Darom konferenciją?

Pradėjo paragraf 78, sausio 17, 2013, 22:17:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Va tai ir nuspręs susidariusi komanda

paragraf 78

Tai gi, susirašiau su NSO registrų centru. Jie norėtų bendradarbiauti, jei rengtume kokią nors konferenciją. Šiaip sakyčiau pakankamai realus variantas, kad kitiems metams surengti konferenciją. Kas norėtumėte prisidėti prie organizavimo?

Master

Pilnai visko neperskaičiau, taip akimis pravarčiau, tai norėčiau prisidėti.. Bet, tokiu atveju, turbūt mano prisidėjimas sukeltų šiokių tokių keblumų. Tai dabar net nežinau  :D Jeigu labai reikia padėjėju tai galiu prisidėti, o jeigu jų yra nemažai, tai ok, nesikišiu :3

snofru

kas per veikėjai tie "NSO registrų centras"?

Benamis


paragraf 78

Šiaip jau jei organizuosime konferenciją, tai darbo bus pačio įvairiausio per akis. Taip sakant bet kokiam skoniui :)

Iron Tara

Noriu, dalyvauju, prisidedu. Cmon!

A.C.A.B

Nu galėčiau mineralką padėliot, jei reiktų.

Asasinas

Galėčiau Paragrafui su servetėle nuo kaktos prakaitą pavalyt kol jis litanijas skaitytų.

Greed

Perskaiciau diskusija ir tiesiog sioki toki pastebejima/patarima galiu duoti. Kaune daryti butu galima sita konferencija ir manau ne tik viena karta, o po to ir dazniau. Pats priklausau studentu tautininku organizacijai Neo-Lithuania ir mes turime patalpas (nors rumai istoriskai priklauso mums, taciau ta privatizacija nelemta sovietmeciu..) Parodos g. 26, dabartiniuose Jaunimo uzimtumo rumuose. Ten yra 3 sales, viena is ju didele, sutvarkyta. Manau galeciau suorganizuoti sale (del garso aparaturos reiktu patiems susiorganizuoti), kurioje galetu zmones skaityti savo pranesimus. Del zmoniu kiekio nereiktu labai abejoti, as tikrai turiu tarpe tokiu veikeju, kurie su malonumu ateitu pasiklausyti. Pats VDU visai palankiai ziuri i tokius dalykus, nes man, kad ir bunant pirmakursiui, reikejo auditorijos teminiam filmukui susukti - jokiu problemu nebuvo. :) Sia ideja palaikyciau, prisideciau prie organizavimo, bei ir fotografa suorganizuociau gera, nemokamai. :)

paragraf 78

Aš tai labai norėčiau suorganizuoti štai tokią konferenciją, bet kad vienas jos nesuorganizuosi :(

Greed

Na, sitam bureliui savanoriu, kuris ir susitikti gali, padaryti konferencija nebutu sunku, bet kas susije su didesnia auditorija, sutinku, cia ne 1 ar 3 zmoniu darbas, reikia daugiau. :)

paragraf 78

Norint surengti normalią konferenciją reikia bent 7 žmonių komandos, o dar geriau dešimties.

Ezekiel

Nežinau kaip galėčiau padėti, turių pats įvairiausių turėjęs paranormalių potyrių ir dažnai mačiau nso, bet abejoju ar galėčiau šnekėti viešai tokiomis idėjomis prieš auditorija, ypač apie dalykus kuriems neturių įrodymų paremti ar bent išsamiai aptarti, bent jau dabar.
Šiaip galėčiau parekomenduoti konferencijai VDA gotikinę salę, jį ne tik estetiškai atrodo, bet yra daug vietos nors dabar tiksliai negaliu pasakyti kiek yra kėdžių, įrengta gera garso sistema, galima naudoti projektorių.
Dar yra tinkanti konferencijoms salė "Titanike", bet mažesnė ir sunku pasakyti kiek ten kėdžių.
Beje manau menininkams irgi būtų labai įdomu paklausyti paskaitų šio forumo tematika, kadangi jie atvirai žiūri į tokius reiškinius, tai praplečia pasaulėžiūra, inspiruoja naujoms idėjoms ir t.t. Pats pastebėjau, kad nesibodi vaizduoti lėkštes, ateivius, mitologinius ir religinius motyvus, anomalijas. Mene juk gali vaizduoti tokius dalykus nesulaukdamas kritikos net iš gan skeptiškai nusiteikusios akademinės bendruomenės.

_Anonimas_

Jei tik būtų įmanoma kuo nors prisidėti organizacinėje veikloje man gyvenant Šiauliuose ir tai duotų naudos, tai tikrai padėčiau kuo galėčiau :)

Aukštyn