App'sai išmaniesiems

Pradėjo paragraf 78, sausio 04, 2015, 10:31:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Sumąsčiau paklausti, gal kas žinote kokių nors naudingų programėlių išmaniesiems telefonams (pas mane androidas), kurie būtų naudingi paranormalių reiškinių tyrėjui ar šiaip besidominčiam žmogui?

idenmeyou

Kiek teko žiūrėti per tokias programas, tai visas vaikiško, apgaulės pobūdžio. Rašo neva fiksuoja vaiduoklius ir balsus iš mirusiųjų pasaulio kaip EBF reiškinį. Bet telefonuose tokios įrangos tikrai nėra, tad kiek teko žiūrėti neradau visiškai jokios rimtos programos susijusios su paranormaliais reiškiniais.

TinSoldier

Pažaidimui:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superphunlabs.emf&hl=lt (magnetinių laukų stebėjimui. telefonas turi turėti specialų sensorių)

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.mvainformatics.android.motiondetectorpro.activity (Judesių detektorius-kamera)

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_puggster2007.EVP_Recorder (EVP record'eris)

Nė vieno iš šitų nebandžiau, tai atsiliepimų negaliu duot :)


paragraf 78

Aš dabar esu parsisiuntęs kelias enciklopedijas, Tarptautinės kosminės stoties sekimo programėlę, NASA programėlę, Google sky, Mėnulio žemėlapį, tai galvoju kas čia dar įdomaus galėtų būti.

Tos pažaidimui a la vaiduoklių detektoriai tai tikrai kad kažkoks nesusipratimas :)

TinSoldieri, žvilgtelėsiu, ačiū

Benamis

Citata iš: TinSoldier  sausio 04, 2015, 11:07:52
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superphunlabs.emf&hl=lt (magnetinių laukų stebėjimui. telefonas turi turėti specialų sensorių)


Tikrai veikia. Galvojau cia bus eiline nesamone, bet magnetinius laukus tikrai jaucia. Zinoma priklauso tikriausiai ir nuo telefono ar ji veiks ar ne :)

prancuzas

http://www.siriusdisclosure.com/et-contact-tool/

yra megnetinis matuoklis, aprasyti keli meditacijos budai. nso, orbu ir siaip daug idomiu pavyzdziu, meditacines muzikos ir pan. mokamas. toks neblogas appsas.

Aukštyn