Balsavimas už forumo administratoriaus pakeitimą

Pradėjo Pašalietis ne iš šalies, kovo 18, 2016, 20:01:58

« ankstesnis - sekantis »

Ar forume turėtų būti pakeistas administratorius?

Taip, dabartinis netinka šiam forumui.
Ne, dabartinis gerai atlieka pareigas.
Neturiu nuomonės
Žemyn

TinSoldier

#15
kovo 18, 2016, 22:02:26 Redagavimas: kovo 18, 2016, 22:06:18 by TinSoldier
Man įdomu, kas pasikeistų?
Administratorius ar ne, paragraf'as gali čia rašyti ką tik nori. Kaip ir visi kiti. Absoliučiai visos paragraf'o savybės, patirtis, žinios, įsitikinimai ir t.t. liktų tie patys - tokios pat liktų ir žinutės.

Nėra nė vieno išbaninto už savo nuomonę ar savo įsitikinimus, ar tikėjimus, ar pan. Cenzūros čia nėra jokios. Administratorius savo pareigom nepiktnaudžiauja.

Tai kas pasikeistų? Žinutės liktų tos pačios, priežiūra liktų ta pati (nebent suprastėti galėtų, nes šiuo metu tikrai būtų sunku surasti atvejį, kada kažkas iš moderatorių ar administratorių pasielgė kaip nors netinkamai), žmonės liktų tie patys.

Tai čia tik šiaip dramos į forumą įnešt norima? Gal ir faina tas :) Bet vis tiek visiškai beprasmiška.

Atskirkit žmogų nuo pareigybės. Jūs varot ant žmogaus, nes tiesiog šiaip nepatinka, ką jis rašo. Suraskit nors vieną rimtesnę kritiką jam, kaip administratoriui. O kaip žmogus, jis gali turėti bet kokias nuomones ir bet kaip jas reikšti. Ir, kol ta nuomonė nedaro įtakos pareigybėi - jokios realios problemos nėra.

P.S. O, kiek skeptikas ir kiek ne, - irgi visiškai neturėtų rūpėti. Faktas, kad paragraf'as, matyt, turi daugiausiai ir plačiausių žinių apie paranormalius reiškinius ir pan. mėšlą. Jeigu tos žinios, kai kuriose vietose, apie kai kuriuos dalykus privėdė jį prie skepticizmo - koks skirtumas. Čia tik jo asmeninis reikalas. Kompetencija dėl to nedingsta. Ypač, vėlgi, kai ta nuomonė nesikerta su administravimu.

time

#16
kovo 18, 2016, 22:11:04 Redagavimas: kovo 18, 2016, 22:14:33 by time
Per daug sureikšminama, nuklystama net nepasigilinus, ką administratorius nori tuom pasakyti. Esminė klaida yra mūsų pačių forumo narių - mes nepakankamai pasigiliname į kitus forumo narius ir pateikiamą kitų forumų narių informaciją. Vėliau susidarome klaidingą nuomonę ir kalbame 'vėjus'. Kartais net nebandome taip daryti, nes jis tarsi 'priešas'. Bet visvien vertėtų, nes nesuprantant, ką tuom norima pasakyti - baigiasi nesusipratimu.

Kaikuriuose dalykuose, kur galima laisvai išsakyti nuomonę, nieko nesakau. Tačiau kur pateikiama oficiali informacija kažko naujo prikurti 'nepagrįstai' nėra tikslo. Kažkokie sukurti fantastiniai tekstai niekam neįdomus, ypač moksle, oficialioje informacijos skiltyje. Ezoterikos ir mistikos skiltyje, dar galima kažką kurti, bet moksle kai visi pradės kurti belenką - ar bus įdomu skaityti nesąmones?

Leisti betkuriam būti administratoriumi irgi negerai, nes kaikurie gali pradėti piknaudžiauti esama situacija. Kad administratorius, kažką pasako nariui norint kad patikslintų remdamasi tikrais faktais, pagrįstų pateiktą informaciją įrodymais - tai tik geriau.

Tie kuriuos išmetė, gali nebesivilti čia ir neberašinėti vėjų, patys kalti, kad nemoka padoriai elgtis ir kiekvieną gali siuntinėti, 'ten kur nori'.

Pašalietis ne iš šalies

Citata iš: TinSoldier  kovo 18, 2016, 22:02:26Man įdomu, kas pasikeistų?
Kaip sakoma varna varnai akies nekerta.

Sakyk jeigu Putiną siunčia ant trijų raidžių Juozas iš 3 aukšto, ir jeigu Putiną ant trijų raidžių pasiūstu Grybauskaitė - ar jaustum skirtumą? Manau, kad taip.

Lygiai tas pats ir čia. Aišku Gabrielius nieko nebuvo pasiuntęs, tačiau aš pateikiau vaizdingą palyginimą, kad suprastum apie ką kalbą eina (nors ir taip supranti).

Yra skirtumas kai žmogus mato, kad administatorius anomalijos forume nepripažįsta paranormalių reiškinių (atseit viską įmanoma racionaliai paaiškinti ir net nagalvokit galvoti kitaip) ir kai nepripažįsta paranormalių reiškinių atsitiktinis dalyvis.

Kai žmogus pamato, kad adminas tiesiog kategoriškai neigia, kad tai gali būti kažkas paranormalaus, tada naturalu, kad užduos sau klausimą ar į tą forumą kartais papuoliau.

Nesakau, kad jo čia neturi likti. Aš sakau, kad FORUMO VEIDAS, negali būti skeptikas. Čia ne skeptikų bendrija kažkokia. Čia forumas apie paranormalius reiškinius.

Tas pats jeigu Vatikanui vadovautu pedofilas, o ne popiežius. Arba analogiška situacija būtų, jeigu popiežius visiems skelbtų šventą žodį, bet visur kur tik įmanoma, pabrėžtų, kad aš abejoju arba, kad netikiu, tuo ką aš turiu skelbti. Lyg ir irgi su niekuo nesikirstų, ar ne? Skelbia žodį, dirbą, bet netiki. Už ką tokiį popiežių šalinti, ar ne?

Juokinga.

TinSoldier

Padarykit Benamį su Legionu taip pat administratoriais - tuomet bus visai pakankama administratorių įvairovė - visi bus patenkinti: vienas magas, kitas skeptikas, trečias aukso viduriukas tarp šitų abiejų.

Nebeliks vieno forumo "veido". O toks patikimas ir kokybiškas triumviratas, manau, galėtų sudaryti rimto, įvairovę ir skirtingas nuomones pripažįstančio forumo įvaizdį.

O juk bent iš fasadinės forumo pusės administratorius ir moderatorius niekuo nesiskiria. Visi jie vienodai ar bent panašiai tvarką prižiūri, panašius įgaliojimus turi - bent toks įspūdis susidaro. Aišku, nežinau, kas dedasi užkulisiuose.

Pašalietis ne iš šalies

Jeigu čia būtų forumas su 5000 aktyvių narių, tada galbūt tai būtų ir neblogas variantas. Tačiau dabar tai absurdiškai atrodytų kai yra dešimtys narių ir prižiuri juos tris adminai.

Forumo veidas turi atspindėti pačio forumo tematiką, o ne atvirkščiai. Dabar tai lyg pasityčiojimas kažkoks.

Visažinis

Citata iš: TinSoldier  kovo 18, 2016, 22:35:28Padarykit Benamį su Legionu taip pat administratoriais - tuomet bus visai pakankama administratorių įvairovė
Tai ką jau čia... Padarykime visus administratoriais... Ir tegul diskutuoja visi administratoriai tarpusavy. Tada dar didesnė įvairovė bus :D

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 22:21:16Tas pats jeigu Vatikanui vadovautu pedofilas, o ne popiežius. Arba analogiška situacija būtų, jeigu popiežius visiems skelbtų šventą žodį, bet visur kur tik įmanoma, pabrėžtų, kad aš abejoju arba, kad netikiu, tuo ką aš turiu skelbti. Lyg ir irgi su niekuo nesikirstų, ar ne? Skelbia žodį, dirbą, bet netiki. Už ką tokiį popiežių šalinti, ar ne?
Labai geras ir teisingas palyginimas.

time

Nors 'lagas' sutrukdė parašyti visą norimą nuomonę, bandau antrą kartą.

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 22:21:16Aš sakau, kad FORUMO VEIDAS, negali būti skeptikas.
Patsai, stebėdamas tokį ilgą laikotarpį nieko nespėjai įsisąmoninti. Čia yra tvarka - reikia tvarkdarių, kurie leistų nenuklysti nuo temos ir neusivažiuoti į lankas. Taip manydamas, tu nieko nepasigilinęs negali teigti. Pirmiausia reikia suvokti, kad adiministratoriaus skepticizmas čia nieko nedaro. Mes patys kalti, kad įtikinamai nepagrindžiame savo nuomonės. Tu susidarai klaidingą nuomonę nepasigilinęs, jog kaikuriuos faktus net ir ezoterinius galima įrodinėti per oficialius informacinius šaltinius, dokumentiką, mokslo tirinėjimų aprašymus ir t.t.

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 22:21:16Tas pats jeigu Vatikanui vadovautu pedofilas, o ne popiežius. Arba analogiška situacija būtų, jeigu popiežius visiems skelbtų šventą žodį, bet visur kur tik įmanoma, pabrėžtų, kad aš abejoju arba, kad netikiu, tuo ką aš turiu skelbti. Lyg ir irgi su niekuo nesikirstų, ar ne? Skelbia žodį, dirbą, bet netiki. Už ką tokiį popiežių šalinti, ar ne?
Bandydamas lyginti pareigą su nužmogėjimu - nieko neįrodai. Neįtikinamai pasirinkta lyginimo objektai, nėra prasmės lyginti, nes jie nesvarūs, argumentai nepakankamai įrodantys. Net jei ir bandei kažką daryti, gali bandyti 100 kartų daryti ir nepavyks, kol nesuvoksi esmės. Tu turi kažkokių klaidingų įsitikinimų ir nemoki nieko įrodyti.

Citata iš: TinSoldier  kovo 18, 2016, 22:35:28Nebeliks vieno forumo "veido". O toks patikimas ir kokybiškas triumviratas, manau, galėtų sudaryti rimto, įvairovę ir skirtingas nuomones pripažį
Ne esmė čia. Mums nebūtinai reikia tikinčiųju anomališkais dalykais. Čia administratoriaus pareiga atliekama pakankamai gerai, šaunu, kad skiriama daug dėmesio ir laiko. Gerai, kad siekiama, kad forumas nenugrybautų ir nesmuktų.

Kiti gavę tokias pareigas išvis gali pradėti tingėti prižiūrėti tvarką. Vėliau gali pradėti trūkti laiko, o laiko nevisi turi, mes susiduriame su rūpesčiais ir kiekvieną kartą negalime būti anomalijoj.lt . Bet jei yra žmogus, kuris gali - tai yra didelis +. Nes laiku pastebimi nuklydimai ir bandoma taisyti negera situacija.

Nemanau, kad kažkoks naujas administratorius ilgai temps - atsibos, pradės teisintis, kad nėra laiko ir tuom viskas baigsis... Pareiga prižiūrėti forumo tvarką čia labai svarbi.

Pašalietis ne iš šalies

Citata iš: time  kovo 18, 2016, 23:08:23Tu turi kažkokių klaidingų įsitikinimų ir nemoki nieko įrodyti.
Džiaugiuosi, kad tu viską labai gerai moki ir neturi klaidingų įsitikinimų.

time

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 23:18:03Džiaugiuosi, kad tu viską labai gerai moki ir neturi klaidingų įsitikinimų.
Turiu ir aš klaidingų įsitikinimų ir neslėpiu, pripažįstu. Nieko aš nemoku ir nesugebu, bet jei bandysiu gilintis dar labiau nesuvoksiu nieko išvis.

Tiesiog noriu, kad atkreiptum dėmesį į tai, kad kaikuriuos faktus reikia įrodinėti įtikinamai. Antraip čia nesiskaityt, kad yra forumas. Būtų kažkoks 'vaikų darželis'.

Laigu forumo moderatoriai susimąsto ir trina lauk šią temą. Totali nesąmonė

Pašalietis ne iš šalies

Citata iš: time  kovo 18, 2016, 23:25:55Tiesiog noriu, kad atkreiptum dėmesį į tai, kad kaikuriuos faktus reikia įrodinėti įtikinamai. Antraip čia nesiskaityt, kad yra forumas. Būtų kažkoks 'vaikų darželis'.
Faktų pilna gali rasti šioje temoje:

Citata iš: Visažinis  kovo 18, 2016, 20:49:18Beje, tai ne pirma tokia tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1956.0
Citata iš: time  kovo 18, 2016, 23:25:55Laigu forumo moderatoriai susimąsto ir trina lauk šią temą. Totali nesąmonė
Nepatinka - neskaitai. Forumo tema taisyklių nepažeidžia, kaip ir mano žinutės.

time

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 23:29:04Nepatinka - neskaitai. Forumo tema taisyklių nepažeidžia, kaip ir mano žinutės.
Tu padarei labai daug žmonių abėjingų. Dabar niekas nebegrįš laiku atgal.

Marius

Ar tik man vienam sis pasalietis primena paxa, kuris pastoviai rauda kad jy skriaudzia..apgailetina...

Tukas

Neivarking zmogau.. Visi zino , kad jis turi uznugari tai kaip matai vis daugiau islenda gyneju kurie lenda i sedimaja. Nieko nepakeisi yra nusistovejusi grupe snebuviu ir nauju zmoniu nuomones jie nepriims ir visaip stengsis pazeminti ir izeisti.

time

Draugiškai paaiškinu, kodėl.

1. Čia ne tas pats, kaip atsiliepimai apie administratoriaus elgseną ( http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1956.0), todėl peržengia ribas. Tai yra piktybinis kaikurių naujų narių, nesugebančių įrodyti savo tezių išmislas.

2. Nederėtų menkinti ar žeminti aukštesnės už save pakopos forumo statuso narį. Niekam neturėtų būti suteikta visiška laisvė daryti tai, ką nori ne su savo forumu. Tai reiškia, kad betkurio atėjusio naujo nario bandymas veikti bandant sukelti abejones/rinkimus/pasipriešinimą/keiksmus yra nelogiškas sprendimas. Patys pagalvokite, ką darote.

3. Administratoriaus pastebėjimai, perspėjimai yra objektyvūs ir atitinka forumo prižiūrėjimo taisykles. Jeigu niekaip neina suprasti subjektyvios nuomonės, pavyzdžiui, mokslo skiltyje - reikia remtis objektyviais šaltiniais ir tyrimais, kad būtų įrodyta teigiančiojo nuomonė ir aiškiai visiems suprantama. Tačiau tas negalioja temose, kuriose nereikia objektyvaus požiūrio pavyzdžiui: off-topic skiltyje, betkokioje skiltyje (kurioje bandoma klausti nuomonė). Todėl tokiu atvėju reikia išmokti atskirti, kur prašoma objektyvios nuomonės, kur subjektyvios. Čia reikia įjungti logika.

4. Skepticizmas nieko nereiškia, negadina forumo įvaizdžio. Nėra tokio žmogaus, kuris nebūtų kažkam skeptikas ir viskas būtų toli ir gražu. Nereikia subjektyviai išsigalvoti "niekų", kurie nieko neįrodo.

5. Jeigu nori diplomatiškai, tai... Bandom.

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 20:01:58Myliu šį forumą.
Meluodamas toli gražu nenueisi. Nors gal ir stebi iš šalies, bet tau dar trūksta pasigilinti daugiau.

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 20:01:58Nes savo skepticizmu ir arogantiškumu, dabartinis administratorius tiesiog kaip muses išvaiko susidomėjusius diskusijomis.
Labai vienkryptiškai teigei objektyvią nuomonę. Nėra taip, jis negaino nieko.

Bla

Šitie "balsavimai" primena inkognito laikų nepasitenkinimą. Yra tam tikrų žmonių, kurie turi savo specifinę nuomonę. Toliau, kai jų nuomonė yra kritikuojama (nors ir logiškai), jie lieka nepatenkinti ir kaltina visus iš eilės, pradedant forumo administratoriais ir baigiant paprastais nariais, pridedant dar ir krūvas įžeidinėjimų, žeminimų ir niekinimų. Tokiais atvejais tolerancijos ribos yra peržengiamos ir tai turėtų būti protingu būdu sutvarkoma.

Toliau tiesa gan paprasta yra. Gabrielius yra geras administratorius, kadangi "bananų iš lempos" forume nedalina. Ir galiausiai, jeigu Gabrieliaus požiūris atrodo arogantiškas, tai nėra priežastis jį keisti kitu administratoriumi, nes jis yra lygiavertis diskusijų dalyvis kaip ir visi kiti nariai. Vadinasi, jis turi lygiai tą pačią teisę į savo nuomonę, tad visokie "argumentai" kaip nesugebėjimas "pagrįsti kažko šaltiniais" yra niekiniai. :)

Aukštyn