Aš mačiau dvasias-Noriu mirti (II Dalis)

Pradėjo HipTuck, birželio 16, 2013, 07:33:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

HipTuck


Xma

Del depresijos pas psichiatrą reik apsilankyti ten nieko baisaus nėra,dvasios gali būti su tai ir nesusije,gal tai del psichikos sutrikimų,o jai ne,gal reiktų bažnycioje apsilankyti,pas kokį egzorcistą, pradėt melstis ir stengtis ignoruoti tai ką matai.ar tėvai žino apie tokius regėjimus?

HipTuck

Taip visu pirma, as baznycioje, lankausi, nu turiu rozanciu ir meldziuosi... Taip tewai zino, mama tiki, bet tetis ne... Mama sako ir as kad tai kazkas su gimimu

la.benas

Kaip senai tau tai vyksta? Atrodo, prieš pora mėnesių visai neblogai gyvenai. Nors šiaip patariu apsilankyt pas psichologą. Jei ne dėl dvasių, tai šiaip. Gal kažką naujo savyje pastebėsi. Jonavoj tikrai yra tokių specialistų.

Xma

Tikiuosi nemastai apie savižudybe !?

HipTuck

Is ko sprendi, kad pries pora menesiu geriau gyvenau?

HipTuck

Mastau, ir vis bandau nusizudyti.

la.benas

Na, bandei pateikti į televizijos laidą, kūrei įvairius dalykus, kuriuose nepastebėjau depresijos ar kitokių neigiamų dalykų. Tai va... Gal klystu.

Master

Tau reikia pačiai persilaužti. Niekas kitas nepadės.
Jeigu tau bus legviau, taip, aš galiu apsimesti, kad tikiu tavimi. Bet ką tuo pasieksime. Problemos nuo to nedings.
Stipriausias dalykas yra savitaiga. Jeigu tiki tuo ką sakai, pasišventink namus. Melskis, galbūt pasimesk už tas dvasias, prašyk dievo joms atleisti (aš ne katalikė, todėl nežinau ar tai geras spirendimas :D) Bet pasamonėje galbūt save atprogramuosi.. ;) Mane irgi mėgsta mistifikuoti. Močiutė mano, kad manyje įsikūnijęs demonas (rimtai ir egzorsistą planavo man iškviesti :DD DAMN IT, GERĄ MOČIUTĘ TURIU ), Draugai kalba apie mano hipnotizuojantį žvilgsnį... Jeigu aš sureikšminčiau kiekvieno kalbas, turbūt man irgi ne kažkas būtų. Bet daug kas ką kalba. Patariu į tai nekreipti dėmesio ir nesureikšminti savęs.

HipTuck

Ai, nenporiu jusu izeisti, bet cia kam nors papasakook tiesa, puse zodziu netikes.. ok Ate visam... Nes nei sulauksiu pagalbos nei ka!!!!!!!!! As iseinu amziams!!!!!!!

la.benas

Ok. Tik nesižudyk, nes jausimės kalti, nors taip net nėra. Visi postai šioje temoje buvo skirti tau padėt. Maniau, kad pas tave kažkas rimtesnio, bet dabar viskas paaiškėjo. Čia net ne depresija.

Xma

Ir kam žudytis ateis laikas ir numirsim visi, o gal turi dovaną matyti ir bendrauti su dvasiomis,tobulink tai ir išmok valdyti.

HipTuck

#27
birželio 16, 2013, 12:59:42 Redagavimas: birželio 16, 2013, 13:01:37 by HipTuck
Sakiau, ate amziams.. Jus nekalti... Bet man reikia mirti :'(.. Kas is to kad sudvasioms bendrausju, kokie debilai prieis ir sakys PSiche

Xma

Tai jie ir bus debilai.kokios pati pagalbos tikiesi.

HipTuck

mh... bet visteik mirsiu

Aukštyn