Prakeikimai ir uzkalbejimai

Pradėjo Mayhem, lapkričio 10, 2011, 12:42:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

margarita

laba diena labai noreciau suzinot koki rituala kaip galeciau viena zmogu prakeikti

Benamis

Nemoralizuosiu ir neaiskinsiu, kad blogai ta daryti. Pasakysiu tik tiek, kad kiek teko skaityti, nebutinai reikalingas koks nors ritualas:

CitataTokie pasakymai, kaip „o kad tu skradžiai į žemę…", „kad tave kur galas" ir kiti panašūs palinkėjimai, ypač lydimi stipraus pykčio, gali turėti nemažą jėgą ir gana liūdnas pasekmes. Prakeikimai ypač stipriai „prikimba" per emociškai reikšmingus įvykius: vestuves, laidotuves, minėjimus, ginčus. Prakeikimas paprastai pereina taip pat ir aukos kraujo giminaičiams.

birute

.....mylejau gal dar ir myliu ta vyra...jam buvo sudetinga su aukoholiu.buvom sutare,-as turiu vyra negalima jo palikti,-jis turi drauge-tik seip ,-nes jis visa laika zadejo laukti mane,bet kai jis persikele pas ja,,,,(mano pastumetas jis bendravo su ja),,,SPROGAU IS PYKCIO...prakeiksmus pazeriau maza nepasirode,..:):):)nors neesu pykto budo-as tiesiog norejau ji iskaudinti....dabar supratau,kad praradau ji amziams,,,

massuer

Pabandysim pasiklaust jusu nuomones. Pastaruoju metu daros negeri dalykai su sveikata, visi vidineiorganai funkcionuoja gerai ir siaip esu stiprios sveikatos jaunuolis, sportuoju, be zalingu iprociu. Galeciau sakyti esu ir dvasiskai stiprus, ne itin imlus, bet... Giminej yra zmogus kuris pastoviai meta kortas ant musu su suzadetine, tas zmogus is mano puses gimine, nelabai nori, kad butume kartu. Nekarta vienas zmogus sake, kad kazkas meta kortas ir pritrauke jum blogu dvasiu (stengiuos konkreciai, nenoriu atviraut sitom temom). Taigi dabar musu zmogus pareiske, kad gimimaitis kuris mesdavo kortas buvo pas ragana-maga-bureja nuejas ir 3 kartus, kad mus isskirt ar panasiai. Viskas dzin, bet prasidejo keisti nerimo priepoliai... sirdies plakimas, smaugimo jausmas... baime... aisku ne visada , dazniausiai vakare.. ka manote? Ka patartumete? Siaip tikrai jokiom depresijom,ar panasiai nelinkes sirgt. Galeciau sakyt esu Sekmingas zmogus netgi.

Sirius

Medituok į dvasinę apsaugą.

massuer

Vakar teko susibendrauti su viena geresniu rusu ekstrasensiu- viskas pasitvirtino.

MagneTic

Sveiki, nieko nenoriu prakeikti ir niekam nenoriu blogo. Tiesiog noriu, kad vienas zmogus nustotu daryt itaka mano vyrui, nustotu manipuliuoti juo. Tas zmogus nezinau samoningai ar nesamoningai kenkia musu seimos santykiams braudamasis i musu seima, del to kencia ir vaikai. Pagrinine problema tai jog vyras labai lengvai pasiduoda manipuliacijoms, tiesiog negali tam zmogui pasakyti "ne". Bandziau su vyru kalbeti, bet tai beprasmiska, nes uz poros dienu vel tas pats.

Sahita

Du kartus teko prakeikti žmones. Abu kartus sulaukiau dalinio efekto   - gavau dalį sau viso to, ko linkėjau. Iš kitos pusės - prakeiksmai iš esmės palietė tuos žmones, o tai kas man iš jų kliuvo - gana menka dalis.
Mano nuomone, jei žmogus nesupranta žmoniškų žodžių, jausmų ir nesikeičia, toliau kenkia - privalu jam atsukti nugarą su žaibais ;) Tie,kurie teigia, jog kenkti nereikia, amoralu ir t.t. gal tiesiog neturėjo rimtos priežasties kerštui. GYvenimas retai kada atkeršija, tad tenka mum patiem to imtis. Vadovaujuosi principu - akis už akį. Jei gavau į akį,o gyvenimas nė nesiruošia anam suduoti atgalios - kodėl turėčiau sėdėti rankas sudėjus ?

.L.U.T.H.O.R.

O kam imtis prakeikimų, jei gavai į akį? Duok atgal į akį :) Nebent jau ir tave bandytų prakeikt.

nereikalinga

Kad visi buvę prakeiksmai kada nors gyvenime vienu sykiu nesugrįžtu

.L.U.T.H.O.R.

Jeigu viską profesionaliai darai, niekas nesugrįš ;)

Benamis

Bet pamenu man rodos paragrafas rase, kad kazkodel vieni didziausiu pasaulio magu, savo dienas baige ne itin "linksmai". Tai psichiatrineje, tai nusizude ir pan.  :-\

.L.U.T.H.O.R.

Tai buvo jų pasirinkimas :) Tikrai, ne kad kažkas juos prakeikė :) Šiaip kiek žinau, Kraulio sąskaitoje yra bent dvi kitų žmonių mirtys :)

Supernatural

Mano gimine irgi prakeikta 7nioms kartoms, turejau itarimu, kad taip yra, runos rode, kad reik ieskot sesias kartas atgal kazko, tik nezinojau ko, nes ziniu mazai is ten like, karta popas i mane paziurejes pasake, kad as turiu gimines prakeikima, kuris baigsis sulig mano vaikais. Ta jau zinojaus, nes as sesta karta, net isrisau koks tai prakeikimas, kai namu darbus apie gimines istorija atlikau...ok...toliau neberasau, rasant talismanas su brandinele nukrito...gmm...zenklas..siaip emem ir atsisege pati, kol maigiau mygtukus..tai gal kada kita,art apie uzkeikimus parasysiu...dabar neleidzia...kazkas..

Supernatural

Persiprasau uz gramatines klaidas, bet kazkodel man ju nebeleidzia pataisyti...hmmm negraziai surasiau :/

Aukštyn