida, negatyviai ir konkurencingai priešinasi "naujam atradimui", vyrauja koncervatorizmas.

Senoliai kartu atrado tokį specfinį būdą, kad mes nebeatradinėtume nieko naujo, o tik plėtotume ir plėtotume jų atrastus metodus. T.y. tobulintume ir praleistume, skirtume daug laiko. Išvada: nieko naujo atrasta, tik krrypstama prie specifikos. Specifika yra pagrindas, kuris galbūt atrastas net iki pirmo išradimo, būtent jį visur ir panaudoja.

Vystyme įžvelgė viziją, kad didėjant ar mažėjant skaičiui vyksta vystymas (matematinė progresija) visur pritaikoma. Bet kodėl ji matematinė, o ne paprasta - todėl, kad panorėjo priskirti sau.

Didžiausias atradimas, kurį žmogus per savo gyvenimą patiria yra išdalydas į daugelių dalių, vizijoje numatyta, kad žmogus pats ieškos, pats gilinsis (taip suras ko jis ieško). Neikiek neprotinga man neatrodo, toks išdalymas ar atėmimas informacijų, kurios yra visiems reikalingos betkokiame momente.

Tikrai žinau, kad įmanoma ištrinti atmintis, įrašyti kažką savo. Blogiausia tai, kad užkietinamas pažinimas, pradedama eiti viena kryptimi, kitos pasidaro nebeįdomios ir nebegalimos pažinti. Taip vyksta ir man. Man irgi užkietėjo pažinimas, todėl aš pradėjau nebesuprasti kaikurių sričių, nebegaliu sutelkti pakankamai dėmesio, nebeišgaliu. Didžiausia priežastis yra pažinimo sutvirtėjimas visiems laikams. Dėl tokių specifinių realybės ir tikrovės galimybių, nebegalima kurti geresnių išeičių, kitokesnių gyvensenos metodų, egzistavimų ir būvių. Kietumas nusako ribotumą, kurio tuo momentu neina peržengti. Sutvirtėjusi sąvybė gali būti ir likimas.

Tik, jeigu yra visiems bendras suvokimas, gali būti, kad viskas vienodai ir suvokiama. Gali būti visų norai vienodi. Tik pagalbos ieškosi pagal savo vieną iš padalintų pažinimų ir gilinasi į vieną iš jų daugiausia.

@xsistemax išniekinti senolių metodų negalima, palik juos ramybėje. Pabandyk geriau atrasti kažką savo ir nesakyti, neteikti jiems pagalbos. Suprasi, kad tau jie sudėjo kažką, kam atėjo laikas pasiimti. Bet ar tu nori jiems atsidėkodamas padėti, jau tavo pasirinkimas. Galima neįrodyti progreso.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Mekabciel gruodžio 05, 2016, 21:32:24
...google translate'as eteryje. Dirbtinis intelektas sparciai auga.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: xsistemax gruodžio 05, 2016, 22:08:43
Google translate'as irgi nieko nesupranta.Ne vienas aš toks nenuovokus... :)
Iš kokios paukščių kalbos tas vertimas?
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: cs gruodžio 05, 2016, 23:06:26
Kvailio kelyje nebūtina žaisti pagal taisykles, kvailys nepripažįsta kaltės.

Tegul pirma išaiškina kaip elektros virpesiai apdoroja kalbas ir lengvai jomis manipuliuoja. kaip ten įrašomi garsai, spalvos, kaip atsiranda elementarios funkcijos, koks metodas sukuria virtualumą? Jeigu elektra tokia universali varomoji jėga, kurioje yra įvarių delsimo transformacijų, kaip ribotomis (minimaliomis galimybėmis) įmanoma įrodyti išraiškas, kurios nelogiškos. (Mano suvokimu jos tik padaromos logiškomis), tai visiška beprotystė. Jokio natūralaus žmogui suprantamo metodo - nėra pritaikyta.
Antraštė: Pasaulio transformacija 2016.11.30
Parašė: Mekabciel gruodžio 06, 2016, 10:17:09
Citata iš: Mekabciel  gruodžio 05, 2016, 21:32:24...google translate'as eteryje. Dirbtinis intelektas sparciai auga.
As @cs atsiimu savo zodzius, tikiuosi neisizeidei ir nepyksti.