Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: LauruteSt rugsėjo 24, 2015, 09:50:05

Antraštė: Likimo siunčiami ženklai
Parašė: LauruteSt rugsėjo 24, 2015, 09:50:05
Sveiki, jau pora dienų kai kas stipriai neduoda ramybės, nesenai išsilaikiau teises , na dar kadangi pradžiamokslė visų vairavimo ypatybių gerai nežinau , vairuoju opel mašina , na su draugais juokaudami ne tą žodį pasakėme ant autobuso , prieš dvi dienas ėjau į parduotuvę , išėjusi netekau žado , toje vietoje,kad ir kaip sunki gatvė niekada nebūna avarijų , autobusas įlėkė į opel mašina tokia kaip mano ir dar klevą.. Tikriausiai pagalvosit tiesiog sutapimas , naktį sapnavau save mažą vos tik 3-iejų metukų , tokia pasimetusi ,nerami , po to sapno , iškart sapnavau ,jog pakliuvau į stiprią avarija ,tarsi kažkas norėtų mane perspėti , ne gana to ,kad ta pačią naktį kai prabudau sujudėjo mašinos rakteliai , stengiausi tą dieną nebevažiuoti su mašina , nuėjau pas draugė jos šeimai pasakojau apie sutapimus , tą sapną,  ir staiga viršuje pas jų nukrito lemputė , na niekur nebevažiavau likau pas draugė miegoti , pas ją visada ramu ,naujos statybos namas ir visą kita , bet naktį vėl pasirodė keisti reiškiniai , keisti sapnai, visą naktį neramiai miegojau , tiesiog nerandu sau vietos , dar sakoma, kad reikia atkreipti dėmesį į kiekvieną siunčiama ženklą,per dvi dienas tu ženklų tiek daug ,kad baisu daros , dar paskambino įdomi moteriškė į namų telefoną , patylėjo , pasakė atsiprašau ir padėjo ragelį , tuo pat metu pro namus praskrido kaukianti greitosios mašina. Tiesiog įdomu ką manote apie tokius ženklus?
Antraštė: Likimo siunčiami ženklai
Parašė: Regux rugsėjo 24, 2015, 13:51:58
Gyvenk kaip gyvenai ir viskas, neiimk per daug į galvą, vien tokie prisigalvojimai verčia sapnuoti tokius dalykus, kuo labiau jaudinsies tuo pačiai bus sunkiau.
Antraštė: Likimo siunčiami ženklai
Parašė: paragraf 78 rugsėjo 24, 2015, 14:15:11
Pamačius vieną "ženklą" mūsų sąmonė pradeda ieškoti priežastinių ryšių tarp savęs nesusijusiuose įvykiuose. Ji juos randa, o tada žmogus kraustosi iš proto, nors kitomis sąlygomis jis tų ryšių nepadarytų.